Nyheter om Frøseth


Norske Kristine (25) i amerikansk storserie

Norsk Kristine Frøseth har fått rollen som den yngre Betty Ford.
Les mer om:

Norske Kristine (25) i amerikansk storserie

Norsk Kristine Frøseth har fått rollen som den yngre Betty Ford.
Les mer om:

Oslo-folk ser mot Vinterbro. Denne boligen ligger ute for 13 millioner: –⁠ Man får noe helt annet for pengene her

Nok en bolig i den dyrere prisklassen er lagt ut for salg på Vinterbro. – Det er morsomt at Vinterbro-området har fått det løftet som det har gjort, sier megler Monica Frøseth i Aktiv.
Les mer om:

258 millioner i pluss for Lærdal-arvinger

Søsknene Astrid Lærdal Frøseth og Åge Lærdal – med sine barn – gjorde det skarpt med sine investeringer i fjor. Gjennom sine selskaper dro de inn 258 millioner kroner.
Les mer om:

Under studiene tok Maren Frøseth to valg. Det gjør henne mer attraktiv blant norske arbeidsgivere.

– Jeg håper jo at det kan gi meg noen fordeler, sier 23-åringen.
Les mer om:

Under studiene tok Maren Frøseth to valg. Det gjør henne mer attraktiv blant norske arbeidsgivere

– Jeg håper jo at det kan gi meg noen fordeler, sier 23-åringen.
Les mer om:

Nye Gossip Girl får Emily Alyn Lind i en av hovedrollene

Det er nå bekreftet at Emily Alyn Lind har fått en hovedrolle i nye Gossip Girl. Moren hennes Barbara Alyn Woods, kjent som Deb i One Tree Hill, bekrefter dette i kveld via Twitter. 17 år gamle Emily fra Brooklyn har fått rollen som karakteren Audrey, som lenge har vært i et forhold og nå begynner å få lyst til å smake litt på singellivet. Skuespilleren mest kjent for seriene Revenge og Code Black, samt Netflix-filmen The Babysitter med Bella Thorne og den ferske Stephen King-filmen Doctor Sleep.

Blinding Lights: The Weeknd teamer opp med finsk flinkis for videoen som kom i kveld

Hitmaskin! «Blinding Lights» med The Weeknd har i Norge vært i toppen av Spotify siden november. I skrivende stund er låten fortsatt den mest spilte i vårt lange kongerike. For noen minutter siden slapp Abel Makkonen Tesfaye videoen, som følger opp Las Vegas-eventyret fra snutten til «Heartless». Kanadieren er her på en vill tur gjennom downtown Los Angeles. Det ender ikke råbra, men likevel med god stemning? Se videoen til «Blinding Lights» som The Weeknd slapp i kveld: Abel debuterer som skuespiller i kritikerroste Uncut Gems med Adam Sandler.

Fra Harry Potter til Guns Akimbo: Daniel Radcliffe sliter i sin nye absurde actionfilm

WTF? Etter åtte runder som Harry Potter har Daniel Radcliffe god nok råd til å lage et par snodige filmer. Men Guns Akimbo ser ut til å ta kaken. Under innspillingen i 2018 ble bildet ovenfor til en haug av middels memes. Som for eksempel dette: Harry Potter and THAT MOTHA FUCKIN THANG ON ME pic.twitter.com/KWPfXM3s0I — reezy (@febreezanator) May 17, 2018 I Guns Akimbo spiller 30-åringen lasaronen Miles Harris. Han er egentlig er en TV-spillprogrammerer, men lever stort sett et trultete liv på sofaen.

Maren (23) må gå med røykmaske til jobb

Maren Haugan Frøseth (23) bor i Sydney, og må i perioder bruke maske på vei til jobb fordi byen er røyklagt. – Det er skummelt, sier Furuseth.

Håp frå Alaska

Kristine Frøseth (24) har allereie erobra moteverda. No er ho i ferd med å gjere det same med Hollywood.

Håp frå Alaska

Kristine Frøseth (24) har allereie erobra moteverda. No er ho i ferd med å gjere det same med Hollywood.

Håp frå Alaska

Kristine Frøseth (24) har allereie erobra moteverda. No er ho i ferd med å gjere det same med Hollywood.

Fulgte etter pappa ut portene på Lerkendal

Noen overganger skjønner man logikken bak nesten før de skjer. En av Rosenborg sine aller største talenter er 20 år gamle Tobias Bjørnebye som har vært lånt ut til Hødd.

Nei, det er ikke Mila Kunis i Netflix’ nye julefilm Let It Snow

Fans forveksler Let It Snow-stjernen med Mila Kunis. Forrige fredag slapp Netflix-filmen Let It Snow, basert på John Green-romanen med samme navn. Det er skuespilleren Odeya Rush som blir tatt for å være That’s 70’s Show-baben. 22-åringen har tidligere spilt i Lady Bird og Dumplin’, og nå kan man se henne i en av strømmetjenestens mange julefilmer. Mila og Odeya er ikke i slekt så vidt noen vet, selv om en skulle tro det. Se så like de er: Odeya Rush and Mila Kunis are absolutely NOT related. Am I the only one freaked out?

«Looking for Alaska»: Norsk modell i hovedrollen

Kristine Frøseth gikk fra å bli oppdaget på Ski Storsenter i Akershus, til å ta modellverden med storm, og så tok hun likegodt Hollywood også.

TV-anmeldelse: «Looking For Alaska» – Den våte high school-drømmen 2.0

«Looking for Alaska» maler et nostalgisk bilde av den amerikanske high school-drømmen anno 00-tallet, med norske Kristine Frøseth i en sentral rolle.
Les mer om:

Serieanmeldelse: Kristine Frøseth fortsetter å imponere i Looking for Alaska

Litt treig start, men en solid serieadapsjon av romanen Looking for Alaska, som John Green (The Fault in Our Stars, Paper Towns) debuterte med i 2005. I flere år har fans ventet på en adapsjon av boken – og nå er den endelig her. For de som ikke er kjent med historienl handler Looking for Alaska om Miles Halter (Charlie Plummer), en tenåringsgutt med en lidenskap for å memorere avdøde menneskers siste ord. Miles har sin første dag som ny elev ved en anerkjent kostskole i Alabama.

Amerikas nye sweetheart er norsk

Uten Kristine Frøseth kunne «Looking for Alaska» bare pakket sammen.
Les mer om:

Neste Riverdale? Serien om Nancy Drew aka «Frøken Detektiv» kommer nå

Hvis du liker Riverdale eller Chilling Adventures of Sabrina, så er kanskje dette serien for deg. Denne uken er The CW nemlig klar med nok en mystisk dramaserie basert på velkjente historier. Etter flere shows basert på tegneserier fra Archie Comics-universet gyver kanalen nå løs på en bokserie som har vært populær gjennom flere generasjonen. Denne gangen er det nemlig amatørdetektiven Nancy Drew som får nytt liv. Nancy Drew var Veronica Mars (2004-2007) nesten et århundre før sistnevnte i det hele tatt var påtenkt. Historien om den nysgjerrige ungjenta er nemlig basert på en bokserie som star

Serieanmeldelse: Norske Nudes

Kan Nudes bli neste Skam? Nuvel… NRK kjente på overraskende stor suksess i både inn- og utland etter de første sesongene med Julie Andem-seriens Eva, Noora, Sana, Isak, Even, Vilde, Jonas, William og Chris x 2. Ikke lenge etter kom også Blank, Lovleg og Lik meg.

– Man er i ikke skånet mot den store verden, selv om man bor i lille Nordreisa(pluss)

Natt til søndag 15. september var det innbrudd hos Motor & Marine AS i Sørkjosen. – Det ser ut som et bestillingstyveri, sier daglig leder Arnt Steinar Thuv Frøseth.
Les mer om:

Frastjålet 27 båtmotorer: – Man er i ikke skånet mot den store verden, selv om man bor i lille Nordreisa(pluss)

Natt til søndag 15. september var det innbrudd hos Motor & Marine AS i Sørkjosen. – Det ser ut som et bestillingstyveri, sier daglig leder Arnt Steinar Thuv Frøseth.
Les mer om:

Byåsen-profilens idylliske drømmebryllup: – Har ventet på den dagen i to år

I juli giftet Teodora Tomac seg med Andreas Dall Frøseth. Men bryllupsreisen blir satt på vent, for nå er det sesongoppkjøring med Byåsen som gjelder.
Les mer om: