Nyheter om Express


Krever 1,2 milliarder og kommer til å få 1,2 milliarder av Liverpool

Liverpool skal ta tilbake tronen fra Manchester City og holde på den, neste sesong blir trolig den oppgaven svært tøff, trolig for tøff hvis du spør de fleste engelske eksperter til tross for at Mohamed Salah har skrevet under på en langtidskontrakt. Og som en del av klubbens langsiktige tekning, Liverpool skal hente Englands største talent om dagen 18 år gamle Jude Bellingham. Sjefene på Anfield er villig til å både bla opp og vente. Jude Bellingham har bitt en svært viktig spiller for Borussia Dortmund. Han har forlengs etablert seg i det øvre sjiktet av europeisk fotball.

Pors tapte mot bunnlaget: – Vi er ikke noe opprykkslag

PORSGRUNN: (Pors – Express 1–2 / Urædd – Sprint/Jeløy 3-2) Tap mot topplaget sist, tap mot bunnlaget lørdag. Det er alt annet enn hva Pors trenger i opprykkskampen. For Urædd kom oppturen!
Les mer om:

Fjerde strake seier for Randesund 2

Randesund 2 slo Express 3-1 og tok sin fjerde seier på rad i G16 2. divisjon onsdag.
Les mer om:

Frank Lampard har ny midtstopper på plass

Everton-manager Frank Lampard er i gang med å styrke stallen som holde klubben unna nedrykksstriden nesten sesong. Midtstopper James Tarkowski er på medisinsk test i forkant av en overgang til Everton. 29-åringen er uten kontrakt denne sommeren og ser ut til å forlate Turf Moor etter at Burnley rykket ned fra Premier League.

Heller Manchester United enn drømmeklubben Barcelona

Leeds gjør alt som står i sin makt for å beholde sin brasilianske høyreving Raphinha. – Etter plassen i Premier League ble reddet med et nødskrik på bekostning av Burnley har de klart å avverge en nesten 100 % sikker overgang for Kalvin Phillips til Manchester United. Men denne gangen må de trolig gi tapt. På den andre siden Manchester United er kjent for å betale langt over markedspris (som for øyeblikket er 45 millioner euro) – Dessuten i følge Express har Raphinha knyttet et tett bånd til Bruno Fernandes både av og på banen da de to spilte sammen i Sporting CP i 2018/19.

Gammel FFK-kjenning vil snu negativ trend i dag

Markus Ringberg (46) følger fortsatt nøye med på hvordan gamleklubben FFK gjør det. I dag er han på benken til Express som møter FFK2 til TV-sendt kamp klokken 18.00.
Les mer om:

Hat trick får ikke Erik ten Hag til å ombestemme seg

I går var dagens da Cristiano Ronaldo med sitt hat trick mot det absolutte bunnlaget Norwich opprettholdt muligheten for en topp fire plassering i Premier League og dermed spill i Champions League. CR7 har gjennom sesongen fått pes for at han jobber for lite for laget, men når du setter inn tre scoringer, er det dette som betyr mest for hele laget.

NFF med cupflause - glemte lag i kampoppsettet

Torsdag ble kampoppsettet for første runde i fotball-NM for menn sluppet, som skal spilles 18. og 19. mai. Det skal spilles tre runder i år, resten av mesterskapet avvikles i 2023. Problemet dukket opp da Norges Fotballforbund ikke hadde med Træff da de 64 kampene i første runde i cupen ble satt opp. I sin liste var Åkra inkludert med kamp mot Vard Haugesund. Åkra ble slått ut i kvalifiseringen.

Chelsea-spiss tilbudt til Serie-A-giganter

Agent Volker Struth har vært i Italia denne uken for å møte Juventus, AC Milan og Atalanta i det han forsøker å finne nye klubber for to av sine viktigste klienter. Chelseas tyske landslagsspiller Timo Werners forventes å forlate Stamford Bridge etter to sesonger i vest-London, hvor ting rett og slett ikke har fungert for 26-åringen etter overgangen på 47,5 millioner pund fra RB Leipzig i juni 2020. LES: Premier League-klubb etterforskes for brudd på økonomiske regler Werners fremtid kan avhenge av sanksjonene som preger Chelsea på av eier Roman Abramovich.

Vindbjart-seier mot Express

Vindbjart vant 3-1 i treningskampen på Moseidmoen.
Les mer om:

Vil ha med seg to Liverpool spillere når Fulham vender tilbake til Premier League

London klubben Fulham er til eier Shahid Khan sin store frustrasjon en jo jo klubb som veksler mellom å spille i Premier League og Championship nesten helt uavhengig av hvor mye som investeres i nye spillere. Nå er de på vei tilbake til Premier League nok en gang. Fulham leder Championship med god margin selv etter tirsdagens bortetap 1 – 0 mot West Bromwich. Manager Marco Silva som fikk oppdraget om rasket mulig retur i fjor har allerede startet arbeidet med å planlegge for neste sesong og klubbens forhåpentlige overlevelse på øverste nivå i England.

Har du betalt for mye? Nå har du sjansen

Lørdag viste skiltet på Shell Express i Elingaardkilen at dieselprisen var på svimlende 33.99 kroner literen. Det var en feil, og stasjonen kunne melde om at ingen skade hadde skjedd. Nå kommer de med en ny beskjed.
Les mer om:

Nei, heldigvis har ikke dieselprisen blitt så vanvittig dyr – ennå

Bilister som kjørte forbi Shell Express i Elingaardkilen lørdag, gjorde store øyne. Og få stoppet trolig for å fylle. Men dieselprisen på svimlende 33.99 kroner literen var heldigvis en feil.
Les mer om:

Mikel Arteta sitt ønske om å friske opp kan sende 13 spillere ut portene på Emirates

Etter å ha snudd en tragisk start på sesongen, hvor Arsenal manager Mikel Arteta var svært nær å få sparken til det som best kan beskrives med et ord – Suksess!. Nå som den spanske manageren har blitt varm i trøya sikter han enda høyere enn topp fire i Premier League. Daily Express melder at 13 (!) spillere kan bli sendt ut portene på Emirates så snart sesongen er over. – For de som er i tvil Martin Ødegaard er ikke blant spillerne som skal ut.

Steven Gerrard har sett lyset! – Vil lage et superpar av Franck Kessie og Luis Suarez

AC Milan spiller Franck Kessie er en sterk midtbanespiller med unike evner som ballfordeler, han er en 25 år gammel og har allerede en smarthet man vanligvis bare ser hos veteraner. – Tanken til Aston Villa manager Steven Gerrard er å sette han sammen med sin tidligere lagkamerat Luis Suarez som er mer enn klar for en retur til Premier League og «gamle kjente».

Arsenal og Aberdeen legende Charlie Nicholas er overbevist Ole Gunnar Solskjær er beste mann for jobben

Den tidligere Manchester United-manageren Ole Gunnar Solskjær får mulighets ikke så mye mer tid til familien hjemme i Molde for nå er han anbefalt til en jobb i en av fotballøyas feteste byer. – Aberdeen! – I ledige stunder mellom kamper kan vi anbefale en tur til Loch Ness og lete etter monstre.

Barcelonas økonomiske problemer kan gi Jurgen Klopp en gyllen mulighet

Liverpool har fått en sjanse til å endelig fikse et av de største problemene i Jurgen Klopps lag midt i Barcelonas vedvarende økonomiske problemer. La Liga-gigantene opererer fortsatt under et redusert budsjett etter vill overforbruk de siste årene. Det stramme budsjettet kan koste dem vidunderbarnet Gavi, som har en kontrakt som går ut om 18 måneder. SISTE: Ajax i skikkelig trøbbel Gavi har spilt for Barca siden han ble forfremmet fra La Masia-akademiet, og 17-åringen har vært en viktig spiller under Xavi.

Fulham sov i timen! Nå mister de supertalent Fabio Carvalho

Fulham har vært alt for trege med å forlenge kontrakten med 19 år gamle Fabio Carvalho. Den angripende midtbanespilleren som har et magisk touch på ballen kom til Fulham i 2014. – Til tross for at absolutt alle så hans kvaliteter, inkludert engelske aldersbestemte landslagstrenere klarte ikke Fulham annet enn å komme med en toårs litt stusselig betalt kontrakt da han ble gammel nok i 2020. De angrer i dag de ikke hadde mer krutt i signaturpennen den gangen. – Til deres forsvar hadde de rett før brukt ekstremt mye penger på spillere uten å lykkes så eier Sahid Kahn var i sparemodus.

Blir hovedtrener i Express

Erik Krokvik leies inn fra FK Jerv som hovedtrener denne sesongen.
Les mer om:

Granskar om Djokovic laug

Australias immigrasjonsminister har enno ikkje avgjort om han vil bruke makta han har til å utvise Novak Djokovic, trass i at tennis-esset i går fekk rettens løyve til å opphalde seg i landet, sjølv om han ikkje er vaksinert mot covid. Immigrasjons-styremaktene granskar no om Djokovic kan ha gitt usanne opplysningar i sin visumsøknad. Han oppgav å ikkje ha vore på reise i dei siste 14 dagane før han kom til Australia.

Britiske medier mener Alexander Isak vil bytte plass med Edinson Cavani

I Sverige snakker de nesten like mye om 22 år gamle Alexander Isak som Zlatan Ibrahimovic. – Og det med god grunn, han har en raffinert målteft som skaper spektakulære mål når han har rytmen. Det har skjedd i høyere tempo etter han byttet til Real Sociedad i i 2019. – Han ser også ut til å trives i angrepet sammen med Alexander Sørloth som er på utlån fra RB Leipzig. Stolleken er i gang En rekke britiske medier melder at sjefene på Old Trafford ser på Alexander Isak som en erstatter for Edinson Cavani som trolig er på vei til Barcelona.

Tilbyr Lingard monsteravtale

Engelske aviser er ikke enige i om hvor Manchester United spiller Jesse Lingard befinner seg når vinduet åpner i januar, men de er helt enige i at det ikke er på Old Trafford og at han kommer til å tjene svært godt. The Times skriver at Newcastle forbereder en monsteravtale for Lingard. Det skal allerede være åpnet er det en dialog mellom klubbene om en mulig avtale når overgangsvinduet er åpent i januar – Klubben ønsker å tilby en kontrakt som skal strekke seg til 2026. Ukelønnen vil være starte 100.000 pund (ca.

Sønnen Atlético Madrid manager Diego Simeone er sterkt ønsket i Premier League

Det vi har sett av Hellas Verona spiss Giovanni Simeone, sønn av Atlético Madrid manager Diego Simeone denne sesongen er tungt imponerende. – Det har vært en lang reise og mange som trodde på 26 åringen tidligere har mistet håpet. Diego Simeone var på «høyden» for tre år siden, men etter overgangen til Cagliari i fjor sommer gikk det bratt nedover. Les: Xavi kan rote seg inn i «Solskjær-fellen» Cagliari, som har Simeone Jr på kontrakt hadde gitt opp håpet og lot han gå på låneavtale med opsjon på kjøp i sommer.