Nyheter om Get


Liverpool trenger Luis Suarez

82 scoringer og 27 assists. Dette var avtrykket Luis Suarez etterlot seg på Anfield før han forlot Liverpool i 2014. Nå mener John Barnes at det er på tide å hente uruguyaneren «hjem». For etter at Koeman og Barcelona definerte Suarez som overflødig og i veien for klubbens videre suksess, er ikke Camp Nou lenger noe hjem for 34-åringen.

Ingen grunn til å sitte å vente på Ansu Fati

Som 17-åringen dundret han inn på førstelaget til Barcelona med 33 kamper og 8 scoringer. Helt vilt når man tenker på at tenåringen har kommet gjennom et av verdens trangeste nåløyer for å gjøre seg fortjent til å bære Barca-drakten. Ansu Fati gjorde det 33 ganger forrige sesong. Og som alt ellers i fotballens verden, forventer vi at pilene kun peker oppover. Les: Solskjær har ikke noe hastverk med David de Gea-exit For Fati gikk pilen rett sør fra november 2020. En lei skade i menisken skulle holde vingen ute i fire måneder. Ble det sagt.
Les mer om:

Sneakers-fest hos Get Inspired: 20% rabatt på alle sneakers

Sneakers er den ultimate fritidssko som går til alt og er en perfekt match til et trendy antrekk. Frem til fredag kan du benytte deg av en rabattkode som sikrer deg 20% rabatt.
Les mer om:

Benitez er ferdig med å sulle rundt

Som vi savner Rafael Benitez i verdens tøffeste liga. Han var en gigant for Liverpool og gjorde ekstremt mye ut av kaos-situasjonen hos Newcastle. I tiden hans på St. James´Park visste Klopp, Guardiola og gjengen at den spanske manageren hadde skuffen full av taktiske triks som kunne få gigantene til å snuble. Så valgte Benitez veien til mucho dineros i Asia. Etter at det ble umulig for Benitez og eier Mike Ashely å fortsette arbeidsforholdet, valgte Benitez «minste motstands vei» og trakk til kinesisk fotball for en aktiv tenkepause.

Dortmunds wunderkind fikk debut i november – nå er sesongen over

Dagen etter at Youssoufa Moukoko rundet 16 i november, benyttet Dortmund muligheten til å sette inn tenåringen i Bundesliga-kamp. Fotballeksperter jublet, men ikke alle er like fornøyd med at yngre og yngre spillere sendes inn i fotballens colosseum. Nå kan kritikerne ha fått vann på mølla. Skader oppstår uavhengig om du spiller på knøttelag eller på seniornivå. Likevel, intensiteten og trøkket på seniornivået blant verdens beste er så ekstremt at kroppen bør være utviklet nok til å takle all julinga.

Bayern München skal tappe Tottenham for en av Premier Leagues vasseste

Er det to offensive spillere Tottenham ikke har råd til å miste, så er det Harry Kane og Son Heung-min. Nå kan begge spillerne være i spill. Ifølge Football Insiders kilde hos Tottenham har Son fått tilbud om ny femårskontrakt med nesten 2,4 millioner kroner i ukelønn. Med 18 scoringer og 16 assists på 41 kamper denne sesongen, har sør-koreaneren igjen vist en Spurs-manager at han leverer. Les: Topp 5 bettingsider for norske spillere i 2021 Vi vet ikke om det er den manglende sportslige suksessen hos Tottenham som får Son til å tvile.

Er det nå Frankrike bør bli bekymret?

I sommer skal Didier Deschamps lede gjengen med superduperstjerner fra de største ligaen til EM-tittel. Denne uken startet EM-sluttspillet for neste generasjon landslagsspillere. For Frankrike ble dette en historisk nedtur. U-landslagene gir et solid pekepin på hva landslagssjefene har i vente de neste fem, ti årene. De engelske U-landslagene med Jandon Sancho og gjengen har de siste årene fått engelskmennene til å ha en realistisk forventning om at VM -og EM-titlene faktisk skal bli sendt «hjem».

Det er bare å kaste hatten i støvet for Luis Suarez sin vanvittige målteft

Vi kommer aldri til å skjønne hva som foregikk i hodet på sjefene i Barcelona da de i fjor sommer lot Luis Suarez som har scoret 198 mål for klubben gå til Altetico Madrid som om han var en flopp. – Vel Atletico Madrid leder La Liga mye takket være en av tidens største målmaskiner. Luis Suarez scoret sitt 500. karrieremål da Atletico Madrid slo Alaves 1-0 på søndag! Målet kom i tillegg på hodet, han headet inn i mål etter et innlegg fra Kieran Trippier som for øvrig er ønsket av det som finnes av engelske klubber.

Tuchel har løst Havertz-gåten

Selvmål hos Everton (presset frem av Havertz) og straffe til Chelsea. 2-0 smaker fortsatt vanvittig godt for Thomas Tuchel og Chelsea. På mandag var det blått mot blått. Ancelotti mot Tuchel. I denne garantert tøffe kampen, satte Chelsea-manageren inn en spiller som så langt har stått på utsiden i Premier League. Les: Coman-spillet hos Bayern München er i gang Kai Havertz skulle for første gang siden Wolverhamton-kampen, Tuchels debut, inn fra start. Et sjansespill av Chelsea-manageren?

Om mot: Sinéad O’Connor i Madison Square Garden, 1992

INNLEGG: I anledning den internasjonale kvinnedagen skriver Kjetil Aarseth om mot, om å stå alene og om den store styrken i å stå sammen. - Don't let the bastards get you down. Innlegget Om mot: Sinéad O’Connor i Madison Square Garden, 1992 dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Innbrudd i bedrift i Trondheim: – Veldig ubehagelig(pluss)

Politiet ble mandag morgen varslet om et innbrudd hos bedriften Get Inspired i Fossegrenda i Trondheim.
Les mer om:

Onsdag ble det krystallklart: Til sommeren står United foran kampen de ikke kan tape

Burnley sørget for at Leicester fikk litt sand i maskineriet etter 1-1 og poengdeling. Dermed var det opp til Solskjær og United å gasse på og forlate Brendan Rodgers på holdeplass nr. 3. Zzzzzz. Dette er vel en grei oppsummering av kampen mellom Crystal Palace og Manchester United. Les: Sander Berge gikk faktisk glipp av en seier Reven Roy Hodgson gjorde som han pleier, og sørget for at Uniteds røde angrepshorde aldri fikk arbeidsbetingelsene de ønsket.

Marca: Ødegaard kan miste manageren sin til sommeren

Rolig, det er ikke Zinedine Zidane det gjelder denne gangen. Franskmannen har fortsatt grep på utviklingen hos Real Madrid og er utenfor faresonen – igjen. Denne gangen er det manageren som uttalte en uke etter at Ødegaard kom til London at 22-åringen har potensialet til å bli en av verdens beste. Etter dette har Ødegaard levert enkeltstående prestasjoner på midtbanen hos Arsenal som har fått supporterne til å rope etter Ja til permanent overgang! Les: Og der tok Ancelotti igjen Jürgen Klopp I motsetning til Zidane, har Arteta troen på Ødegaard som en kreativ kraft som kan avgjøre.

Ferdinand: United må sette himmel og jord i bevegelse

Rio Ferdinand slang konstant med kjeften på banen i Manchester Uniteds gullalder, nå har han moderert ordbruken, men er like aktiv foran mikrofonen. Ferdinand er en tidligere-United-stjerne som vi definitivt lytter til.

Data ethics: The importance of roles

By Johann Johannson and Maria Camilla Nørgaard Credits: DNB/Stig Fiksdal This is the second of three articles in a series DAMA is running on data ethics, during Q1 2021. The themes of which are derived from DAMA’s chapter on data handling ethics in DMBoK2.

Collibra 2021 Partnership with DAMA Norway

DAMA Norway is very happy to announce that we have agreed a partnership with Collibra for 2021! This collaboration provides the opportunity for our members and the wider data management community to get to know Collibra, the use cases the tool can help your business with and how the tool fits into the wider data management picture. As a starter, please find a short overview from Collibra on what they do and additional links to find out more:Collibra is the Data Intelligence company.
Les mer om:

ESPN: Mourinho dumper forsvarspiller til sommeren

Når en manager og klubbledelse møter motgangsveggen, rettes blikket automatisk bort fra seg selv og mot «de andre». Hos Tottenham har en 29-åring nå fått post-it lappen med get lost på ryggen. Det var full fanfare hos Tottenham da klubben vant kampen om Matt Doherty i august. Høyrebacken hadde vært knallsolid for Wolverhampton, og en av brikkene til Nuno Santo som løftet ulvene opp i Premier League – for å bli der.

Activities in DAMA Norway

DAMA Norway arranges many different events throughout the year. Our main objective is to deliver a platform for Data Management discussion that caters to our members’ needs and interests. We host online and physical events, big and small. Below you will find some more information on a selection of our events to get a flavor of what we do.Are you interested in collaborating on an event, or want to request a topic or format for future events?

Ancelotti har gjort Everton til kongen av Liverpool!

Da var det igjen tid for Merseyside-derby. Forrige gang ble det poengdeling og Van Dijk og Thiago Silva rett inn i et lengre skadeavbrekk. Silva var tilbake, van Dijk tipper vi satt og vred seg i setet da han så lagkameratene sine la Ancelotti male byen blå. Bølla Richarlison, som sendte Thiago en solid velkommen-til-Liverpool hilsen forrige kamp, hadde bestemt seg for å få ut kruttet foran Liverpools mål denne gang. Umiddelbart.

Godkjent: Dette er den nye Sunderland eieren

Sunderland bekrefter at den 23 år gamle Kyril Louis-Dreyfus er den nye majoritetseieren i klubben, etter at EFL har godkjent overtakelsen. League One klubben Sunderland fikk offisielt en ny majoritetseier på torsdag, da EFL har godkjent 23 år gamle Kyril Louis-Dreyfus ‘overtakelse av 74 prosent av aksjene i klubben. – En handel som har vært klar i noen uker.

Bekreftet: Midstopperen som kunne bli den neste store hos Liverpool – takket nei

Hva har egentlig skjedd det siste halve året? Etter Champions League -og Premier League-titlene virket det som «alle» ville spille for Jürgen Klopp og Liverpool. I vinter da de røde trengte det som mest, begynte potensielle forsterkninger å takke nei. Selv om Liverpool fikk inn Ben Davies og Ozan Kabak fra Schalke, er det vel ingen tvil om at Klopp siktet høyere.

Mark Hughes skjønner utmerket godt hvorfor Solskjær er gnien på spilletid til van de Beek

På banen holdt Mark Hughes aldri noe tilbake da han var en av de største profilene i Premier League på 1980 -og 90-tallet. Beina var i konstant bevegelse, kjeften likeså. Når den tidligere United-spilleren skal kommentere Donny van de Beeks prestasjoner i den røde drakta, holder han heller ikke noe tilbake. Nederlenderen har fortsatt til gode å overbevise Solskjær, men 35 millioner pund-spilleren fikk 73 minutter på banen mot West Ham.

Pogba tilbake fra skanning

Det er noe positivt oppi det negative: Paul Pogba er skadet, men vil bli sterkt savnet. For ikke så altfor mange månedene siden ble Pogba-skader møtt med et skuldertrekk. Det var halvveis mot Everton at franskmannen måtte ut med en skade i låret. Pogba forlot banen, United mistet noe av overtaket – som i siste sekund resulterte i poengdeling. Les: Når Dortmund-direktør tar frem de myke verdiene, da er Haaland tapt På mandag kom resultatene fra skanningen. Vi kjører Solskjærs uttalelse til MUTV uten oversettelsesfilter: “It’s an injury that will take a few weeks to heal.

Ny VAR skandale: Ambassadør støtter Tomas Soucek

VAR tar bort noe av sjelen fra fotballen hvor alt skal være kjemisk fritt for tyvtriks, med VAR ville vi f.eks aldri fått «guds hånd». – Problemet kommer når en hel verden som analyserer videoen i etterkant ikke er enig i det som dømmes. På lørdag første VAR til beslutningen om å sende West Ham United-midtbanespiller Tomas Soucek ut for det som helt klart var en utilsiktet albue. – I det 97. minutt i kampen mot Fulham kom Soucek sin albue utvilsomt i kontakt med Fulhams Aleksandar Mitrovic.

Turbukser, turjakker og ullgensere: Get Inspired feirer ny Flåm-kolleksjon med opptil 30% rabatt

Nytt år gir nye kolleksjoner, og nå er det duket for ny sesong med Flåm fra Twentyfour. Det feires med opptil 30% rabatt! 
Les mer om: