Nyheter om Get


Marcus Rashford overbevist om at det blir grønt lys på fredag

Rashford kom aldri helt med i EM-sluttspillet. I slutten av juli kom noe av forklaringen. Skulderen hadde fått så mye juling gjennom sesongen at operasjon ble utveien. United-spilleren hadde vært ute i to runder med skulderskade på slutten av 2020, etter EM-sluttspillet ble det klargjort for operasjon for å sikre at 23-åringen ikke skulle hangle seg gjennom denne sesongen. Surt, men nødvendig. Les: Kristoffer Klaesson slipper å tenke på Kiko Casilla Det ble satt en prognose på retur etter 12 uker, nå ser det ut som returen kan komme tidligere.
Les mer om:

Solskjær anbefales å stanse van de Beek-behandling av Jadon Sancho

I Paris sitter en misfornøyd Donnarumma. Udiskutabel førstekeeper før han nådde 20 og EM-sluttspillets store konge. Etter overgangen til PSG har det derimot blitt mye sitting på keeperen. Superstjerna Jadon Sancho opplever tilsvarende situasjon på benken hos Manchester United. De største talentene som fortsatt befinner seg i første del av 20-årene er alt annet enn tålmodige. De har spilt førstelagsfotball siden de var sytten, og er hyllet som superstjerner.

Gå ikke glipp av tilbudet på høstens nyheter hos Get Inspired

Nå kan du fornye garderoben din med høstens lekre nyheter med opptil 35% i introrabatt.
Les mer om:

Første borteseier siden mai

Det har vært godt med ferier i mellomtiden så krisen til Ronny Deila og New York City er ikke total, dessuten gjør de det godt hjemme på Yankee Stadium. Men frem til å natt var det godt med slitasje å merke. New York City vant til 2-1 etter å ha gjennomført en en snuoperasjon mot Cincinnati. Det stoppet lagets rekke på sju bortekamper uten å vinne. Et hodestøt fra Keaton Parks og Valentin Castellanos’ straffemål ga Deilas menn en kjærkommen trepoenger.

Verdens beste vil ikke signere og er kraftig uenig i FIFA 22 sin «tempo vurdering» på 75

En av tidligere Chelsea manager Frank Lampard sine store feil var å sende Antonio Rüdiger på tørkeloftet. -Etter Thomas Tuchel har forsvarsspilleren blitt en av Chelsea sine aller viktigste spilleren. – Alle i tysk fotballpresse og stadig flere i England hevder nå at Antonio Rüdiger er verdens beste forsvarsspiller. Chelsea svetter litt om dagen, de har ikke lykkes å lande en forlengelse på hans kontrakt som går ut neste sommer. Les: Premier League gigant er interessert i Lewandowski Rudiger hjalp Blues til Champions League tittel og har startet hver eneste kamp denne sesongen.

Watch chess ace Magnus Carlsen in crazy Norwegian reality

This is a rare chance, possibly the only one you will ever get, to watch Magnus Carlsen participate in a reality show.

Den kroatiske spissen Mario Mandzukic sier farvel med et par slitte fotballsko

Det er en av de store som i en alder av 35 år legger fotballskoene på hylla. Mario Mandzukic gjør det på en litt original måte med et brev til seg selv om ung. Han gjorde seg først bemerket i Wolfsburg, før han gikk videre til Bayern München. I den tyske storklubben hadde han kanskje sin mest suksessfulle periode, hvor han blant annet vant Champions League. Videre gikk ferden til Atletico Madrid, før han spilte for Juventus i fire år.

– Ett av de beste konseptene jeg har sett

Get Academy i Larvik gjør gamere til it-utviklere på halvannet år. Arbeidsministeren er imponert over opplegget.
Les mer om:

Ser ut som Juventus-manageren får rett om Ronaldo

Det har vært merkelig stille rundt Cristiano Ronaldo de siste to månedene. Etter tap (som de sier det i Torino) av Champions League -og Serie A-trofeet ble Ronaldos exit mer eller mindre varslet.

Var sjanseløs etter ankomsten til landsmann Romelu Lukaku

Den 27 år gamle Chelsea spissen Michy Batshuayi har blitt godt vant til å sitte på sidelinjen med det belgiske flagget på brystet og se på Romelu Lukaku spille. – Det hjalp lite at han leverte godt forrige sesong for Crystal Palace på utlån, da det ble klart Lukalu signerte for Chelsea måtte Batshuayi bare forberede seg på et nytt utlån. Chelsea har til tross for overtall i angrepsrekka valgt å forlenge Michy Batshuayi samtidig som de sender han ut på et nytt utlån, det femte i rekken.

Har spilt 80 kamper for klubben til Pelé – nå blir det spill med Ronaldo for Kaio Jorge

De har vært varslet lenge, nå har brasilianske Santos og Juventus blitt enige om ordningen for et av brasils stortalenter. Spissen går en annen vei enn Pelé, som ga Santos store deler av sitt fotball-liv. Jorge forlater klubben etter 80 kamper med 17 scoringer og 4 assists, som er imponerende i seg selv for en 19-åring. Nå venter stepstone Juventus. Les: Brentford har gjort det igjen – henter sølvvinner fra OL På tirsdag ble overgangen offisiell, nå skal Juventus forvalte det brasilianske talentet frem til 2026.

Kan stolt fortelle de har signert lillebroren til Chelsea -spiss Michy Batshuayi

Barnsley har med stolthet introdusert den 23 år gamle spissen Aaron Leya Iseka. Han er den yngre broren til den belgiske Chelsea -spissen Michy Batshuayi. – De har store forhåpninger ikke bare ut i fra hvem kan slekter på men også fordi de har fulgt med hans utvikling i den franske klubben Toulouse i lengre tid. Paul Conway, som nylig fikk oppmerksomhet for et intervju i forbindelse med situasjonen i Esbjerg (som er i krise), der Conway også er styremedlem, setter ord på kjøpet av Iseka. «Aaron er en unik og aggressiv spiss med lang erfaring i fotball på toppnivå over hele kontinentet.

Skade skaper krøll for Arteta

Ben White er i hus og skal være en av byggesteinene i forsvaret til Arsenal. Forrige sommer var det Thomas Partey som var det viktigste trekket til London-klubben på overgangsmarkedet. 40 minutter ut i kampen mot Chelsea på søndag kom skaden som ødelegger noe av flow´en Arteta jobber med å bygge opp før sesongstart. Da måtte Thomas Partey geleides ut av banen.

«Pogba du bør lytte til moren din, hun vil ikke ha deg her. Det vil ikke vi heller!»

Alle historiene og verdens kjipeste agent er i ferd med å ødelegge for den franske superstjernen Paul Pogba. Midtbanespilleren er for dyr for Juventus og han er ikke spesielt populær verken hos Manchester United eller hos trolig kjøper Paris Saint-Germain fansen. Som et svar på ryktene om et nært forestående kjøp av Paul Pogba har franske fans i kjent stil reagert.

West Ham har sikret seg PSG-keeperen Alphonse Areola

The Hammers-supporterne vil selv oppleve at klubben deres har vært helt der oppe i tiår, for oss blir det noen ekstra hyller høyere opp når West Ham tiltrekker seg spillere fra en av verdens største klubber. David Moyes har klart det. Forrige sesong overbeviste han spillerne og supporterne om at Champions League-spill ligger rett foran snuten deres. En Europaligplass var heller ikke å forakte etter 6. plassen i Premier League, nå ønsker en keeper med 107 PSG-kamper å være med på reisen. På torsdag ble det bekreftet at West Ham har hentet Alphonse Areola på leie for sesongen.

Football-Insider: Nagelsmann har blinket ut Lewandowski-erstatteren

Satt på spissen: For Timo Werner er hjem der Julian Nagelsmann befinner seg. Det var 34-åringen som la opp spillet rundt Werner i RB Leipzig og lot senterforwarden få optimale arbeidsbetingelser. Frank Lampard ble overbevist om at Werner var som skapt for Stamford Bridge, men den forrige sesongen endte med Lampard-exit og bob-bob for tyskeren. Les: The Telegraph: Tottenham casher inn på Toby Alderweireld Ingen skal ta fra Werner sine 12 scoringer og 15 assists, men fordelt på 52 kamper er ikke dette i nærheten av det han viste i Bundesliga før avreisen til Premier League.

Brentford har overbevist Chelseas Myles Peart-Harris

Det rustes opp mot kick off i Premier League. Den siste uken har Thomas Frank og gjengen fått på plass Frank Onyeka og vår mann i fotballkrigen, Kristoffer Ajer. På fredag kom nok en interessant signering for Premier League-klubben. Myles Peart-Harris hentes fra akademiet til Chelsea for å utvikle seg sammen med Brentford. 18-åringen har tydeligvis vært et stykke unna debut på førstelaget til Champions League-mesterne, men viste på Chelseas U18-lag at han var vass foran mål.

Skal United kjøpe Kalidou Koulibaly, må de kalkulere med at Luciano Spalletti er del av flyttelasset

Han betegnes som en av verdens beste midtstoppere. Det siste året har Koulibaly stort sett blitt linket til en overgang til diverse toppklubber i de største ligaene.

Sky Sports Italia: Roma i forhandlinger om Alex Telles

Kjøpet av Alex Telles virket fornuftig forrige høst. Siden den gang har det skjedd mye, samtidig som 2017 spilleminutter ikke helt skal ha overbevist Solskjær. Denne situasjonen skal José Mourinho utnytte. Calciomercato, Sky Sport Italia og overgangsekspert Fabrizio Romano hevder alle at Roma har pågående forhandlinger med Manchester United om den brasilianske venstrebacken. Leonardo Spinazzola røk akillesen i EM, og gir Mourinho en solid utfordring før sesongstart.

Klarte ikke holde på Memphis Depay, nå har de trøbbel med Houssem Aouar

Den franske midbanespilleren Houssem Aouar har vært i Lyon siden han var 11 år gammel, han i harnisk fordi klubben i hans hjerte ikke tenker langsiktig og har et nonsjalant forhold sine stjerner. Lyon var i toppen gjennom hele sesongen og endte på en fjerdeplass. – Mesterskapet var absolutt innen rekkevidde Aouar mener dårlig ledelse hindrer klubben fra å nå helt til topps.

Anbefaling: En smått godt skjult perle langs veien i Lofoten

Don´t get me startet on the frokost
Les mer om:

Opprør hos Lyon etter Depay-exit

Lyon sikret 4. plass i Ligue 1 og Champions League-kvalikplass. Dermed burde preaseson hos manager Peter Bosz og gjengen være preget av lys og optimisme. Burde. Memphis Depay var den offensive lederen hos Lyon med imponerende 20 scoringer og 12 assists på 37 kamper. Kommende sesong er det Ronald Koeman som skal få utnytte nederlenderens teft og effektivitet foran motstandernes mål.

Kieran Tierney blir

Arsenal-venstreback Kieran Tierney er en av få som har imponert for Nord-London laget de sist to sesongene. Nå har han signert en ny femårskontrakt med klubben. Skotten kunngjorde nyheten i en live chat på Arsenals Facebook-side, med Tierney som nå er bundet til klubben frem til 2026. – Tierney har vært en nøkkelfigur for Gunners siden han kom i 2019. Les: Keeper Bartlomiej Dragowski er sterkt ønsket i Premier League Thank you everyone for your support and messages. Always appreciated and grateful.

Plateanmeldelse: Tyler, The Creator – «Call Me If You Get Lost»: Veiviseren

Tyler, The Creators sjette soloalbum er en uvanlig rik og mangefasettert lytteopplevelse.
Les mer om:

Graham Potter klarte å overbevise Danny Welbeck

Spissen Danny Welbeck er fortsatt best kjent som Manchester United og Arsenal spiller, men nå er han i ferd med å gjøre oppholdet i Brighton til en karriere. – Welbeck kom gratis til feriebyen i oktober i fjor og han etablerte seg raskt i troppen til Graham Potter, nå like før hans avtale gikk ut på dato har de signert for et år til, til tross for at det lå flere mer enn mindre fristende tilbud fra klubber både i England og Tyskland.