Nyheter om Glad


Erlend (23): – Jeg hadde aldri vært der jeg er i dag uten tiden min i Glimt

Søndag skal Erlend Dahl Reitan (23) spille fotball i omgivelser han rakk å bli svært glad i under sin tid som Glimt-gutt.
Les mer om:

Jakob (27) gjorde noe ingen har gjort på 1.287 dager

Her sitter en glad og fornøyd Jakob Lindström (27) på flyplassen i Bergen. Midtbanespilleren, som scoret sesongens første FFK-mål, håper at han er tilbake på banen igjen allerede på torsdag.
Les mer om:

Coretrening, kardio, diett og PT: Her kjemper Luna (6) for sommerkroppen 2021

Cocker spanielen Luna er glad i vann. Og mat.
Les mer om:

Fikk flertall etter sterk personlig historie: – Responsen var overveldende. Jeg er utrolig stolt og glad!(pluss)

Renate Soleim øvde på innlegget om egen sjukehistorie for ikke å bli emosjonell på Høyres landsmøte. Men blant dem som hørte på, var det flere som gråt. – Hvis unge jenter kan hjelpes med vedtaket vi gjorde i dag, da er kampen verdt det, sier hun.
Les mer om:

Glade og sjokkerte elever jubler over superfinale-plass

– Jeg skjønner ikke helt hva som skjedde, sier en glad, men overrasket Angelica Tomren Bjørhovde etter at Helland skule tok seg videre til superfinalen i Klassequizen.
Les mer om:

Vant sin første FA-cupfinale

Leicester vant finalen i FA-cupen lørdag 1-0 etter at Chelsea fikk en scoring i sluttminuttene annullert på grunn av offside. Youri Tielemans scoret vinnermålet til Leicester. Seieren i den prestisjefulle turneringen var den første til Leicester. Både i 1949, 1961, 1963 og 1969 ble det finaletap, men på det femte forsøket i en finale skulle det endelig lykkes. Over 21.000 mennesker overvar kampen på Englands nasjonalarena. Så mange mennesker har det ikke vært på en fotballkamp i England siden koronaviruset lammet idretten i mars i fjor.

Filip Brattbakk (21) reddet Ranheim på overtid: – Da den gikk inn ble jeg så jæ … glad at jeg bare sprang

Huset fra 1938 var tidligere kommunal bolig med utleieleiligheter. – Det var en «makeover» helt på grensen
Les mer om:

Henriksen ute i ein månad

Markus Henriksen fekk positive nyhende då resultatet frå MR-undersøkinga var klar. Han er venta tilbake på bana om ein snau månad. RBK-kapteinen skada seg i 4-0 sigeren over Viking onsdag. – Det var fantastiske nyhende å få. Eg frykta sjølvsagt det verste og er glad for at det ikkje var verre. No ser eg fram til å byrje med opptreninga og kome meg tilbake på bana så raskt som mogeleg, seier Henriksen sjølv til RBK.no.
Les mer om:

Marianne oppdaget farlig piggtråd ved idrettsområdet: – Både dyr og barn kan jo skade seg

Piggtråd som kan skade beitedyr er ikke lovlig i Norge, og det brukes mye ressurser på å fjerne slike gjerder. Kommunen er glad Marianne ga beskjed.
Les mer om:

Holmestrand-ordfører glad for å trolig få beholde vaksinedoser

Holmestrand-ordfører Elin Weggesrud (Ap) jubler over at kommunen ser ut til å slippe å gi fra seg vaksinedoser.
Les mer om:

Solskjær etter nye protester: – Bare glad vi kan spille fotballkamp

Manchester United-fans protesterte på ny mot eierne foran torsdagens utsatte møte med Liverpool. Ole Gunnar Solskjær er glad det ikke ble en ny utsettelse.

Solskjær etter nye protester: – Bare glad vi kan spille fotballkamp

Manchester United-fans protesterte på ny mot eierne foran torsdagens utsatte møte med Liverpool. Ole Gunnar Solskjær er glad det ikke ble en ny utsettelse.

Solskjær etter nye protester: – Bare glad vi kan spille fotballkamp

Manchester United-fans protesterte på ny mot eierne foran torsdagens utsatte møte med Liverpool. Ole Gunnar Solskjær er glad det ikke ble en ny utsettelse.

Tannhelsepersonell i Tvedestrand prioriteres ikke som helsepersonell under koronavaksineringen

Vi er glad for å yte nødvendig helsehjelp under pandemien, men sterkt uenig i at vi ikke blir prioritert som tannhelsepersonell i resten av fylket. Våre kolleger i andre kommuner ble vaksinert for flere måneder siden.
Les mer om:

Ho er kåra til årets sjukepleiar-sjef(pluss)

-Kva eg føler no? Ja, eg vart både overraska og glad, og så må eg innrømme at eg vart ganske stolt også!
Les mer om:

Lettet Solskjær etter ny demonstrasjon: – Jeg er bare glad vi kan spille fotball

Det var demonstrasjoner utenfor Old Trafford torsdag. Men spillerne blir ikke påvirket, sier Ole Gunnar Solskjær.

Jarstein forlenget med Hertha

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein (36) har skrevet ny toårskontrakt med Bundesliga-klubben Hertha Berlin. – Stolt og glad for å ha signert en ny kontrakt med Hertha, skriver Jarstein på Instagram. Han har spilt 179 kamper for klubben siden 2014, men denne sesongen er det bare blitt åtte kamper for målvakten, som har vært koronasyk den siste delen av sesongen.

Fannar (20) stilte opp naken på TV: – Jeg er mer glad i oppmerksomhet enn Frank Løke, det sier litt

Fannar Thor Heiduson driver til vanlig med triatlon, men for noen uker tilbake kunne man se han på TV-skjermen – helt naken.
Les mer om:

- Det blir et antiklimaks

- For meg blir det et antiklimaks hvis Maren Lundby skal være prøvehopper i Vikersund, sier NRK-legenden Arne Scheie. Sportssjef Clas Brede Bråthen: - Arne er «spot on». Jeg er veldig glad for at han sier dette.

Ni kommuner på Romerike er forespeilet flere vaksinedoser: – Jeg er veldig glad for at vi har fått gjennomslag

Under regjeringens pressekonferanse onsdag kveld ble det klart at flere kommuner får flere vaksinedoser enn det som var planlagt.
Les mer om:

Tettey klar for Rosenborg: – Skrevet i stjernene

Midtbanespiller Alexander Tettey (35) vender hjem til Rosenborg. Han har skrevet kontrakt ut sesongen. Det er trener Åge Hareide glad for.

RBK-keeper klar for HamKam

Keeperen Julian Faye Lund (21) blir 1.-divisjonsklubben HamKams nye sisteskanse. Han kommer på lån fra Rosenborg. Oslo-gutten landet på Gardermoen onsdag formiddag, dagen da overgangsvinduet i norsk fotball stenger. – Jeg gleder meg veldig til å spille for HamKam og er glad for at klubbene ble enige om en utlånsavtale, sier Faye Lund til klubbens nettsider.

Milepæl i vaksineringen i Norge: – Veldig glad

1,5 millioner nordmenn har fått første dose av coronavaksine, mens en halv million er fullvaksinert. – Jeg er veldig glad, sier helseministeren.
Les mer om:

Kjetil Rekdal henter Rosenborg keeper

Tre dager for sesongen sparkes i gang for Hamar-klubben er keeper på plass, på lørdag tar HamKam imot Stjørdals-Blink på Briskeby i en sesong hvor planen er å kjempe i toppen i OBOS-Ligaen istedenfor å være redd for nedrykk. Rosenborg-keeper Julian Faye Lund er på lån hos HamKam frem til 1.august.