Nyheter om Gerrard


Tidligere supertalent hos Liverpool Bobby Duncan med prøvetrening på torsdag – på fredag var det hele over

På torsdag skrev vi om at det Livepool-talentet (han fettern til Steven Gerrard, ja) hadde «rømt» balløya for andre gang før han runder 21. Det var nemlig klart for testtrening hos danske Velje. På torsdag kveld var Danmark-planen allerede skrotet. Les: ESPN: Real Madrid har satt en prislapp på utilpass Ødegaard Egentlig rimelig symptomatisk for Duncan (bakgrunnen kan du lese mer om her). 20-åringen har fortsatt kontrakt med Derby til 2023 (spiller for U23-laget), men prøvetrening hos Velje skulle gi Duncan en vei ut.

Steven Gerrard sendte en grublende Ancelotti hjem fra Ibrox Stadium

Det er ikke hverdagskost for Rangers-supporterne å få besøk av Real Madrid, men med Steven Gerrard ved roret har klubben for alvor gått ut av skyggen til Celtic. Dette fikk Carlo Ancelotti også erfare. Med to treningskamper bak lukkede dører var dette første mulighet til å se Real med Ancelotti på sidelinjen.

Steven Gerrard med helt spesiell hilsen til Flint: – Jeg håper dere får et fantastisk resultat

John Arne Riise benyttet seg av sin tidligere Liverpool-lagkamerat for å motivere Flint før årets første kamp.

Bekreftet: Ole Gunnar Solskjær har overbevist Manchester United

Forrige sesong viste Solskjær og United så mange tegn på å være på bedringens vei at de fleste har tatt det for gitt at Ole får fortsette prosjektet sitt. Likevel, da bekreftelsen kom på lørdag, måtte vi minne oss på hvilken ekstrem prestasjon det er av 48-åring. Det er en haug med tidligere United-stjerner som har hatt oppskriften klar for hvordan Manchester United skal reise seg i post Ferguson-perioden, men det er bare Solskjær som har stått i stormen (Giggs hadde en gjesteopptreden), gjort den daglige jobben og overbevist klubben om at the Ole way is the right way.

Tottenham har på plass Pierluigi Gollini

Gollini har bakgrunn fra ungdomsavdelingen til United og Aston Villa, men enda viktigere for Tottenham: Dette er en keeper som har stått for en klubb i toppsjiktet i Serie A og har spilt sine kamper i Champions League. Nå er ikke Champions League et tema for Tottenham denne sesongen, men Atalanta-keeperen har vist at han er mannen før de større kampene. Les: Steven Gerrard ble sjokkert: Garantert en klubb han ALDRI, ALDRI, ALDRI kommer til å trene På lørdag ble det klart at 26-åringen hentes til London på leie med kjøpsklausul inkludert i kontrakten.

Brentford har overbevist Chelseas Myles Peart-Harris

Det rustes opp mot kick off i Premier League. Den siste uken har Thomas Frank og gjengen fått på plass Frank Onyeka og vår mann i fotballkrigen, Kristoffer Ajer. På fredag kom nok en interessant signering for Premier League-klubben. Myles Peart-Harris hentes fra akademiet til Chelsea for å utvikle seg sammen med Brentford. 18-åringen har tydeligvis vært et stykke unna debut på førstelaget til Champions League-mesterne, men viste på Chelseas U18-lag at han var vass foran mål.

Anklager: Ryan Giggs har sparket kjæresten bak, og deretter kastet henne naken ut av hotellrommet

Den tidligere Manchester United legenden og ekskludert landslagssjef for Wales Ryan Giggs har tydeligvis hatt et særdeles ustabilt forhold bak seg. Etter å ha blitt arrestert og sluppet ut igjen var det i går klart for en ny runde i retten.

Steven Gerrard ble sjokkert: Garantert en klubb han ALDRI, ALDRI, ALDRI kommer til å trene

Da Carlo Ancelotti avbrøt det halvferdige prosjektet i den blå delen av Liverpool, fikk ryktene fart om hvem som var kandidater til jobben. En periode ble navnet til Steven Gerrard linket til Goodison Park. Det endte med at tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez tok frem den pragmatiske siden, og signerte for sin tidligere byrival. Benitez måtte tråkle seg gjennom hatmeldinger og dødstrusler på vei mot signering, et tydelig tegn på en tidligere Liverpool-manager i sjefstolen på Goodison Park mildt sagt ikke var uproblematisk.

Premier League handler heldigvis raskt etter Eriksen-kollapsen

Det er vansklig å glemme bildene av Christian Eriksen, legeteamet som jobbet dansken tilbake til livet og de danske spillerne som sto i ring rundt lagkompisen sin. Det endte heldigvis bra.

Har en favorittklubb blant de som kan betale 4 millioner i uka

Den franske superstjernen Raphaël Varane som for øvrig har samme mellomnavn som en skalla mann i rullestol «Xavier» er svært opptatt av å gjøre en siste stor overgang. – Han begynner etter 10 år å bli lei av veggene på Santiago Bernabéu. En forlengelse av hans avtale som går ut neste sommer ser ut til å ha sittet langt inne, og selv om Real Madrid president Florentino Pérez og Varane fortsatt snakker sammen tror de fleste neste stopp blir Premier League. Independent skriver i dag at Raphaël Varane er svært positiv til en potensiell Manchester United-overgang.

Nordsjællands stortalent var på vei til Ajax helt til Manchester United kom på banen

Bold skriver at Manchester United har fulgt etter den nederlandske klubben Ajax og lagt inn et bud på Nordsjællands stortalent Kamaldeen Sulemana. – Sikkert lurt for en gangs skyld å ikke vente et år og så sende dobbelt så mye penger til Amsterdam et år senere. Nå står 19 åringen ovenfor et luksusproblem, skal han gå til talentfabrikken Ajax og så håpe å bli plukket opp senere eller skal han rett og slett ta steget helt ut og kjempe om manager Ole Gunnar Solskjærs gunst.

Steven Gerrard kobles til det utenkelige

Nå er ikke Tottenham den argeste og mest bitre rivalen til Liverpool, men skulle Steven Gerrard ende i London kommer han til å gjøre alt for å sende Liverpool av gressmatta som tapere. Det er ikke sikkert Liverpool-supporterne har mage til å tåle dette. Les: Tikket inn gigantbud fra Liverpool timer etter Skottland ble sendt ut av EM Det er London Evening Standard som hevder Rangers-treneren er på den stadig kortere lista over kandidater hos Spurs.

The Telegraph: Manchester City åpner døra for Raheem Sterling

Sterling ble matchvinner for England mot Kroatia. Hos Manchester City denne sesongen har det meste dreid seg om Phil Foden. Etter at det var tydelig at Sterling ikke var spesielt fornøyd med tingenes tilstand, trodde de fleste på en sikker exit i sommer. Nå kan det vise seg at EM ikke trenger å bli utstillingsvinduet for 26-åringen. Les: Spania tapte poeng, men dro til med EM-rekord Ifølge The Telegraph er Manchester City åpen for å tilby Sterling forlengelse etter EM-sluttspillet.

The Times: Leicester henter fransk målmaskin

Brendan Rodgers har tydeligvis ikke brent alle broer til Celtic etter at han valgte bort byderby mot Rangers for en retur til Premier League. Nå er Leicester tett på kjøpet av en ung fransk målmaskin fra Celtic. The Times hevder Arsenal, Inter og Leicester har kjempet om Odsonne Edouards signatur, der Brendan Rodgers og gjengen kommer til å gå seirende ut. Les: Sergio Ramos er bare ungsauen i forhold til Hilton Selv om Celtic måtte se seg slått av Steven Gerrard og Rangers i Premiership, gjorde Edouard sitt med 16 scoringer på 26 seriekamper.

Sa nei takk til Real Madrid, vil heller bli Everton boss

Everton-legende Duncan Ferguson var raskt til å si nei takk til Real Madrid manager Carlo Ancelotti sin forespørsel om å bli en del av hans trenerteam. – Det overrasker mange at det er mulig for en som aldri har hatt en manager rolle å si nei takk til kongens klubb, men den 49 år gamle tidligere angrepsspilleren mener det er på tide å ta neste skritt. Duncan Ferguson sa NEI til en rolle i Real Madrid da han ønsker å være Everton manger, en stilling det slettes ikke er sikkert han får. – Siden desember 2019 har han vært assisterende manager.

Solskjær lover forsterkninger: «Må ta noen grep»

Manchester United ble nummer to i Premier League i år og tapte i finalen i Europa League. For neste sesong vil troppen styrkes med en eller flere spillere. Uansett! Det lover manager Ole Gunnar Solskjær. «Selvfølgelig vil det skje noe i overgangsvinduet. Verden er annerledes i dag sammenlignet med for 15-16 måneder siden, men vi må gjøre noen grep i overføringsmarkedet» sier manageren til TV2.Les: 710 grunner Steven Gerrard ikke overtar Everton «Du kan aldri lene deg tilbake.

«Hele» PL vil løfte talentfull Liverpoolgutt ut av Trent Alexander-Arnolds skygge

20 år gamle Neco Williams som er født i Wrexham som er en liten industriby i det nordlige Wales, regnes som en ekte Liverpoolgutt i og med han flyttet til byen før han kunne lese og skrive og fikk sin første kamp i Liverpool drakt for 13 år siden. Den meget talentfulle høyrebacken har allerede et dusin landskamper for Wales og er spådd en strålende karriere. – Denne sesongen har det blitt 14 kamper for Liverpool i alle turneringer, det ville sikkert blitt flere, men Neco Williams store forbilde og mentor Trent Alexander-Arnold er rimelig selvskreven på høyreback-plassen.

Philippe Clement får kontrakten Pochettino, Mourinho og Pirlo bare kan drømme om

I fotballens verden kan alt skje – og det skjer. En Mauricio Pochettino kan lede Tottenham til en historisk Champions League-finale, få sparken noen måneder senere, for så å bli forsøkt hentet tilbake til London mindre enn to år senere. Hos Club Brugge har de skjønt at det må jobbes anderledes. Ikke at vi tror den belgiske klubben kommer til å lukke øynene for tabellplasseringer, men signalene den nye kontrakten med hovedtrener Philippe Clement gir, er interessante. Les: Sa nei takk til Haaland for 40 millioner kroner Gode ting tar tid.

710 grunner Steven Gerrard ikke overtar Everton

I dag våkner vi opp til en overraskende nyhet i The Athletic, nemlig av Everton ønsker seg Liverpool legende Steven Gerrard som sin nye manager. – De to klubbene som ligger et stenkast fra hverandre i Liverpool er for å si det forsiktig arge konkurrenter. Planen for Liverpool har de siste årene vært at Steven Gerrard skulle hente nødvendig erfaring i en annen og mindre klubb og så komme tilbake ridende på en hvit hest og overta den dagen klubbens meget suksessfulle tyske manager Jürgen Klopp går videre.

Suksess for Xabi Alonso

Noen fotball-legender kaster seg inn under den brennhete spotligheten ved første og beste anledning. I Spania er det tradisjon for at et naturlig steg må følge det neste. Noe ullen innledning, men vi har respekt for en Steven Gerrard som velger Skottland og lykkes, Xavi Hernandez som sier nei takk til Barcelona – og lykkes i Qatar. Nå kommer en annen Liverpool-kjenning også snikende. Les: Kasper Junker viste Iniesta hvordan man vinner kamper Med runder hos Liverpool, Real Madrid og Bayern München, har Xabi Alonso opparbeidet seg legendestatus som spiller.

Det står mellom Frank Lampard og Chris Wilder

I går ga Big Sam beskjed om at han ikke blir med ned i Championship med West Bromwich. – For første gang har han ikke lykkes med å holde en Premier League klubb oppe og begrunner sin avgang med at han gjerne kunne ledet klubben der nede, men fordi han er 66 år gammel ikke vil binde seg til to år i klubben.

Gerrard inn i Hall of Fame

Liverpools midtbanelegende Steven Gerrard er det siste navnet som er innlemmet i Premier Leagues Hall of Fame. Med sine 120 mål på 504 Premier League-kamper slår han følge med Alan Shearer, Thierry Henry, Eric Cantona, Roy Keane, Frank Lampard og Dennis Bergkamp, som allerede har tatt plass i den gjeve gruppa. På de 504 kampene sto Gerrard også for 92 målgivende pasninger. Han vant prisen for månedens spiller seks ganger. Prisen for årets spiller fikk han aldri med seg, men han ble nummer to i 2001/02, 2008/09 og 2013/14 i løpet av sine 16 år i Liverpool.

Bekreftet: David Luiz må finne seg en annen London-klubb

David Luiz liker seg i London, så da bekreftelsen på exiten kom på tirsdag, var første tanke som falt inn: Totteham next? Brasilianeren med det kule håret valgte Arsenal da han var ferdig med sin andre runde hos Chelsea i 2019.

Disse kan Glimt møte i Europa-kvalik - risikerer tøff motstand og Gerrard

Tøff motstand venter de helgule i Europa.
Les mer om:

Solskjær peker på døra for fire store Manchester United stjerner

Andrea Perreira, Phil Jones og Juan Mata er allerede ute i kulda hos Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær så det er ikke de fire vi tenker på når vi skriver at fire store stjerner trolig forlater klubben i sommer. Det er selvsagt for å frigjøre penger salgene skal gjennomføres, men, sjefene på Old Trafford ville vente til fremtiden til Edinson Cavani ble avklart, det han bestemte seg for ville ha konsekvens for minst en av de på salgslista.