Nyheter om Glad


Utbrudd ved tre sykehjem: Halvparten av de smittede døde

Ved sykehjem i Narvik klarte man unngå koronasmitte lenge. Men så kom gjenåpninga. – Jeg er glad det nå har kommet innstramminger, sier enhetsleder.
Les mer om:

Ny kontrakt for Viking-unggutt: – Glad for å signere for klubben i mitt hjerte

Nærbø gjekk sigrande ut av thrilleroppgjer
Les mer om:

Hedres av Kongen: – Venstresida mi blir jo hengende lite grann!

Arvid Petterson blei både glad og overraska over å få nok en hedersbetegnelse. Fredag får han Kongens fortjenstmedalje for sitt kulturarbeid i nord, blant anna.
Les mer om:

Karmøys rikeste kvinne: - Det er jo mange som lurer på hva jeg holder på med

Margaret Elin Hystad er en av bare to kvinner på topplista i Karmøy kommune. Hun er glad i å investere lokalt, men det er ikke der pengene kommer inn.
Les mer om:

Splitter ny sushi, og navnet er ikke tilfeldig

I Nordbergveien 43 har Queen sushi tatt over de gamle lokalene til Royal Grill Tåsen. Familiebedriften har vært her i en måned, og har allerede rukket å bli glad i lokalmiljøet.
Les mer om:

Jakten på den ultimate hevnen

DUBAI (Aftenposten): Da Magnus Carlsen (11) feilet, ble Jan Nepomnjasjtsjij (12) hoppende glad. Her er historien om starten på rivaliseringen.

Juleaksjon for «Hjelp oss å hjelpe»: - Det finnes ikke greiere folk

– Jeg er her hver dag, det hjelper meg enormt, sier Elner Larsen. Han er svært glad for at «Hjelp oss å hjelpe» og Fædrelandsvennen samarbeider om å hjelpe folk til jul.
Les mer om:

Fransk og Nederlandsk interesse for Ismaheel: – Jeg har blitt veldig glad i Fredrikstad!

Taofeek Ismaheel (21) er et hett salgsobjekt, men FFK-juvelen vil helst snakke om hvordan tiden i klubben har vært. – Jeg har blitt behandlet godt fra første dag, så jeg elsker å spille for FFK, sier han.
Les mer om:

Hilde har flere ganger pusset opp hele rom for å få små nips til å passe: – Har man en minimalistisk stil kan man risikere et epileptisk anfall her

Hos Hilde Bugge er det ikke et eneste bilde som henger på linje, og hun er like glad i lysestaken som sønnen har laget, som i lampa til 15.000 hun fikk i gave. Alt er lov i det lille huset fra 1910 – bortsett fra kanskje én eneste ting.
Les mer om:

– Jeg har fått testet tålmodigheten

Malin Aune (26) er glad for å være på plass i Spania, men det har gått opp og ned for kantspilleren de siste månedene.
Les mer om:

Salah: – Det gjør meg glad at et lag som Barcelona er interessert i meg

Jürgen Klopp stiller spørsmål ved oversettelsen av stjernens intervju med en hjemlig TV-kanal.
Les mer om:

Derfor heiser skolen regnbueflagget i dag

I anledning Kim Frieles bisettelse mandag ettermiddag, markerer Kjelsås og flere andre skoler mangfold, og det å at det er lov å være glad i hvem man vil. – Å komme ut av skapet i ungdomstiden kan kanskje være det mest vanskelige, sier rektor.
Les mer om:

Skulle avslørt Brann

Dumt for alle som er glad i norsk fotball at Glimt rotet vekk denne sjansen til å ta seriegullet.
Les mer om:

Frida Ånnevik: Fra skam til suksess

Frida Ånnevik: Fra skam til suksessFrida Ånnevik har i løpet av de seineste åra blitt det vi gjerne kaller en folkekjær artist. Ingenting er hyggeligere enn det når det er basert på kvalitet tvers gjennom. Vi skal likevel ikke så mange år tilbake før Ånnevik følte skam over stemma vi nå har blitt så glad i.Les mer
Les mer om:

Sturla (54) er nybakt pappa: – Jeg er dønn sliten, men sitter bare og smiler

Planen var å bli pappa en gang mellom 28 og 32 år. Det er Sturla Berg Johansen glad han ikke ble.
Les mer om:

OsloMet vant fram i retten i Eidsvoll-saken – under tvil

Eiendomsutvikler er glad for å ha blitt hørt, men skuffet over utfallet i Romerike og Glåmdal tingrett.
Les mer om:

Nå sprøytes skøytebanene! Her kan du stå på skøyter lokalt

Glad i å gå på skøyter? Se hvor det er sprøytet og klart til bruk.
Les mer om:

Historien til Sean (20) har vakt stor oppmerksomhet: – Det er veldig ekkelt og skremmende å tenke på

Som 13-åring klarte ikke Sean Serville fra Lørenskog å sette ord på hva som hadde skjedd. Nå er han glad for at moren overhørte en samtale mellom han og kameraten.
Les mer om:

Sikret karrierens første pallplass

Maja Dahlqvist var fullstendig overlegen i langrennssprinten i fri teknikk på Lillehammer fredag, men den aller største gleden var Tiril Udnes Weng som tok karrierens første pallplass. Amerikanske Jessica Diggins ble nummer to. – Det var utrolig gøy og en lettelse. Det har ikke vært en flytsttart på sesongen akkurat, med tanntrekking og alt som er. Nå er vi i gang. – Hvordan var dette? – Jeg begynner å bli gammel, og begynt å tvile på om dette er noe jeg får til. Jeg tror ikke jeg skjønner det helt. Jeg tror Lotta er mer glad enn meg, faktisk.
Les mer om:

Snart braker det løs i Grefsen kirke

5. desember blir det julekonsert og forsinket feiring av Kor 21 sitt 30-årsjubileum. Det er en glad gjeng som samles etter en lang nedstengning, men de trenger flere sangfugler.
Les mer om:

Glad for at Nøtterøy-klassen blir reddet – men ordfører Jon (Ap) tror likevel det kan være riktig å dele fylket

Han truet med å gå i fakkeltog for oppsplitting av Vestfold og Telemark hvis fylkeskommunen fjernet 90 elevplasser ved Nøtterøy videregående skole. Det skjer ikke, men Færder-ordfører Jon Sanness Andersen tror en deling av storfylket kanskje er det rette likevel.

Bursdagsstunt som varmet mottakeren til tårer

– Hva skal man gi en mann som har alt han trenger av ting? Jeg vet han er opptatt av alle han har tatt imot, så det å kunne se noen av dem igjen, ville han garantert bli glad for. Dermed opprettet jeg Facebook-gruppen «Vi som hadde jordfar Borzoo Haddadi ved fødselen» for å prøve å få kontakt med flest mulig.
Les mer om:

I dag ble 400 vaksinert på rådhuset - noen var uvaksinerte som hadde ombestemt seg

Flere hundre møtte opp på rådhuset i Tvedestrand i dag for å ta sin tredje koronavaksine. Enkelte var også der for å ta sin første vaksine. Vaksinasjonskoordinator May-Elin Aabak Nielsen er glad for at flere av de som hittil har sittet på gjerdet nå velger å vaksinere seg.
Les mer om:

Geir (47) er ny rektor på Munkerud: – Ble veldig glad

Munkerud skole får ny rektor i mars.
Les mer om:

Valhammer er glad for fleirtal for Ap-byråd og for Bybanen over Bryggen

To frå Senterpartiet og ein frå Raudt støttar bybaneutbygging langs Bryggen, og at Arbeidarpartiet beheld byrådsmakta. – Eg er letta, seier Valhammer.
Les mer om: