Nyheter om Grov


17-åring ble utsatt for grov vold etter krangling om ballspill i gymtimen – nå etterlyser politiet vitner

Onsdag i forrige uke ble en gutt på 17 år hardt skadet da han ble slått ned på vei hjem fra skolen. Nå etterlyser politiet vitner.
Les mer om:

Trondheim: Fire personer siktet etter knivstikking

De fire personene er siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, etter at en mann i 20-årene forrige lørdag ble alvorlig skadet på Møllenberg i Trondheim.
Les mer om:

Ytterligere to personer siktet for knivstikking på Møllenberg

Fire personer er nå siktet for grov kroppsskade. Fornærmede er også siktet i narkosak. Politiet ber publikum om tips og videoopptak.
Les mer om:

Voldshendelse i Trondheim knyttes til narkooppgjør – to siktede etterlyses internasjonalt

To personer er siktet for grov kroppsskade etter hendelsen på Møllenberg lørdag kveld, der en person ble alvorlig skadd. De siktede er fremdeles på frifot, og etterlyses internasjonalt.
Les mer om:

To personer siktet etter knivstikking i Trondheim – etterlyst internasjonalt

To personer er siktet for grov kroppsskade, etter at en mann i 20-årene ble knivstukket på Møllenberg lørdag kveld. Politiet mener hendelsen er knyttet til et narkotikaoppgjør.
Les mer om:

Malerfirmaet som var med på oppussingen av Horten sykehus dømt for hvitvasking og grov økonomisk utroskap

Økokrim mener daglig leder har sendt fiktive fakturaer for egen vinning. Daglig leder anker dommen fra Buskerud tingrett.

Skal vurdere om valdtektssikta er tilrekneleg (pluss)

Mannen som er sikta for valdtekt i Ørsta er tidlegare dømt for grov vald. Rettspsykiatrar skal no vurdere tilstanden hans
Les mer om:

To tenåringer og den enes stefar tiltalt for grov kroppsskade

Martine Haukland Rostøl med målshow
Les mer om:

Hetses etter Bråthen-saken – nå vurderer Skiforbundet politianmeldelse

Flere i Norges Skiforbund har mottatt grov hets i forbindelse med Clas Brede Bråthen-konflikten. Meldingene har tidvis vært så drøye at Skiforbundet har vurdert å gå til politianmeldelse.
Les mer om:

Ordfører frifunnet – forsvareren mener rettssikkerheten har sviktet: – Rykter har fått fritt spillerom

Hilde Thorkildsen og en medtiltalt mann er frikjent av Romerike og Glåmdal tingrett etter at de sto tiltalt for grov korrupsjon i forbindelse med et utbyggingsprosjekt i Nittedal.

Nittedal-ordfører frifunnet for korrupsjon: – Lettet over å bli trodd

Den tidligere ordføreren i Nittedal, Hilde Thorkildsen (Ap), er frifunnet for grov korrupsjon.

Nittedal-ordfører frifunnet for korrupsjon

Tidligere Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap), som i desember 2020 ble tiltalt for grov korrupsjon for sin rolle i en stor byggesak, er frifunnet.

Korrupsjonstiltalt ordfører frikjent: – Endelig ble jeg trodd

Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) er frikjent for grov korrupsjon, får RB opplyst.

Den tidligere ordføreren i Nittedal er frifunnet for korrupsjon

I fjor ble daværende ordfører i Nittedal, Hilde Thorkildsen, siktet for grov korrupsjon. Nå er hun frifunnet.

Sexsalg av barn via Snapchat

På utspekulert vis vervet bergenseren mindreårige jenter til sexsalg via Snapchat. Han er tiltalt for menneskehandel, grov narkotikakrim og grovt ran. Rettssak starter onsdag.
Les mer om:

Tre personer skadd i grov voldshendelse i Sverige

Tre personer er skadd i en grov voldshendelse i Lycksele i Västerbotten i Sverige. En person er pågrepet, skriver lokale medier.
Les mer om:

Flere skadd i grov voldshendelse – mistenkt for tre drapsforsøk

Tre personer, deriblant barn, er skadd i en grov voldshendelse i Lycksele i Västerbotten i Sverige. Én person er pågrepet.
Les mer om:

Tre personer skadd i grov voldshendelse i Sverige

Isabel Raad inngikk forlik med Randaberg kommune
Les mer om:

Siktelsen utvidet til drapsforsøk: Våpenet er fortsatt ikke funnet

En mann og en kvinne i 50-årene var siktet for grov kroppsskade. Nå er siktelsene skjerpet til drapsforsøk eller medvirkning til det.
Les mer om:

Tiltalt for grov hvitvasking

Forretningsmannen Per Morten Hansen (59) er tiltalt for grov hvitvasking etter at 17 millioner kroner ble sendt fra Belgia til en norsk bankkonto. Millionene stammet fra et bedrageri mot en styrtrik, belgisk forretningsmann.
Les mer om:

Politiet endrer siktelse etter voldshendelse i Bergen

En mann ble onsdag kveld skadd i en leilighet i Bergen sentrum. En kvinne ble først siktet for drapsforsøk i saken. Hun er nå siktet for grov kroppsskade.
Les mer om:

Uavgjort for England på Wembley

VM-kvalifiseringskampen mellom England og Ungarn på Wembley endte 1-1. Ungarerne gikk først i ledelsen på straffe etter 24 minutter, før John Stones reduserte et snaut kvarter senere for England. Engelskmennene leder gruppa komfortabelt etter seks seiere og to uavgjort. Starten av kampen var noe preget av uro, da flere ungarske tilskuere lagde bråk på tribunen. Politiet måtte inn for å roe ned situasjonen. Ifølge en uttalelse fra politiet startet bråket da man skulle pågripe en person som hadde utsatt en vakt for grov rasistisk hets.
Les mer om:

Ungarske tilhengere laget bråk

Ungarske tilskuere lagde dårlig stemning og sloss med politifolk og vakter på Wembley under VM-kvalifiseringskampen i fotball tirsdag. Bråket startet rett etter avspark mellom England og Ungarn. Noen av de om lag 1000 ungarske tilskuerne i et hjørne av tribunen stormet mot vakter, som måtte trekke seg tilbake før politi med køller rykket inn for å gjenopprette orden. Det gikk hardt for seg i flere minutter. Ifølge en uttalelse fra politiet startet bråket da man skulle pågripe en person som hadde utsatt en vakt for grov rasistisk hets.

Norsk reisearrangør får kjempebot: – Grov overtredelse

Reisearrangøren Route 66 straffes med bot på 400.000 for å ha nektet å tilbakebetale forskudd til kunder for avlyste reiser.
Les mer om:

NFF undersøker grov hendelse etter G16-kamp: – Skubbing, dytting og slag

Kampen mellom G16-lagene til Store Bergan og Ørn Horten endte i fullt kaos.
Les mer om: