Nyheter om Fet


Botheim ble Glimt-helt

Bodø/Glimt stanget og staget i 79 minutter, før kaptein Ulrik Saltnes satt på turboen. Etter to tverrliggertreff og flere misbrukte sjanser kunne Erik Botheim pirke inn en retur. – Jeg og «Salten» har et fint samspill. Han får spilt opp på meg og jeg vet nøyaktig hvor han går, så detter ballen foran meg og jeg får skuffa den inn. Det var veldig deilig, og jeg synes det var fortjent, sier Botheim etter kampen. Vålerenga la seg lavt og satset på kontringer fra start.

Lander endelig Kurt Zouma, men det koster skjorta

Kurt Zouma kom til Chelsea da han fortsatt var en tenåring, forsvarsspilleren født i Lyon Frankrike har etter syv og et halvt år i klubben og hele tre utlån et ønske om å bo i London med sin familie. – Det ønske imidlertid rager ikke høyere enn han ønske om en fet lønning. Athletic melder at Chelsea landet en avtale med West Ham om en overgangssum på 26 millioner pund. Problemet for byrivalen er at Zouma ønsker en lønn på rundt 125 000 pund i uken, en kraftig lønnsøkning i så fall fra dagens 46 000 pund i uken.

Spennende endringer fra Knutsen – disse 11 starter toppkampen

Sondre Brunstad Fet og Morten Ågnes Konradsen er ikke med i troppen til dagens storkamp mot Kristiansund.

Glimt i Europa før Zalgiris borte

Sendes fra Vilnius. Gjester er Sondre Brunstad Fet, Hugo Vetlesen og Freddy Toresen. Stian Høgland er programleder.
Les mer om:

Sykkylven i sorg etter angivelig okse-tragedie: – Et sårt, sårt tap

SYKKYLVEN (VG) Velledalen er i dyp sorg etter tapet av Odd Kåre Fet (78): – Han var en ildsjel, veldig opptatt av å ta vare på bygda, sier Bastian Weiberg-Aurdal.
Les mer om:

– Alle i bygda visste kven dei var. Det er ikkje til å tru at noko slikt kunne skje(pluss)

Atle Hole kjente både Odd Kåre og Ole André Fet. At dei no er borte pregar heile bygda, meiner han.
Les mer om:

Far og sønn døde i mulig okseangrep

Odd Kåre Fet (78) og Ole André Ramstad Fet (52) døde på et beiteområde i Sykkylven søndag kveld.
Les mer om:

Far og sønn døde i Sykkylven etter mulig okseangrep

Odd Kåre Fet (78) og sønnen Ole André Ramstad Fet (52) ble søndag funnet døde på et beiteområde i Sykkylven, opplyser politiet. De mistenker at de har blitt drept av okser.

Fet sett fra lufta

Dette er plusset og betalt innhold på rb.no. Det er derfor ikke tillatt å dele bildene i sosiale medier eller på annen måte republisere materialet.
Les mer om:

Det blir knapt bedre eller mer spennende for prisen

Asus Zenfone 8 Flip er en fet telefon som ikke gjør deg (helt) blakk.
Les mer om:

Hva skjer med Herredshuset i Fet?

Les mer om:

Stabæk i trøbbel etter nytt tap

Stabæk ble de rene statister på Aspmyra mot Bodø/Glimt søndag. Hjemmelaget vant 4-1 og det stod hele 4-0 til de regjerende seriemesterne til pause. Stabæk-nedturen begynte etter 11 minutter da Lasse Nordås førte Glimt i ledelsen. Etter 14 minutter økte Sondre Brunstad Fet til 2-0, før Ulrik Saltnes og Erik Botheim sørget for 3-0 (27 min) og 4-0 (32 min). Det kunne fort ha blitt et par mål til, for hjemmelaget manglet ikke på sjanser.

Glimt og RBK delte poengene

Rosenborg ble tidvis rundspilt og så ut til å tape borte mot Bodø/Glimt i Eliteserien. Så dukket innbytter Rasmus Wiedesheim-Paul opp og sikret 2-2 på tampen. Svensken er tredjevalg på spissplass for Rosenborg, men fikk skinne da Dino Islamovic søndag var ute med skade og en kamprusten Guillermo Molins bare fikk én omgang i Bodø. I noen sluttminutter der Rosenborg plutselig skapte farligheter etter å ha vist få offensive tendenser i 2. omgang, slo Wiedesheim-Paul til.

Hør jubelbrølet: Her får de vite at de har fått nærmere en halv million kroner

Fet IL skal i år igjen arrangere en sommeraktivitetsuke, men i år ønsker de å satse enda større.
Les mer om:

Kjemper for helsesentrenes eksistens: – Tjenesten er viktigere enn økonomien

De politiske partiene i Lillestrøm er samstemte; de ønsker å beholde de lokale helsestasjonene i Frogner og Fet.
Les mer om:

– Du går gratis, så jeg er verdt mest

Hvem er best av Sondre Brunstad Fet og Fredrik André Bjørkan?
Les mer om:

Vil bytte Griezmann mot Dybala

Paulo Dybala er trolig den spilleren i Italia som er mest ettertraktet for bytte (men ikke kjøp). – Ikke bare er Juventus med på notene og har vært det lenge, det kommer forslag fra alle de store ligaene. Dybala mot Pogba har vært en gjenganger en stund det samme har Dybala mot Icardi selv før han reiste til Paris.

Astrazeneca-vaksinen: Når disse to symptomene kommer samtidig bør du kontakte legevakta

– Det er veldig fint at folk tar kontakt, sier sjefen for legevakten i Tromsø, Stian Fet.
Les mer om:

Harald (23) gikk til topps i helgas Lerøyrenn på Lygna – traff på 29 av 30 avfyrte skudd

Øystre-slidringen Harald Øygard fortsetter den gode utviklinga fra konkurransen på Fet i februar. I helga ble det seier på normaldistansen og 3. plass på sprinten.
Les mer om:

De skal gjøre det vanskelig for Knutsen: – Jo flere som melder seg på, jo bedre er det for Glimt

Hugo Vetlesen (21) og Sondre Brunstad Fet (24) stortrives med den knalltøffe konkurransen de begge er en del av på Glimts midtbane.
Les mer om:

Glimt vant omstridt treningskamp

Bodø/Glimt vant 5–2 over Gibraltar-laget Europa FC fredag. Glimt har fått kritikk for å legge en treningsleir til Marbella for å få spilt treningskamper før sesongstart. De øvrige norske lagene, med unntak av europaligasensasjonen Molde, er hjemme i Norge med strenge koronaregler. Signeringen av Botheim vekket oppsikt ettersom han avbrøt sin kontrakt med Rosenborg etter at han aldri slo gjennom på Lerkendal. Fredag scoret han og hadde målgivende for Glimt. Glimts øvrige målscorere var Brede Moe, Sondre Brunstad Fet, Hugo Vetlesen og Sebastian Tounekti.

App skal brukes mot plastsøppel

Viserektor Annik Magerholm Fet ved NTNU i Ålesund tar mer enn gjerne et tak i kampen mot plastsøppel når de lanserer en unik app i kampen mot maritim forsøpling.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Harald (23) satte alle på plass

Harald Øygard presterte sesongbeste da han på lørdag satte samtlige konkurrenter på plass og vant norgescuprennet på Fet. Det til tross for at nivået i norgescupen aldri har vært høyere enn det som er tilfelle nå.
Les mer om:

Tok over konkurranse med under et døgns varsel: – Jeg tenkte at vi aldri kom til å få lov

Rundt 80 utøvere får likevel kjempe om plass i junior-VM i helgen. Fet skiskyting er sikre på at smittevernet på Hvalstjern kommer til å bli ivaretatt.
Les mer om: