Nyheter om Fagermo


Nornes mot Fagermo. Odd mot VIF. Få oppdateringer fra kampen her

OSLO/SKIEN: Odd har reist til hovedstaden og møter Vålerenga til kamp på Intility Arena klokken 20.00 onsdag kveld. Løpende oppdateringer fra kampen får du her.

Gladnyhet før møtet med Fagermo

SKIEN: Mushaga Bakenga har slitt med en skade etter seieren mot Bodø/Glimt, og mot Kristiansund fikk han 20 minutter fra benken. Før kampen mot Vålerenga kommer Jan Frode Nornes med en gladmelding.

Kalt gris av Fagermo – Berisha svarte med to mål og to assist

Viking-spiss Veton Berisha kom virkelig i begivenhetenes sentrum under oppgjøret mot Vålerenga.
Les mer om:

Fagermo kalte Berisha en «jævla gris» – så senket han Vålerenga

SUS-leger på sporet av livreddende blodprøve. Nå åpner de forskningssenter i Sandnes

Berisha ble kalt «jævla gris» av Fagermo – så senket han Vålerenga

STAVANGER (VG) (Viking - Vålerenga 4–1) Dag-Eilev Fagermo (54) mente Veton Berisha (27) skulle blitt utvist. Viking-spissen ble på banen, før han scoret to og fikk to målgivende.

Skadesmell for Vålerenga-spiss

Vålerengas stjernespiss Vidar Örn Kjartansson (31) blir ute i seks uker. Det opplyser Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo til Eurosport. Kjartansson måtte ut med skade før 34 minutter var spilt i 3-1-seieren over Sandefjord søndag. Islendingen står med ett mål på seks kamper for hovedstadsklubben. Ved sin tilbakekomst til klubben i fjor ble det ni mål på 14 kamper.
Les mer om:

«Gåfotball» fra Vålerenga før Nation reddet uavgjort mot Mjøndalen

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo var langt fra fornøyd med spillernes innsats da Vålerenga til slutt reddet inn 1-1 mot Mjøndalen i Eliteserien mandag.

Fagermo tordnet mot eget lag

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo var langt fra fornøyd med spillernes innsats da Vålerenga til slutt reddet inn 1-1 mot Mjøndalen i Eliteserien mandag. – I den første halvtimen så det ut som vi var i starten av oppvarminga. Man kan ikke gå og spille fotball. Det var forferdelig, tordnet Dag-Eilev Fagermo i intervju med Discovery Plus i pausen. For Vålerenga åpnet kampen veldig svakt.

Mjøndalen rystet Vålerenga: – Vi kan ikke gå og spille fotball

MJØNDALEN (VG) (Mjøndalen-Vålerenga 1–1) Her berger Vålerenga ett poeng. Men en temposvak medaljekandidat ble rystet i Mjøndalen. Trener Dag-Eilev Fagermo var alt annet enn fornøyd.

Sjokkerte Vålerenga: - Helt forferdelig

Medaljekandidat Vålerenga var store favoritter før borteoppgjøret mot Mjøndalen. Men kampen ble aldri som Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo ønsket.
Les mer om:

Dønnum til Fagermo: – Hold kjeften din!

VALLE (VG) (Vålerenga – Kristiansund 1–2) Det ble hett mellom Vålerenga-stjernen Aron Dønnum og trener Dag-Eilev Fagermo under sesongens første tap i Eliteserien.

Ba Fagermo holde kjeft

Aron Dønnum (23) har flydd høyt i seriestarten. 16. mai misset han straffe, og kom i høylytt krangel med trener Dag-Eilev Fagermo.
Les mer om:

Fagermo flirer av luksusklokke-feiring: – Vi kan godt ha noen jålebukker

Han har fått kritikk for sin stil og hva han bruker penger på. Onsdag fant Aron Dønnum veien til nettmaskene to ganger og feiret på ellevilt vis.
Les mer om:

Dønnum feiret dobbel med Rolex-stunt: – En trigger

BERGEN (VG) (Brann – Vålerenga 0–3) Aron Dønnum (23) tikket som en Rolex-klokke i Bergen. Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo (54) sier han elsker angrepsspilleren, men frykter han snart forsvinner.

Line Fagermo (25) om VIF-pappaen: – Det hender folk kommer bort og tar opp det han sier

Dag-Eilev Fagermo er trolig den mest omdiskuterte personen i hele Eliteserien. Datteren Line har selv faren som sitt store forbilde.
Les mer om:

Uavgjort i storkampen

Vålerenga og Rosenborg spilte søndag kveld 1-1 på Intility Arena i serieåpningen i Eliteserien. Vålerenga tok ledelsen 1-0 i første omgang etter et selvmål av Even Hovland, men Kristoffer Zachariassen utlignet like etter. Flere mål ble det ikke, til tross for at begge lag skapte flere store sjanser. Litt på grunn av marginer, litt på grunn av udyktighet, mest på grunn av flere glimrende involveringer av RBK-keeper André Hansen. – Det er utrolig at ikke Kjartansson scorer der, sa Eurosports ekspertkommentator Tor Ole Skullerud da VIF-spissen bommet fra fem meter i første omgang. Fem minutter fø

Fagermo måtte be om unnskyldning til VIF-profil: – Var helt feil av meg

VALLE (NRK): Han har alltid vært frittalende, Dag-Eilev Fagermo. Noen ganger må Vålerenga-treneren legge seg flat i etterkant, men det har han ingen problemer med.
Les mer om:

Slik svarer Moe på Fagermos stikk: – Han klarer aldri å innrømme at vi er flinkere enn ham(pluss)

Erling Moe (50) snakker om «godkaren» Dag-Eilev Fagermo (54) i Rbnetts podkast.
Les mer om:

Fagermo kom med bastant uttalelse. Det la Stabæk-profilen merke til: - Jeg er litt usikker på det

Oliver Edvardsen var en av lyspunktene hos Stabæk forrige sesong. Denne sesongen vil han ta mer ansvar på banen.
Les mer om:

Fagermo før seriestarten: – Fire lag kan vinne, tviler på at noen raser fra

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo tror på en jevn duell om ligagullet i Eliteserien med fire tittelkandidater.
Les mer om:

Fagermo før seriestarten: – Fire lag kan vinne, tviler på at noen raser fra

Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo tror på en jevn duell om ligagullet i Eliteserien med fire tittelkandidater.
Les mer om:

Fikk råd av Deila - slik har Fagermo gjort VIF til gullkandidat

Dag-Eilev Fagermo er tydelig på medaljeambisjonene i Vålerenga, men tror et annet lag er bedre rustet til å stikke av med gullet denne sesongen.
Les mer om:

TV-profil advarer

Dag-Eilev Fagermo har kommet til Vålerenga for å ta gull. Eurosport-ekspert og TV-profil Joacim Jonsson advarer klubbens rivaler mot tre store trusler på topp: - De har den beste offensive trioen i Eliteserien.

Sander Svendsen er tilbake i Norge

Den 23 år gamle angrepsspilleren som startet som liten gutt i Molde er tilbake i Odd også denne gangen på utlån. Sist han var en del av klubben langt inne i de dype skogene kom han på utlån fra svenske Hammarby, denne gangen er det OB som låner ut Sander Svendsen. Det dreier seg om en låneavtale frem til 17.august, noe Odd fortalte om på dagens pressekonferanse. Den danske superligaklubben lånte ut Sander Svendsen til Brann siste halvdel av sist sesong. – Det gikk i vinter rykter om Wayne Rooney sin klubb Derby County, men det ble tydeligvis ikke noe av.

Glimt avlyser onsdagens treningskamp: – Nå er det jo supert at vi mister denne kampen

Det blir ingen kamp for Glimt onsdag. Ikke fordi Dag-Eilev Fagermo sier det, men fordi motstanderen er for svak.
Les mer om: