Nyheter om Gustafsson


Åpnet bakeri under full nedstenging - det var ikke så dumt

Tobias Gustafsson, som eier bakeriet Bakfickan, forteller at koronapandemien har vært positiv for salget.
Les mer om:

UFC-stjernen Jones arrestert: – Denne fyren har mange demoner

Bare timer etter at hans egen tittelkamp mot svenske Alexander Gustafsson (34) fra 2013 ble innlemmet i UFC Hall of Fame, ble tidligere UFC-mester Jon Jones (34) arrestert i Las Vegas.
Les mer om:

Åpnet mesterligaen med tap

Frisk Asker tapte 2-6 hjemme for RB Salzburg fra Østerrike i 1. runde av mesterligaens gruppespill i ishockey. Periodesifrene ble 1-1, 0-2 og 1-3 foran 692 tilskuere i Askerhallen fredag kveld. Ty Loney gjorde 1-0 til Salzburg 12.26 minutter ut i 1. periode. Hampus Gustafsson utlignet for Frisk Asker drøye minuttet senere. I 2. periode tok bortelaget ledelsen etter bare et par minutter ved Terrence James Brennan. Darjo Leonhardt la på til 3-1 etter 37.17 minutter. I den siste perioden scoret RB Salzburg to kjappe ved Thomas Raffl og Mario Huber.

Møtte LSK-sjefene, så løsnet det endelig: – Har kanskje tenkt for mye

(Haugesund-LSK 0-3). Etter et oppklarende møte med LSK-sjefene kunne Daniel Gustafsson (30) konsentrere seg om fotball. Det fungerte meget bra.
Les mer om:

Lillestrøm opp på tredjeplass

Lillestrøm er i godt driv om dagen, og har klatra opp på tredjeplass i Eliteserien. Dei vann imponerande 3–0 borte mot Haugesund. Daniel Gustafsson scora to av måla og Ulrik Fredriksen sette ballen i eiget mål på overtid. Sandefjord hadde ein gyllen moglegheit til å ta med seg tre poeng mot Tromsø da Sivert Gussiås tok straffespark like før slutt, men han bomma. Kampen enda dermed 1-1, etter scoringar frå Vidar Ari Jónsson og Ebiye Moses.

Gustafsson sendte Lillestrøm tilbake på vinnersporet

(FK Haugesund – Lillestrøm 0–3) To mål på 84 sekunder fra Daniel Gustafsson (30) sørget for Lillestrøm-seier i Haugesund.

Svensk klubb ønsket Gustafsson – LSK sa nei: – Jeg skjønner at jeg er en viktig spiller

Daniel Gustafssons familie har flyttet hjem til Sverige på grunn av skolestart. En allsvensk klubb har vist interesse, men LSK ville ikke la ham gå nå. Det har svensken forståelse for.
Les mer om:

Hentet ny rektor fra Sverige: – På sikt er tanken å skaffe et permanent hjem på Fosen(pluss)

Stefan Gustafsson leter etter et permanent hjem på Fosen, etter at han nylig flyttet fra Sverige for å bli rektor.
Les mer om:

Norgesferie? – Hit bør du reise i sommer!

Aurora Gustafsson har reist verden rundt, men elsker ferie i Norge. Her gir hun deg ti anbefalinger for årets norgesferie.

Canadiens til NHL-semifinalen

Montreal Canadiens feide Winnipeg Jets av banen med fire strake seirer i kvartfinalen i Stanley Cup og er første lag klar for semifinalen i årets sluttspill. Tyler Toffoli scoret 99 sekunder ut i overtiden og sørget for det med 3-2-seier til Canadiens. I alle fire kamper har Canadiens scoret først. Etter første periode ledet de 2-0 etter scoringer av Erik Gustafsson og Artturi Lehkonen. Jets slo tilbake i den neste perioden ved forsvarer Logan Stanley.
Les mer om:

«Vår tid er nå»-stjernen: – Har elsket hvert sekund

På TV er han evig fortapt i kompliserte Nina. I virkeligheten er Charlie Gustafsson (28) samboer med en kjent popstjerne.
Les mer om:

Rikard Norling lander ny toppjobb

Sett i etterpåklokskapens lys var kanskje ikke Rikard Norling som periode i Brann (2 år fra 2013) så kjip som mange vil ha det til. – vel på tide å se fremover, dagen blir i det miste litt lysere for hver dag som går. (Brann landet på 10.plass i årets Eliteserie-sesong) Jens Gustafsson forlot IFK Norrköping for noen dager siden, det har ligget i kortene en stund, etter Rikard Norling fikk sparken i AIK i sommer kunne Gustafsson fortelle han godt kunne tenke seg å lede AIK.

– Jeg håper pandemien får oss til å forstå hvor heldige vi er

Som liten trålet hun rundt i nærmiljøet på oppdagelsesferd. I voksen alder har Aurora Gustafsson trålet verden rundt. Nå kommer hennes første reisebok.
Les mer om:

Hank von Helvete teamer opp med Bill Skarsgård og Jonas Åkerlund i Netflix-serien om Clark Olofsson

Den svenske Netflix-serien Clark har jaggu fått et spennende team. Mandag formiddag avslører streamingtjenesten at norske Hans-Erik Dyvik Husby er på rollelisten. Rockestjernen og skuespilleren er mest kjent som tidligere vokalist i Turbonegro under navnene Hank von Helvete og Hank von Hell. Det siste tiåret har Hans-Erik bodd i Sverige. Som skuespiller har han stått på både norske og svenske teaterscener via blant annet Jesus Christ Superstar og Selskapsreisen. Han spilte også hovedrollen som den svenske trubaduren Cornelis Vreeswijk i filmen Cornelis i 2010.

Lillestrøm herjet med Øygarden på eget gress

ÅRÅSEN: (SPORTEN) (Lillestrøm Øygarden 3-0) Lillestrøm knuste Øygarden søndag og inntok tredjeplassen på tabellen. Lillestrøm tar en komfortabel og fortjent seier mot et tafatt Øygarden-lag her på Åråsen. Kjører egentlig over vestlendingene fra start til slutt, og spesielt i andre omgang er det stor forskjell på lagene. Øygarden må nok kjempe hardt for å holde seg oppe i Obos-ligaen, mens Lillestrøm nok blir å kjempe om opprykk helt til de aller siste rundene. Det var et fortjent resultat.

Lagoppstillinger: Topp mot bunn i Obos-ligaen i runde 20

Åråsen: (SPORTEN) Det blir topp mot bunn på Åråsen, når Lillestrøm tar i mot Øygarden i runde 20 av OBOS-ligaen. De gule og hvite fra Lillestrøm har virkelig fått opp dampen på høstsesongen! Startet sesongen svakt, men har nå gått ubeseiret på de siste 11 kampene. Siste 5 kampene har endt med tre poeng og dermed har LSK virkelig meldt seg på i opprykkskampen. Sist ble det en sterk 4-1 seier borte mot Stjørdals-Blink.Lillestrøm har etter signeringen av Bjørn bergmann Sigurdarsson faktisk begynt å score mål også.

Nytt år med Slippen-suksess og overskudd: – Det gir oss trygghet til å satse

2019 og 2020 har vært innholdsrike år for paret Ingeborg Nygaard (35) og Tobias Gustafsson (37), med åpning av KØL, Bakfickan og Holwech fiskeri. Samtidig går alt som det skal på Slippen.
Les mer om:

Ble lurt av gode resultater: – Jeg tenkte at vi ikke kom til å tape en eneste kamp

LSK-toppscorer Daniel Gustafsson (30) innrømmer at han trodde sesongen skulle bli annerledes etter vinterkampene og sesongstarten.
Les mer om:

Lillestrøm slet seg til seier mot lillebror – Tromsø beholdt serieledelsen

Det var endelig duket for et ordentlig Romerike-oppgjør i norsk fotball igjen torsdag. Lillestrøm trakk det lengste strået og vant 1-0, men Strømmen yppet seg.Det har ikke gått på skinner for Lillestrøm etter at kanarifuglene rykket ned fra eliteserien i fjor høst. Heller ikke i hjemmekampen mot lillebror og nabo Strømmen leverte LSK en gnistrende forestilling.Strømmen hang absolutt med på notene på Åråsen, men Daniel Gustafssons mål etter 21 minutter ble kampens eneste.

♫ Ole Hartz og Staysman hyller harryhandel – så gjør COVID-19 comeback…

Ole Hartz og Staysman hyller harryhandel på «Söta bror» Den 24 år gamle Vikersund-gutten signerte nylig med Warner Music, og på sin første singel fra sitt nye plateselskap har han med seg ingen ringere enn Stian «Staysman» Thorbjørnsen. Men samme dag som sangen slippes snur det brått. Smittetallene er på vei opp igjen, og Norge setter inn nye restriksjoner.  Plutselig blir det rart å feire åpne svenskegrenser… Men Ole og Stian holder selvsagt humøret oppe likevel ♡ Hør bangeren her:  Vi måtte ta en prat med begge gladlaksene i forbindelse med «Söta bror». Grattis med Warner-signering, Ole!

Slik tok LSK seg av KFUM på bortebane

Ekeberg (Sporten) (KFUM-Kameratene – Lillestrøm 1-2) Lillestrøm havnet tidlig i trøbbel borte mot KFUM Oslo, men vant for første gang på seks kamper av årets OBOS-ligae ved å snu til 1-2. Dermed kunne LSK-trener Geir Bakke trekke et sjeldent lettelsens sukk da dommer Ajdin Medic blåste i fløyta for siste gang. Daniel Gustafsson og Simen Rafn scoret hver sin gang, begge etter veggspill på høyresiden. – Det er godt. Vi visste at det kom til å bli tøft her i dag.

Sjelden trepoenger for LSK

Lillestrøm hadde ikke vunnet på fem strake kamper, men da de tok turen til Ekeberg for å møte KFUM Oslo løsnet det. Scoringer av Hans Daniel Gustafsson og Simen Rafn sørget for en etterlengtet seier til kanarifuglene som til slutt vant 2-1. Alagie Sanyang scoret hjemmelagets mål.

Slik stiller henholdsvis KFUM – LSK: I en kamp gjestene sårt trenger poengene

KFUM-Kameratene – Lillestrøm SK er den siste kampen i runde åtte av året sesong av OBOS-ligaen. I en kamp Lillestrøm trenger alle poengene, for å ikke gå på enda en smell. I et nydelig sommervær skal hjemmelaget KFUM forsøke å klatre opp på kvalik-plass igjen, etter at de ble skjøvet ned til 7. plass etter gårsdagens runde. Gjestene fra Lillestrøm har på sin side ikke vunnet på hele fem kamper. Etter syv 90 minuttere står de med totalt åtte poeng. Det holder til en 10. plass, hele ti poeng opp til Ranheim på den andre direkte opprykksplassen.

Krisen er fullkommen – etter nytt tap

Lillestrøm/Oslo (Sporten) (Lillestrøm – Sogndal 0-2) Det var nok en kamp, som ingen i Lillestrøm og deres supportere vil være bekjent av. Nå er det «krise» i og rundt klubben. Kristoffer Hoven og Endre Kupen scoret målene i kampens første 20 minutter og sendte Eirik Bakkes lag opp på fjerdeplass på tabellen. Mens krisen er virkelig truffet Lillestrøm som før sesongen var tippet rett opp av ekspertene. Nå står storklubben med fattige to poeng på sine fem siste kamper og er nede på 10.-plass, sju poeng fra opprykksplassen. – Dette er tungt for alle oss som er så glade i Lillestrøm.

«Bengan» om tiden i Stjernen: – Fikk ikke sove om natten

I Sverige har Bengt-Åke Gustafsson (62) legendestatus, men tiden som trener i Stjernen omtaler han som et endeløst mareritt.
Les mer om: