Nyheter om Florø


Siw (44) er den nye leiaren på Furuhaugane omsorgssenter

Ho kjem frå Solund, men den næraste tida blir ho vekependlar til Florø og Kinn. Møt den nye tenesteleiaren på Furuhaugane omsorgssenter.
Les mer om:

Ny vestkantmotstand for Vålerenga

Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde.

Lyn mot Vålerenga i cupen

Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli.

Haugesund henter Strømmenspiller

Den 21 år gamle midtbanespilleren Torje Naustdal tar steget fra Strømmen til Haugesund etter inneværende sesong. Det opplyser eliteserieklubben på sine nettsider. Naustdal, som opprinnelig kommer fra Florø, kom til Strømmen før 2020-sesongen og gleder seg nå til nye eventyr. – Jeg skal selvsagt gjøre alt for å vise meg fortjent til tilliten de viser meg og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg veldig, sier han. 21-åringen skal gjennomføre den inneværende sesongen med Strømmen i 1. divisjon før han tar steget opp til Haugesund.

Returnerte med to scoringer: – Det var lett å være spiss i dag

(Eidsvold Turn – Florø 4-1). Ole Andreas Nesset (32) forlot Eidsvold Turn i 2016. Nå har han kommet tilbake til Myhrer for å levere flere scoringer slik han gjorde i serieåpningen mot Florø.
Les mer om:

Tusenvis av barn hedret kongeparet: – Et steg ut av pandemien

Tusenvis av barn stilte seg i ring rundt Florø for å hedre kongeparet og markere samhold. – Det var helt rørende, sier dronningen.
Les mer om:

Her kommer intensivhjelpen til Ahus

GARDERMOEN (VG) Widerøes flight WF136 fra Florø var lastet med pandemi-gull torsdag kveld: Intensivsykepleiere fristilt fra vaktene sine hos Helse Førde, klare for bølge tre på Akershus universitetssykehus.

Aalesund sender Vetle Fiskerstrand videre

Vi har hatt en dialog med Vetle de siste ukene, og kommet fram til at det beste for Vetle vil være å komme til en klubb hvor han kjenner på tillit og får rikelig med spilletid på et så høyt nivå som mulig. Det sier sportslig leder Bjørn Erik Melland til aafk.no om spissens overgang til Florø. Les: Danmark åpner portene for 12 000 tilskuere Den unge angriperen fra Langevågen har vært en del av AaFK-systemet siden han var 16 år gammel. I den andre serierunden i 2019-sesongen, 19 år gammel, fikk han debuten for Aalesunds A-lag.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Herjing og mekking i -25 grader

Lørdag var det endelig duket for et bilarrangement - innefor gjeldende smittevernregler. Det ble tydelig satt pris på at entusiaster i miljøet, der enkelte kom helt fra Florø for å være med på moroa.
Les mer om:

Brann i Florø sentrum under kontroll

Ingen kom til skade, men en eldre trebygning ble totalskadd i en brann i sentrum av Florø i Sunnfjord mandag kveld.
Les mer om:

Fare for spredning av brann i sentrum av Florø

Det er fare for at en brann skal spre seg til flere bygg i sentrum av Florø sent mandag kveld. Elleve personer er evakuert.
Les mer om:

Flere evakuert etter husbrann

Det begynte å brenne i en bygning i sentrum av Florø mandag kveld. Flere personer ble evakuert, men ingen ble skadet. Brannvesenet fikk etter en stund brannen under kontroll.
Les mer om:

Henter angrepsspiller i Sogndal

Det er høy aktivitet i Haugesund om dagen, så langt i vinter har de hentet inn sin tredje signering. – Tidligere i dag meldte klubben de har gjennomført medisinsk test og signert en treårskontrakt med Senegalesiske Alioune Ndour, også kjent som Badou. «Jeg er veldig fornøyd med å komme hit og ser frem til å jobbe med gode trenere og lagkamerater slik at jeg utvikler meg og blir en bedre spiller.

Oppmodar pårørande om å sjekke om alt er bra med sine eldre og sjuke

FLORØ (NRK): – Reis på besøk til eldre som kan føle seg utrygge utan alarmen sin. Det er oppmodinga etter at mange tusen er råka av nett- og telefonproblem på Vestlandet.
Les mer om:

Bjørg (57) døde i snøskredet på Jan Mayen

Lørdag ettermiddag døde to personer som følge av et snøskred på Jan Mayen. Sykepleieren Bjørg Batalden fra Florø er en av de omkomne.
Les mer om:

Bjørg Batalden (57) døde i snøskredet på Jan Mayen

Sykepleieren Bjørg Batalden fra Florø er en av de omkomne etter lørdagens snøskred.
Les mer om:

En kvinne fra Vestland og en mann fra Nordland omkom på Jan Mayen.

En kvinne fra Vestland og en mann fra Nordland omkom lørdag i et snøskred på den arktiske øya Jan Mayen. Begge var sivilt ansatt i Forsvaret. Kvinnen som omkom var Bjørg Batalen (57) fra Florø.
Les mer om:

Jan Martin (24) skulle eigentleg til OL i Japan men hamna i Florø

Jan Martin Huus hadde eigentleg heilt andre planar enn å jobbe i tårnet på Florø lufthamn.
Les mer om:

Henter Hasan Kuruçay hos Strømmen

Den dansk/tyrkiske midtstopperen kom til Florø i forkant av 2019-sesongen. Der gjorde han et så godt inntrykk at Strømmen hentet han til OBOS foran forrige sesong. Etter en god sesong i OBOS-ligaen har midtstopperen tiltrukket seg oppmerksomhet fra mange norske klubber. Nå har han valgt HamKam som sin neste destinasjon: Hasan har signert for to år i HamKam.

Ingen skadd etter grunnstøting ved Florø

Ingen personer ble skadd da en fraktebåt gikk på grunn ved Mortingbåen vest for Florø sentrum i Vestland fylke 1. juledag. Båten melder ikke om lekkasje.
Les mer om:

Barnehageutbrudd sendte 13 familier i Florø ut i julekarantene

Et smittetilfelle som ble oppdaget julaften og knyttet til Storevatn barnehage, gjør at 13 familier i Florø må tilbringe resten av jula i karantene.
Les mer om:

Omsorgssenter i Florø rammet av skabb

En hel avdeling, samt ansatte og pårørende på Furuhaugane omsorgssenter i Florø blir behandlet mot skabb etter et utbrudd på senteret, melder Firdaposten.
Les mer om:

Omsorgssenter rammet av skabb

En hel avdeling, samt ansatte og pårørende på Furuhaugane omsorgssenter i Florø blir behandlet mot skabb etter et utbrudd på senteret, melder Firdaposten.
Les mer om:

Valdres er med når Statens vegvesen legger fram planer om 12 vegprosjekt mellom Oslo og Vestlandet

Store innsparinger og nye metoder gjør at Vegvesenet foreslår å starte 12 vegprosjekt på hovedvegene fra Oslo mot Bergen, Haugesund og Florø.