Nyheter om Finne


Mette Frederiksen under kraftig press om slettede mink-tekstmeldinger

Den danske Minkkommisjonen sliter med å finne tekstmeldinger som statsminister Mette Frederiksen sendte til kolleger da de besluttet å avlive alle landets mink i fjor.
Les mer om:

Fritt for hatkriminalitet

I høst inviterer Foreningen FRI organisasjoner, bedrifter og enkeltpersoner til å være med å lage fri-soner hvor hatkriminalitet ikke skal finne sted.
Les mer om:

Carlo Ancelotti gjør det eneste rette med Hazard

Zidane støttet Eden Hazard gjennom perioder med dårlig form, gjentatte skader og fraværende prestasjoner på kamparenaen. Real Madrid hadde investert godt over milliarden for å bygge opp angrepet rundt en av Premier Leagues største stjerner, og utdelte Hazard VIP-kortet. Noe av det første Carlo Ancelotti gjorde var å inndra dette. 382 minutter på banen, det er status for Hazard under Carlo Ancelottis ledelse. Tyve poeng på ni La Liga kamper viser likevel at Real klarer seg fint uten den belgiske fotballartisten på banen.

Seks ting du kan gjøre i Kristiansand i helga

Halloween-fester, konsert og stor kinopremiere er noe av det du kan finne på i Kristiansand i helga. Hva skal du? Del dine beste tips i bunnen av saken!
Les mer om:

- Svært risikabelt for mannskapene

Letemannskapene jobber fremdeles på spreng for å finne de tre antatt omkomne i Kvam. Frykter de har havnet i Hardangerfjorden.
Les mer om:

Leter etter mann som er savnet fra Fredrikstad korttidssenter

Politiet ber om tips til å finne en mann som har gått fra Fredrikstad korttiddsenter.
Les mer om:

Fredrikstad skal spare 500 millioner i løpet av fire år – vil prege budsjettet i 2022

Fredrikstads innbyggere må merke seg navnet #bærekraft25, programmet som skal sørge for at Fredrikstad skal spare 500 millioner i 2025. Ansatte og politikere skal finne innsparinger. I 2022 starter omstillingene for alvor.
Les mer om:

Fifa-sjefen ber verdens land finne plass til afghanske flyktninger

Fifa-president Gianni Infantino sier land i Europa og andre steder i verden må bosette afghanske flyktninger, blant annet kvinnelige fotballspillere.
Les mer om:

Politiker forteller om mange henvendelser knyttet til arbeidsmiljøet: – Vi må ikke jakte varsleren

FYRESDAL: – I 2021 skal det være lov å varsle anonymt. Og vi må ikke være der i Fyresdal at vi skal prøve å finne ut hvem som har skrevet dette. – Som folkevalgt i Fyresdal kommune kan eg ikkje site å sjå på at mange har det tøft på jobb og andre går grinande heim.
Les mer om:

Ber politikerne vurdere anmeldelse

LL vurderer politianmeldelse for å finne tilskuddspenger etter bedriftskonkurs. Næringssjefen ber samtidig folk om ikke å forhåndsdømme de involverte.
Les mer om:

Bale og Hazard er allerede glemt, har funnet frem en røff angrepstrio

I sommer var tanken til manager Carlo Ancelotti at Gareth Bale og Eden Hazard sammen med Karim Benzema skulle være kjernen i Real Madrid sitt angrep denne sesongen, men skader og manglende form sammen med noen gledelige overraskelser gjør at verden ser helt annerledes ut. Real Madrid har ikke tapt en enste kamp med angrepstrioen Karim Benzema, Vinicius Junior og Rodrygo Goes. President Florentino Pérez får det akkurat slik han ønsker unge talenter som briljerer sammen med veteraner.

Hazard nedprioriteres i Madrid

Real Madrids belgiske stjerne Eden Hazard må finne seg i at treneren velger andre spillere selv om han nå er kampklar igjen. Real Madrid-trener Carlo Ancelotti sier rett ut at han foretrekker andre spillere. Ancelotti sier Hazard er en toppspiller som har alt. – Han må finne seg i det. Han spiller ikke, men har alt det en Real Madrid-spiller skal ha. Noen ganger er det sånn at treneren foretrekker andre. Det gjør treneren nå. Det viktige er at han er motivert og klar for å jobbe, sier Ancelotti. (NTB)
Les mer om:

Nordstrandfastlege gir seg etter 40 år – nå starter jobben med å finne erstatter til 1600 pasienter

Fastlege Nils Espen Hauff Wold har jobbet på Brattlikollen legesenter siden 1981. Nå går han av med pensjon og bydelen søker ny fastlege.
Les mer om:

Sluttspurt i rådmannsthriller på Hvaler – har brukt nesten fire måneder på å finne ut hvem som får jobben

Nå har Hvaler kommune telt på knappene i snart fire måneder uten å klare finne ut av hvem som skal få jobben som rådmann. Både en regimentssjef fra Forsvaret og en hemmelig søker utfordrer konstituert rådmann Geir Kvisten.
Les mer om:

Ellingsen ferdig for sesongen

Molde må klare seg uten sin skadde midtbaneprofil Martin Ellingsen resten av årets sesong, melder Discovery. Ellingsen ble skadd i helgens 3-0-seier over Stabæk, og han ble byttet ut etter 50 minutters spill. – Martin er ute resten av sesongen. Det var en tung beskjed å få, selvfølgelig, men sånn er det. Det er en skade som krever tid, sier Molde-trener Erling Moe til Discovery. Han forteller at det nå jobbes med å finne ut akkurat hvor alvorlig skaden er. Ellingsen var også skadd hele vårsesongen og spilte sin første seriekamp 29. august.

Politiet har gitt opp å finne Natalyas voldtektsmann: – Kjipe greier, men ikke uventet

Natalya (30) ble utsatt for overfallsvoldtekt i august. To og en halv måned senere er saken henlagt av politiet.
Les mer om:

Småbarnsfamilie og hunden deres døde brått på tur – nå er dødsårsaken klar

Ekteparet John Gerrish og Ellen Chung ble funnet omkommet sammen med sin ett år gamle datter og familiens hunden langs en tursti i Sierra National Forest. I to måneder har etterforskere forsøkt å finne dødsårsaken.
Les mer om:

Reiten drillet som venstreback

Guro Reiten kan tirsdag skrive seg på lista over angrepsspillere som har spilt venstreback på kvinnelandslaget. Hun ble drillet der før Belgia-kampen. – Jeg gjør jobben jeg blir satt til, og i dag var det der, sa Reiten til NTB etter treningen på Ullevaal, der Norge skal ta imot den antatt hardeste rivalen i kampen om gruppeseier og VM-billett. Det kan bli en svært viktig kamp. – Julie Blakstad fikk en kraftig lårhøne mot Polen, og vi trengte å finne en løsning om hun ikke kan spille.

Dette kan avgjøre Petito-saken

Slik jobber de amerikanske etterforskerne for å finne ut nøyaktig hva som hendte i den mye omtalte drapssaken.
Les mer om:

Redningsaksjonen i Kvam: Har funnet gjenstander ved fossen

TOKAGJELET (VG) Politiet har gjort funn av blant annet klesplagg i søket etter de tre savnede personene i Kvam. De har nå mindre håp om å finne dem i live.
Les mer om:

Har funnet klesplagg: – Mulighetene for å finne overlevende er små

TOGAKJELET (TV 2): Tre personer og en hund er fortsatt savnet etter at båten de satt i, trolig falt utfor en 15 meter bratt foss søndag kveld.
Les mer om:

West Ham på 4. plass i verdens største liga – «skulle bare mangle»

Forrige sesong holdt London-klubben farten i Premier League nesten helt inn. Det endte med 6. plass, og vi var rimelig spent på om David Moyes og klubben har mer inne. På søndag kom både resultatet og uttalelsen fra West Ham-manageren som taler for det. Etter 1-2 tapet mot Brentford har det blitt 0-1 seier mot Everton, på søndag ble det full pott mot Tottenham. Dermed plasserte Moyes og gjengen seg på 4.

Oppdrettstorsk under lupen — skal finne ut om kvaliteten har blitt bedre(pluss)

Er kvaliteten på oppdrettstorsk blitt bedre de siste 15 årene? I løpet av vinteren skal forskere ved Nofima og restaurantbransjen finne ut av dette.
Les mer om:

Politiet søker etter antatt omkomne i Kvam

Politiet har ikke lenger håp om å finne de tre savnede i Kvam i Hardanger i live. Leteaksjonen nedskaleres, og det søkes nå etter antatt omkomne.