Nyheter om Grønvold


Spørretime med «koronasjefene» i Fredrikstad, direkte torsdag kl. 14:00

Ordfører Jon-Ivar Nygård, kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold og kommuneoverlege Anne Kristine Nitter svarer på spørsmål om koronapandemien i Fredrikstad.

Hvor var den juridiske betenkningen?

Gunnar Bodahl-Johansen mener det trengs en forklaring til de opplysningene ordfører Jon-Ivar Nygård og kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold har gitt om hvorvidt kommunen kan betale advokatregningen for varslere.

Sterk skattesvikt i november: Fredrikstad ligger an til å gå 90–100 millioner i minus

Ved utgangen av november har Fredrikstad en svikt i skatteinntektene på 94,5 millioner. Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold varslet bystyret om at kommunen kan få et underskudd på 90–100 millioner i 2020.
Les mer om:

Toppsjef Nina tjener 1,6 millioner i året: – En drømmejobb

Ikke uventet troner kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold listen over skattbar inntekt blant de mest fremtredende lederne i Fredrikstad kommune – med langt høyere sum enn sjefen – Jon-Ivar Nygård.

Sarpsborg sier nei til felles renseanlegg: Ordfører og kommunedirektør har forsøkt

Ordfører Jon-Ivar Nygård og kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold har forsøkt å overbevise sine kolleger i Sarpsborg om at et felles renseanlegg på Øra er beste løsning for Nedre Glomma. Men Sarpsborg velger Alvim.

Derfor får ikke sykepleiere og lærere bedre betalt i koronakrisen: – Mange har nok blitt skuffet

Mange av kommunens ansatte har lagt ned en ekstraordinær innsats i 2020, men lønnsoppgjøret var lavt. Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold forklarer hvorfor de ikke får en større påskjønnelse for jobben.
Les mer om:

Slik jobber kommunen med utfordringene på Lisleby: – Vi forstår at dette er krevende

Forrige uke gikk Johnny Kristiansen i Lisleby Fotballklubb ut med sin brutale virkelighetsbeskrivelse av klubben. Som et umiddelbart svar på bekymringene fra lokalsamfunnet, har Fredrikstad kommune nedsatt en tverrsektoriell arbeidsgruppe, forteller kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold.

Overraskelsen lå i at Fredrikstad skal investere en milliard i 2021

På forhånd hadde mange forventet en lengre utsettelse av en rekke planlagte byggeprosjekter. Mange kan puste lettet ut etter at kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold la frem sitt forslag til budsjett.
Les mer om:

Fredrikstad-budsjettet, direkte 29/10 kl. 12:00

Kommunedirektør Nina T. Grønvold legger frem Fredrikstad-budsjettet for 2021 og Handlingsplan for de neste fire årene.
Les mer om:

Disse vil ha jobb i toppledelsen i kommunen - to nye direktører skal på plass

Etter å ha slitt med magre søkerlister på enkelte tidligere stillinger, har kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold nå langt flere søkere til de tre direktørjobbene hun skal ha nye medarbeidere til.

SISTE: Fredrikstad kommune har satt kriseledelse

– Vi har besluttet at vi fra i dag klokken 21 har satt kommunen under formell kriseledelse, sier kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold til VG lørdag kveld.
Les mer om:

Bemanning av koronasenteret i Fredrikstad

– Fredrikstad kommune har så langt i liten grad benyttet helsesykepleiere på koronasenteret, skriver kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold.
Les mer om:

Fredrikstad rykker opp på Kommunebarometeret – sjekk plasseringen her

Fredrikstad kommune rykker opp 83 plasser fra fjorårets Kommunebarometeret. – En positiv markering, men samtidig er det mange forbedringsområder, sier kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold.
Les mer om:

Beholder to stabsdirektører i toppledelsen – får nye titler

Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold fikk ja til å utlyse to faste stillinger som stabsdirektører; en for virksomhetsstyring og økonomi og en for innovasjon og utvikling. Direktørene vil få lønn langt over en million.
Les mer om:

Robert og Lisbeth var korona-smittet, men senskadene varer etter friskmeldingen: – Mangler smak- og luktesans

Mange som har fått påvist koronaviruset sliter med senvirkninger lenge etter at de er friskmeldte. Lisbeth Grønvold og Robert Engen ble friskmeldte sent i april, men formen har vært en berg-og dalbane. Det eneste som mangler nå, er at Robert får fullverdig smak- og luktesans igjen.
Les mer om:

Har drevet plassen i 15 år - håper på rekordsommer

PORSGRUNN/BERGSBYGDA: Hanne Grønvold Øvrebø har drevet Røra kafé og badeplass i 15 år. Nå håper hun på rekordsommer for å gjøre opp for de tapte inntektene etter flere avlyste arrangementer.

Nå er de i gang med ordningen som skal gjenreise tilliten

Det er viktig at den nye varslerordningen Fredrikstad kommune nå har tatt i bruk, fungerer. Både fordi det er viktig at ansatte våger å varsle, og av hensyn til kommunens omdømme. Det sier kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold.
Les mer om:

Tapte 20 skattemillioner i mars – får 56,8 millioner til å dekke foreldrebetalinger

Fredrikstad taper millioninntekter og øker utgiftene til å håndtere krisen. Kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold opplyser at Fredrikstad får 56,8 millioner ekstra, som blant annet skal dekke tapte foreldrebetalinger.
Les mer om:

Kommunedirektøren svarer Pp: Har vært beredt på å møte pandemien siden januar

Nina Tangnæs Grønvold avviser «vente og se-holdning» og kritikk for at nedlagte Emil Mørchs Minne ikke er tatt i bruk. – Å etablere ny drift i bygg som ikke er i bruk, som ikke har bemanning og som kanskje heller ikke er godt egnet, vil ofte være en krevende vei å gå.
Les mer om:

Ventet stappfull gjestehavn i påsken: – Forferdelig trist

STAVERN/ARENDAL (VG) Fritt frem å dra på sjøen i påsken, sier myndighetene. Likevel holdes flere gjestehavner stengt. – Jeg synes man kan ta vurderingen på nytt, sier Inger Kristine Grønvold, som driver gjestehavnen i Stavern.

Full enighet om hjemlevering av øl – men butikkene må søke

I løpet av et døgn fikk kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold lagt frem et forslag om å tillate hjemlevering av øl. Samtlige politikere sa ja. Anita Vik (Frp) håper på rask søknadsbehandling.
Les mer om:

Kjære Fredrikstadfolk, vi vil oppfordre alle om å stå sammen i dugnaden

Ordfører Jon-Ivar Nygård og kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold forteller om tiltak kommunen har satt i verk mot pandemien og om hvor innbyggere kan finne informasjon og hjelp.

Duket for en påsketur i dag: – I høyden regnet det ikke

Løypebas Roar Grønvold i Bymiljøetaten har onsdag kjørt opp spor i marka: – Det har kommet tre til fem centimeter med snø, kan han fortelle.
Les mer om:

Bare å glede seg!

– Nå er det drømmeforhold, frister løypekjører Roar Grønvold i Bymiljøetaten.
Les mer om:

Kommunedirektøren sier nei til Glommafestivalen – utvalgsleder Skauen sier ja til en time ekstra

Kulturutvalget får to innstillinger i samme sak på bordet onsdag. Utvalgsleder Erik Skauen (MDG) vil si ja til en time ekstra (klokken 24) for Glommafestivalen, mens kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold sier nei.
Les mer om: