Nyheter om Gashi


Adele (16) og Albiona (16) var med på den dramatiske kanoturen: – Hele kroppen var i sjokk!

Adele Holberg (16) og Albiona Gashi (16) var med på kanoturen som endte med en massiv redningsaksjon onsdag formiddag. – Det var veldig skummelt, først fikk jeg litt panikk siden jeg havnet under kanoen, forteller Adele.
Les mer om:

Gashi forlater RBK, neste stoppested blir Lyn-kvinner

Laura Gashi har blitt enig med Rosenborg kvinner om at hun fortsetter karrieren i Lyn-kvinner. Det opplyser RBK på sin nettside. Laura Gashi forlater RBK og har gått til Lyn. Laura kom fra Tiller og inn på rekruttlaget til Trondheims-Ørn i 2017. Kan få debut mot Kobotn Midtbanespilleren ble tatt opp i A-stallen til Ørn i 2018-sesongen som 16-åring. Hun er spilleklar for Osloklubben fra og med i dag, og kan debutere mot Kolbotn i morgen.18-åringen fikk totalt med seg 11 toppseriekamper, og hele 29 kamper på aldersbestemte landslag i sin tid i Rosenborg/Trondheims-Ørn.

Henter svensk spiss sist sett i Italia

Det er en god dag for Odd, de ligger på en god tredjeplass i Eliteserien, til tross for at de har et stort behov for å bli mer effektive foran mål. – Lørdag formiddag har de fått en solid forsterkning og forhåpentligvis flere mål fremover levert av den svenske spissen Robin Simovic. Det er trolig alt for langt opp til serieleder Bodø/Glimt for å gjøre noe dem, men Molde er innen rekkevidde.

GASHI gikk fra oppvekst i flyktningleirer til deal med JAY-Z

GASHI er et navn som kommer til å prege musikkverdenen fremover. Men han er ingen nykommer – og historien hans er sterk. Den Libya-fødte artisten Labinot Gashi, med albanske foreldre fra Kosovo, vokste opp i flyktningleirer i Afrika og Europa, før familien flyttet til USA da han var 10 år. Nærmere bestemt New York, hvor drømmen om en artistkarriere begynte å vokse. Som seg hør og bør ble det mer vanskelig enn Brooklyn-nykommeren trodde, og etterhvert endte han opp som hjemløs i NYC. GASHI forteller at han vekslet mellom å sove på en Wendys-restaurant og t-banen. Lille Labinot Gashi etter noen

Rammes av regel mot tvangs­gifte. Nektes opphold i Norge.

Etter avslag på opphold risikerer Brikenda Gashi å måtte ta med seg sin norskfødte sønn (1) tilbake til Kosovo. Årsaken er at det ikke er «åpenbart» at hun og ektemannen Miritån giftet seg frivillig.
Les mer om:

FFKs største «drittsekk» slår kraftig tilbake

– Usympatisk, sort i øynene og med stygge taklinger, var karakteristikken Joacim Jonsson kom med da han utropte Ardian Gashi (38) som FFKs største «drittsekk» de siste 20 årene. – Jeg håper folk i Fredrikstad husker meg for mer enn det, samtidig som de fleste sikkert har glemt Jocke Jonsson fra hans tid i klubben, slår Gashi tilbake.
Les mer om:

Åpen dag – Fyrstikkalleen: – Alle vil ha toppkarakter

Samia Jannat (16) og Ornela Gashi (16) går begge studiespesialisering på Fyrstikkalleen skole – F21. Selv om jentene til tider kan kjenne litt på savnet etter sosiale settinger, er de glad for at skolen har et stort fokus på fagene.
Les mer om:

Solgte keeper i går tester en ny i dag

I går ble Anders Kristiansen solgt til Sarpsborg 08 sitt favorittmarked Belgia og i dag har de fått en ny keeper til testing.  Søndag kom nyheten om at Kristiansen forlater Sarpsborg 08 og er klar for spill i belgiske Union Saint Gilloise. Ørn Horten keeper Jorge Miguel Vieira (27) fra Portugal skal trene med Eliteserie-laget i noen uker fremover. Les: Sarpsborg 08 fortsetter å selge til Belgia Sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, at keeperen gjorde et godt inntrykk på mandagens trening. «Han var bra da han spilte mot oss i cupen også, og han er en god keeper.

Ardian Gashi om Lars-Kristian Eriksen: – En perfekt mann for FFK

Ardian Gashi (35) mener FFK sporenstreks bør ta en telefon til Lars-Kristian Eriksen (33). – En spiller som ville passet perfekt inn i FFK.
Les mer om:

Innvandrerhumor er populært

SKIEN (NRK): Qendrim Gashi harselerer med stereotypiske situasjoner fra innvandrerfamilier. Det skaper engasjement på sosiale medier.
Les mer om:

Ble reddet av Lørenskogs befolkning

LØRENSKOG: Hun skulle sendes ut av landet, men lokalbefolkningen kjempet for å la Hanife Gashi bli. Nå har datteren laget fotoutstilling om henne i Lørenskog Hus.
Les mer om:

Her brenn han sjansen som kunne sikra Albanias første poeng i EM

Sveits såg ut til å ha kontroll på kampen, men innbytar Shkelzen Gashi var nære ved å sikra EM-debutanten Albania poengdeling på slutten.
Les mer om: