Nyheter om Fagermo


Ville ikke snakke med lokalpressen: - TA? Det gidder jeg faen ikke

OSLO: Dag-Eilev Fagermo var på ingen som helst måte en fornøyd mann etter å ha tapt mot Odd på onsdag, og TA ville han på ingen som helst måte snakke med.
Les mer om:

Opprørte Vålerenga-supportere: «Hvor er Fagermo?»

Vålerenga-nedturen fortsetter etter at Odd vant hele 3-0 på Valle i cupens 3. runde. Etter kampen ble trener Dag-Eilev Fagermo etterlyst av supporterne.
Les mer om:

VIF-kapteinen om supporter-rop: – Stikker dypt i hjertet

Vålerenga-nedturen fortsetter etter at Odd vant hele 3-0 på Valle i cupens 3. runde. Etter kampen fikk både spillere og trener Dag-Eilev Fagermo høre det fra sine egne.
Les mer om:

– Jeg vil ikke skylde på det, selv om Aron var best i Eliteserien

Fagermo bekymret over Vålerenga-trend.
Les mer om:

Fagermo oppgitt etter VIF-flause

Vålerenga gikk på et ydmykende 0-3-tap borte mot Sandefjord søndag kveld. På de syv siste eliteseriekampen står oslolaget nå med fattige én seier, og medaljesjansene blir stadig svakere. I VIF-leiren er stemningen dårlig etter søndagens flause. – Det er veldig langt unna det vi kom hit for å gjøre. Utrolig skuffende og «drit dårlig» når vi har de ambisjonene vi har, sier Fredrik Oldrup Jensen til NRK etter kampen. VIF-trener Dag-Eilev Fagermo mener Sandefjord vant kampen fortjent.

Sandefjord ydmyket Vålerenga

Vålerenga gikk på et ydmykende 0-3-tap borte mot Sandefjord søndag kveld. På de syv siste eliteseriekampen står oslolaget nå med fattige én seier, og medaljesjansene blir stadig svakere. TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen er krystallklar om det osloklubben presterer denne sesongen. – Det ble snakket om gull. Vålerenga var tippet høyt på tabellen, så de kommer jo til å skuffe også denne sesongen. Det er en stor, stor nedtur for dette prosjektet til Fagermo, sa Mathisen i TV 2s FotballXtra-studio søndag. VIF-kaptein Jonatan Tollås Nation ble byttet ut allerede ved pause.

Fagermo byttet ut kapteinen i ydmykelse: – Mest skuffende resultatet etter jeg kom

SANDEFJORD (VG) (Sandefjord – Vålerenga 3–0) Etter fem sjanser imot og null skapte selv, fikk trener Dag-Eilev Fagermo nok og skiftet ut kapteinen i pausen. Det hjalp aldri.

Line følte det var tryggare å føde i nabofylket

Då Line Fagermo Golmen skulle føde, valde ho bort sjukehuset i eige fylke og drog til Trøndelag i staden. – Ikkje ynskjeleg, svarar helseføretaket.
Les mer om:

Derfor har Fagermo holdt igjen på kjøp: – Heller syvendeplass enn møkkainvesteringer

VALLE (VG) Han ønsket to stjernespillere inn, men foreløpig er Dag-Eilev Fagermo (54) selv det eneste etablerte fotballnavnet med ny kontrakt i Vålerenga denne sommeren. Nå tar han selvkritikk for et defensivt overgangsvindu.
Les mer om:

Fagermo forlenget med Vålerenga

Dag-Eilev Fagermo har forpliktet seg til en ny langtidskontrakt og skal trene Vålerenga i minst tre sesonger til. Oslo-klubben bekreftet forlengelsen torsdag. Fagermo kom til Vålerenga fra Odd i januar 2020. – Jeg er veldig glad og takknemlig for en ny og lengre periode i Vålerenga. Jeg ble tatt imot på en fantastisk måte, og jeg synes det å jobbe i klubben er veldig, veldig stort, sier 54-åringen til VIFs nettsted. (NTB)
Les mer om:

Her signerer Fagermo VIF-forlengelse til 2024 – seriegull er målet

VALLE (VG) Han er bare drøyt halvveis ut i sin opprinnelige treårskontrakt med Vålerenga, men i dag satte Dag-Eilev Fagermo (54) autografen på arbeidsavtalen som gjør ham til Vålerenga-trener ut 2024.
Les mer om:

Dette er den tredje runden i cupen

Tromsø sliter både i Eliteserien og i cupen i år, de røk på en smell i andre runde mot Alta som møter regjerende seriemester Bodø/Glimt. – Det, på grunn av hvordan trekningen er organisert hjemme i Finmarkshallen. Runde to skallet av mange lag fra lavere divisjoner, 31 av de 32 lagene som er igjen er fra de tre øverste nivåene, Harstad er alene svale fra NorskTipping-Ligaen.

Vålerenga har hentet venstreback i Italia

Oslo-klubben er fullstendig klar over at hvis de skal ta det siste steget helt opp i toppen av norsk fotball og slippe franske visitter i Europa må prestasjonene bli jevnt over bedre. – I svenskfødte Leonard Zuta får de en erfaren spiller som er kjent for å krige. Leonard Zuta har kontrakt ut 2024. Det bekrefter Vålerenga på sine hjemmesider. Det er en meritert spiller de har fått på plass, med 15 A-landskamper for Nord-Makedonia, 70 kamper i Allsvenskan og over 100 kamper i kroatisk toppdivisjon regner alle med at går direkte inn i Vålerengas forsvarsrekke.

VIF bekrefter signering

Vålerenga og Lecce er enige om en overgang for Leonard Zuta, skriver Vålerenga på sine nettsider. Venstrebacken har signert en avtale ut 2024. – Dag-Eilev (Fagermo) har sagt at vi har sjekket rundt 1 million venstrebacker. Det er ikke helt sant, men at vi i hvert fall har sjekka mange, sier Vålerengas sportslige leder Jørgen Ingebrigtsen. Han røper at prosessen med Zuta har pågått i fire uker. – Og parallelt med denne casen har vi også jobbet med andre. Det at vi endelig har landet Leo er vi veldig glade for.

Ny vestkantmotstand for Vålerenga

Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde.

Et topplag med mye å lære: Smålig av Fagermo å rakke ned på LSK fordi hans eget lag mislyktes

Resultatet og tabellen viser at LSK akkurat nå er et topplag i Eliteserien. Men prestasjonen mot Vålerenga viser at det ferske LSK-mannskapet fortsatt har mye å lære.

Fagermo bekrefter Linnes-interesse: – Vi har forhørt oss

VALLE (VG) Dag-Eilev Fagermo er tilfreds med hvor Vålerenga-prosjektet hans står, et og et halvt år inn i perioden. Nå søker han forsterkninger for å få en mer konkurransedyktig stall.
Les mer om:

Fagermo med stikk til Eurosport-ekspert: – Det der er ordene til en Godset-supporter

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Vålerenga 1–1) Fred Friday limte ballen bort i krysset, men det holdt ikke til tre poeng likevel.
Les mer om:

Vålerenga har gjort et varp i Sverige

Skal vi tro sjefene i Oslo-klubben har de gjort et varp i dag. Vålerenga har signert en femårskontrakt med Albin Mörfelt. – Kantspilleren kommer fra Varbergs BoIS. Problemet nå blir å få han til Norge, 21 åringen bestod den medisinske testen i Halmstad, nå arbeider Vålerenga med å få han raskest mulig forbi Covid-19 restriksjonene og i aksjon. Les: United-ryktet vi virkelig håper er tomprat «Vi ble oppmerksomme på Albin for rundt et halvt år siden, og har selvsagt fulgt nøye med på det han har levert i Allsvenskan denne sesongen.

Nornes mot Fagermo. Odd mot VIF. Få oppdateringer fra kampen her

OSLO/SKIEN: Odd har reist til hovedstaden og møter Vålerenga til kamp på Intility Arena klokken 20.00 onsdag kveld. Løpende oppdateringer fra kampen får du her.

Gladnyhet før møtet med Fagermo

SKIEN: Mushaga Bakenga har slitt med en skade etter seieren mot Bodø/Glimt, og mot Kristiansund fikk han 20 minutter fra benken. Før kampen mot Vålerenga kommer Jan Frode Nornes med en gladmelding.

Kalt gris av Fagermo – Berisha svarte med to mål og to assist

Viking-spiss Veton Berisha kom virkelig i begivenhetenes sentrum under oppgjøret mot Vålerenga.
Les mer om:

Fagermo kalte Berisha en «jævla gris» – så senket han Vålerenga

SUS-leger på sporet av livreddende blodprøve. Nå åpner de forskningssenter i Sandnes

Berisha ble kalt «jævla gris» av Fagermo – så senket han Vålerenga

STAVANGER (VG) (Viking - Vålerenga 4–1) Dag-Eilev Fagermo (54) mente Veton Berisha (27) skulle blitt utvist. Viking-spissen ble på banen, før han scoret to og fikk to målgivende.