Nyheter om Fulham


Chelsea styrer mot mesterligaplass: Havertz-dobbel mot Fulham

Chelsea dundrer videre under manager Thomas Tuchel. 2-0-seieren over Fulham gir styrket håp om plass blant de fire beste i Premier League.

Kai Havertz suksess åpner opp for 500 millioner salg

Store ting har begynt å skje i Chelsea etter Thomas Tuchel overtok. Kai Havertz har funnet ut hvor målet står igjen og etter kveldens seier over Fulham hvor den tyske «nestenfloppen» scoret begge målene er topp fire i praksis i boks. (Og Fulham er på god vei ned i Championship). Det er nettopp suksessen til Kai Havertz som gjøre Chelsea mindre avhengig av en annen angrepsspiller nemlig Tammy Abraham. – 23 åringen kan bli solgt i sommer, men det bli ikke billig. Planen var å forlenge avtalen som går ut på dato sommeren 2023.

Havertz-magi i viktig Chelsea-seier: – Det er rett og slett perfeksjon

(Chelsea – Fulham 2–0) Kai Havertz (21) skjøt Chelsea ett steg nærmere Champions League-plass i seieren i London-derbyet mot Fulham lørdag.
Les mer om:

Havertz-magi i viktig Chelsea-seier: – Det er rett og slett perfeksjon

(Chelsea – Fulham 2–0) Kai Havertz (21) skjøt Chelsea ett steg nærmere Champions League-plass i seieren i London-derbyet mot Fulham lørdag.
Les mer om:

Havertz strålte for Chelsea

Chelsea vant 2–0 hjemme mot Fulham, og tok et langt steg mot topp fire i Premier League. Begge scoringene kommer fra Kai Havertz.

Chris Wood hamlet opp med hele ulveflokken

Få klubber fra midten av Premier League-tabellen er like tøffe å møte som Santo´s Wolverhampton. Det samme gjelder for Sean Dyche´s Burnely. Så når disse to klubbene skal møtes, kan alt skje. Og det som skjedde, var Chris Wood. Les: Higuain skapte historie i MLS Burnley har et presserende behov for å distansere seg fra nedrykksstriden, og Chris Wood tok Sean Dyches peptalk før kampen bokstavelig. It´s now and not tomorrow, lads. A job well done, Woody.

117 år lang Arsenal-forbannelse fortsetter for Fulham

Ein litteraturkritikar kryssar sitt spor
Les mer om:

117 år lang Arsenal-forbannelse fortsetter for Fulham

(Arsenal-Fulham 1–1) Seks minutter på overtid reddet innbytter Edward Nketiah (21) ett poeng for Arsenal mot nedrykkstruede Fulham.
Les mer om:

Uavgjort for Arsenal

Arsenal stanget lenge hjemme mot nedrykkstruede Fulham, men hadde flyt i tilleggstiden og berget 1-1 i søndagens Premier League-kamp. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Chelsea gjør seg klar for Haaland – selger 6 spillere

Chelsea er kjent for å hamstre potensielle stjernespillere, teste dem ut på utlån – og gjøre det som passer klubben best. Etter forrige sommers ville handletur er tiden inne for å kutte strengen til 6 spillere. Men ikke for å sette pengene på kontoen. Salgene er for å fylle krigskassa når det virkelige overgangsslaget kommer: Erling Haaland. Utkjøpsklausulen til Dormtund-spilleren aktiveres først neste år, men etter Raiolas/Alfies turné rundt til de største klubbene i verden, bygges det opp til en budkamp allerede i sommer.

Dean Smith og Grealish ville for mye – det koster

Jack Grealish er Aston Villa. Før midtbanespilleren signert for nye år med Villa før denne sesongen, var det lagkamerater som uttalte seg om at han egentlig var for god til å spille for klubben. Denne sesongen har Dean Smith løftet hele Villa-laget noen skikkelige hakk, men avhengigheten til Grealish er fortsatt til stede. Den engelske landslagsspilleren har vært ute i seks ukers tid fra midten av februar. Manager Smith var derfor strålende fornøyd da han kunne sette Grealish innpå igjen mot Fulham i helgen.

Telegraph: Har Lukaku som toppmål hvis Haaland glipper

Vi lukker øynene for landskampen mot Tyrkia (som vi allerede har fortrengt), Erling Haaland har alt City, United, Real Madrid – og Chelsea trenger og ønsker på topp. Tidligere i år kom ryktet om at Roman Abramovich hadde gitt grønt lys for å hente Haaland til Stamford Bridge. Likevel har Marina Granovskoia og gjengen innsett at United og City både har motivasjonen og evnen til å utkonkurrere dem. Les: Real Madrid dumper Eden Hazard! Ifølge Telegraph har Chelsea skrevet navnet til en tidligere spiller på lista rett under Haaland-navnet: Romelu Lukaku.

Premier League-gjengen fikk svar på hvorfor Martin Ødegaard valgte vinterfotball på balløya

Ødegaard kom, så, spilte og vant. Arteta gliser, Supporterne har genierklært 22-åringen etter en håndfull kamper og Arsenal-legenden Ian Wright beskriver Ødegaard som The One for Arsenal.

Southampton reddet trolig plassen, men mister nok Jannik Vestergaard

Den nesten to meter høye (199 cm) danske midtstopperen Jannik Vestergaard kan best beskrives som en mobil veisperring. Han er tøff og har «naturlig nok» et godt overblikk over alt som skjer. Siden 2018 har han vært en del av et Southamptonlag som ikke har fått ting til å svinge. – Det er derfor de ikke lenger er i Premier League og faktisk kjemper mot nedrykk i Championship. Nå kan danskens neste stopp bli Tottenham som har god erfaring med danske spillere.

Leeds-spissen viser igjen hva Gareth Southgate går glipp av

På fredag dro Patrick Bramford til med sin 14 scoring i verdens tøffeste liga. Sterkt og overbevisende, men ikke nok for Gareth Southgate. Dagen etter at den engelske troppen til VM-kvalikkampene ble klar – der Bramford sto utenfor – sendte 27-åringen en melding til Southgate: Scoring i 2-1 kampen mot Fulham, og en jeg-gir-meg-ikke hilsen. Les: Brad Friedel: Liverpool perfekt for Pulisic -Alle spillere som blir tatt ut fortjener det. Jeg kan komme på et par stykker som nok trodde at de ville bli tatt ut, og ble skuffet da de ikke ble det.

Raphinha berga Leeds-siger

Leeds slo Fulham 2-1 i London i fredagens einaste Premier League-kamp. Rapinhas mål eit snaut kvarter etter pause blei avgjerande. Patrick Bamford gav Leeds leiinga, men Joachim Andersen utlikna før pause. Leeds er på 11.-plass på tabellen, medan Fulham missa sjansen til å kome seg ut av nedrykkssona.
Les mer om:

Johansen på scoringslista

Stefan Johansen scoret sitt andre mål i Queens Park Rangers-drakten da hans lag slo Millwall 3-2 i en sterk snuoperasjon onsdag kveld. Johansen har hittil vært veldig toneangivende og fått mye tillit i sitt leieopphold fra Fulham. Midtbanespilleren har vært på banen i elleve av de siste tolv kampene i mesterskapsserien. QPR lå under 0-2 til pause, men vant til slutt etter scoringer av Charlie Austin, Johansen og Jordy de Wijs. QPR ligger midt på tabellen på nivå to i England med 13 poeng opp til kvalifiseringsspill.
Les mer om:

Agüero scoret i serien for første gang på over ett år – sterk borteseier for City

Fulham hang med i en omgang, men i andre omgang satte Manchester City gassen i bånn og vant 3-0. Sergio Agüero scoret for første gang siden januar i fjor.
Les mer om:

Agüero scoret i serien for første gang på over ett år

Fulham hang med i en omgang, men i andre omgang satte Manchester City gassen i bånn og vant 3-0. Sergio Agüero scoret for første gang siden januar i fjor.
Les mer om:

Agüero med etterlengtet scoring da City knuste Fulham

Nå åpner en av Norges største gjenbruksbutikker i den gamle brannstasjonen
Les mer om:

Agüero med etterlengtet scoring da City knuste Fulham

(Fulham – Manchester City 0–3) Nedrykkstruede Fulham yppet seg i første omgang, og øynet et håp om poeng mot ligalederne. Men så raknet alt, og endelig scoret Sergio Agüero (32) igjen.
Les mer om:

Fulhams opptur: – Det har snudd!

For en drøy måned siden virket Fulham håpløst fortapt. Men lørdag kan selv suveren serieleder Manchester City komme til å få merke at London-laget har «stengt» bakover.
Les mer om:

Kapteinen gir seg på landslaget

Stefan Johansen gir seg på landslaget. Det melder 30-åringen på Instagram. – Jeg føler det er naturlig å gi meg nå med en ny generasjon på vei og det nylige trenerskiftet, skriver han. Johansen endte på 55 landskamper og skåret seks mål. – Det har vært en ære å spille for Norge de siste åtte årene, og jeg vil spesielt takke Lars Lagerbäck som ga meg muligheten til å være kaptein, skriver han før han videre ønsker Ståle Solbakken og landslaget lykke til i fremtiden. Johansen spiller for tiden for Queens Park Rangers på utlån fra Fulham.

Marerittrekken på Anfield fortsetter for Liverpool etter nytt hjemmetap

I flere sesonger var Anfield et fort der Liverpool nesten ikke avga poeng. Nå har de ikke vunnet hjemme siden 16. desember, etter at de tapte 0-1 for Fulham.
Les mer om:

Marerittrekken på Anfield fortsetter for Liverpool etter nytt hjemmetap

I flere sesonger var Anfield et fort der Liverpool nesten ikke avga poeng. Nå har de ikke vunnet hjemme siden 16. desember, etter at de tapte 0-1 for Fulham.
Les mer om: