Nyheter om Fjeld


Møt gutta i råstoff'en på Borg Havn: – Her er det høyt under taket

Eivind Fjeld (63) er leder for råstoffavdelingen som blant annet har ansvaret for å losse soyabønnebåtene. Han vært ansatt på Denofa i 36 år, begynte i transportavdelingen og har vært innom de fleste avdelingene gjennom årene.
Les mer om:

Leni har fått elbilladere – og lokker med gratis lading

Circle K Østsiden har fått på plass elbilladere. Det har Leni Fjeld bestemt seg for å markere.
Les mer om:

Bente til den som drepte moren hennes: – Se hva som er skjedd i Tengs-saken

Politiet er i stand til å oppklare gamle drapssaker. Det bør få noen i Indre Østfold til skjelve, mener Bente Ødegaard Fjeld.
Les mer om:

Sjekk solsikken til Jørgen! Noen høyere?

Solsikken på Oppsal er nærmere fire meter høy, skal vi tro eieren Jørgen Fjeld Nordby.
Les mer om:

Øivin Fjeld: – Jeg er utrolig takknemlig for all hjelp. Det er nesten litt flaut

Det er tre måneder siden Øivin Fjeld (70) var gjennom en stor nakkeoperasjon. Lørdag står han på scenen igjen: – Jeg er så rørt og takknemlig over all støtten jeg har fått, både moralsk og økonomisk. Jeg hadde aldri kommet meg så fort på bena uten den støtten.
Les mer om:

Eks-Kiwi-butikksjef starter ny lavpriskjede: –Vi skal være billigst på alt vi selger

– Vi ønsker å være være veldig transparente og åpne med lokale produsenter, sier butikksjef, Kristian Fjeld.
Les mer om:

Eks-Kiwi-butikksjef starter ny lavpriskjede: –Vi skal være billigst på alt vi selger

– Vi ønsker å være være veldig transparente og åpne med lokale produsenter, sier butikksjef, Kristian Fjeld.
Les mer om:

Øivin Fjeld

Les mer om:

Bjørnhild (46) startet eget magasin: – Mye tid gikk med til arbeid(pluss)

Bjørnhild Fjeld (46) fra Stadsbygd bor i Oslo med mannen Tore og sine to sønner. Hun vært journalist i hele sitt voksne yrkesliv, og midt i koronatiden gikk hun mot strømmen.

Bostedet til Inez er mange timer unna med fly, men hun velger likevel å ri på Tjøme: – Jeg trives i Dubai, men savner Norge

Inez Meyer Fjeld har reist helt fra Dubai for å delta på årets rideleir på Verdens ende.

Tok vaksine - slik ble huden

Plutselig ble huden til Aud Stensløkken Fjeld helt rød.
Les mer om:

Nå er Fjeld-gitaren auksjonert på nytt

I mai ble en Fender Telecaster auksjonert bort for 103.000 kroner til støtte for Øivin Fjeld. Historien fikk en sørgelig slutt da budgiveren ikke hadde penger. Nå har auksjonshuset og flykaptein Lars Garde fra Fredrikstad ordnet opp.
Les mer om:

Mann i 20-årene tatt med narkotika i sentrum

– Det var få ordensforstyrrelser i natt til å være så mye folk i sentrum, skriver politiførstebetjent Martin Fjeld i politiloggen natt til lørdag.

– Føler oss overkjørt

I hundrevis av år har gårdene Kleppen og Leine i Sauland vært i familien til Mathias Kleppen. For 160 år siden begynte Kleppen sin tippoldefar å kjøpe seg inn i eiendommen Myklestul i Gausdalen som i dag er en del av landskapsvernområdet Brattefjell-Vindeggen. I 2002 ble Kleppen gård kjøpt av Roar og Åse Fjeld. Nå reagerer Kleppen og kona, Aslaug Elisabeth Vaa, på hvordan Kleppen, som grunneier, har blitt holdt utenfor saker som angår han.
Les mer om:

Vant budrunde, men hadde ikke penger – nå gjør vennene et nytt forsøk på å hjelpe Øivind

Under støttekonserten for gitarist Øivin Fjeld den 21. mai ble en signert Fender Telecaster auksjonert bort. Nå viser det seg at personen som fikk tilslaget på 103.000 kroner overhodet ikke hadde finansieringen iorden.
Les mer om:

Øivin Fjeld: – Armene mine bare stivnet ute i vannet. Det kunne ført til en drukningsulykke

Få har vel falt så mange ganger som Øivin Fjeld. Men den trofaste rockeren i svarte bukser og puddelhår inn i evigheten, kommer seg alltid på bena igjen. Tirsdag fyller han 70 år.
Les mer om:

Nyoperert og lykkelig fulgte Øivin hyllestkonserten fra sykesengen på Ullevål

– Mange millioner takk til dere alle. Få timer etter nakkeoperasjonen kunne Øivin Fjeld konstatere at bursdagskonserten på Blå Grotte hadde innbrakt omkring 160.000 kroner brutto – så langt. Innsamlingen fortsetter.
Les mer om:

Disse var med på hyllestkonserten til Øivin Fjeld fredag kveld

Endelig var det konsert på Blå Grotte igjen! Rart å komme til en sal uten mennesker. Alt ble derimot direktesendt på Fredriksstad Blad. Flotte artister bidro for å feire og hjelpe sin gode venn, Øivin Fjell.
Les mer om:

Øivin Fjeld 70 år - En musikalsk hyllest, direkte fredag kl. 20:00

Legenden Øivin Fjeld fyller 70 år den 25. mai. Noen av landets beste artister og gitarister samles til en storslått konsert sendt direkte fra Blå Grotte, på FBTV. Med Henning Kvitnes, Amund Maarud, Knut Ragnar Hem, Vidar Busk, Terje Kinn, Puls of Floyd, Dream Police, The Beatniks, Åge Sten Nilsen og Odd René Andersen.

Stjernegalla lager konsert for å finansiere komplisert nakkeoperasjon til Øivin Fjeld

Henning Kvitnes, Vidar Busk, Dream Police, Amund Maarud og Åge Sten Nilsen er blant de mange som stiller opp for å markere at gitaristen Øivin Fjeld runder 70 år. Konserten som avholdes på Blå Grotte 21. mai skal finansiere en komplisert nakkeoperasjon som Fjeld må gjennom.
Les mer om:

15-åring knuste rekorden til Jakob Ingebrigtsen

Andreas Fjeld Halvorsen (15) tok rekorden til sitt store forbilde Jakob Ingebrigtsen (20) på 3000 meter i 16-årsklassen på Bislett onsdag.

15-åring knuste rekorden til Jakob Ingebrigtsen

Andreas Fjeld Halvorsen (15) tok rekorden til sitt store forbilde Jakob Ingebrigtsen (20) på 3000 meter i 16-årsklassen på Bislett onsdag.

PR–ekspert om Charter-Svein: – Dette må vi tåle

Høgskolelektor Dag Inge Fjeld mener man ikke kan sette Charter-Svein i samme bås som coronafornektere. – Vi kan ikke være så overfølsomme at vi ikke takler uenighet, sier Fjeld.
Les mer om:

Bente så først ulven, så hørte hun dødsskriket: – Her har det vært en sulten ulv, sier rovviltkontakt

Bente Ødegaard Fjeld så først ulven løpe rundt 100 meter fra huset. Så hørte hun et hjerteskjærende skrik. Nå er hun lei av å være utrygg i eget hus.
Les mer om: