Nyheter om G19


Dette laget er ubeseiret – men kan første rykke opp neste år

I en amputert korona-sesong tok Kråkerøys G19 seg frem til KM-finalen, hvor bonusen er spill i Interkretsseserien kommende sesong. – Det er flere enn oss som er overrasket over utviklingen til dette laget, innrømmer trener Pål Johansen.
Les mer om:

Etter flere skuffelser kunne Thomas (20) sette seg på flyet hjem med et smil

Etter en utfordrende korona-situasjon som ung fotballproff i Tyskland, var det G19 EM i Italia som skulle bli et lyspunkt for Thomas Rekdal (19). – Det var en tung beskjed å få at det var avlyst, sier Mainz-spilleren som like etter fikk en etterlengtet opptur.

Fire cupfinaler på Ullevaal i 2021

Styret i Norges Fotballforbund har bestemt at fotball-NM i 2021 gjennomføres som i tidligere år, og at hele fire finaler skal spilles på Ullevaal stadion. I år ble NM for menn, samt for begge kjønn i junior- og 16-årsklassen, avlyst på grunn av koronapandemien. Derfor ble det satt ned et utvalg som skulle vurdere gjennomføringen av NM i 2021. Det planlegges for et «vanlig NM», med noen foreslåtte endringer. Det legges blant annet opp til at finalene for G19 og J19 skal spilles på Ullevaal stadion. Dermed ligger det an til at begge senior- og juniorfinalene spilles på nasjonalarenaen.
Les mer om:

Christian (37) er klar for nye oppgaver: – Jeg er fryktelig god foran TV-en, da

Det ligger an til lokalfotball-drama på Tønsberg gressbane onsdag kveld. For når FK Eik Tønsberg og Sandefjord Fotball møtes i siste og avgjørende runde i G19 står begge lagene med 26 poeng på ti kamper og helt lik målforskjell; 45–16.

Ørsta/Hovdebygda framleis på topp(pluss)

Sjølv om Spjelkavik vann 3-1 på Aurstad Arena måndag kveld er Ørsta/Hovdebygda framleis i førarsetet i 1. divisjon for G19. Med siger mot Valder i siste seriekamp vert Ørsta/Hovdebygda krinsmeister.
Les mer om:

Bodø/Glimt G17 - Bodø/Glimt G19 10/18/2020 16:45

Bodø/Glimt G17 - Bodø/Glimt G19. Akademikamp fra Aspmyra stadion.
Les mer om:

15:00 Bodø/Glimt G17 - Bodø/Glimt G19

15:00 Bodø/Glimt G17 - Bodø/Glimt G19
Les mer om:

Valdres FK/Fagernes 2 med stortap i G19-kamp på Elverum

I G19 serien i Indre Østland vant Elverum 2 hele 7–0 over Valdres FK søndag. Pauseresultatet var 4–0 til østerdølene.
Les mer om:

Målorgier er gøy – sjøl om man taper med to mål heime

Denne høsten spiller Øystre Slidre/Rogne nierfotball i 2. divisjon G19, avdeling 2. Sjøl om det blir en del tap, er spillegleden på topp.
Les mer om:

Portugisiske Luis Pimenta tilbake for å jobbe med norske talenter

Et ekstremt viktig område for fremtiden til fotballen er hvordan man jobber med talenter og yngre spillere. – Det man ser over hele landet er ganske nedslående hvor «alle skal med» tankegangen ikke enda har fått gjennomslag. Fortsatt sitter det «nessekonger» der ute som tror de vet hvilken gutt eller jente som har tilstrekkelig motivasjon til å lykkes. Norges fotballforbund har uansett ansatt en meget erfaren trener som forhåpentligvis klarer ikke bare å lede norges G18/G19 lag, men også i form av å være topptrenerutvikler også inspirere til endring.

Denne gangen er det Ed Woodward som er geniet

På søndag ble det klart. Det «umulige» var oppnådd for Manchester United. Mange vil si at det bare skulle mangle med de ressursene, men spoler vi tilbake til julen 2018, settes 3. plassen i Premier League i et annet perspektiv. José Mourinho hadde siden sommeren 2018 klagd over den syltynne troppen han disponerte og alt han ikke fikk av forsterkninger. I tillegg kom det en gjeng med fotballtrøtte fotballstjerner tilbake fra VM-sluttspillet i Russland.

Ny landslagstrener for G18 og G19

Portugisiske Luis Pimenta har blitt ansatt i Norges Fotballforbund som ny G18/G19-landslagstrener og topptrenerutvikler. Det bekrefter NFF på sine nettsider fredag. – Vi får inn en spennende trener som har en litt annen bakgrunn, men som etter mange år i Norge også kjenner den norske fotballstrukturen svært godt, sier leder for aldersbestemte landslag i NFF Truls Dæhli.
Les mer om:

Pimenta ny landslagstrener for G18 og G19

Portugisiske Luis Pimenta er blitt ansatt i Norges Fotballforbund som ny G18/G19-landslagstrener og topptrenerutvikler.
Les mer om:

Pimenta ny landslagstrener for G18 og G19

Portugisiske Luis Pimenta er blitt ansatt i Norges Fotballforbund som ny G18/G19-landslagstrener og topptrenerutvikler.
Les mer om:

Spiss Sigurd Haugen tilbake: Belgia ble ikke som forventet

I september i fjor tok den tidligere Sogndal og Odd-spissen Sigurd Haugen turen til Belgia og signerte med andredivisjonsklubben Union Saint-Gilloise. Nå er han tilbake i Norge for å fylle rollen som Pape Gueye fylte i Aalesund. Les: Liverpool har fått kalde føtter «Vi har lenge hatt våre øyne på Sigurd Haugen. Helt fra han var i Sogndal. Etter at vi solgte Pape Gueye så har vi visst at vi måtte ha en fullverdig erstatter. En som komplementerer de spissene vi allerede har her. Sigurd gjør det.

Signert med ung landslagsspiller fra Stabæk

Strømmen IF er i dag kommet til enighet med både 20 år gamle Morten Renå Olsen og tidligere Stabæk. Det betyr at enda en ung og spennende spiller er på plass i det som kan bli tidenes sesong for Strømmen i OBOS-ligaen. – Det blir tøft i år med blant annet naboklubb Lillestrøm som nykommer. Slik det ser ut nå har Strømmen stablet på beina et meget spennende lag og det er ikke gitt Lillestrøm kommer til å gjøre det bedre enn «lillebror». Les: Henter lynrask og driblesterk ving Renå Olsen ble Stabæk-spiller som 15-åring og har hatt gode utviklingskår i bærumsklubben.

Henter talent i Florø

Torje Naustdal har i dag signert en 2-årig avtale med Strømmen IF Naustdal kommer til oss etter å ha spilt for Florø Fotball i hele sitt liv. Etter to treningsopphold på senhøsten ble det klart at dette var en avtale som begge parter ønsket å få til. Torje pakket flyttekofferten på nyåret, og har vært med i treningsgruppen siden oppstarten 6. januar. Hans ungdommelige optimisme har blitt lagt merke til av de litt mer rutinerte lagkameratene, som smiler når de omtaler energibunten fra Florø. Med avtalen på plass, kan navneskiltet med drakt nr 6 henges på plass.

Fra Start til Søgne

Lars Fanebust (18) er tilbake i Søgne etter å ha spilt to år i Start G19 og Start 2.
Les mer om:

Keeper Amund Wichne gjenforenes med sin bror i Start

Det er en skikkelig gladhistorie som utspiller seg på Sørlandet om dagen, Start har rykket opp til Eliteserien og Amund Wichne skal bli lagkamerat med sin bror.  Den 22 år gamle keeperen har spilt 26 kamper for Viking de siste sesongene. Wichne, som står bokført med 39 landskamper for Norge fra G15 til G19, forlot moderklubben MK til fordel for Stavanger og Viking som 16-åring. Les: Ancelotti kan ta med seg superstjerne til Everton Nå gleder han seg til å komme «hjem» til Sørlandet og fortsette karrieren i Start. «Jeg håpet at Start ville komme på banen.

Tre sene mål sikret Rosenborg G19 seier i NM-finalen

Rosenborgs G19-lag slet med å finne veien til nettmaskene i lørdagens NM-finale mot Odd, men vant til slutt etter tre kjappe scoringer de siste ti minuttene.
Les mer om:

Nest best i landet

FORNEBU: Odd G19 holdt unna lenge mot knallsterke Rosenborg, men måtte gi tapt i løpet av hektiske sluttminutter.
Les mer om:

Høydepunkter S08 - Kråkerøy G19

Kommentator: Patrick Walther Larsen // Kamera: Thomas Andersen // Tekniker: Jesper Malthus Andersen
Les mer om: