Nyheter om Glad


Reddet havarister utenfor Hankø

De to personene som opplevde grunnstøtingen ved Hankøsundet, kan være glad for at redningsskøyta befant seg like i i nærheten.
Les mer om:

Helt nye planer lansert i Mydland-bakgården

– Glad for framdrift.
Les mer om:

Takket av etter ni år ved frivilligsentralen på Stovner

Elisabeth Simonsen har ledet frivilligsentralen på Stovner i ni år. Torsdag var hennes siste arbeidsdag i bydelen som hun med årene har blitt godt kjent med og svært glad i.
Les mer om:

Nico Kovac tilbake i Bundesliga!

Kovac blir stående som en fotnote i Bayern Münchens ekstremt suksessfulle klubbhistorie. Det ene skyldes at den kroatiske treneren som ble hentet fra suksess med Eintracht Frankfurt, fikk ikke tid til å få ut potensialet sitt hos Bayern. Det andre var at erstatteren Hansi Flick like godt avsluttet sesongen med å vinne det som var av trofeer. Det var i 2018 Bayern skjønte at de bare måtte sikre seg Kovac. Da hadde han ledet Eintracht Frankfurt til seier mot Bayern i DFB-Pokal finalen, Eintrachts første tittel siden 1988.

– Glad for at det gikk som det gikk

SKIEN: – Jeg er glad for det vi oppnådde i jordbruksoppgjøret. Men for å være ærlig, vi fikk ikke mer enn det må være.
Les mer om:

E16-debatten: – Glad hvis Sør-Odal kan finne en bra linje uten å tråkke for mye inn i Nes

Nes-politikerne ser mot øst når man skal koble sammen to ulike E16-korridorer.
Les mer om:

– Jeg er glad i Beitostølen, men dette er ikke «rein naturglede», sier Karin (43)

– Jeg er glad i Beitostølen, men dette er ikke «rein naturglede», sier Karin S. Lund (43) fra Hønefoss om Aasgarden byggetrinn 3.
Les mer om:

Startet akuttilbud til reindriftsutøvere: – Folk har ringt stort sett hver dag

Anne Marie Therese er glad for at folk endelig snakker om hvordan de opplevde den tøffe vinteren i reindrifta. Helse Nord lover tiltak. Loga sámegillii.
Les mer om:

Uvel og nervøs før debuten fra start: – Nå er jeg bare veldig sliten og veldig glad

(LSK Kvinner-Lyn 0-0). Oda Johansen har kun noen få innhopp på noen minutter i Toppserien fra tidligere. Søndag fikk hun debuten fra start og løste oppgavene sine på et meget høyt nivå.
Les mer om:

Silje tok et modig valg som 17-åring: – Det var mildt sagt veldig tøft, men jeg er glad jeg stod i det

PORSGRUNN: Mye tilsa at hun ikke burde gjøre det. Likevel, Silje Bjørneboe (22) tok sjansen og flyttet hjemmefra allerede som 17-åring. Det angrer hun ikke på i dag.
Les mer om:

Her tar Pete Davidson avskjed i «SNL»: – Glad og trist

Så stemte det altså – Pete Davidson (28) er ferdig i «Saturday Night Live» etter åtte år.
Les mer om:

Mbappé feiret ny kontrakt med hattrick

Kylian Mbappé strålte etter å ha kunngjort at han blir værende i Paris. Den franske stjernen feiret ny PSG-kontrakt med hattrick i 5-0-seieren over Metz. – Jeg er veldig glad for å bli værende i Frankrike. I Paris, i min by, sa Mbappé til tilskuerne på Parc des Princes da han før kampstart holdt opp en trøye med "Mbappé 2025" på ryggen. Mbappé forlenger med Paris Saint-Germain fram til 2025 og skroter en gigantovergang til Real Madrid. Kanskje var det noen tusen kilo med press som forsvant fra skuldrene hans. Da kampen kom i gang, herjet Mbappé og de andre storstjernene i PSG.

Lørdag selges siste plagg i butikken

En butikk ut, en butikk inn. Senterlederen er glad for at butikklokalene er lette å fylle.
Les mer om:

Dyrhaug utpekt som Røstes arvtaker

Valgkomiteen i Norges Skiforbund har innstilt Tove Moe Dyrhaug til ny skipresident, opplyser forbundet i en pressemelding. Dyrhaug har vært daglig leder i Rosenborg siden 2013. I mars ble det kjent at Erik Røste ikke tar gjenvalg. Den neste skipresidenten velges på skitinget i Molde i juni. – Jeg er glad for å ha valgkomiteens tillit og ser frem til mange store, spennende og utfordrende oppgaver, dersom jeg blir valgt. Sammen med en engasjert organisasjon er mitt fokus å utvikle skisporten videre og bidra til at vi er best mulig rustet til å møte dagens utfordringer og de som kommer.

Glad i å bade? Da får du TO gode nyheter her!

Ikke bare åpner Kongstenbadet ute i morgen, fredag 20. mai – i år vil også svømmehallen inne holde åpent gjennom sesongen.
Les mer om:

Vold og trusler – ei samfunnsutfordring som ikke skoler og barnehager kan løse alene

Som lærer er jeg glad for at temaet vold og trusler i skoler og barnehager er satt på dagsorden, og følges tett av Fædrelandsvennen. Dette er en sak det skrives mye om for tida. Økninga i innrapporterte tilfeller av vold og trusler, er en landsomfattende tendens, og altså ikke unikt for Kristiansand.
Les mer om:

Huseier: – Bare glad det ikke skjedde om natta

Huseier Helge Lilleskog var bortreist da leietakerne selv ringte for å si at huset sto i full fyr.
Les mer om:

- Endelig blir det mer penger til landbruket

- Jeg er så glad for at snuoperasjonen i jordbruket nå er startet, sier Siv Mossleth.
Les mer om:

Til minne om Tore Asplin

Vårt kjære æresmedlem Tore Asplin sovnet inn 30. april. Vi minnes Tore som en svært aktiv og glad entusiast med ærlig nærhet til mennesker og natur.
Les mer om:

Anna (18) frå Ukraina blir student i Noreg: – Glad for å få fortsetta livet

Det blir tatt spesielle grep for å få plass til 1000 ekstra studieplassar til flyktningar frå Ukraina denne hausten.
Les mer om:

Medvedev aksepterer Wimbledon-utestengelse

Den russiske tennisstjernen Daniil Medvedev, som en kort periode var rangert som nummer én i 2022, uttalte seg mandag om utestengelsen fra Wimbledon. – På den ene siden kan jeg forstå det. På den andre syns jeg det er urettferdig, sa Medvedev til Tribune de Geneve. Storbritannias Grand Slam-turnering har bestemt at ingen russiske eller hviterussiske spillere får delta. Medvedev, som lader opp til neste ukes French Open i Genève, mener samtidig det er problematisk. – Hvor går grensen?
Les mer om:

Ble nektet å spille vanlige kamper i Qatar – i kveld spiller Tage (19) for 10.000 på Stadion

I seks år bodde Tage Johansen (19) i Qatar sammen med foreldrene og lillebror Trym (18). I begynnelsen hadde han hjemmelengsel. Nå er unggutten fra Hvaler glad han er tilbake i Norge for å oppleve et nytt eventyr.

Fem års jobbing er over: – Glad for å vere ferdig

BØ: Ho starta å skrive på boka då dottera var ein månad gamal, og har blitt heia fram av mannen Erik. No er jobben gjort. – Det kjennest som om fem års lang jobbing er ferdig. Det er som det skal vere.
Les mer om:

Ruuds beskjed til Djokovic: – Jeg er glad jeg kan være en del av historien din

(Novak Djokovic – Casper Ruud 6–4, 6–3) Verdensener Novak Djokovic (34) ledet hele 4–0 før Casper Ruud (23) vant sitt første game – og serberen tok til slutt sin proffseier nummer 1000.
Les mer om:

Ocean Space Centre-kutt: Ordfører ble lovet ny gjennomgang

En sint Trondheims-ordfører møtte nestlederen i Arbeiderpartiet sent torsdag kveld. – Jeg er veldig glad for at de nå vil gå gjennom tallene på nytt, sier Rita Ottervik (Ap).

Mest lest siste uke