Nyheter om French


Ruuds neste mål: Topp 20-ranking og fjerde runde i French Open

Casper Ruud (22) har aldri vært redd for å snakke høyt om målene han setter seg. Nå har han to konkrete ting å strekke seg etter for den neste halvannen måneden.
Les mer om:

Er det nå Frankrike bør bli bekymret?

I sommer skal Didier Deschamps lede gjengen med superduperstjerner fra de største ligaen til EM-tittel. Denne uken startet EM-sluttspillet for neste generasjon landslagsspillere. For Frankrike ble dette en historisk nedtur. U-landslagene gir et solid pekepin på hva landslagssjefene har i vente de neste fem, ti årene. De engelske U-landslagene med Jandon Sancho og gjengen har de siste årene fått engelskmennene til å ha en realistisk forventning om at VM -og EM-titlene faktisk skal bli sendt «hjem».

Bekreftet: Beckham har på plass sin første Premier League-spiller!

David Beckham har de siste årene viftet med navn som Neymar, Messi, Ronaldo. Så langt har det blitt sånn halvveis med pågang fra stjerner som vurderer Miami, med signeringen av Higuain og Blaise Matuidi, men dette betyr ikke at Beckham har gitt opp prosjektet med å skape et lag amerikanerne aldri har sett før. Etter første halvgreie MLS-sesong for Inter Miami, var det tid for å hente kompisen United-kompisen Phil Neville til klubben.

Casper Ruud er strålende fornøyd med sin høyeste ATP plassering noensinne

Casper Ruud klatret til 24. plass på verdensrankingen til ATP mandag.

Bekreftet: Midstopperen som kunne bli den neste store hos Liverpool – takket nei

Hva har egentlig skjedd det siste halve året? Etter Champions League -og Premier League-titlene virket det som «alle» ville spille for Jürgen Klopp og Liverpool. I vinter da de røde trengte det som mest, begynte potensielle forsterkninger å takke nei. Selv om Liverpool fikk inn Ben Davies og Ozan Kabak fra Schalke, er det vel ingen tvil om at Klopp siktet høyere.

Der trynet Manchester Uniteds planlagte forsterkning på vingen

Manchester United var tett på Ousmane Dembélé i høst da det ble klart at pisk og gulrot-taktikken til United for å overtale Dortmund til å slippe Sancho feilet. Franskmannen nektet, og ble.

Ballade og Samspill presenterer Samspill Sessions: The French Connection – «Mon Amie la Rose»

«Mon Amie la Rose», eller «Rosen, min venn», heter den andre låten vi skal høre og se framført av trioen The French Connection her i vår ukentlige Ballade & Samspill Sessions. Trioen fremfører nye og gamle frankofon-sanger fra et bredt spekter, fra chansons i dypeste Paris til sanger fra Vest-Afrika. Innlegget Ballade og Samspill presenterer Samspill Sessions: The French Connection – «Mon Amie la Rose» dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Jeremih alvorlig syk med COVID-19, behandles med ventilator

OPPDATERT: 50 Cent skriver at det går «litt bedre» med Jeremih og takker folk som har bedt for ham. Chance the Rapper skriver at de ber «nonstop». Vi kommer tilbake med mer. Les den opprinnelige saken nedenfor. Jeremih ligger på sykehus med COVID-19.

Mads Mikkelsen kan erstatte Johnny Depp i Fantastic Beasts 3

Mads Mikkelsen er i forhandlinger med Warner Bros. om rollen til Johnny Depp i tredje del av Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det ble bekreftet natt til onsdag norsk tid ifølge Deadline. I forrige uke fortalte Johnny Depp at Warner Bros.

ATP Tour: Ustoppelige Rafael Nadal vant for 1000 gang

Knapt en måned etter at han tok sin 13. tittel i French Open, har Rafael Nadal skrevet en annen tennishistorie i Paris.

Ariana Grande er NSFW af – her er de mest snuskete tekstene på positions

Ariana Grande er i liflig og sprelsk form på positions. Det fortjener hun ♡ Ariana har vært gjennom en stor dose med sorg og traumer. Terrorangrepet under hennes konsert i Manchester ga henne PTSD, og tragedien ble fulgt av dødsfallet til eksen Mac Miller.

Ballade og Samspill presenterer Samspill Sessions: The French Connection

Trioen med navn fra en filmklassiker fra syttitallet bringer oss nye og gamle frankofonsanger, fra elyseene i Paris til havblikk fra Vest-Afrikas kyst. Hvitt og blått, "Blanche et Bleue", kanskje er det nettopp horisonten vi får et glimt av i ukens video? Innlegget Ballade og Samspill presenterer Samspill Sessions: The French Connection dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Armie Hammer forklarer den tørste kommentaren han skrev på bildet til Timothée Chalamet

Blir oppfølgeren til Call Me By Your Name fra 2017 ekstra steamy? I et nytt intervju med Variety sier nyseparerte Armie Hammer at Find Me, som bok nummer to heter, trolig ikke blir filmatisert før om flere år.

Rafael Nadal dominerte Novak Djokovic og tok sin 13 French Open tittel

Rafa Nadal født på ferieøya Mallorca viser nok en gang at han er en av tidenes aller beste tennisspillere da han på søndag kunne hente sin 13. Roland Garros-tittel (french open). Spanjolen vant i en strak settseier i den franske hovedstaden uten å miste et eneste sett på vei mot tittelen. Rafael Nadal dominerte Novak Djokovic med tallene 6-0 6-2 7-5.

Rafael Nadal gruset Novak Djokovic i French Open-finalen - tangerer Federer i Grand Slam-titler

(Rafael Nadal-Novak Djokovic 6–0, 6–2, 7–5) Novak Djokovic (33) er verdensener i tennis, men ble gjort til statist av Rafael Nadal (34) i French Open-finalen.
Les mer om:

Christian Ruud om gigantmøtet: – En del som taler for at Nadal er tidenes beste om han vinner

Rafael Nadal (34) møter Novak Djokovic (33) til gigantfinale i French Open. Da kommer nok en gang spørsmålet: Hvem er den beste tennisspilleren gjennom tidene?
Les mer om:

Christian Ruud om gigantmøtet: – En del som taler for at Nadal er tidenes beste om han vinner

Rafael Nadal (34) møter Novak Djokovic (33) til gigantfinale i French Open. Da kommer nok en gang spørsmålet: Hvem er den beste tennisspilleren gjennom tidene?
Les mer om:

Her er sensasjonen et faktum: 19-åring vant French Open

Iga Swiatek (19) vant etter maktdemonstrasjon.
Les mer om:

Her er sensasjonen et faktum: 19-åring vant French Open

Iga Swiatek (19) vant etter maktdemonstrasjon.
Les mer om:

19-årig sensasjon vant French Open for kvinner: – Det er rørende bilder

(Iga Świątek-Sofia Kenin 6–4, 6–1) Iga Świątek (19) er rangert bare som nummer 54 i verden, men hun feide Sofia Kenin (21) av banen i lørdagens French Open-finale. Polakken har ikke tapt et eneste sett i hele turneringen.
Les mer om:

Klart for stjerneduell i French Open-finalen

Det blir en stjernekamp mellom gruskongen Rafael Nadal og verdensener Novak Djokovic i årets finale Roland-Garros. Djokovic trengte fem sett for å avansere.
Les mer om:

Draumefinale i French Open

Gruskongen Rafal Nadal møter verdseinar Novak Djokovic i årets finale i Roland-Garros, betre kjent som French Open. Djokovic måtte ha fem sett før finalebilletten var sikra. Det er første gong sidan 2016 han tek seg til finalen. Nadal på si side har aldri tapt når han først har kome til finalen i turneringa.
Les mer om:

Djokovic slet seg videre og sikret gigantduell i French Open-finalen

Det blir en stjernekamp mellom gruskongen Rafael Nadal og verdensener Novak Djokovic i årets finale i French Open. Djokovic trengte fem sett for å avansere.
Les mer om:

Djokovic slet seg videre og sikret gigantduell i French Open-finalen

Det blir en stjernekamp mellom gruskongen Rafael Nadal og verdensener Novak Djokovic i årets finale i French Open. Djokovic trengte fem sett for å avansere.
Les mer om:

Nadal klar for sin 13. finale i French Open: – Et spesielt øyeblikk

Ingen har vunnet French Open oftere enn Rafael Nadal. Den spanske gruskongen får søndag nok en tittelsjanse etter semifinaleseieren over Diego Schwartzman.
Les mer om: