Nyheter om Follo


Tveter til Sandefjord

Angriperen Alexander Ruud Tveter (30) har skrevet under med eliteserieklubben Sandefjord ut sesongen. Tveter har bakgrunn fra både Follo, Fredrikstad, Halmstad og Sarpsborg. Han har trent med Sandefjord i de siste dagene, og klubben melder at han allerede er spilleklar. – Da Sandefjord viste interesse, var det en perfekt mulighet for meg. Jeg fikk komme hit og trene, og på få dager har jeg fått et veldig godt inntrykk av klubben. Jeg er veldig glad for å være på plass, sier Tveter. (NTB)

Fiskehusets morselskap meldt konkurs – 16 ansatte er oppsagte

Follo og Nordre Østfold tingrett har besluttet å åpne konkurs i boet til GJG AS, morselskapet til Fiskehuset, som blant annet har filial på Lambertseter. Ifølge bostyrer skal driften av Fiskehuset være overført til nye selskap, hvor enkelte av de oppsagte ansatte skal ha fått videre jobb i ett av dem.
Les mer om:

Indisk variant av coronaviruset påvist hos familie i Ås

Flere personer fra samme familie i Ås i Follo har fått påvist den indiske varianten av coronavirus.
Les mer om:

Utbrudd av indisk mutantvirus i Follo

Ås-ordfører Ola Nordal er optimistisk for at spredning av den indiske virusvarianten blir slått ned raskt og effektivt.
Les mer om:

Sivilombudsmannen avdekket mangler ved sykehjem i Nordre Follo

Som første sykehjem i landet har Høyås bo- og rehabiliteringssenter i Nordre Follo hatt besøk av Sivilombudsmannen. Flere mangler kommer fram i ny rapport.
Les mer om:

Nordre Follo trapper ned fra tiltaksnivå 5 A til 5 B

Nordre Follo kommune går fra tiltaksnivå 5 A til nivå 5 B uten lokale tilstramminger fra og med mandag 26. april.
Les mer om:

Se video fra Ingierstrand: Lars (21) skjønner at «rånerne» kan oppleves som plagsomme

Nabolaget synes det er et forferdelig leven når det børnes rundt Interfrukts lager på Langhus, men i kommentarfeltet møter miljøet mye støtte. Lars Johansen skjønner at støyen kan være av det plagsomme slaget, men er også klar på at rånerne er kommet for å bli i Follo.
Les mer om:

Syklist påkjørt på Kolbotn

En syklist ble påkjørt av en bil på Kolbotn i Nordre Follo lørdag ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent.
Les mer om:

Sparta treningssenter tilbyr utendørs trening, Nordre Follo kommune forholder seg passive: – Det er lov å trene ute, og vi oppfordres til å trene ute, sier eieren

Treningssenterne må holde stengt, men mange har et ønske om å trene. Hva gjør treningssenteret da? De lager utegym.
Les mer om:

Fugleinfluensa påvist i død svane i Frogn

Fugleinfluensa er oppdaget i en knoppsvane som ble funnet død i Frogn kommune i Follo sist uke.
Les mer om:

Bil totalvrak etter utforkjøring – politiet mistenker høy fart og sammenheng med biltreff

Gjennom hele lørdagskvelden fikk politiet meldinger om kappkjøring, råkjøring og støy fra en rekke biler i Østfold og Follo. Så kom meldingen om en bil som lå på taket på Selbak.
Les mer om:

Dette er håndballens nye sesongplan

Follo er klar for eliteserien i håndball for kvinner. Det er en av konsekvensene av håndballforbundets ferske plan for avslutningen på inneværende sesong.
Les mer om:

Damen lånte 2, 6 mill. for å kjøpe bilselgerens to råeste familiebiler – kjørte fra regningen

Det er ingen tvil om at damen som kom inn i bilbutikken i Follo hadde sans for kvalitetsbiler med høy ytelse – og pris. I løpet av en tremåneders periode kjøpte hun to av bilforhandlerens feteste biler, alt finansiert med lån. Det skulle etterhvert vise seg å være en dårlig butikk for banken.
Les mer om:

OL-håp rammet av nye tiltak: – Det blir så dumt

NORDRE FOLLO (VG) Norges OL-håp i stav, Sondre Guttormsen (21), og lillebroren Simen (20) finner ingen steder å hoppe etter at regjeringen innførte tiltaksnivå 5A i Viken fylke.

Rødt nivå på alle skoletrinn i Nordre Follo: – Nå har stormen kommet

Nordre Follo kommune innfører rødt nivå på barneskolen, ungdomsskolen og i videregående til over påske.
Les mer om:

Vokste opp på Romsås: Nå slipper han ny krimroman

Forfatteren Ole Asbjørn Ness sier at han vokste opp på Romsås og Oppegård i Follo, til tross for at han var bare fem og et halvt år da han flyttet fra Romsås. 8. mars, på kvinnedagen, kom han med krimromanen «Fem dager i mai».

Vokste opp på Romsås, nå slipper han krimromanen «Fem dager i mai»

Forfatteren Ole Asbjørn Ness sier at han vokste opp på Romsås og Oppegård i Follo, til tross for at han var bare fem og et halvt år da han flyttet fra Romsås. 8. mars, på kvinnedagen, kom han med krimromanen «Fem dager i mai».

Henter ny hovedtrener hos Norges Fotballforbund

I begynnelsen av februar sluttet Grorud sin hovedtrener Eirik Kjønø etter syv år i klubben. – Han gikk inn som en del av trenerteamet til Jan Jönsson i Stabæk etter å ha først ledet den «lille» hovedstadsklubben opp til OBOS-Ligaen og så mot alle odds overlevde. Stabæk og Grorud har inngått et omfattende samarbeide om spillerutvikling og resurser, litt som vi har sett i Trøndelag mellom Rosenborg og Ranheim. – Nå har de funnet en erstatter for Eirik Kjønø i Norges Fotballforbund. Les: Schalke 04 i krise!

Foreløpig ikke nye tiltak i Nordre Follo

Stengte butikker, serveringssteder og treningssentre er det ikke aktuelt å innføre i Nordre Follo på nåværende tidspunkt. Heller ikke Nesodden strammer inn.
Les mer om:

Flere ulykker i Follo-området – svært glatte veier

Det er meldt om flere trafikkulykker i Follo fredag morgen på grunn av veldig glatte veier. Politiet ber folk om å kjøre forsiktig.
Les mer om:

Flere ulykker i Follo-området – svært glatte veier

Det er meldt om flere trafikkulykker i Follo fredag morgen på grunn av svært glatte veier.
Les mer om:

Tre personer alvorlig skadd i trafikkulykke på E18

Tre personer er sendt til sykehus med alvorlige skader, etter en trafikkulykke på E18 ved Skotbu i Nordre Follo. En av de tre er mistenkt for å ha forårsaket ulykken.

Én til sykehus etter ulykke på E6

Én person er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke i en tunnel på E6 i Follo onsdag kveld.
Les mer om:

Oslo skal selv få bestemme hvilke tiltak som skal gjelde fra torsdag

Studenter i Oslo-regionen kan igjen dra på lesesal og campus fra torsdag. Samtidig oppheves de ekstraordinære tiltakene i forbindelse med mutantutbruddene i Nordre Follo og Halden. Hva som skjer i Oslo får vi vite først onsdag.
Les mer om:

Bent Høie orienterer om coronasituasjonen

Regjeringen opphever de strenge ekstratiltakene som ble innført i en rekke kommuner på Østlandet i forbindelse med mutantutbruddene i Nordre Follo og Halden.