Nyheter om Grande


Groruddalsdebatt: Kongefamilien har overbevist meg

Hva skal være kongedømmets framtid i Norge? Igjen har dette kommet på dagsorden etter at ti stortingsrepresentanter fra SV, Ap, Høyre, Frp og V har fremmet et forslag om innføring av republikk, som skal behandles av det nye Stortinget som velges til høsten. Det er ikke hvem som helst fra partiene som fremmer forslaget. Fra Oslo er Kari Kaski (SV), Heidi Nordby Lunde (H) og Trine Skei Grande (V) blant forslagsstillerne.

Chicharito er fortsatt on fire!

Som vi husker Javier Chicharito Hernandez på Old Trafford. Nå viser 32-åringen at han fortsatt holder farten. I 2020-sesongen kom det bare to fattige scoringer fra Chicharito til arbeidsgiver LA Galaxy, men denne sesongen er det så til de grader fri flyt i skuddbeinet. Les: Nagelsmann blir den dyreste manageren ever To kamper ut i sesongen står senterforwarden med 5 (!) scoringer. De første to kom mot Beckham og gjengen, mot New York Red Bulls dro meksikaneren til med hattrick.

Ingebjørg (31) er sjef for ny butikk på Ryen: – Jeg var litt nervøs og hadde høy puls

Ambisjonen er å bli Norges beste Kiwi-butikk, sier butikksjef Ingebjørg Grande om den nye butikken i Ryenstubben.
Les mer om:

Ariana Grande blir «The Voice»-dommer

Ariana Grande (27) erstatter Nick Jonas (28).
Les mer om:

Ariana Grande blir «The Voice»-dommer

Ariana Grande (27) erstatter Nick Jonas (28).
Les mer om:

Vivre la grande difference!

Les mer om:

Har vokst ut av lokalene: - Håper å bygge fabrikk ferdig til i høst(pluss)

Grande fiskerute As har vokst ut av sine lokaler. Nå er målet å finne en tomt og bygge nytt fiskemottak med fabrikk før høstsesongen starter for fullt i september.
Les mer om:

Trine Skei Grande mener AstraZeneca-pause presser frem Sputnik

Den tidligere Venstre-lederen kaller det russisk rulett for henne å være ute under koronapandemien. Nå mener hun en russisk vaksine kan redde oss.

Trine Skei Grande: – Norge bør forhandle om Sputnik-vaksinen

Tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande har fått sin første dose coronavaksine etter et år i isolasjon. Nå slår hun et slag for den russiske Sputnik-vaksinen.

Fan av Dagny eller Ariana Grande? Mulig dette er en ny favoritt

Det frie skolevalget er ikke like fritt lenger
Les mer om:

Kveldsturen endte med at hunden Erling måtte bøte med livet – igjen sto 13-åringen i sjokk

Onsdag kveld ble hunden til Silje Grande Henriksen i Svolvær påkjørt og drept. Bilføreren kjørte videre. Igjen sto 13 år gamle Thale i sjokk.
Les mer om:

Kveldsturen endte med at hunden Erling måtte bøte med livet- igjen sto 13-åringen i sjokk

Onsdag kveld ble hunden til Silje Grande Henriksen og familien, påkjørt og drept. Bilføreren kjørte videre. Igjen sto 13 år gamle Thale i sjokk.
Les mer om:

Tom André (26) hadde sonet i fem år: – Hadde det ikke vært for Geir Johan og familien hans så hadde det gått dårlig(pluss)

Da Tom André Freding (26) slapp ut fra fengsel etter å ha sonet i fem år, var det vanskelig å finne en jobb. På grunn av en bakgrunn med flere voldsdommer, innbrudd og biltyveri ville ingen gi ham en sjanse. Så kom Geir Johan Grande inn i bildet.
Les mer om:

Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 7

Emma Steinbakken-feber hos Spotify og iTunes, mens KEiiNO og Ariana Grande fighter om hvem som trender mest hos YouTube. Innlegget Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 7 dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Ariana Grande har tatt 20 verdensrekorder

Popstjernen (27) fortsetter å håve inn den ene førsteplassen etter den andre.
Les mer om:

Ariana Grande har tatt 20 verdensrekorder

Popstjernen (27) fortsetter å håve inn den ene førsteplassen etter den andre.
Les mer om:

Ariana Grande har tatt 20 verdensrekorder

Popstjernen (27) fortsetter å håve inn den ene førsteplassen etter den andre.
Les mer om:

Kritisk til «Harry Potter»-boikott

Flere norske bibliotekarer mener at Harry Potter ikke skal opp og fram ved norske bibliotek på grunn av uttalelsene til forfatter J.K. Rowling. Det er Trine Skei Grande (V) svært skeptisk til.

Fredrikstad-folk på hjemmekontor gir uvante plager: – Vi nærmer oss ett år med å jobbe hjemmefra, og det ser vi effekten av nå

Lill Grande får stadig flere besøk av kunder som er plaget med tørre øyne. Dette tror hun er en ringvirkning av korona og hjemmekontor.
Les mer om:

Grande: Portforbud er å sette fotlenke på hele det norske folk

Et mulig portforbud vil være ekstremt frihetsberøvende. Tillit er det eneste som virker i en pandemi, mener tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande.

Ariana Grande er forlovet

Ariana Grande skal gifte seg. Det skriver hun på Instagram.
Les mer om:

Viktoria vil ha bedre belysning av gangfelt: – Er redd for at det skjer en ulykke snart

Viktoria N. Grande frykter dårlig belysning vil føre til en ulykke i gangfeltet i Eikveien ved Rema 1000.
Les mer om:

OnlyFans utestenger Gabi DeMartino etter kontroversiell video

OnlyFans har stengt kontoen til Gabi DeMartino. Hvem? Gabi har drevet med YouTube i en årrekke sammen med tvillingsøsteren Niki. På en felles konto har de nesten 10 millioner følgere.

Olav Alexander Grande (30) overtar som daglig leder: – Fristende å prøve noe å nytt(pluss)

Etter 15 år på havet går Olav Alexander Grande i land og blir daglig leder for Selstad i Senjahopen.
Les mer om:

Rihanna hyller den amerikanske urbefolkningen på thanksgiving

Rihanna ønsker sine venner i USA god takksigelse. Thanksgiving er en større høytid for de fleste amerikanere enn julen. Men feiringen er kontroversiell grunnet sin opprinnelse, noe Rihanna minner om via sin Instagram Storieas. «Noen feirer i dag…», skriver barbaderen. «Mange sørger!» «Sender kjærlighet til alle mine brødre og søstre fra den amerikanske urbefolkningen», avslutter Rihanna. Den amerikanske urbefolkningen er også kjent som den mer upresise og misvisende betegnelsen «indianer». En kollega av Rihanna som også er skeptisk til feiringen er Summer Walker. Summer Walker (LVRN/Interscop