Nyheter om Gabrielsen


Daniel Gabrielsen Hetle ordnet poeng for Madla 3

Slik blir den nye korona­hverdagen fra mandag av
Les mer om:

En guttedrøm har gått i oppfyllelse for Ronni (27) – han lot seg ikke be to ganger

Det er 38 år siden Per Gabrielsen etablerte VVS-service AS. Men i sommer rundet begningen, som har et langt yrkesliv bak seg som rørlegger, 70 år. Da var det på tide å slippe yngre krefter til, og Ronni Røang lot seg ikke be to ganger.
Les mer om:

Annonserte Cameron Carter-Vickers en time over midnatt

Først måtte faksen sendes til det engelske forbundet og så var det klart for annonsering på nettsider og i sosiale medier. Det er ingen overraskelse Tottenham låner ut den 23 år gamle midtstopperen Cameron Carter-Vickers, spørsmålet var egentlig, hvem blir det denne gangen? Den engelskfødte amerikaneren kom til Tottenham som liten gutt og har som voksen stadig fått fornyet sin kontrakt og i samme åndedrag fått oppleve fotball på fotballøya på alle nivåer.

Jack Wilshere gir seg ikke, men får svi for Brexit

Han er bare 29, har spilt 182 Premier League-kamper og befinner seg i en limbo uten klubb. Utlandet skulle bli løsningen, men nå får den sentrale midtbanespilleren kjenne på den bitre smaken av Brexit. Etter at Wilshere var ferdig hos West Ham, en periode preget av skader, ble han invitert til Bournemouth i desember 2020. Først for trening, så korttidskontrakt fra januar i år. Og kort ble oppholdet.

Ruben Gabrielsen tar seg en sving innom FC København

Den tidligere Lillestrøm -og Moldespilleren signerte for Toulouse i desember 2019 for tre år, nå skal 29-åringen en tur til Kongens by for å forsterke forsvaret deres. På tirsdag kom bekreftelsen på at midstopperen sendes fra Ligue 2-klubben på utleie til FC København frem til nyttår. Les: Bekreftet: Moise Keane har fått en av de tøffeste jobbene i bransjen 29-åringen tar det som en glimrende anledning til å vise seg frem.

Gabrielsen leies ut: - En stor mulighet(pluss)

Ruben Gabrielsen (29) skal spille for FC København resten av sesongen.
Les mer om:

Legger seg flat: – Vi beklager på det sterkeste

Fauske kommune, med ordfører Marlen Rendall Berg (Sp) i spissen, har sendt en formell unnskyldning til familien Ban/Gabrielsen etter den mye omtalte tvistesaken om samfunnshustomta.

Ber om unnskyldning på vegne av kommunen

(FAUSKE) Mandag sendte ordfører Marlen Rendall Berg (Sp) en unnskyldning til familien Ban/Gabrielsen for kommunens holdning i striden om samfunnshuset på Fauske.

Marta (90) har hatt mye moro

Fargerik hortensia blomstrer i frodige klaser på en boligtomt ved Hankøsundet. Så er det en fargerik dame som bor der. Marta Gabrielsen er blitt 90 år.
Les mer om:

Det er én ting trafikklæreren Vilde Chatrin (23) ikke får lov til: – Litt rart

Vilde Chatrin Fjeldstad Gabrielsen er en drøy måned inn i sin nye jobb som trafikklærer.
Les mer om:

Mikkel Desler blir lagkamerat med Ruben Gabrielsen i Frankrike

Det har blitt en del dansker etter hvert som opplever at norske klubber fungerer som et utmerket springbrett ut i Europa. – Så også tilfelle for Haugeunds høyreback Mikkel Desler (26) er solgt til den franske klubben Toulouse.

Haugesund selger Desler

Mikkel Desler er klar for spill i Toulouse på nivå to i Frankrike. Han forlater Haugesund etter godt spill i Eliteserien. Dansken blir dermed lagkamerat med Ruben Gabrielsen, som har spilt i Toulouse siden overgangen fra Molde i desember 2019. Laget rykket ned fra Ligue 1 i 2020, men er blant favorittene til å rykke opp igjen kommende sesong. 26 år gamle Desler kom til Haugesund fra Odense foran 2019-sesongen. Han fikk totalt 79 kamper for vestlendingene, der han noterte seg for to scoringer og 13 målgivende pasninger. (NTB)

Føler kommunen forsøker å lure seg unna ansvaret: - De prøver å spille på vår samvittighet for Fauske-samfunnet for å slippe å rydde opp etter seg

Mandag var partene i Samfunsshus-saken i et møte om et mulig forlik. - Men kommunen kommer ikke med noe reelt tilbud til oss, sier Bjørn Inge Gabrielsen som representerer tomteeieren.
Les mer om:

På Åråsen igjen: – Det er dette som er hjemme, og vi skal tilbake

Denne uka dukket både Ruben Gabrielsen (29) og Fredrik Gulbrandsen (28) opp på LSK-trening. De to utenlandsproffene håper de en gang igjen kan sette på seg den gule og svarte drakta.
Les mer om:

Straffes for å legge ut disse bildene på Facebook: – Nærmer seg komisk

SKIEN: Kommunen mener Strøm mat & bar og Jacob & Gabriel bryter reklameforbud for alkoholholdig drikk. Strøm-driver Thor Ingo Gabrielsen sier det dreier seg om et glass med eple og bringebærjuice.

Groruddalsdebatt: Ny leder i Groruddalen Senterparti

Groruddalen Senterparti har avholdt årsmøte, og Kirsti Pernille Gabrielsen (34, Ammerud) ble valgt til leder av lokallaget.
Les mer om:

Trine var lei av stress i byen: - Vi kjøpte tomta og huset usett, det var litt dristig, men har aldri angret(pluss)

Trine Gabrielsen er en ryddig samler, som elsker farger, glass og inspireres av ting som snakker til henne.
Les mer om:

Ber folk sjekke kvitteringen: – Litt skremmende at de ikke har bedre kontroll

Nils Johan Gabrielsen har oppdaget å bli trukket for mye fire av åtte ganger han har handlet i Coops nettbutikk. Én av feilene har ikke Coop noen forklaring på.
Les mer om:

Fikk parkeringsbot på egen eiendom

(FAUSKE) Bjørn Inge Gabrielsen ville teste om han fikk parkeringsgebyr ved samfunnshuset som han nå er en av eierne av. Det fikk han.
Les mer om:

Fra tre måneders pause til seriefinale: – Veldig spesielt

Kenneth Gabrielsen (46) ledet Vipers til toppen av norsk håndball. Tirsdag møter Storhamar-treneren for første gang sin gamle klubb. Hamar-klubben går inn i seriefinalen uten å ha spilt en eneste kamp de siste tre månedene.
Les mer om:

Peggy Hessen Følsvik er valgt til ny LO-leder

Peggy Hessen Følsvik (60) ble torsdag valgt til ny leder i LO etter at Hans-Christian Gabrielsen døde 9. mars.
Les mer om:

Slik skal de hente inn en ny million til FFK

Fredrikstad fotballinvest har bidratt med millionbeløp til FFK. Nå har de startet jakten på mer penger. – Forrige gang måtte vi takke nei til folk, sier leder Terje Gabrielsen.
Les mer om:

LO-lederen klar for historisk SV-tale

For første gang i historien skal en LO-leder tale på SVs-landsmøte. Initiativet ble tatt av avdøde LO-leder Hans Christian Gabrielsen.
Les mer om:

Endelig dom er falt i eiendomskonflikten: Nå er avgjørelsen om samfunnshuset klar i Høyesterett

Fauske kommune har tapt saken i Høyestrett. Familien Gabrielsen eier samfunnshuset og tomta det står på.

Sorgtungt farvel med Hans-Christian Gabrielsen

Risa vant også Høgsfjord-kontrakten
Les mer om: