Nyheter om Grande


Knivmann pågrepet: Skal ha truet med å drepe Ariana Grande

Mannen som ble pågrepet med kniv utenfor Ariana Grandes hus tidligere denne måneden, skal ha ropt at han ville ta livet av popstjernen.
Les mer om:

Knivmann pågrepet: Skal ha truet med å drepe Ariana Grande

Mannen som ble pågrepet med kniv utenfor Ariana Grandes hus tidligere denne måneden, skal ha ropt at han ville ta livet av popstjernen.
Les mer om:

Knivmann pågrepet: Skal ha truet med å drepe Ariana Grande

Mannen som ble pågrepet med kniv utenfor Ariana Grandes hus tidligere denne måneden, skal ha ropt at han ville ta livet av popstjernen.
Les mer om:

Det hvite hus kritiserer ridende grensevakter som stoppet migranter med makt

Amerikanske myndigheter skal nå granske hva som skjedde da grensevakter til hest stoppet migranter ved Rio Grande. Bilder viser at en av grensevaktene tilsynelatende brukte lasso.

Migranter flys ut av USA

Flere enn 10.000 har slått leir under broen Rio Grande mellom Mexico og USA. Grensepatruljen i USA forventer å sende mer enn 12.000 flyktninger ut av landet de neste dagene.

Hvor lenge skal vi hamre på de samme tonene?

Oversiktlig, klingende og matematisk ordnet – men om ikke mikrotonene snart også får plass, berøves vi for våre følelsers frihet, skriver komponiststudent Ida Grande Kaurin. Innlegget Hvor lenge skal vi hamre på de samme tonene? dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Minister reklamerte for eks-kollegers PR-byråer

Partileder og kunnskapsminister Guri Melby, eks-leder Trine Skei Grande og en rekke andre Venstre-topper stilte villig opp i reklame for to tidligere Venstre-ansattes PR-firmaer. Det burde de ikke ha gjort, mener Kari Elisabeth Kaski (SV).

Åpner opp om barnløsheten: – Det er liksom det som definerer deg som kvinne

Trine Skei Grande (51) har blitt irritert når hun har blitt spurt om hvorfor hun ikke har barn. Nå snakker hun for første gang om barnløsheten offentlig.

Sondre (23) og Jannicke (24) var permittert i over ett år. Så kom utlysningen til drømmejobben: – Unik mulighet

Jannicke Grande og Sondre Moan Mikalsen sto brått uten jobb å gå til da pandemien rammet for over ett år siden. Så kom en mulighet ingen av dem klarte å si nei til.
Les mer om:

Kristian Stensrud (28) lot seg rive med av finans-fluenseren: – Fristet med rask profitt

Finfluenser Erik Grande Garcia har tjent flere hundre tusen kroner på sine følgere i sosiale medier.
Les mer om:

Konserter i Fortnite: - Ny markedsføringskanal

Det populære dataspillet Fortnite satser på å bli en stor digital konsertarena. Fredag opptrer superstjernen Ariana Grande inne i spillet.
Les mer om:

Deler bilder fra «uvanlig» bryllupsreise

Ariana Grande og Dalton Gomez valgte en annerledes bryllupsreise.

Lesekiosk på Vaset: – Her er vi fire generasjoner til stede

I 2019 avduket daværende kulturminister Trine Skei Grande (V) den første telefonkiosken i Norge. Da falt teppet på Solli Plass i Oslo. Den 8. juli 2021 følger Vaset etter.

Gammel barnehage lagt ut for salg: – Kan fort bli budkrig(pluss)

Forsvarsbygg har lagt de gamle lokalene til Marihøna barnehage ved Grande i Ørland ut for salg.

Siste sesong i dagens lokaler: - Tror vi dobler omsetningen neste år(pluss)

Grande fiskerute As flyttet fra Uthaug til Garten i 1986. Nå gjør bedriften seg klar til å flytte tilbake til nye lokaler i Uthaug havn igjen. Først skal den nye fabrikken bygges.
Les mer om:

Har satt sinnene i kok

I den første omgangen mellom Tsjekkia og Kroatia var det flere som reagerte da førstnevnte ble tildelt straffe etter at dommer Carlos del Cerro Grande (45) hadde konferert med VAR.
Les mer om:

Marek Hamsik var bare en svipptur innom IFK Göteborg

Det var en meget stolt Allsvenskan klubb som overrasket samtlige da de i vinter kunne presentere Napoli stjerne Marek Hamsik. – Ideen var å spille seg i form til EM og kontrakten var derfor kort. Planen lykkes han er en del av Slovakias sin EM tropp. Nå er det klart at Hamsik ikke returnerer til Göteborg etter EM. Tyrkiske Trabzonspor bekrefter nemlig at den tidligere Napoli-stjernen slutter seg til klubben. Slovakia er i Gruppe E sammen med Spania, Sverige og Polen under sommerens EM.

Deler bilder fra hemmelig bryllup

Ariana Grande giftet seg i all hemmelighet for kort tid siden.
Les mer om:

Ariana Grande la ut bilder fra det eksklusive bryllupet

For to helger siden giftet Ariana Grande (27) seg med Dalton Gomez (25). Siden har det vært stille fra den amerikanske hitmakeren. Nå letter superstjernen på sløret.
Les mer om:

Innrømmer TikTok-bløff om formue

Tidligere «Paradise Hotel»-deltager Erik Grande Garcia bruker TikTok til å fortelle unge hvordan man kan tjene hundretusener på investeringer. Forbrukertilsynet ber følgerne tenke seg om.
Les mer om:

Ariana Grande giftet seg i helgen

Popartisten Ariana Grande (27) giftet seg med Dalton Gomez (25) i helgen. Bryllupet var lite og intimt.
Les mer om:

Groruddalsdebatt: Kongefamilien har overbevist meg

Hva skal være kongedømmets framtid i Norge? Igjen har dette kommet på dagsorden etter at ti stortingsrepresentanter fra SV, Ap, Høyre, Frp og V har fremmet et forslag om innføring av republikk, som skal behandles av det nye Stortinget som velges til høsten. Det er ikke hvem som helst fra partiene som fremmer forslaget. Fra Oslo er Kari Kaski (SV), Heidi Nordby Lunde (H) og Trine Skei Grande (V) blant forslagsstillerne.

Chicharito er fortsatt on fire!

Som vi husker Javier Chicharito Hernandez på Old Trafford. Nå viser 32-åringen at han fortsatt holder farten. I 2020-sesongen kom det bare to fattige scoringer fra Chicharito til arbeidsgiver LA Galaxy, men denne sesongen er det så til de grader fri flyt i skuddbeinet. Les: Nagelsmann blir den dyreste manageren ever To kamper ut i sesongen står senterforwarden med 5 (!) scoringer. De første to kom mot Beckham og gjengen, mot New York Red Bulls dro meksikaneren til med hattrick.

Ingebjørg (31) er sjef for ny butikk på Ryen: – Jeg var litt nervøs og hadde høy puls

Ambisjonen er å bli Norges beste Kiwi-butikk, sier butikksjef Ingebjørg Grande om den nye butikken i Ryenstubben.
Les mer om: