Nyheter om Florida


Sjøkuene i Florida dør i faretruende tempo: – Aldri sett noe lignende

Over ti prosent av manat-bestanden i Florida er død så langt i 2021. Det er flere enn i hele 2020. Eksperter mener arten er truet.
Les mer om:

Skulle plukke haitenner - ble angrepet

En dykker i Florida plukket fossile haitenner i en elv, da han ble bitt av en alligator i hodet.
Les mer om:

YouTube-stjerne holdt ut mot Mayweather

YouTube-stjernen Logan Paul (26) holdt ut alle åtte runder mot bokselegenden Floyd Mayweather i en oppvisningskamp i Miami, Florida. - Han overrasket meg, sier 44-åringen.
Les mer om:

Landesorg på Cuba etter OL-exit

Cuba er for første gong i historia slått ut i OL-kvalifiseringa i baseball. Laget tapte 5-6 for Canada i kvalik-turneringa i Florida, og er utslått. Tidlegare har dei tapt for Venezuela. Baseball er Cubas nasjonalsport, og landet har tre OL-gull og 25 VM-gull. Laget har teke medalje kvar gong baseball har tått på OL-programmet. Fram til i år. Som om ikkje det var nok, hoppa stjernespelaren Cesar Prieto av i Florida.

Minst 20 skutt i masseskyting i Miami

Opp til 25 personer er skutt og to er bekreftet døde i en masseskyting ved et konsertlokale i Miami i Florida.
Les mer om:

Minst 20 skutt under konsert i Miami

Minst 20 personer er skutt og to personer er bekreftet drept i en masseskyting ved et konsertlokale i Miami i Florida.
Les mer om:

Tolv cubanere omkom på vei til Florida

Kystvakten i USA har innstilt letingen etter at en båt med 20 cubanske migranter kantret på vei til Florida.
Les mer om:

Jente (2) skutt av storebror (3)

Fredag kveld skjøt en tre år gammel gutt sin lillesøster ved et uhell i Florida.
Les mer om:

Trump på flyttefot igjen

Bytter ut Florida med New Jersey.
Les mer om:

Tristyn (13) drept - gutt (14) pågrepet

En 14 år gammel gutt i Florida er arrestert og siktet for drapet på 13 år gamle Tristyn Bailey. Nå etterforskes et Snapchat-bilde som en del av etterforskningen.
Les mer om:

Setter ut 12.000 genmodifiserte mygg i Florida

I et kontroversielt forsøk på å bekjempe sykdommer setter myndighetene for første gang ut genmodifiserte mygg i USA. «Jurassic Park-eksperiment», sier kritikere.
Les mer om:

Etterforskes etter dette

Rektor ved en skole i Florida er under politietterforskning etter å ha slått ei seks år gammel jente.
Les mer om:

Hovland med personleg rekord

Viktor Hovland er oppe på 11.-plass på den ferske verdsrankinga i golf. Det er den høgaste plasseringa han har hatt. Hovland avslutta helgas PGA-turnering i Palm Harbor, i Florida krutsterkt og enda på delt 3.-plass.
Les mer om:

Hovland på delt 3.-plass etter storspill i Florida

Viktor Hovland fortsatte det gode spillet siste dag av i PGA-turneringen i Palm Harbor og endte etter sin 65-runde på delt 3.-plass.
Les mer om:

Hovland nr 3 etter knallavslutning

Med seks slag under par på den siste runden ligg Viktor Hovland på tredjeplass i golfturneringa Valspar Championship i Palm Harbor i Florida. Han hadde den beste runden av alle på siste dag. Det er første gongen sidan februar at nordmannen er inne på topp 10 i ei PGA-turnering. Det var han svært godt nøgd med. – Dette var godt. Det var godt å få puttane til å sitje. I dag hadde eg flyten. Nærspelet var hakket kvassare enn det har vore i det siste.

Hovland fortsetter storspillet

Viktor Hovland er nå halvveis på sisterunden av PGA-turneringen Valspar Championship i Florida, og 23-åringen er i kjempeslag. Golfstjerna var fire under par allerede etter de fem første hullene, og fulgte opp med en birdie på hull ni også. – Det er helt ekstremt, kommenterer Eurosports Henrik Bjørnstad. Hovland er fire slag bak lederen Sam Burns, men har bare to slag opp til andreplassen.

Drømmestart for Hovland

Viktor Hovland er i gang med sisterunden av PGA-turneringen Valspar Championship i Florida, og nordmannen har startet glitrende. 23-åringen er allerede tre under par etter de fire første hullene, noe som gjør at han har klatret opp til en forløpig femteplass. Det er fire slag opp til lederne.

SpaceX med ny vellykket landing

Fire astronauter landet trygt utenfor Panama City i Florida. Dette er SpaceXs første langvarige bemannede oppdrag for den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa.
Les mer om:

Vellykket SpaceX-landing

Fire astronauter fra Den internasjonale romstasjonen (ISS) er trygt tilbake på jorda etter at Dragon-kapselen deres landet i havet utenfor kysten av Florida i USA.
Les mer om:

Ny hverdag: - Reprise av «The Apprentice»

Drøyt tre måneder etter at han måtte forlate Det hvite hus, har Donald Trump måttet venne seg til en ganske annen tilværelse i Florida.

Jojo-spill hemmet Hovland på PGA-touren – Ventura misset cuten

Viktor Hovland fikk en forrykende åpning på fredagens runde av PGA-turneringen i Florida, men senere la tre bogeyer en kraftig brems på det hele.
Les mer om:

Hovland spilte seg opp

Viktor Hovland gikk åpningsrunden på to under par i PGA-touren i Palm Harbour i Florida. Det plasserer ham på delt 28.-plass.
Les mer om:

Senatet i Florida vedtok strengere valglover

Republikanerne i senatet i Florida har godkjent et lovforslag som blant annet vil gjøre det vanskeligere å forhåndsstemme, skriver New York Times.
Les mer om:

Hovland spilte seg opp, Ventura havnet bakpå

Viktor Hovland gikk åpningsrunden på to under par i PGA-touren i Palm Harbour i Florida. Det plasserer ham på delt 28.-plass.
Les mer om:

Ny, giftig tarantella oppdaget: Bittet kan føles som et biestikk

En hittil ukjent art av giftig tarantella er påvist i Florida i USA. Den nye varianten kan leve opptil 20 år. Ifølge forskere skal den ikke være farlig for mennesker.
Les mer om: