Nyheter om Garvik


- Hat, sjikane og mobbing

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud avslørte nylig at de venter barn sammen. Nå tar de et kraftig oppgjør med haterne.
Les mer om:

«Farmen»-par skal bli foreldre: – Etter tre forsøk og tre uttak satt gullegget

I beste sendetid forlovet «Farmen»-deltagerne Tonje Frøystad Garvik (31) og Lene Sleperud (31) seg på direkten. To år senere røper de at de venter barn sammen.
Les mer om:

Elever fra Vestre Slidre på pallen i nasjonal spansk-konkurranse

Kathrine Solly Tjernslien og Marte Nilsdotter Garvik kom på tredjeplass i den nasjonale spanskkonkurransen som er blitt arrangert på ettervinteren.

Hardt ut etter homo-uttalelser

Øde Nerdrum hisset på seg svært mange i «Farmen kjendis» forrige uke. Tidligere «Farmen»-vinner Tonje Frøystad Garvik er blant dem som har reagert.
Les mer om:

Trodde knapt sine egne øyne da han så huset: – Uansvarlig og frekt

I 2018 tegnet Karmøy-selskapet Garvik Prosjekt en bolig for et samboerpar som ønsket å bygge nytt, men paret gikk aldri videre med byggingen, og betalte heller ikke noe. Så, to år senere, så Gabriel Garvik et hus han mente lignet mistenkelig mye på tegningene. Nå har saken vært i retten.
Les mer om:

Montér Storefoss merker på kassa at hyttefolk bruker penger på oppussing

– Vi kommer til å slå fjorårets omsetning. Korona har medført at flere er mer på hytta. Og de bruker penger på reparasjoner og vedlikehold og småbygg, forteller butikksjef Sissel Garvik.
Les mer om:

«Du er stygg.» «Ingen liker deg.» Stemmer i hodet er vanligere enn du tror

Ikke få panikk hvis du hører «stemmer i hodet». Fenomenet opptrer faktisk hos én av ti friske personer, mener forskere. Linda Garvik (57) har lært seg å leve med det.
Les mer om:

På ny festival er det gjestene selv som må stå for underholdningen

Da festivalene avlyste over hele landet, kastet Berner Garvik seg rundt.
Les mer om:

– Han tok tak i gelenderet før han forsvant i vannet, men kom til syne igjen langt fra gelenderet

Odd-Steffen Garvik ble øyenvitne til mannen som ble tatt av stor bølge uten ved Kvalen Fyr torsdag. Sønnen fanget det på film. Garvik mener mannen hadde mer flaks enn det som ble beskrevet i artikkelen torsdag.
Les mer om:

Her blir han tatt av bølgen ved Kvalen Fyr

VIDEO: Sindre Tollevik Garvik
Les mer om:

Påskepermen til Maria Lill (20) ryker – ingen av de vernepliktige får reise heim før i mai

Maria Lill Garvik fra Lomen fulgte jentedrømmen om å avtjene førstegangstjeneste i Forsvaret da hun møtte til rekruttskole 23. juli i fjor.
Les mer om:

– Foreldrene mine lurte nok litt da jeg dro med meg en rocker i høye hæler fra København, hjem til gården

Odelsjenta Ida Garvik Villadsen fra Kvelde, forelsket seg i en rockestjerne fra Danmark. – Han fikk et ultimatum allerede på første date.

Bygger 14 leiligheter i Kopervik sentrum

På Bøkelunden like ved Hovedgaten i Kopervik sentrum planlegger Garvik gruppen 14 nye leiligheter. En bøk må muligens vike for prosjektet.
Les mer om:

Rånebåtgjengen viste seg fram: – Min er størst!

Boligbyggeren Gabriel Garvik er hektet på store og raske båter. Torsdag ettermiddag samlet han likesinnede til rånebåttreff.
Les mer om:

Forlovet seg midt under Gullruten

«Farmen»-profilene Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud overrasket alle!
Les mer om:

Farmen-paret forlovet seg på Gullruten

«Farmen»-vinner Tonje Frøystad Garvik tok (nesten) alle på sengen, og fridde til kjæresten på Gullruten.
Les mer om:

Gjenreist landemerke på Brusand

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For Nygård sat det langt inne å stemma for å setja av eit millionbeløp for å restaurera meieripipa på Brusand. På laurdag fekk han æra av å klippa snora som symboliserte at pipa er ferdig restaurert. HISTORISK PYNT: Både pipa og bustadblokka er pynta med bilete og lokalhistorie frå Brusand. Foto: Privat Det har vore eit langt lerret å bleika, før ein kom så langt. Eller i dette tilfellet, ei lang pipe å byggja.

Dette er «Farmen kjendis»-gården - protester blant lokalbefolkningen

«Farmen kjendis» skal spilles inn på gården hvor Tonje Frøystad Garvik stakk av med seieren i vanlige «Farmen» i fjor.
Les mer om:

Ny styrar i Stranddalen

Om snaue tre små månadar startar sommarsesongen som betent turistforeiningshytte i Stranddalen, då med ny styrar. Stavangermannen John Anton Nilsen er tilsett og tar over stafettpinnen etter Åshild Garvik. Det opplyser Brita Gundersen, i Stavanger turistforening. Gler seg til jobben Nilsen fortel til avisa at han i mange år har jobba innan hotellbransjen, men dei siste tolv åra har han drive interiørforretninga Huset på landet. – Men så dukka denne perla opp.

"Sang utan ord" - på cello

Marit Ingeborg Garvik (13) spelte for dei folkevalde i Vestre Slidre i framkant av kommunestyremøtet torsdag.

Green Day for folkevalde

Mikkel Moe Westgård og Marit Ingeborg Garvik spelte og song ved innleiinga av kommunestyremøtet i Vestre Slidre sist veke.

«Farmen»-vinner Tonje Frøystad Garvik: – Skulle helst sett at alle trodde på meg

Jukset hun eller jukset hun ikke? Debatten raser på sosiale medier, men vinneren selv nekter å la seg påvirke av alle spekulasjonene.
Les mer om:

- Klar for å leggje dette bak meg(pluss)

Tonje Frøystad Garvik (29) frå Ulsteinvik vann årets utgåve av «Farmen», men trykket som har vore i høve påstandar frå den tapande finalisten skulle ho gjerne vore forutan.
Les mer om:

«Farmen»-vinneren om de «vonde og jævlige» anklagene

Tonje Frøystad Garvik (29) stiller seg totalt uforstående til finalemotstanderens harde påstander.
Les mer om:

Bitter bismak for «Farmen»-vinneren Tonje: – Jeg vet at Kjetil lyver

Tonje Frøystad Garvik svarte rett på åtte av åtte teoretiske spørsmål, og blir beskyldt for å ha jukset seg til seier. – Ekstremt sårende, sier hun.
Les mer om: