Nyheter om French


Filmanmeldelse «The French Dispatch»: Estetisk overdose

Wes Anderson ut-wesandersoner seg selv. Det er mer slitsomt enn gøy.
Les mer om:

Filmanmeldelse «The French Dispatch»: Estetisk overdose

Wes Anderson ut-wesandersoner seg selv. Det er mer slitsomt enn gøy.
Les mer om:

Filmanmeldelse «The French Dispatch»: Estetisk overdose

Wes Anderson ut-wesandersoner seg selv. Det er mer slitsomt enn gøy.
Les mer om:

Har startet samtaler med den eneste klubben villig til å betale 400 millioner i årslønn

Den franske storklubben Paris Saint-Germain er sulten på mer, selv etter de sikret seg Lionel Messi på enn toårskontrakt med rett til fornyelse i sommer. – Erling Braut Haaland er uten tvil den mest verdifulle spilleren Norge noen sinne har fostret, men lønnskravet er så stort at de aller fleste klubber ikke har nubbesjanse til å signere han.

«Pogba du bør lytte til moren din, hun vil ikke ha deg her. Det vil ikke vi heller!»

Alle historiene og verdens kjipeste agent er i ferd med å ødelegge for den franske superstjernen Paul Pogba. Midtbanespilleren er for dyr for Juventus og han er ikke spesielt populær verken hos Manchester United eller hos trolig kjøper Paris Saint-Germain fansen. Som et svar på ryktene om et nært forestående kjøp av Paul Pogba har franske fans i kjent stil reagert.

Pierre Lees-Melou er Norwich sin nye løpsmaskin

Norwich tok et sesong-kort skritt tilbake i Championship før den stolte klubben var tilbake i Premier League. Nå skal de siste spillerne på plass for å ikke få noen deja-vu følelse når vi kommer nærmer oss mai. Kristoffer Ajer er sterkt linket til Norwich (og nykommer Brentford), men der går forhandlingene tregt.

Klarte ikke holde på Memphis Depay, nå har de trøbbel med Houssem Aouar

Den franske midbanespilleren Houssem Aouar har vært i Lyon siden han var 11 år gammel, han i harnisk fordi klubben i hans hjerte ikke tenker langsiktig og har et nonsjalant forhold sine stjerner. Lyon var i toppen gjennom hele sesongen og endte på en fjerdeplass. – Mesterskapet var absolutt innen rekkevidde Aouar mener dårlig ledelse hindrer klubben fra å nå helt til topps.

Tennisstjerne røper støttemelding fra hertuginnen etter psykisk knekk

Naomi Osaka (23) slet med sin mentale helse og valgte å trekke seg fra French Open. Nå forteller hun at flere profilerte personer har sendt meldinger privat.
Les mer om:

Le Sport10: Arsenal har fyrt av et bud på midtbanespiller

Mikel Arteta vet han må ha inn forsterkninger til Emirates Stadium. Forsøket på Martin Ødegaard var dømt til å mislykkes, nå siktes det inn mot en sentral midtbanespiller fra Ligue 1. Houssem Aouar. Den franske spilleren har sammen med Memphis Depay vært en av de største stjernen på Lyon-laget som sikret den siste Champions League-kvalikplassen i Ligue 1. Les: Guardiola stikker en lang finger i øyet på La Liga-presidenten Den siste uken har 23-åringen nektet å møte opp til trening hos Lyon. Ifølge Get French Football News var Aouar i møte med manager Bosz 1.

Opprør hos Lyon etter Depay-exit

Lyon sikret 4. plass i Ligue 1 og Champions League-kvalikplass. Dermed burde preaseson hos manager Peter Bosz og gjengen være preget av lys og optimisme. Burde. Memphis Depay var den offensive lederen hos Lyon med imponerende 20 scoringer og 12 assists på 37 kamper. Kommende sesong er det Ronald Koeman som skal få utnytte nederlenderens teft og effektivitet foran motstandernes mål.

Blir dessverre ikke Ousmane Dembélés EM

Frankrike startet EM med en sterk (og heldig) 1-0 seier over Tyskland. Med fulle tribuner mot Ungarn på lørdag ble det noe helt annet. Ousmane Dembélé fikk spilltid i begge kampene, men fikk seg en smell i basketaket mot Ungarn. Dette er utstillingsvinduet Dembéle virkelig trenger etter at han er i en usikker situasjon hos Barcelona. Ifølge Football-Espana har franskmannen fått ultimatum fra Barcelona om enten å forlenge nå eller bli solgt. President Laporta har ingen planer om å se spilleren til over milliarden forlate Camp Nou på free transfer neste sommer.

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen. Det har lenge vært spekulert i om Norges tennisess ville satse på OL i Tokyo, men mandag kom altså bekreftelsen på at han dropper lekene. – Jeg er fortsatt ganske ung og både tror og håper jeg kan få deltatt i flere OL i min karriere. Mitt fokus vil være deltakelse i 2024 i Paris.

Djokovic med maktdemonstrasjon mot Nadal – hylles som en av tidenes kamper

(Novak Djokovic - Rafael Nadal 3–6, 6–3, 7–6, 6–2) Det ble levert en tenniskamp av de sjeldne da nummer én og tre på verdensrankingen møttes på grusen i French Open.
Les mer om:

Bisarr situasjon: - Dette er pinlig

Midt under kampen mellom Novak Djokovic og Matteo Berrettini i French Open måtte alle tilskuerne forlate stadion.
Les mer om:

Tennisstjerna: - Låste meg inne

Barbora Krejcikova (25) åpner opp om dramaet i kulissene før fjerde runde kampen i French Open.
Les mer om:

Da tennis gikk inn i mørket

Verdens beste tennisspillere frarøves nattesøvnen. Det skjer i French Open for første gang.
Les mer om:

Ut etter nervedrama: – Motstanderen var taktisk smart

Casper Ruuds drøm om å komme videre til fjerde runde i French Open endte i knas.
Les mer om:

Casper Ruud tapte thrillerkamp – ute av French Open

Casper Ruud tapte thrillerkamp – ute av French Open
Les mer om:

Casper Ruud tapte «episk» thrillerkamp – ute av French Open

(Ruud – Davidovich Fokina 6–7, 6–2, 6–7, 6–0, 5–7) Casper Ruud (22) er ute av French Open etter en høydramatisk match over fem sett.
Les mer om:

Regjeringen kaller inn partene i Unio-streiken

Casper Ruud tapte thrillerkamp – ute av French Open
Les mer om:

Bursdagsgaven til French Open åpnet en ny verden for Casper Ruud

PARIS: Vanligvis likte ikke Casper Ruud at foreldrene slo sammen bursdags- og julegave. Presangen til French Open var noe annet.
Les mer om:

Hamilton støtter tennisspiller med depresjon: – Det kan fortsatt være skremmende

Verdenstoer Naomi Osaka (23) får massiv støtte etter at hun trakk seg fra French Open og fortalte om at hun sliter med depresjon.
Les mer om:

Koronaviruset inn i French Open: – Skummelt

Gigantturneringen French Open i tennis har fått sine to første spillere som har testet positivt.
Les mer om:

Koronaviruset inn i French Open: – Skummelt

Branns nye midtstopper operert - kommer tilbake til høsten
Les mer om:

Ruud-motstanderens «sinna-stempel»: – Minner om Ivan Drago

Casper Ruud har tatt seg enkelt videre i French Open. Nå venter en tøffere match mot spanske Alejandro Davidovich Fokina (21).
Les mer om: