Nyheter om Foss


Foss mistet den hvite trøya

Tobias Foss falt i sammendraget på den fjerde etappen av Giro d`Italia. Nordmannen lå som nummer to i sammendraget, kun 16 sekunder bak italienske Filippo Ganna før etappen, men fikk det tungt inn i den siste bakken for dagen. 23-åringen seilet akterut etter å ha beskyttet lagets kaptein George Bennett hele dagen. I mål var nordmannen rett over tre minutter bak etappevinner Joe Dombrowski. Dermed ligger Foss på en 31. plass i sammendraget etter fire etapper. Samtidig seilet italienske Alessandro De Marchi inn i den rosa ledertrøyen etter at han ble nummer to på etappen.
Les mer om:

Russefeiringen i Grenland avlyses

Russefeiringen i Skien, Porsgrunn og Bamble blir avlyst på grunn av det høye smittetrykket i Grenland, opplyser Skien-ordfører Hedda Foss Five (Ap) til TV 2.

Foss opp i sammendraget

Tobias Foss kom inn med hovedfeltet på mandagens etappe av Giro d'Italia, og klatret med det fra tredje- til andreplass i sammendraget. Nordmannen er 16 sekunder bak 16 sekunder italieneren Filippo Ganna. Etappen ble vunnet av nederlandske Taco van der Hoorn. Han var med i bruddet og rykket med rundt én mil igjen. Det holdt inn til karrierens største seier for 27-åringen.
Les mer om:

Solevåg tok med alpinlegende på gutetur

I helga har Sebastian Foss Solevåg feira vinterens gull med gutetur saman med lagkameratar og Lasse Kjus. I dag startar oppkøyringa til OL.
Les mer om:

Solevåg tok med alpinlegende på gutetur

I helga har Sebastian Foss Solevåg feira vinterens gull med gutetur saman med lagkameratar og Lasse Kjus. I dag startar oppkøyringa til OL.
Les mer om:

- Nå må Bent Høie roe seg ned

GRENLAND: Skiensordfører Hedda Foss Five lurer på om Høie i hele tatt henger med på det som skjer. Mens ordfører Robin Kåss i Porsgrunn logrer med halen og roper hurra til Høies trusler.

Belgier overrasket i Giro d'Italia

Belgiske Tim Melier var raskest da spurterne før første gang fikk gjøre opp om seieren i årets Giro d'Italia. Italierne Giacomo Nizzolo og Elia Viviani fulgte på plassene bak. Seieren er Meliers klart største som sykkelrytter. Han har fra før seirer i noen mindre belgiske endagsritt, én etappeseier i Tirreno-Adriatico, samt seier i det belgiske mesterskapet i 2019. Tobias Foss er eneste nordmann på start i årets Giro. Han åpnet sterkt med 3.-plass på den 8,6 kilometer lange åpningstempoen lørdag, og han syklet inn til 100.-plass på den 2. etappen søndag.
Les mer om:

Foss med knallsterk Giro-åpning

Tobias Foss leverte en glimrende tempo og ble nummer tre på første etappe i Giro d'Italia. Han var 13 sekunder bak tempovinneren Filippo Ganna, melder NTB. Den 104. utgaven av Giro d'Italia ble innledet med en tempo på 8,6 kilometer i Torinos gater. Nordmannen var raskest blant de første startende, og han var i ledelsen i en snau halvtime da han ble straffet av Edoardo Affini. Lagkameraten snek seg to sekunder foran. Ganna var ytterligere ti sekunder raskere.
Les mer om:

Foss med råsterk Giro-start

Tobias Foss (23) ble nummer tre da Giro d'Italia startet lørdag med en 8,6 km lang tempoetappe. Vinner ble Filippo Ganna.
Les mer om:

Foss klar for sin andre Giro-start

I fjor fikk Tobias Foss debuten i prestisjetunge Giro d'Italia amputert som følge av koronasmitte i laget. Nå er han klar for det som føles som en ny debut. Lørdag står Foss på startstreken i Giro d'Italia som eneste nordmann. – Det er i del to av løpet det skjer mest med kroppen og hodet, så egentlig ser jeg på dette som min første Grand Tour. Det blir spennende å se hvordan kroppen og hodet responderer etter den siste uka, sier han til NTB.
Les mer om:

Foss: – Det begynner å bli kritisk å få en Grand Tour i beina

Tobias Foss har et uttalt mål om å kjempe om seier i de største treukersrittene i fremtiden. Derfor er førsteprioritet i årets Giro d'Italia rett og slett bare å fullføre.
Les mer om:

Advarer mot festhelg og smitterekord – nå må foreldre passe på

GRENLAND: Både ordfører Hedda Foss Five og kommuneoverlegen i Porsgrunn, Jan-Arne Hunnestad, advarer om at helga kan bli en festhelg for barn og unge. – Nå må foreldre passe på, sier ordfører Hedda Foss Five.

Det blir ikke strengere tiltak i dag

GRENLAND: Det kommer ikke til å bli innført strengere tiltak i dag, selv om ordfører Robin Kåss i Porsgrunn ønsker seg dette. Ordfører Hedda Foss Five er tydelig på at de ikke kommer til å foreta seg noe.

Angrer ikke på lettelsen av tiltakene

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five angrer ikke på at kommunen lettet litt på tiltakene. – Dette var etter råd fra kommuneoverlegen. Og de rådene velger jeg å følge, sier hun.
Les mer om:

Foss Five varsler nye innstramminger i Skien

SKIEN: – Jeg vil tro at det kommer nye tiltak. Situasjonen tilsier det, sier ordfører Hedda Foss Five. Hun har kalt inn til ekstraordinært formannskapsmøte onsdag.
Les mer om:

Brannmester Bjørn Magnussen om brannen

Video: Ida Christi Foss
Les mer om:

Gressbrann i Fjellestranda i Onsøy

Brannvesenet rykket ut med store mannskaper da de fryktet at brannen kunne spres seg til hytter i området. (Video: Ida Christi Foss)
Les mer om:

Fantastisk familietur fra foss til fjord(pluss)

Man kan gå en flott familietur langs Nordelva rett fra parkeringsplassen på Krinsvatnet.
Les mer om:

Nå kan Ruben (24) og Fredrik (30) herje på Borgeskogen helt lovlig: – Her er det åpent og fint

– Dette er en fin rekrutteringsarena for oss, hvor vi får muligheten til å få tak i de som herjer uten lov, sier Ruben Foss.
Les mer om:

Koronasituasjonen: – De neste dagene blir avgjørende

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five er bekymret for smitten i rusmiljøene. – De neste dagene blir helt avgjørende, sier hun.
Les mer om:

Autoslalåm i Borgeskogen

KONTROLL: Her demonstrerer Ruben Foss hvordan man kjører gjennom en autoslalåm-løype.
Les mer om:

«...det skulle vise seg at jeg hadde gjort et større inntrykk på ham, enn hva han hadde gjort på meg..».

Julie Foss skriver fast på side tre i TA. Der skriver hun om samliv, mangel på samliv - og andre forhold som opptar henne. Nå har hun skrevet om sine erfaringer, blant annet på Tinder. Og om en tenkt samling - som kanskje vil finne sted.
Les mer om:

– Vi må lette på tiltakene så raskt det er mulig

SKIEN: Ordfører Hedda Foss Five vil tilbake til lettere tiltak så raskt det er mulig. Mens ordfører Robin Kåss ikke har det fullt så travelt.
Les mer om:

Smitten øker – men Hedda er ikke redd for ny innstramming

GRENLAND: Økt smitte i Grenland, og fra i dag kan blant annet butikker åpne. Men ordfører Hedda Foss Five i Skien er ikke redd for at det må strammes inn igjen med det første.

Nå vil Skien ta styringen over smitteregler selv

SKIEN: – Det er kanskje ikke grunn til statlig overstyring lenger, sier ordfører Hedda Foss Five i Skien kommune. Hun vet ikke hva Statsforvalteren vil foreslå onsdag.
Les mer om: