Nyheter om Game of Thrones


Manchester United kaster seg inn i en dragkamp mot sin tidligere keeper Edwin van der Sar

Den danske superligaklubben FC Nordsjælland har et talent utenom det vanlige den 19 år gamle høyrevingen Kamaldeen Sulemana. Det tok ikke lang tid etter han landet i Danmark han viste frem sine ekstreme ferdigheter; fart og teknikk i verdensklasse. Hovedtrener Flemming Steen Pedersen vet de har noe unikt, noe han så lenge før interessen fra klubber over hele Europa startet å strømme inn.

Jürgen Klopp setter en propp i exit rykter

Et samstemt pressekorps har vært sikre på at Alex Oxlade-Chamberlain vil forlate Liverpool etter en sesong som alle forsøker å glemme. – Manager Jürgen Klopp insisterer på at salg ikke er aktuelt og at han til og med er overbevist om at kan få mye godt ut av Thiago Alcantara fremover. Den brasilianske midtbanespilleren har vært en skuffelse så langt. Jürgen Klopp har ikke gitt opp topp fire plassering, men det skal mye til for at de klarer å hente igjen seks poeng på Leicester. – Den tyske manageren ser frem til en pause for seg selv og spillerne.

Sancho snakker om fremtiden etter han scoret to meget viktige mål

Julian Naglesmann hos RB Leizpig er ikke lenger noen trussel mot sin kommende arbeidsgiver. På lørdag sørget Jadon Sancho for at Bayern München ble Bundesliga-mestere, og at Borussia Dortmund klatret opp på fjerdeplass i Bundesliga. Jadon Sancho er sterkt ønsket tilbake i England, alle de store klubbene har vist interesse og selv Manchester United som er fullstendig utslitt etter et år med forhandlinger med Borussia Dortmund ønsker å få til en overgang.

Fyller på med fransk verdensmester

Den franske vingen Florian Thauvin har signert med Tigres fra Marseille i et som er et skikkelig kupp for det meksikanske laget. – De aller fleste regnet med han ville signere for enten Leicester eller Aston Villa Thauvin, verdensmester med Frankrike, vil bli en del av Tigres i forkant av Liga MX Apertura oppstarten når hans avtale med Marseille-avtalen går ut i juni. Marseille var rimelig desperate til å få til en forlengelse av Thauvin sin kontrakt, men han hadde ikke glemt hvor lite klubben brydde seg om han i før det tok skikkelig av.

Lewis Hamilton når nok en milepæl

Lewis Hamilton sikret karrierens 100. pole position i kvalifiseringen til søndagens Grand Prix i Spania. – Hvem hadde trodd i slutten av 2012 da vi begynte å samarbeide at vi kom til å ta 100 (poles). Jeg føler meg ydmyk og takknemlig. Det er som min første, sier Hamilton ifølge BBC. Han har for lengst tatt rekorden for flest førsteplasser i kvalifiseringer: Michael Schumacher er nummer to på listen med 68 poles.

Leeds stengte døra for Tottenham

Vi vet ikke om José Mourinho gidder å bry seg om hva som skjer hos Tottenham om dagen, men skader vel ikke på humøret hans at Champions League-plassen nå virker umulig – uten ham. Leeds kom med et bittert 2-0 tap mot Brighton, mens Tottenham luktet fjerdeplassen til Chelsea etter Bale-showet mot Sheffild United. Begge klubbene trengte selvfølgelig seier, men Spurs trengte poengene mest. Les: Der landet årets viktigste kontrakt Marcelo Bielsa og gjengen var ikke med på å dele. Leeds startet presset og ga seg ikke før Stuart Dallas hadde satt inn til 1-0 etter tolv minutter.

Thomas Tuchel velger Liverpool stjerne foran Haaland og Lukaku

Siden før Thomas Tuchel (som er litt kjedelig, men svært dyktig) overtok Chelsea har både Erling Braut Haaland og Romelu Lukaku vært på londonklubbens shoppingliste. – Det har også vært snakk om Liverpool sin egyptiske scoringsmaskin Mohamed Salah, men inntil Team Haaland sin grådighetsturne var det «norske dyret» øverst på lista. Den tyske journalisten Christian Falk skriver at Chelsea har satt Mohamed Salah øverst på sin ønskeliste, men trolig trengs det en god dose overtalelse for å lokke Salah tilbake, det gikk ikke så bra «sist gang».

Canadisk scoringsmaskin alternativ til både Lingard og Kane

For snart tre år siden hentet den tyrkiske storklubben Besiktas den canadiske spissen Cyle Larin i Orlando. – Etter en skuffende start og utlån til belgiske Zulte Waregem har store ting begynt å skje for 26 åringen. Besiktas topper Süper Lig med god margin og har Cyle Larin, med 19 mål på 35 kamper som den store helten. – Tottenham var interessert i vinter, men slo tanken fra seg. – Daværende manager Jose Mourinho var mer opptatt av å få ut Gareth Bale og bruke «pengene spart» på et stort navn.

Pierre Emile Højbjerg, Isco, David De Gea pluss en United flopp

Den kommende Roma manageren Jose Mourinho er, som alle vet en kostbar affære, ikke bare skal han ha godt betalt, også etter han får sparken, han vil gjerne ha topp spillere på alle poster. – Vi har alle fått vite at det er tre spillere på den portugisiske managerens ønskeliste: Tottenhams Pierre Emile Højbjerg, Real Madrids Isco og Manchester Uniteds David De Gea Manchester Uniteds Nemanja Matic har også blitt nevnt, Football-Italia skrev for et par dager sidene har partene har tatt kontakt med hverandre.

Forteller han lærte italiensk mens han spilte for Manchester United og sannheten om Ibrahimovic

Man skjønner hvorfor seriemester med Inter Milan Romelu Lukaku virket litt umotivert den siste tiden på Old Trafford. – Han var mektig og toppscorer hos Everton frem til han ble en del av Manchester United i 2017. Den belgiske kraftspissen var heller middelmådig i sine to år, først under Jose Mourinho og så under Ole Gunnar Solskjær sin ledelse. Salget til Inter Milan var ikke en overraskelse for noen.

Rune Jarstein ut av sykehus og rett til kontraktsforhandlinger

I begynnelsen av april måtte landslagskeeper Rune Almenning Jarstein rushes på sykehus med høy feber og surstoffmetning. – Fortsatt sitter ettervirkningene av Covid 19 i kroppen så det vil ta litt tid før han er klar til kamp. I går vant Hertha Berlin 3 – 0 over Freiburg og klaret opp til 14 plass og er med syltynn margin over både rød og gul sone. – De fleste tror nå plassen i Bundesliga er reddet, de tre neste kampene er skal være «lette» de møter Schalke som allerede rykker ned, FC Köln som er på nest siste og Bielefeld som er i alvorlig trøbbel på kvalifiseringsplass.

Solskjær har ikke noe hastverk med David de Gea-exit

Ingen trodde at Roma skulle komme tilbake etter 6-2 overkjøringen på Old Trafford, bortsett fra Roma-spillerne og avgående manager Fonseca. Selv om Edinson Cavani ble den mest synlige United-helten med to scoringer, var dette kampen som lett kunne ha fått United til å bomme på finale-døra og brase rett inn i veggen. Les: Napoli har på plass erstatteren til Gattuso Vi lar Solskjær ta oppsummeringen. -Det kunne lett ha blitt 8-6 til dem. Det var en underlig kamp. Vi gav dem ballen..

Solskjær har vekket Monsteret i United-troppen

Med Burnley-kampen foran seg på onsdag og med seier muligheten til å sitte gå balløyas Game of Thrones, visste Solskjær at han måtte sende et reservepreget lag ut mot Watford i FA-Cupen.

Anmeldelse av Industry: Sex, drugs og karriere i London

Industry er enda en HBO-serie med ekstreme liv innen finans i fokus. Mens deres seneste flaggskip Succession er en klassisk form for TV-serie som viser striden innad i et gigantisk familieselskap, er Industry en moderne, kjapt fortalt, mindre produksjon.

Skjebnen til Wonder Woman 1984: Premiere på kino og streaming samtidig

Wonder Woman 1984 har blitt utsatt gang på gang. Hva skulle WarnerMedia gjøre med Warner Bros.’ DC-blockbuster? Putte den på kino midt i en pandemi og håpe på at det går bedre enn det gjorde med deres Tenet i sommer? Planen med WW84 var å dra inn 1 milliard dollar på kino på verdensbasis. Men håpet brast trolig da Christopher Nolan-blockbusteren kun spilte inn 56 millioner dollar på kino i USA og 353 millioner dollar totalt. Bare produksjonsbudsjettet til sci-fi-thrilleren var på over 200 millioner dollar, så det endelige regnestykket med markedsføringskostnader, etc.

Wonder Woman 1984 kan ende rett på streaming hos HBO Max

Wonder Woman 1984 skulle egentlig bli en av årets største kinofilmer. Typ 1 milliard dollar på kino på verdensbasis, noe første Wonder Woman nesten dro inn i 2017. Den kommende Patty Jenkins-regisserte DC-blockbusteren med Gal Gadot og Kristen Wiig har blitt utsatt flere ganger grunnet COVID-19. Sommerens storfilm skulle Warner Bros.

Quibi stenger etter seks måneder?

OPPDATERT: Quibi bekrefter at de legger ned. Streameren mener de ikke lykkes fordi idéen ikke var god nok, samt at pandemien gjorde det ekstra vanskelig for konseptet.

Fast & Furious tar farvel etter film 11

Fast & Furious-franchisen så ut til å fortsette for alltid. Men til slutt tar alt slutt. Nå bekrefter Universal Pictures at de kun spiller inn to filmer til, slik at F11 avslutter blockbuster-racet ifølge Deadline. Justin Lin skal regissere både F10 og F11. Han står også bak film nummer 3, 4, 5 6 og kommende F9. Taiwanesisk-amerikaneren har i tillegg regissert blant annet Better Luck Tomorrow og Star Trek Beyond, samt episoder av True Detective og Community. F9 er ferdig og skulle ha premiere i år, men er utsatt til mai 2021 grunnet COVID-19. Michelle Rodriguez som Letty Ortiz (Universal Pictu

Game of Thrones’ forløper House of the Dragon får Paddy Considine i hovedrollen

Paddy Considine er den første skuespilleren som booket til House of the Dragon. Etter at HBO måtte ende sitt store flaggskip Game of Thrones, har de store planer for sin kommende prequel. Briten skal her spille King Viserys Targaryen, som ifølge HBO er Westeros’ utvalgte til å ta over etter den gamle kongen Jaehaerys Targarye. Paddy Considine (David M. Benett/Getty) I pressemeldingen, sitert av Deadline, beskrives karakteren som en godsnute – som kanskje får feil jobb. «En varm, snill og anstendig mann. Viserys eneste ønske er å bære arven fra bestefaren videre.

Beyoncé?! Nettet gjøner med Khloé Kardashian

Khloé Kardashian får kjørt seg på Twitter i dag. Samtlige kvinner i familien Kardashian/Jenner er glad i fotofikling og kosmetisk kirurgi, men det er trolig Khloé som får høre det mest. Mange mener nemlig at hun ikke ser ut som seg selv på Instagram. Og ikke bare ligner ikke Khloé på Khloé: I dag blir hun også sammenlignet med en annen stjerne. Ja, flere skriver nemlig at Khloé driver med «blackfishing», altså kopierer utseendet og stilen til svarte personer.  Nærmere bestemt Beyoncé, i dette tilfellet. khloe giselle kardashian knowles carter SERVING pic.twitter.com/lhsh46yiRr — V ✰ (@SkrtOn

Emmy 2020: Her er årets vinnere

Emmy Awards 2020 visste at det kom til å måtte bli en amputert affære. Men likevel klarte de å lage en relativt bra produksjon. Jimmy Kimmel var Emmy-vert med hjelp fra DJ D-Nice. Selvfølgelig uten rød løper-fest i forkant og uten folk i salen på grunn av COVID-19. Men i de første minuttene av sendingen klippet de inn eldre Emmy-opptak, slik at det så ut som salen var full av stjerner som lo og klappet til det Jimmy sa. Det fremstod ganske ekte – og veldig absurd. (Tenk at det var slik før.) – Selvfølgelig har vi ikke et publikum. Dette er ikke et MAGA-stevne.

The Mandalorian sesong 2: I kveld kom første trailer

The Mandalorian sesong 2 fikk sin første trailer i kveld. Samme dag som sesong 1 til Star Wars-spin-off-serien ble rullet ut i Norge via ankomsten til Disney+ alias Disney Plus. (Hvorfor slapp de ikke hele sesongen?) Den nye smakesnutten røper ikke mye, men byr på mange glimt som garantert gjør fansen gira. Showstjeleren Baby Yoda, eller The Child som han egentlig kalles, er selvfølgelig med. (Her som en liten reddhare.) Se første trailer for The Mandalorian sesong 2: "Wherever I go, he goes." Watch the brand new trailer for #TheMandalorian and start streaming the new season Oct.

The Mandalorian feat. Baby Yoda til Norge i neste uke

– Jobben som dusørjeger er komplisert… Sitatet fra The Mandalorian er en ganske grei oppsummering for vår nye Star Wars-helt, som 15. september kommer til norske skjermer sammen med Disney+. Den Boba Fett-inspirerte karakteren, som befinner seg mellom Return of the Jedi og The Force Awakens, har en hissig trigger-finger og en frynsete moral. Men det går verst utover skurkene. Baby Yoda alias The Child (Disney Plus) I motsetning til blockbuster-filmene er serien mer nedstrippet – eller om du vil; lowkey. Men ikke på en billig måte.

16 dilemmaer: Hva hadde du valgt?

Det er helg, og du skal kanskje samle noen venner, henge med familien, eller bare nyte ditt eget nærvær? Da passer det perfekt å for seg noen dilemmaer. Det finnes ingen smutthull, og dilemmaene er så enkle som de blir fremstilt. Det vil si at du ikke kan prøve å være «smartere» enn dilemmaet og finne en egen løsning for at situasjonen ikke skal bli like smertefull. Sånn, da var reglene på plass. Er du klar for en runde dilemmaer? Stem gjerne på ditt valg nedenfor, og se om tenker likt som resten av leserne våre. 1.

Dune med Timothée Chalamet og Zendaya har fått heftig trailer

Dune ser ut til å bli en forrykende affære. Årets største science fiction-blockbuster?