Nyheter om Gerrard


Carragher skjønner ikke hva Manchester United skal med Jack Grealish

Den engelske landslagsspilleren har lenge vært linket til Manchester United. Roy Keane gikk så langt som å insistere på at klubben hans sørget for at Grealish blir del av United-troppen. På andre siden av Sky Sports-mikrofonen er Jamie Carragher mer kjøling til koblingen mellom Villa-stjernen og gjengen til Solskjær. Så hva er problemet, Carragher? Les: Steven Gerrard prater som en Liverpool-manager -Jeg mener han ikke passer inn på Old Trafford på grunn av spillerne de har, ikke på grunn av talentet hans.

Neste uke kommer redningen for Arsenal-supporterne

Et supporteropprør mot de amerikanske eierne av Arsenal har pågått lenge, men fikk fart da Super League-stuntet kom for noen uker siden. Planene ble torpedert og Kroenke-familien kom med en slags unnskyldning, men fungerte som startskuddet på et større opprør. Spotify-gründer Daniel Ek så sin mulighet.

Steven Gerrard prater som en Liverpool-manager

Jürgen Klopp er tvunget til å ta et hvileskjær denne sesongen. Etter to historiske sesonger er det de siste rundene i Premier League snakk om å redde ære – og inntekter fra spill i Europa. Selv om det ryktes at veien videre for Klopp i Liverpool ikke lenger er så forutsigbar, skal det mye til for at de røde slipper Mester Klopp på noen sesonger.

Gerrard og Rangers eide Old Firm

Det engelske kongehuset kalles litt spottende for The Firm. I Skottland svinger det mer rundt The Old Firm. Og på søndag svingte det skikkelig! Rangers har allerede sendt Celtic ned fra pidestallen i Scottish Premiership, men brukte byderbyet til å befeste sin posisjon i byen og Skottland. Les: Klart for Haaland og Sørloth-batalje 4-1 til Rangers! Mohamed Elyonoussi var bare en tverrligger unna fra å sette inn en redusering for Cetic, men det var Rangers som førte i første omgang til 2-1.

Daniel Levy vil ha en manager som ikke spiller trist, defensiv Mourinho fotball

Belgias landslagssjef Roberto Martinez er en del annen type enn Jose Mourinho, han krever underholdende og eksplosiv fotball samtidig som han regnes for å være litt «ustrategisk» i sin tilnærming. Tottenhams styreformann har Daniel Levy ikke lykkes enda med å hente inn en manager som passer både på tid og pris. Ved at de øverst på hans liste er utilgjengelige har han kommet ned til en kandidat vi i Sporten tror virkelig passer. – Blir Roberto Martinez ny manager vil vi uten tvil på mer underholdene fotball med noen spektakulære seiere, men trolig også noen pinlige tap.

Ceferin om Florentino Perez: ‘President of nothing’

Real Madrid presidenten Florentino Perez får ikke mye sympati for hans pådriverrolle i forbindelse med Superligaen. prosjektet er skutt ned av fans og ligger i følge Perez på is i påvente av «bedre tider».

Steven Gerrard seiler opp som favoritt

Det er stadig flere som peker på Liverpool legende og Rangers manager Steven Gerrard som mulig arvtager for Jose Mourinho, vi Sporten synes det høres vært urealistisk ut, men ifølge bookmakere seiler han opp som en favoritt. For et par dager siden kunne du knapt skimte Gerrard langt nede på listen, men pr i dag er han oppe på femteplass. Steven Gerrard har lykkes med å snu rekkefølgen mellom de to skotske storklubbene Celtic og Rangers, den evige toer er nå en vinner. – Det er suksessen med Rangers som gjør han seiler opp som en solid kandidat til Tottenham jobben.

Steven Gerrard beundrer Arsenal-stjernene

Rangers-sjefen fullroser sine tidligere rivaler i Arsenal.

Like før Jose Mourinho slenger rundt vannflasker igjen!

Det var en tydelig gretten Tottenham manager vi kunne observere etter 1 – 3 tapet mot Manchester United på søndag. – Den normalt sparsommelige styrelederen Daniel Levy har åpnet opp lommeboka for best mulig legge til rette for suksess for den portugisiske manageren, men suksessen har latt vente på seg. Det begynner å bli rimelig klart at Champions League er utenfor rekkevidde og med det kommer også klubbens store stjerne Harry Kane mest sannsynlig gå videre. – Salget av Kane, kan faktisk være det som finansierer sparkingen av Jose Mourinho.

I går økte Vinicius Junior sin verdi med mange millioner

Det begynner å bli lenge siden Real Madrid har levert så underholdene fotball som i gårsdagens første kvartfinale på Estadio Alfredo Di Stefano mot Liverpool. Vinícius Júnior var fantastisk god og sørget for to mål. Det var en meget fornøyd Real Madrid manager Zinedine Zidane som etter kampen mener de er undervurdert: «Jeg tror dette laget er undervurdert. Til slutt fortjener vi å bli klarert. Dette teamet snur på tingene som blir sagt. Det er akkurat det denne klubben og dette laget kan gjøre.

Bekreftet: Gerrard får kapteinen med videre

James Tavernier har spilt 289 kamper for Rangers, men kan først denne sesongen titulere seg som seriemester. Steven Gerrard har ledet Rangers til topps i Scottish Premiership første gang på ti år. Dette skal Tavernier ha mer av. Høyrbacken produserer som en angrepsspiller, og står med imponerende 11 scoringer og 10 assists på 29 seriekamper. 29-åringen har fortsatt kontrakt som løper til neste vår, men det var ingen grunn til å utsette neste signeringsrunde. Spiller og klubb er som skapt for hverandre, nå fortsetter arbeidsforholdet til 2024.

Olivier Giroud vasser i tilbud

Det er litt vanskelig å helt forstå forholdet mellom Chelsea og den franske 34 år gamle spissen Olivier Giroud. – Det har i vekslet mellom dårlige periode på benken og scoring av viktige mål og hyllest. Denne sesongen har det blitt elleve mål på 24 kamper. Kontrakten med Chelsea går ut i sommer og så langt ser det ikke ut til å komme en forlengelse. – Det har mange klubber fått med seg, spesielt i Italia hvor de ikke er så aldersfiendtlige som i Spania og England.

«Jeg er sikker på at Steven Gerrard vil trene Liverpool»

Tidenes målscorer i Liverpool Ian Rush er sikker på at femtemann på lista Steven Gerrard en dag vil overta managerstolen på Anfield. Jürgen Klopp har enorm suksess med på Premier League og Champions League pokaler på CVn og vil ikke, selv om denne sesongen har gått tråere, under noen omstendighet bli tvunget til å gå. Denne sesongen har Liverpool legende suksess som manager for Randers og vil hente hjem seriemesterskapet i Skottland.

BBC: Celtic i avsluttende forhandlinger – har bestemt seg for neste trener

Da Steve Gerrard hadde gjort noe så uhørt som å styre inn mot ligatittelen i Premiership, måtte Neil Lennon takke for seg. De siste to månedene har assistent John Kennedy styrt Celtic-skuta, men nå ser det ut som Gerrard har fått sin neste motstander langs sidelinjen.

Marca: Gareth Bale kan skrote planen

Når Gareth Bale har begynt å smile igjen, da forteller det mye om situasjonen på og utenfor gressmatta. Dagens situasjon er en ekstrem kontrakst til bildene hos Real, der waliseren satt på benken og halvssov med munnbindet over øynene. Likevel har Bale en plan om å returnere for sitt siste år i Madrid og sikkert bevise at han fortsatt duger. Les: Harry Kane holder kortene tett til brystet -Hovedårsaken til at jeg kom til Spurs denne sesongen var først og fremst for å spille fotball.

Trygler Cavani om å takke nei

Cavani senior har bedt Edinson komme seg hjem til Sør-Amerika, argentinske Boca Juniors skal ha viftet med treårskontrakt, Marcos Rojo er sendt ut for å overtale 34-åringen om å joine ham hos juniors.

Celtic henter inn Man United-legende for å sette på plass Steven Gerrard

Steven Gerrard leder Rangers til det første seriemesterskapet på altfor lenge. Celtic har hatt hegemoniet i den skotske byen de siste ni årene, men med Liverpool-legenden på plass i dress har styrkeforholdet mellom byrivalene endret seg.

Beckham setter Solskjær helt, helt der oppe

De spilte sammen mellom 1996 og 2003. I perioden hentet de inn 5 Premier League-titler, FA Cupen og Champions League-trofeet. Likevel, hadde David Beckham ment at «Ole» hadde misskjøtet sitt United, hadde ikonet garantert sagt fra. Men fra David Beckham kommer det bare full respekt for jobben Solskjær har gjort disse årene. Les: Gerrard: England spiller uten Premier Leagues beste høyreback For første gang siden Sir Alex hoppet ut i pensjonisttilværelsen i 2013 er United i posisjon til en back-to-back blant topp tre i ligaen.

Luis Suarez er ikke i tvil om hvem som er best av Haaland og Mbappé

Forrige uke passerte Luis Suarez 500 scoringer. På spørsmål om hvem som kommer til å prege fotballverdenen foran motstandernes mål de kommende tiårene, falt valget til urugayaneren på en 20-åring med pannebånd. -Jeg går mer mot Haaland, men Mbappe er også på et høyt nivå. Haaland er en stor spiller. Han er på et spektakulært nivå. Han har en beundringsverdig fysisk power.

Sparket Peter Bosz og henter Hannes Wolf

Bayer Leverkusen har som ambisjon om å kvalifisere seg til Champions League og var egentlig på god vei til å klare det, men så har det raknet, de siste seks kampene har det bare blitt en seier. Nå er de nede på sjetteplass i Bundesliga og dermed utenfor Europaligaen også, det overrasker ingen at Peter Bosz nå har fått sparken. Etter 3 – 0 tapet mot Hertha på søndag skjønte de fleste at det så mørkt ut for fremtiden til Bosz i Bayer Leverkusen.

Gerrard: England spiller uten Premier Leagues beste høyreback

Steven Gerrards forståelseshorisont preges av bakgrunnen som legendarisk klubb -og landslagsspiller og rollen som manager. Med dette utgangspunktet mener Gerrard at Gareth Southgate har gjort en solid tabbe. Selv om Liverpool-legenden er den første til si at det er Gareth Southgate som er boss for De Tre Løvene, er han ikke enig i behandlingen av Trent Alexander-Arnold. Les: Alan Shearer valgte Martin Ødegaard Liverpools høyreback må se VM-kvalifiseringskampene til England fra sofaen etter å ha blitt veid for lett av Southgate.

Elyounoussi spilte hovedrolle i Old Firm

Hele byen holder pusten når det brygger opp til et av verdens tøffeste derbyer. Steven Gerrard har allerede løftet Rangers til ligagull, nå sto det om æren i Old Firm. At resultatet ikke betyr noe for ligaen, betyr null og niks for spillerne som opplever byrivalens drakter på samme måte som en rød klut (og et vepsestikk) for Ferdinand. Les: Ajer har ikke lenger noe valg Da er det spesielt kult for oss at det var Mohamed Elyounoussi som smatt frem på et hardt innlegg og headed til 1-0 for Celtic etter 23 minutter.

Gerrard anklaget motspiller for rasisme etter skandalekamp

Rangers-manager Steven Gerrard maner Uefa til å etterforske en Slavia Praha-spiller for rasistiske ytringer i torsdagens europaligakamp i Glasgow.
Les mer om:

Gerrard anklaget motspiller for rasisme

Rangers-manager Steven Gerrard maner Uefa til å etterforske en Slavia Praha-spiller for rasistiske ytringer i torsdagens europaligakamp i Glasgow.
Les mer om:

Anklager motspiller for rasisme

Rangers-manager Steven Gerrard maner Uefa til å etterforske en Slavia Praha-spiller for rasistiske ytringer i torsdagens europaligakamp i Glasgow. Ifølge den tidligere Liverpool-kapteinen ble Glen Kamara utsatt for rasisme i oppgjøret som endte med 0-2-tap og exit for Rangers. – Han fortalte meg at det ble sagt rasistiske ting til ham. Jeg kjenner Glen, og jeg stoler 100 prosent på ham. Dette er virkelig skuffende. Jeg blir sur, sa Gerrard. Gerrard vil at fotballmyndighetene ser på saken. – Nå er det opp til Uefa (Det europeiske fotballforbundet).