Nyheter om Gary Neville


Avram Glazer svar demmet ikke opp for rykteflommen

Det har helt siden Glazer familien kjøpte Manchester United med gigantiske lån som supportere endte opp med å betale vært et svært betent forhold mellom fans og eiere. – Glazer familiens ønske om å grabbe til seg enda mer penger gjennom Suuperliga-fadesen vil få konsekvenser til tross for at prosjektet er over og eierne har bedt opp unnskyldning for sin grådighet. Mange regner med at flere av eierne av de seks Premier League utbryterklubbene vil føle seg så uglesett og velge å selge seg ut. Øversts på den lista befinner Glazer familien seg.

Neville fortsetter hardkjøret mot utbryterklubbene: – De prøvde å drepe engelsk fotball

Manchester United-legenden Gary Neville godtar ikke unnskyldningene som har kommet etter at gamleklubben forsøkte å danne en egen superliga.
Les mer om:

Gary Neville om superliga-planene: – Ole Gunnar Solskjær kan stoppe det

Den tidligere Manchester United-spilleren mener managerne Jürgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær må stå frem for å hindre etableringen av den nye omstridte superligaen.

Detaljen skremmer

Sky Sports-profil Gary Neville kommer med en bønn til Ole Gunnar Solskjær, og en spesiell detalj gjør at han er livredd for den nye superligaen.

Profilen utfordrer Solskjær: – Du kan stoppe dette

Sky Sports-ekspert Gary Neville mener klubber og managere kan sette en stopper for Superliga-planene.
Les mer om:

Neville om Super League: – Solskjær kan stoppe det

Manchester United-legenden Gary Neville ber blant andre Liverpools manager Jürgen Klopp og Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær ta grep for å hindre etableringen av Super League.

Klopp i strupen på Gary Neville: – Burde vært forbudt for ham å prate om det

Jürgen Klopp gikk til frontalangrep på fotballprofil Gary Neville etter kampen mot Leeds.
Les mer om:

Neville: Jesse Lingard har en rolle hos United, men må akseptere realitetene

Vi satt gapende og så den første scoringen til West Ham mot Wolverhampton, som startet inne i egen sekstenmeter, 3 touch til midtstreken – og så tok Jesse Lingard seg av resten. Gary Neville var like imponert, og har innsett at Lingard fortsatt har en rolle på Old Trafford, men da må han vite hva han går til. -Han tar en utrolig mengde med løp. Det er hva han gjør. Hos Manchester United, fordi det er forventingene om hva du trenger å være som wide player, kommer han alltid til å ha et tøft press på seg.

Manchester United har klart det: Sikrer seg midtstopperen Real Madrid trenger

For en uke siden hevdet Manchester Evening News at Pau Torres mer enn gjerne så for seg en overgang til Old Trafford. Nå ser det ut som han er et stort skritt nærmere å få ønsket sitt oppfylt. Det er ikke noe nytt at Torres ryktes å stå høyt oppe på ønskelista til Solskjær. Når United-manageren skal ha fått grønt lys for å gjøre noen solide forsterkninger i troppen, er midstopperposisjonen den som skal prioriteres.

Spansk media: Manchester United har blinket ut Pogba-erstatter til 800 millioner kroner

Denne sesongen har Gary Neville og gjengen på Sky Sport-galleriet til tider skreket etter forsterkninger i midtforsvaret og helt på topp. Manchester Uniteds plassering på en 2. plass, 8 poeng over West Ham på 5., taler om at Solskjær klarer seg bra med den eksisterende troppen, men United samler som kjent ikke på andreplasser. Derfor blir sommerens overgangsmarked ekstremt spennende. Forrige sommer og høst opplevde vi et United som hadde bestemt seg for Jadon Sancho, fikk ikke viljen sin – og endte opp med noen i siste-liten-overganger.

- Må vinne en tittel

Gary Neville legger press på Solskjær før det som kan være en veldig avgjørende uke for Manchester Uniteds sesong.
Les mer om:

Solskjær er ikke den beste, han gjør fortsatt taktiske feil – og er den rette manageren for verdens største klubb

To Premier League-kamper på rad uten scoring var Uniteds utgangspunkt. Gary Neville og gjengen var alt annet enn fornøyd. Ikke akkurat titteltakter. Så ble ubeseirede City brukt for å bevise at de røde djevlene er akkurat så gode som vi håpet. Les: Kristoffer Ventura: Se nattens hole-in-one Pep Guardiola hadde garantert ikke valgt Manchester-derbyet til å få sitt første tap på 22 kamper, men United viste seg fra sin nådeløse side.

United får midtstopper på billigsalg – matcher Mbappés vanvittige akselerasjon

Napoli-bajas og eier, Aurelio de Laurentiis, gikk pre-virustid ut og skrøt hvordan han hadde ledd av og avslått et bud på 100 millioner euro på Kalidou Koulibaly i 2018. To år senere har Napoli-eieren vært like standhaftig. Nå skjønner han tydeligvis at han har overvurdert sine forhandlingsevner og betalingsviljen på markedet. Forrige sommer skal Napoli fortsatt ha viftet med en prislapp på 65 millioner pund, der både Manchester United og Liverpool har vært sterkt linket til 29-åringen.

Neville: Den største forskjellen mellom Solskjærs og Mourinhos United er like enkel som den er avgjørende

Når José Mourinho tenker tilbake til tiden på Old Trafford, beviser trolig 2. plassen i Premier League at han var på vei mot titler – før Woodward, spillere, været og fandens oldemor stakk kjepper i hjulene. For Gary Neville er sølvet i Premier League alt annet en tegnet på at alt var i ferd med å gå så mye bedre. For Solskjær er situasjonen en helt annen. -Hva er det som viser at et lag har god karakter og personlighet?

Lindelöf angripes på nytt

Paul Scholes følger Manchester United og Solskjær tett. Vanligvis er det kompisen Gary Neville som slenger ut eder og galle når United snubler og avgir unødvendige poeng, der Scholes er den mer moderate.

Forsvarer Liverpool-kollaps

Sky Sports-ekspert Gary Neville mener han har forklaringen på Liverpools formsvikt.
Les mer om:

Lager krisestemning hos Borussia Dortmund etter å ha hentet inn denne karen

Manchester United startet arbeidet med å hente hjem den engelske superstjernen Jadon Sancho lenge før vi hadde hørt om corona, det var snakk om en overgang i fjor vinter og igjen sist sommer. Fra å være det eneste viktige i godt over et år, er nå interessen for Borussia Dortmund vingen Jadon Sancho på god vei til å smuldre bort. – Forhandlingene foregikk i det uendelige, men de ble aldri enige om en avtale klubbene i mellom, Jadon Sancho hadde allerede akseptert betingelsene romjulen 2019.

En normalt skuffende beskjed kommer fra Solskjær

I sommer var det et salig hylekor i den røde delen av Manchester og fra fotballsynsere som Gary Neville, Rio Ferdinand og gjengen. Van de Beek, Cavani og to no names på vingen! Alex Telles skapte antydning til entusiasme, men ikke mer. Resten av høsten fortsatte kritikken mot Uniteds udugelighet på overgangsmarkedet. I januar blir det enda tynnere. Skal vi tro Solskjær.

Bekreftet: Thomas Tuchel tar over Chelsea

Etter sparkingen av Frank Lampard. Gary Neville kommer med dyster spådom.

Solskjær kan være takknemlig for at United aldri klarte å bruke milliarden på Jadon Sancho

Frank Lampard er ferdig som manager for Chelsea. For ikke mange månedene sine var det Ole Gunnar Solskjær som ble tildelt rollen som neste-manager-som-får-fyken. Sett i bakspeilet, bør United og Solskjær være sjeleglad for at de aldri fikk til Jadon Sancho-overgangen til milliarden. Chelsea hentet inn Havertz, Werner, Ziyech, Chilwell, Mendy og Silva til noen milliarder kroner. Kontrasten til United er mildt sagt stor.

Raser mot sparkingen av Frank Lampard: - Helt latterlig

Gary Lineker reagerer, mens Gary Neville ikke er overrasket.
Les mer om:

Van der Sar kan berolige Gary Neville om at Manchester United ikke har rotet seg bort

Som fotballkommentator er Neville betalt for å undre seg over valg klubbene gjør på og utenfor banen – og prate høyt om det. Når det gjelder mysteriet Donny van de Beek, blir United-legenden fortsatt ikke klok på hva som lå bak overgangen. 23-åringen kom for totalt 40 millioner pund i sommer, en anselig sum for en ung midtbanespiller midt i verste koronakrise. Likevel har nederlenderen måtte nøye seg med 8 Premier League-kamper fra start.

Nå blir det skikkelig action hos David Beckham

Ryktene har gått de siste ukene om at David Beckham og Gary Neville har satt seg ned for å legge en felles plan for MLS-prosjektet Inter Miami. To ting har skjedd som nå rydder vei for at første del av planen blir realisert. Mål: Få inn Phil Neville som manager for klubben, som ikke skal samle på 10. plasser som den i debutsesongen. Først ble manager Diego Alonso høflig takket for bidraget og sendt på dør av Beckham, på mandag ble det klart at Neville trekker seg som landslagstener for Englands Lionesses.

Manchester United har begynt å skrote overgangsplaner

For ikke så altfor mange månedene siden Gary Neville, Rio Ferdinand og de andre United-kommentatorene hylte: United MÅ ha forsterkninger i januar, eller så går alt til helvete! En rask titt på Premier League-tabellen i midten av januar forteller en helt annen historie. Solskjær har sakte, men sikkert fått skrudd sammen de ulike delene i United-maskineriet.

Mener at tapet mot City avslørte at Solskjær har et Fernandes-problem

Mens Roy Keane er skuffet over Bruno Fernandes, mener Gary Neville at Manchester United er for avhengige av ham. Nå varsler Ole Gunnar Solskjær en prat med portugiseren.