Nyheter om Gratis


Nei, ikke alle kan hente gratis selvtest her

Tvedestrand kommune fikk mandag 12.000 selvtester. Nå er det bestemt hvor de skal deles ut, og hvem som kan få.
Les mer om:

Svaret på Quizen var en forsvarsspiller fra «Jupiler Pro League»

Aalesund kapret direkte opprykk fra OBOS-Ligaen sist sesong etter HamKam og nå er målet å ikke rykke ned igjen fra en Eliteserie som virker sterkere enn på veldig lenge. – Da klubben for noen dager siden la ut en quiz og hint i sosiale medier skjønte vi at noe stort var på gang. Nå har vi fått svaret AaFK har hentet den 27 år gamle serbiske forsvarsspilleren Petar Golubovic. Sist spilte han for den belgiske toppklubben Kortrijk, hvor han var lagkamerat med Pape Habib Gueye.

Legende om Dybala-bråket: – En flau situasjon

Paulo Dybala (28) skal være rasende etter at kontraktsforhandlingene med Juventus brøt sammen. Til sommeren kan argentineren gå gratis til nye klubber.
Les mer om:

Roberto D’Aversa fikk bare et halvt år som sjefen til Thorsby og Askindsen

Midtbanespiller har Morten Thorsby siden han sommeren 2019 kom på gratis overgang fra Heerenveen spilt seg inn i førsteelleveren til Sampdoria, Kristoffer Askildsen derimot, som Genoa klubben hentet fra Stabæk i fjor sommer har et stykke igjen. Sampdoria som er i trøbbel nede på 15.plass i Serie A har sparket manager Roberto D’Aversa. – Den italienske manageren som Sampdoria hentet fra Parma i fjor sommer fikk med andre ord bare et halvår ved roret. Les: ESPN: Everton har bestemt seg for manager Han erstattet da Claudio Ranieri, som senere gikk til Watford. | OFFICIAL U.C.

Ga bort all veden sin gratis: - Det tok helt av

SKIEN: Humam Al-salihi (25) bestemte seg søndag for at han ville gi bort veden sin til noen som sliter med strømregningen.
Les mer om:

Nå blir det vanskeligere å levere søppel gratis på Hvaler

Hvaler kommune har valgt å begrense mulighetene til å levere gratis avfall ved mottaket på Kirkøy. Dette gjelder også hyttefolk.
Les mer om:

Er du litt slapp og har noen kilo for mye? Nå kan Anette hjelpe deg helt gratis

SKIEN: Anette Tollefsen vil ha deg opp av sofaen. Nå søker hun ti deltakere til et gratis 12-ukers trening- og kostholdsprosjekt.
Les mer om:

Marius Lode klar for Schalke 04

28-åringen sin kontrakt med Bodø/Glimt gikk ut ved årsskiftet, og Lode går dermed gratis til den tyske klubben som spiller i 2. Bundesliga. Kontrakten varer ut juni 2024.

Marius Lode klar for Tyskland

Marius Lode fra Bodø/Glimt har skrevet under for den tyske klubben Schalke 04 i 2. Bundesliga. Det bekrefter den tyske klubben selv fredag. Lode kom til Bodø/Glimt i 2017 fra Bryne. Lodes kontrakt med Glimt gikk ut ved årsskiftet, og han går gratis til klubben fra Gelsenkirchen.

Bystyret vedtok gratis parkering før klokken 14.00 som «gulrot» for elbiler. Men du finner ingen info om dette i p-huset

– Det er gratis parkering for elbiler i St.Hansfjellet og Apenesfjellet 06-24 når du har en autoparkavtale for elbil i appen P-appen Fredrikstad P. Det har vi valgt å informere om på Fredrikstad kommunes nettsider, sier parkeringssjef i kommunen, Frode Samuelsen.

Lakseklondyke for Kjell Anton og hele bygda - i dag sikret de seg gratis middag fra vraket

Innbyggerne i Skardalen våknet torsdag til tidenes lakseeventyr.
Les mer om:

John gir bort hytta, men det er bare én hake: – Om noen klarer det, hadde det vært kjempeartig

Hytta på Blefjell kan bli din helt gratis - dersom du kommer og henter den selv.
Les mer om:

«Gyda» gir kjempebillig strøm – studentene jubler

De har byttet strømselskap flere ganger, og fikk nylig gratis ved fra en bonde. Nå gleder de seg over at «Gyda» fører til kjempebillig strøm.
Les mer om:

Solgte Lukaku for 1,1 milliard og hentet Edin Džeko gratis: – Han var ikke ferdig

Inter-supporterne var skeptiske da klubben hentet inn Edin Džeko (35) - gratis - som erstatning for Romelu Lukaku (28).
Les mer om:

Gratis gjenbruksmarked lørdag, men ikke for alle

Lørdag 15. januar inviterer Studentsamskipnaden SiO til bruktmarked på Kringsjå torg. Alt gis bort – til studenter.
Les mer om:

Her får du låne gratis skiutstyr – og i dag åpner de i nye lokaler

Logoen har akkurat kommet opp og de nymalte veggen er i ferd med å tørke. Nå er det bare kundene som mangler.
Les mer om:

Molde-keeperens drøm om Europa har gått i oppfyllelse

Andreas Linde har tilbrakt de siste syv sesongene i Molde og har spilt 177 kamper. – Da kontraktssamtaler kom på bordet i høst var den 28 år gamle svensken klar på at ville bli med på noe større og valgte å ikke forlenge. Drømmen om Europa har gått i oppfyllelse, Greuther Fürth har sikret seg Andreas Linde gratis ettersom hans kontrakt med Molde gitt ut på dato etter fjorårets sesong. Les: Amahl Pellegrino vil være med på moroa Hej Andy! Torwart Andreas Linde hat heute einen Vertrag bis 2024 beim #Kleeblatt unterschrieben. Välkommen!

Linde klar for Bundesliga-spill

Greuther Fürth har sikret seg den mangeårige Molde-keeperen Andreas Linde. Kontrakten hans gikk ut ved nyttår, og dermed går han gratis til den tyske klubben. – Med overgangen til Bundesliga har ønsket om å spille i en av de beste ligaene i Europa gått i oppfyllelse. I samtalene fikk jeg et veldig godt inntrykk av klubben og ledelsen, noe som forsterket min veldig gode magefølelse og gjorde at jeg bestemte meg for å flytte, sier Andreas Linde til klubbens nettsider. Den 28 år gamle svensken har vunnet den norske serien én gang og blitt U21-europamester med Sverige.

Slutt for Loppeberget: – Etter at alt ble gratis har folk blitt helt ville

Etter flere år må Loppeberget legge ned sitt gigantiske loppemarked. Som en avslutning på eventyret har Ulf Berg åpnet dørene for siste gang – men nå er alt av lopper gratis.
Les mer om:

Starter opp gratis kafé for lokalsamfunnet – ønsker å gi ungdommen en mulighet

Café Brobygger'n blir snart en realitet i lokalene på Lisleby Samfunnshus. Nå søkes det etter ungdommer som er villige til å ta i et tak for å danne en sosial møteplass for alle og enhver.
Les mer om:

Bob Bradley viste David Beckham hvordan jobben kan gjøres så mye, mye bedre

David Beckham har brukt de siste årene på å fortelle verden hvordan verdensstjernene kommer til å renne ned døra hos Inter Miami. Så langt har det blitt en Higuain og Blaise Matuidi. Bob Bradley har nå vist David Beckham at det er mulig å gjøre det så mye, mye bedre. Det er liten tvil om at det er Bob Bradley som fortsatt er helt for Stabæk fansen som skal ha æren over å ha bragt Napoli-stjerne Lorenzo Insigne til Toronto FC.

Nå kan du teste Tvedestrandsposten gratis i hele januar - uten å oppgi betalingsinfo.

Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold på tvedestrandsposten.no i januar måned.
Les mer om:

Gir bort hytta «på rot»: – Om noen klarer det, hadde det vært kjempeartig

Hytta på Blefjell kan bli din helt gratis – dersom du kommer og henter den selv.
Les mer om:

Bob Bradley lykkes i å lande Lorenzo Insigne signatur

Det er liten tvil om at det er Bob Bradley som fortsatt er helt for Stabæk fansen som skal ha æren over å ha bragt Napoli-stjerne Lorenzo Insigne til Toronto FC. – Det litt av en prestasjon å hente en spiller som er ettertraktet i alle de store ligaene til MLS og USA. Toronto FC bekrefter i dag avtalen om å signere Lorenzo Insigne på en gratis overgang til sommeren. Les: Goal: Spiller som Jack Grealish!

John gir bort hytta på Blefjell, men det er bare én hake: – Om noen klarer det, hadde det vært kjempeartig

Hytta på Blefjell kan bli din helt gratis – dersom du kommer og henter den selv.
Les mer om: