Nyheter om Foss


Wærenskjold i sekunddrama i VM

Norske Søren Wærenskjold var nær en medalje på tempoetappen i U23-VM mandag, men endte til slutt på en 4.-plass. Danske Johan Price Pejtersen tok gullet. Nordmannen syklet i mål 13,4 sekunder bak gullet. Avstanden opp til sølv var bare 3,2 sekunder. Lucas Plapp tok sølvet foran Florian Vermeersch, som sikret VM-bronsen. Wærenskjold tok nylig EM-sølv på tempo i U23-klassen. I sommer ble det samme valør under NM-tempoen bak Tobias Foss. – Det er dritt. Jeg tror jeg kjørte min beste tempo i år.
Les mer om:

Kjøpte nabohuset på tvangssalg og bygde nytt

Monica Foss og ektemannen hadde ingen planer om å flytte. Da de likevel gjorde det, var det bare rett over veien.
Les mer om:

Une Bastholm avla sin stemme på skole i Oslo

MDG-leder Une Bastholm stemte mandag formiddag ved Foss videregående skole i Oslo. Hun ble den siste av alle partilederne som slapp sin stemme ned i valgurnen.
Les mer om:

Tobias Foss mister sykkel-VM

Proffsyklisten Tobias Foss (24) blir ikke å se på startstreken i VM i landeveissykling senere i måneden. Det bekrefter sportssjef Hans Falk i Norges Cykleforbund overfor NTB. Foss pådro seg både ribbeinsbrudd og et dypt kutt i haken i en velt i et endagsritt i Frankrike nylig. Vingrom-rytteren skled i en sving etter at det hadde havnet korn på veien. Sykkel-VM går i Belgia. Tempoen avvikles 19. september, mens fellesstarten avslutter mesterskapet med målgang i Leuven en uke senere. Foss ble i sommer norgesmester i begge øvelsene.

VM i fare for Foss etter velt

Proffsyklisten Tobias Foss (24) pådro seg skader i et fall sist helg og kan i verste fall gå glipp av VM senere i måneden, skriver GD. Det var under et endagsritt i Frankrike sist søndag at Foss var uheldig. Det hadde havnet korn på veien, og sykkelen skled i en sving slik at Vingrom-rytteren gikk i bakken. Foss pådro seg blant annet et dypt kutt i haken og ribbeinsbrudd i velten. I første omgang mister han Tour of Britain som starter søndag, og det er også knyttet usikkerhet til sykkel-VM i Belgia. Tempoen der sykles 19. september, mens fellesstarten avslutter mesterskapet 26. september.

Se hvem som var på yoga med St.Croix strykekvartett

Flere fant veien til bibliotekets aula i kveld, der Kammerfest arrangerte yoga til St.Croix strykekvartett. Noen hadde vært med på dette tidliger, andre kom og var litt spente og usikre på hva de skulle være med på. Stemningen var upåklagelig, og applausen etter endt treningsøkt vitnet om fornøyde deltagere. (Video: Ida Christin Foss)
Les mer om:

Enkelte er skeptiske og snur i døra – Hedda lot det stå til og ofrer hobby

SKIEN: Allerede første dag med Moderna-vaksinering opplevde kommunen at enkelte takket nei. Ordfører Hedda Foss Five var aldri i tvil om hva hun skulle gjøre, selv om det kan gå på bekostning av noe hun har sett fram til.
Les mer om:

Huseier oppdaget hull i E18: – Vannet renner som en foss inn i kjelleren vår

PORSGRUNN: Et hull som har oppstått ved E18 på Nystrand, skaper nå problemer for en huseier hver gang regnet høljer ned.
Les mer om:

18 flere smittetilfeller ved Oslo-skole

Fredag og lørdag har det blitt registrert 18 nye smittetilfeller ved Foss videregående skole i Oslo.
Les mer om:

Skurkene jobber ikke alltid dagskift

Torunn Ostad (H) svarer Morten Foss (SP).
Les mer om:

Smitteutbruddet på Oslo-skole vokser – 17 klasser må i karantene

Antall smittede etter utbruddet på Foss videregående skole i Oslo har steget til 110 elever. Nå må 17 klasser inn i en karantene de ikke kan teste seg ut av.
Les mer om:

Smitteutbruddet på Oslo-skole vokser – over 500 elever i karantene

Antall smittede etter utbruddet på Foss videregående skole i Oslo har steget til 110 elever. Samtidig er nesten 550 elever satt i karantene.
Les mer om:

To aurer på ett kast i Sirdals «hemmelige» foss

Det norske feltsykehuset i Kabul er fortsatt operativt
Les mer om:

Smitteutbrudd på Oslo-skole – 79 elever smittet

79 elever ved Foss videregående skole i Oslo har fått påvist coronasmitte. Også lærere ved skolen er smittet.
Les mer om:

79 smittet ved Oslo-skole

79 elever ved Foss videregående skole har testet positivt for covid-19. Også lærere er smittet.
Les mer om:

Riksrevisjonen kritisk: Kun ett av 51 registre er for psykiske lidelser

Ordningen skal bidra til bedre behandlingskvalitet og likeverdig hjelp til alle. På tolv år har det kommet kun ett medisinsk kvalitetsregister for psykiske lidelser. – Ikke imponert, sier riksrevisor Per-Kristian Foss.
Les mer om:

Vant ungdommens Tour de France

Tobias Halland Johannessen gjorde det ulidelig spennende, men klarte å holde unna i kampen om seieren i Tour de l'Avenir. Johannessen hadde vunnet de to foregående etappene og ledet med over to minutter før det hele skulle avgjøres med en tøff fjelletappe søndag. Men den norske sykkelkometen ble skikkelig utfordret av spanjolen Carlos Rodriguez som var to minutter og 18 sekunder bak Johannessen sammenlagt. Rodriguez stakk fra feltet opp det første av to tøffe fjell, og økte forspranget i utforkjøringen ned fra fjellet.

Ingunn Foss tar feil

Førstekandidaten for Høyre, Ingunn Foss, går hardt ut mot SV i et innlegg i Fædrelandsvennen torsdag 12. august.
Les mer om:

Her signeres taxfree-avtaler til 30 milliarder kroner

Avinors konsernsjef Abraham Foss logget inn med bank-ID 156 ganger på én dag og tjente med det rundt 18 milliarder over…
Les mer om:

Wærenskjold ny seier

Søren Wærenskjold fortsetter å levere i Tour de l'Avenir, som kan kalles for «ungdommens Tour de France». Lørdag vant han massespurten på den andre etappen - og det mens han sykler i gul trøye. Han krysset målstreken rett foran italienske Luca Colnaghi og franske Axel Laurance. Fredag var han raskest på prologen som var på fem kilometer. Dermed har det norske landslaget fått en perfekt start på rittet som Tobias Foss vant sammenlagt tilbake i 2019.
Les mer om:

Disse sykler Tour de l'Avenir

Onsdag ble den norske landslagstroppen til Tour de l'Avenir, også kalt «ungdommens Tour de France», presentert. Med på laget i rittet som Tobias Foss vant i 2019 er regjerende U23 europamester Jonas Iversby Hvideberg, Johannes Staune-Mittet, Søren Wærenskjold, Tobias Halland Johannessen, Anders Halland Johannessen og Ådne Holter. – I sammendraget er det store forhåpninger til Tobias Halland Johannessen, som vist en solide klatreegenskaper i hele år.

Populært turmål ble fylt med tomflasker – Dette er ikke en festbule

Den koselige kveldsturen til Karin Foss ble overskygget av etterlatte sprit- og vinflasker, plastkopper og ølbokser.
Les mer om:

Ordføreren ble hyllet på Facebook da hun viste fram sine beste bruktkupp

SKIEN: I et innlegg på sin egen Facebook-side viser ordfører i Skien, Hedda Foss Five fram flere klesplagg som hun har kjøpt brukt. Nå håper hun at flere vil gi bruktbutikkene en sjanse.

Roglic tok suverent OL-gull

Slovenske Primoz Roglic var sterkest og syklet inn til OL-gull i onsdagens temporitt. Tobias Foss var langt bak favorittene i OL-debuten og endte på 23.-plass. Foss uttalte før OL at han hadde håp om å blande seg inn blant de aller beste om han hadde en god dag, men nordmannen fikk det ikke til å stemme. 23.-plassen var langt under forventningene til 24-åringen, som ristet på hodet da han syklet i mål. Roglic var i en klasse for seg og ledet ved de fleste passeringene i løypa.
Les mer om:

Carapaz knuste konkurrentene

I mange kilometer hadde Richard Carapaz og Brandon McNulty en luke på mellom 20 og 15 sekunder ned til konkurrentene. Etter hvert måtte McNulty gi seg, og Carapaz sikret Ecuadors andre OL-gull i historien. Det var en god stund et brudd som hadde en avstand på rundt 14 minutter på det meste. Men med 45 kilometer igjen ble de fire rytterne hentet inn. De norske, som var Tobias Foss, Markus Hoelgaard, Tobias Johannessen og Andreas Leknessund, hang godt med i hovedfeltet lenge.
Les mer om: