Nyheter om Gamst


Karin håper på bedre tider for sin lille bedrift: – Jeg får holde ut

Karin Gamst er ikke den som gir seg så lett. Nå håper hun på bedre tider.
Les mer om:

Skjønner ingen ting!-Tilbyr Jens Petter Hauge

I begynnelsen virket seg som om Jens Petter Hauge etter overgangen fra Bodø/Glimt til AC Milan skulle skyte inn i Serie A som er stjerneskudd. – Det var definitivt noen høydepunkter og spektakulære mål som hentet frem superlativene i både italiensk og norsk presse. Men nå går det tråere, 21 åringen har ikke spilt et eneste minutt de siste seriekampene, årsaken kan rett og slett være AC Milan forbereder seg på en gigantisk deal med Udinese.

Nytt navn å lære: Dario Sarmiento

Det er lett å sammenligne ny signeringen til Manchester City med Lionel Messi, Dario Sarmiento er også fra Argentina, er liten (168) og en ekstrem teknikker. – «Mini-Messi» spiller i dag for den argentinske klubben Estudiantes, 18 åringen skal spille der frem til 1.juli før han reiser til Manchester. Estudiantes bekrefter på sine sider Sermiento blir Manchester City spiller.

Haalands agent sender advarsel til Real Madrid og Barcelona

Mino Raiola har det som plommen i egget om dagen. Han forvalter fremtiden til fotballverdenens hotteste angrepsspiller, og kan drive på med favorittbeskjeftigelsen med å tyne mest mulig ut av de største klubbene. Så da duoen Raiola/Alfi dro ut på den mye omtalte signeringsferden til de rikeste klubbene i verden, forventet nok agenten at den røde løperen ikke skulle bli dratt tilbake. Men når du legger frem noen vanvittige krav i den største krisen siden andre verdenskrig, da kan det slå begge veier.

Når 10 mann er nok for å ødelegge kvelden for Brendan Rodgers

Solskjær og Guardiola innrømmer at spillerne er slitne etter kombinasjonen med spill på balløya og ute i Europa. Om to uker skal Leicester opp mot Chelsea i FA Cup-finalen, men Brendan Rodgers bør ikke ha noen unnskyldning for innsatsen på fredag. Når det står om Champions League-kvalikplass for Leicester, er det tynt å dele poeng med Southampton.

Klopp har sett et joggende lysglimt for Liverpool

Liverpool gjør alt for å redde stumpene denne sesongen og jobber for å gjøre de riktige grepene før neste sesong. En småjoggende spiller har skapt optimisme hos Jürgen Klopp. For Virgil van Dijk må det ha vært et sant forballhelvete siden oktober.

Morten Gamst Pedersen har bestemt seg

Ingen vet hvor haren hopper eller hvor veteran Morten Gamst Pedersen spiller neste sesong. Den 39 år gamle Vadsø væringen har fortsatt fotball i beina og hadde det ikke vært for Covid 19 ville han ifølge seg selv allerede vært på plass i en klubb i det store utland. Da oppholdet på litt merkelig vis ble avsluttet i Tromsø etter 2019 sesongen var det PostNord klubben Alta som ble «redningen», men som vi alle vet ble den sesongen kraftig amputert, spesielt for klubber litt ned i ligasystemet. – I fjor ble det syv mål på 13 kamper for Gamsten som gjerne vil fullføre det han startet.

Gamst har signert: – Plutselig sto han bare der i stua mi

Morten Gamst Pedersen har tatt sitt klubbvalg.
Les mer om:

Gamst har lenge vært i tenkeboksen. Nå har han tatt avgjørelsen.

Vanskelig å finne noe å se på? Slik skal Netflix hjelpe deg
Les mer om:

Telefonen glødet hele formiddagen etter at tilbudet ble kjent. Meldingen fra en tidligere TIL-profil fikk Gamst til å smile.

Forvirring rundt nye tiltak: – Kan virke motstridende, men dette er en skjerping
Les mer om:

Ble linket til klubb i Trondheim torsdag morgen: Dette svarer Gamsten

Morten Gamst Pedersen møtte pressen på TUIL Arena etter torsdagens overgangsspekulasjoner.
Les mer om:

Nær sjokkovergang: Gamsten forhandler med Ranheim

Tidligere landslags- og RBK-profil Morten Gamst Pedersen (39) er i forhandlinger med Ranheim, og skal langt på vei være enig om en overgang.
Les mer om:

Kritisk til bruken av Haaland og Sørloth

MARBELLA (VG) Norges gamle venstreside John Arne Riise (40) og Morten Gamst Pedersen (39) syntes Norge fikk altfor lite ut av stjernespissene Erling Braut Haaland (20) og Alexander Sørloth (25) mot Tyrkia.

Hun stenger butikken – og får inn ny kjede (pluss)

Eier Mette-Mari Gamst har sett seg nødt til å stenge blomsterbutikken på Borkenes. Samtidig får hun inn ny kjede i begravelsesbyrået.
Les mer om:

Henter Ebiye Moses i HamKam

Tromsø IL er enige med Ham Kam og Ebiye Moses om en avtale som gjør at han er TIL-spiller ut sesongen 2022. Den offensive angrepsspilleren Ebiye Moses (23 år) har signert en 2-årsavtale med gutan. Moses hadde en god sesong i OBOS-ligaen i fjor hvor han startet sesongen i Lillestrøm før han tok en overgang til HamKam.

Isco befinner seg seriøst i tenkeboksen

Real Madrid-stjernen Isco, 28, har de siste årene hatt litt mindre spilletid i den spanske storklubben. Spanjolen har opp gjennom årene vært med på å vinne to serietitler og hele fire Champions League-titler med Real Madrid, men denne sesongen har i hovedsak måttet fungere som vikar, noe han ikke sies å være fornøyd med. Den spanske avisen As rapporterer nå at Isco vurderer mulighetene for å flytte denne sommeren.
Les mer om:

Selvsagt har ikke Morten Gamst Pedersen lagt opp

Morten Gamst Pedersen er en av de store norske som er tungt undervurdert, det er bare å spørre Blackburn fans hva de tenker om den norske midtbanespilleren. Pedersen pusher førti år, men har slettes ikke tenkt til å legge opp av den grunn.

Gamst trener med TUIL – kan utsette klubbvalg til sommeren

Får minst to sesonger til
Les mer om:

Tobias Heintz en av få norske som ikke lykkes i Tyrkia

22 år gamle Tobias Heintz brøt kontrakten i den tyrkiske klubben Kasimpasa og var dermed fri på markedet, den norske offensive midtbanespilleren har skrevet en avtale med Allsvenskan-klubben Häcken for de neste fire årene. Tyrkisk fotball er stappfull av norske spillere, opp igjennom har stjerner som John Carew, Azar Karadaş, Morten Gamst Pedersen og Ronny Johnsen spilt for tyrkiske klubber for å nevne noen. Les: Velger Manchester fremfor Paris Tobias Heintz startet sin karriere i Sarpsborg 08, han var faktisk tilbake sist sesong på lån.

Gamst snakker ut om TIL-avslag: – Hadde vært fint å få en verdig avslutning

Molde-kamp avlyst etter koronasmitte - dette blir MFKs «reservemotstander»
Les mer om:

Gamst etter TIL-nei: – Målet og drømmen var å avslutte karrieren her

Morten Gamst Pedersen ønsket mer enn noe en retur til TIL og en verdig avslutning i klubben som er nærmest hjertet hans foran 2021-sesongen. Det fikk han ikke. 
Les mer om:

Gamst blir ikke TIL-spiller igjen – her er de to beskjedene han fikk fra klubben

Morten Gamst Pedersen (39) har fått beskjed om at TIL ikke vil satse på ham som spiller igjen. Et annet tilbud ligger likevel på bordet.
Les mer om:

Gamst fikk beskjed torsdag: Blir ikke TIL-spiller i 2021

Men byen er ikke friskmeldt, mener smittevernoverlegen
Les mer om:

TIL-toppen satt i flere timer langt møte med Gamst: Spesielt to ting imponerte Helstrup

Gaute Helstrup mener TIL kan få bruk for Morten Gamst Pedersen i tiden fremover. Spørsmålet er om det blir som spiller.
Les mer om: