Nyheter om FlemSpedbarnet på sjøen

ENOSHIMA (Aftenposten): Da Line Flem Høst lærte å gå, var det på en seilbåt. – De aller fleste mennesker stritter mot bølgene. Line lever med bølgene.
Les mer om:

Seiling: Knapp OL-ledelse for Høst

Line Flem Høst endte på 10.-plass i seilas fem i Laser Radial i OL tirsdag. Hun er fortsatt i ledelsen sammenlagt.
Les mer om:

Høst med knapp ledelse

Seiler Line Flem Høst endte på 10. plass etter seilas fem og seks i laser radial tirsdag morgen, men den posisjonen var nok til at hun fortsatt er i ledelsen sammenlagt. Svenske Josefin Olsson kom i mål først, og ligger dermed på en femteplass sammenlagt. Høst leder konkurransen med 17 poeng. Det er ett poeng på danske Anne-Marie Rindom, som ble nummer fire i dagens konkurranse.
Les mer om:

Flem Høst leder sammenlagt

Line Flem Høst imponerte stort og seilet inn til førsteplass under mandagens første seilas. Høst kom godt ut og lå som nummer to ved de første passeringene. Deretter tok hun teten og så seg ikke tilbake. Den norske seileren tok førsteplassen elleve sekunder foran neste kvinne. Seilerne har nå vært gjennom tre av ti seilaser de skal gjennom før den avgjørende medaljeseilasen. Flem Høst leder nå sammenlagt etter at alle har strøket én av tre seilaser.
Les mer om:

Vanligvis er dette ulovlig: – En stor opplevelse

Blant 400 søkere er det kun 26 fiskelag som får lov til å fiske etter makrellstørje denne sesongen. I helgen var Thomas Tangen Flem og lagkameratene første gjengen med fangst i Norge.
Les mer om:

Tredjeplass for Høst

Norske Line Flem Høst imponerte da hun tok tredjeplass i andre seilas i laser radial. Det var tyske Svenja Weger som tok seieren, mens kroatiske Elena Vorobeva klarte akkurat å ta seg forbi Flem Høst. Hun ligger på 7.-plass etter to seilaser. Den norske seileren skal i aksjon igjen natt til mandag.
Les mer om:

Kan bli Norges nye seildronning

Norge har stolte seil-tradisjoner. Men nå er det 17 år siden forrige OL-gull, det håper Line Flem Høst å gjøre noe med når hun drar til sitt første Olympiske mesterskap.
Les mer om:

Båteieren om brannen: – Plutselig blåste sidevinduet på båten ut

Båteieren gjorde sin Flem 340 klar for sommeren da brannen brøt ut. Se video av båtbrannen nede i saken.
Les mer om:

– Dette vil glede mange(pluss)

Ann-Lisbeth Giske Flem vil med sal av bilderammer og album gi mange sårt trengde kroner til Sjukeheimsforeininga sitt viktige arbeid.
Les mer om:

Disse er forhåndsuttatt til OL

19 utøvere ble onsdag tatt ut til OL i Tokyo, og tre til paralympics. Blant dem Olaf Tufte, som med det er klar for sitt sjuende sommer-OL. Første uttak: Roing: Kjetil Borch, Kristoffer Brun, Are Strandli, Martin Helseth, Oscar Stabe Helvig, Erik Solbakken og Olaf Tufte. Håndballandslagene, kvinner og menn. Seiling: Line Flem Høst, Nicholas Fadler Martinsen, Martine Steller Mortensen, Helen Næss, Marie Rønningen, Hermann Tomasgaard, Anders Pedersen. Svømming: Henrik Christiansen. Sykkel bane: Anita Stenberg. Triatlon: Kristian Blummenfelt og Gustav Iden.

Guten som berre ville heim

Då Christer Fretheim Flem endeleg kom tilbake, var det i ei urne.
Les mer om:

Bjarte oppringt av politiet midt under forelesningen – ble «fanget» i garnet

Bohemen. Legenden. Myten. Få kan omtales slik. Man kan omtale Bjarte Flem slik.
Les mer om:

Levningene etter Christer Fretheim Flem funnet

Politiet bekrefter nå at det er levningene etter den savnede Christer Fretheim Flem (37) som ble funnet i Haukåsen i Sogndal.

Funnet levninger etter Christer

Politiet sier i en pressemelding tirsdag at de nå kan bekrefte at levningene de fant på Haukåsen i Sogndal 3. juni tilhører Christer Fletheim Flem.

«Christer forsvann ikkje. Han var som eit barn på tre år og han vart forlaten i fjellheimen»

Funnet av leivningane av det politiet trur er Christer Fretheim Flem, kan gje familien ei avslutning.
Les mer om:

Knytter funn av levninger til forsvinningen av Christer Fretheim Flem (37)

Onsdag ble det gjort funn av levninger i området ved Haukåsen i Sogndal, hvor Christer Fretheim Flem (37) forsvant i 2016. Politiet knytter funnet til forsvinningen for fire år siden.

Politiet med nye funn i Flem-saken

Politiet har gjort funn av levninger i området ved Haukåsen i Sogndal der Christer Fretheim Flem forsvant 9. mai 2016.

Funn av levninger i Sogndal

Politiet i Vest har gjort funn av levninger i området der Christer Fretheim Flem forsvant i 2016. Det opplyser politiet i en pressemelding.

Slik trener OL-håpet Line nå

Line Flem Høst (24) skulle deltatt i sitt første OL denne sommeren. Nå har hun funnet en litt annerledes måte å holde formen vedlike på.
Les mer om:

Line seiler opp som OL-håp etter sterk VM-prestasjon

24-årige Line Flem Høst seilte fredag inn til en råsterk bronsemedalje i verdensmesterskapet i OL-klassen Laser Radial i Australia.
Les mer om:

Line seiler opp som OL-håp etter sterk VM-prestasjon

24-årige Line Flem Høst seilte fredag inn til en råsterk bronsemedalje i verdensmesterskapet i OL-klassen Laser Radial i Australia.
Les mer om:

Norsk VM-bronse i seiling

Line Flem Høst seilte inn til bronse i VM i OL-klassen Laser Radial i Australia. Dermed er hun også en medaljekandidat i OL senere i år. – Høst seilte svært solid i løpet av de fem dagene konkurransen pågikk i Melbourne, sier trener Lars Loennechen.
Les mer om:

VM-bronse til Line Flem Høst

Line Flem Høst seilte natt inn til bronse i verdensmesterskapet i OL-klassen Laser Radial i seiling. Mesterskapet foregikk i Melbourne, Australia. Line Flem Høst fra Oslo og som representerer Kongelig Norsk Seilforening startet det fem dager lange mesterskapet litt forsiktig, men seilte seg dag for da opp på resultatlisten.

Norsk VM-bronse i seiling

Line Flem Høst (24) seilte inn til bronse i verdensmesterskapet i OL-klassen Laser Radial i Australia. Dermed er hun også en medaljekandidat i OL senere i år.
Les mer om: