Nyheter om Grenland


Flere tusen i karantene i Grenland – rekordhøye tall

GRENLAND: Som følge av smittesituasjonen er flere tusen innbyggere i Grenland i karantene eller ventekarantene.
Les mer om:

Ønsker innstramminger etter «skrekkdøgn»

Smittesituasjonen i er stigende i mange kommuner i Vestfold og Telemark. Porsgrunn ønsker nå at staten skal ta over styringen, og vil ha skjenkestopp og besøksbegrensninger i Grenland.

Porsgrunn ville ha statlig tiltak – de andre sa nei

GRENLAND: På dagens møte mellom kommunene, Statsforvalteren, FHI og Helsedirektoratet ga Porsgrunn beskjed om at de ønsket å innføre statlige tiltak igjen. Men de andre kommunene sa nei.
Les mer om:

Jeg forstår ikke at folk ikke vil ta en medisin som virker mot en livstruende sykdom

Kommentar: Nye skremmende smittetall i Grenland. Men vaksinen tar innpå. Denne uken fikk til og med jeg time. Selv om jeg ikke har noen underliggende diagnoser. Jeg er bare blitt gammel (nok). Nå begynner det virkelig å monne.
Les mer om:

Dette sier Espen Rostrup Nakstad om situasjonen i Grenland

SKIEN: Smittetallene i Grenland er høye. Skien er nå vurdert på risikonivå fire, som en av få kommuner i landet. Samtidig mener assisterende helsedirektør Espen Nakstad at dette kan kommunene styre og ordne selv.
Les mer om:

Ber om hjelp: - Alvorlig

Porsgrunn-ordfører Robin Kåss ber regjeringen ta smittevern-grep i Grenland.

Dette skjer med Grenlands-søpla du sorterer hjemme

GRENLAND: Med kritisk blikk har kildesortering, og den faktiske effekten av det, vært satt under lupen i mange år og flere spørsmål har blitt reist. Renovasjon i Grenland legger nå fram en oversikt over hva som skjer med avfallet fra Grenland.
Les mer om:

Situasjonen i Grenland er alvorlig: - Vær aktsomme

En rekke virksomheter i Porsgrunn er berørt av smitte.

Nå ber politiet om hjelp fra hele Norge for å løse tyveriet fra Autostrada

GRENLAND: Politiet i Grenland mener tyvene som stjal dekk og felger fra seks splitter nye Volvoer fra bilforretningen Autostrada er profesjonelle omreisende kriminelle. Tyvene fikk med seg verdier for opp mot 300.000 kroner. Nå håper politiet på drahjelp fra årvåkne seere.

Kjempet seg gjennom 88 kilometer – Tobias var suveren

GRENLAND: Våren har vært strålende, og ultraløpet Skogvokteren Ultra ble vårens vakreste eventyr da løperne kjempet seg gjennom vanvittige 88 kilometer i skog og mark.
Les mer om:

Nå pensjonerer han seg: - Godt planlagt, men litt vemodig

SKIEN: Leder av Skien næringsfond og mangeårig administrerende direktør for Vekst i Grenland, Ståle Tveit, blir pensjonist. - Det er godt planlagt fra min og konas side, likevel er det litt vemodig, medgir Tveit.

Har opprettet tilsynssak mot tannlege: Måtte trekke ut tennene igjen – har fått 120 000 kroner i erstatning

GRENLAND: En grenlandskvinne som fikk trukket ut tennene i overkjeven og erstattet dem med implantater og en bro, måtte til slutt få trukket ut de kunstige tennene igjen. – Det her har vært helt forferdelig, og nå må jeg gjennom alt sammen om igjen, sier kvinnen.
Les mer om:

Fire nye smittetilfeller

Smitten i Norge går ned totalt sett, mens i Grenland øker det.
Les mer om:

Disse 15 personene står på politiets toppliste - vil få dem vekk fra gata fortest mulig

GRENLAND/TELEMARK: Politiet fotfølger femten multikriminelle menn og kvinner i Grenland 24–7. Målet er å få dem vekk fra gata så fort det lar seg gjøre for å stoppe den gjentatte kriminaliteten som rammer Hvermansen.
Les mer om:

Kameratgjengen tråkket til – smadret rekorden mens de aller fleste sov

SKIEN/PORSGRUNN: Allerede klokka 07.28 i morges- da mange fortsatt sov – hadde kameratgjengen fra Skien gjort unna ti av årets topper i Ti-topper'n i Grenland – og det på åpningsdagen.
Les mer om:

Advarer mot «skjulte» fester: – Unge ned mot 13 år henger seg på

GRENLAND: Russetreff og fester som tiltrekker seg ungdom ned mot 13-årsalderen skaper bekymring. Med strenge smittevernregler skapes det nye møteplasser. – Foreldre må følge med de neste ukene.
Les mer om:

Reagerer på at smittet person skal ha unnlatt å teste seg: – Jeg har ikke ord

GRENLAND: Flere foreldre reagerer sterkt på at en smittet tenåring fartet rundt til venner og kjente.
Les mer om:

Begge stedene gikk konkurs - men nå kan det lysere ut

GRENLAND: Den populære franchisen har lagt ned på både Down Town og Herkules. Men den kan snart åpne opp igjen.
Les mer om:

Sa han brukte hasj og marihuana som medisin mot smerter og psykiske plager

GRENLAND: Hjemme hadde 44-åringen over 210 gram cannabis liggende, men til tross for de mange brukerdosene det gir, trodde retten grenlandsmannen da han sa det var til eget bruk.
Les mer om:

Fikk leilighet av NAV – drev framleie til prostituerte: – De har tjent gode penger

GRENLAND: NAV betalte leiligheten til mannen, slik at han og familien skulle ha et sted å bo. Isteden leide han den ut til prostituerte, som solgte sex fra boligen som skattebetalerne finansierte.
Les mer om:

Advarer om feil innkalling til vaksinering: – Ikke møt opp

Alle de 2000 innbyggerne i Grenland som fikk første dose med AstraZeneca, vil få tilbud om en annen vaksine som dose to. I Skien fører endringene til at det sendes ut feil innkalling.
Les mer om:

Årets ti-topper er klare – flere nye topper

1. mai er rett rundt hjørnet noe som betyr oppstart av titopp-turer i Grenland. Denne gang med fire nye turmål på lista.
Les mer om:

Fikk sjokkbeskjeden i november i fjor – dette håper de nå å redde

GRENLAND: Nærmest helt ut av det blå fikk styret i Vekst i Grenland beskjed i november i fjor om at Grenlandsordførerne ville avvikle selskapet. Nå jobbes det intens på styrenivå for å redde stumpene av selskapet i det avgjørende møte.
Les mer om:

Helsearbeider nekter for å ha møtt 15 år gammel gutt: – Det er min telefon, men det er ikke en samtale jeg har hatt

SKIEN: Etter at politiet fikk inn en anmeldelse om et overgrep mot en 15 år gammel gutt, slo politiet til mot en 30 år gammel mann som jobber i helsevesenet. 30-åringen ikke har noen god forklaring på chattemeldinger funnet på mobilen hans, registrerte bompasseringer eller at lokasjonsdata på google-kontoen hans viser ei reiserute til og fra Grenland den aktuelle kvelden.
Les mer om:

Snart får du disse posene inn på kjøkkenet: – Det er nesten så man føler at det svinger litt

GRENLAND: Snart blir det innført et nytt og festlig innslag på kjøkkenbenkene våre.
Les mer om: