Nyheter om EvertonTottenham rasket til seg Richarlison fra Everton, nå går Chelsea for det største forsvarstalentet

Frank Lampard visste det måtte komme, men det er likevel surt når det skjer. Richarlison, spilleren som leverte 1/4-del av scoringen forrige sesong, bærer nå Tottenham-drakt. Svakheten Everton viste forrige sesong har fått klubber til å kretse rundt de beste spillerne som søker en vei ut, og enda verre for Everton: De største talentene. Ifølge Football Insider har Chelsea planen klar for å hente et av de største forsvarstalentene i England. Ishe Samuels-Smith rundet 16 i begynnelsen av juni, men har likevel vært fast på Evertons U18-lag som forrige seosng gikk til 5.

Everton klar med sommerens første signering

Sist sesong var det ikke så mye som minnet om en storklubb på Goodison Park. Everton er enda ikke helt over mistet av Carlo Ancelotti i fjor sommer til Real Madrid. En annen managerlegende forsøkte å være plaster, men Rafael Benitez fikk det rett og slett ikke til og fikk sparken halvveis i sesongen. Med Frank Lampard ved roret kunne man se tegn til bedring på slutten av sesongen og Everton, som definerer seg som en av de store, klarte med et nødskrik å unngå nedrykk. – Nå som deres største stjerne forlater klubben blir det ekstra trykk på sommerens overgangsmarked.

Bekreftet: Tottenham henter inn islandske Steinsson

Aldri hørt om Gretar Steinsson? Da er er du i samme båt med flere andre. Etter at Richarlison ble bekreftet som Spurs-spiller denne uken, har vi skjønt at Conte går inn i sesongen med en kanonsterk offensiv tropp. Nå skal en islending gjøre hele klubben bedre når det gjelder som mest. Steinsson har spilt for Bolton Wanderers og AZ Alkmaar, noe som ikke automatisk kvalifiserer til jobb hos Spurs, men det er jobbene som teknisk direktør og ansvarlig for rekruttering og utvikling som har gjort islendingen til rett mann for Tottenham.

Everton signerte Tarkowski

James Tarkowski er klar for Everton og har signert en fireårsavtale med Premier League-klubben. Han blir dermed i toppdivisjonen etter at Burnley rykket ned. Tarkowski har spilt for Burnley siden overgangen fra Brentford i februar 2016, men etter at nedrykket var et faktum, forlot han dem da kontrakten hans gikk ut. – Jeg er veldig glad for å være her. Manageren var en stor faktor i valget, sier Tarkowski, ifølge NTB.
Les mer om:

En stor dag i London: Tottenham har signert med Richarlison

Det har vært varslet den siste uken, nå kom signeringen som får Antonio Conte til å smile. Han måtte se Romelu Lukaku forsvinne ut av Premier League på utleie til Inter, Tottenham sikrer seg senterforwarden som scorer 10 i PL for en klubb som har slitt med absolutt alt forrige sesong. En stor seier for Tottenham – og direktør Fabio Paratici. Richarlison fikk gjennombruddet hos Everton og sender en stor takk til klubben.

Tottenham kjøper Richarlison fra Everton

Richarlison (25) forlater Everton for Premier League-kollega Tottenham. Den brasilianske spissen kan komme til å koste over 600 millioner kroner. Richarlison og Everton har lagt bak seg en forferdelig sesong som endte med at de til slutt greide å holde seg i Premier League. Kommende sesong skal han spille mesterliga med Tottenham. Klubben bekrefter overgangen på sine nettsider fredag. Richarlison har spilt for Everton de fire siste sesongene etter overgangen fra Watford. (NTB)

Tommelen opp!

Absolutt alt lå til rette for suksess da Chelsea hentet den belgiske spissen Romelu Lukaku fra de regjerende seriemestre Inter Milan sist sommer. – Det gikk trått og den siste tiden har Lukaku jobbet aktivt for å få til en retur til Inter Milan. Nå er det endelig tommelen opp. Både Inter og Chelsea bekrefter at Romelu Lukaku går på lån til den italienske storklubben neste sesong. – Lånebeløpet sies å være 8 millioner euro.

Chelsea går helt bananas – har fire midtstoppere på blokka

Det er ikke ofte vi syntes synd på Thomas Tuchel, til det er han altfor godt betalt og breial, men midtstopper-kabalen den siste sesongen som aldri gikk opp sørget for å skape uro gjennom hele sesongen. Det er derfor som forventet at manageren har gitt beskjed til de nye klubbeierne at i sommer handler det om midtstoppere, midtstoppere og flere midtstoppere. Da den tidligere PSG-manageren tok over etter Frank Lampard, var noe av det første han gjorde, var å gi de ignorerte midtstopperne Rüdiger og Andreas Christensen tillit fra start.

Toppklubb i Premier League vil ha Pickford!

Vil sette Evertons finansielle situasjon på prøve.

Everton har sett potensialet

José Mourinho smilte lurt da han presenterte den unge PSV-spilleren som Tottenham-signering i januar 2020. 27 millioner pund var det som måtte til for det the special one mente ville bli en nøkkelspiller for Spurs. Portugiseren måtte gi fra seg plassen i året etter, Steven Bergwijn spilte seg aldri helt inn hos Spurs-supporterne eller i Premier League. Nå er det klart for exit. 24-åringen har vært linket til exit det siste året, Daily Mail hevder Tottenham har gitt grønt lys til de som matcher investeringen de selv gjorde i spilleren i 2020 (rundt 300 millioner kroner).

Mannen bak «The McGeady Spin» Aiden McGeady har signert for ny klubb

Den irsk-skotske venstrevingen Aiden McGeady har absolutt alle de kvaliteter som trengs for å ha en særdeles underholdene kveld på puben med gode venner. – I tillegg er han en meget kreativ og driblesterk fotballspiller. Mange har fulgt med på kamper med hans tidligere klubber Everton og Sunderland bare for å få med seg hva slags kreative sprell som McGeady kunne finne på. 36 åringen som startet sin karriere som liten gutt for Celtic har oppkalt et eget triks etter seg, du ser «The McGeady spin» under.

Goal: Tottenham klar med bud på Harry Kane-erstatter

Få om ingen i Premier League kan matche Harry Kane på sitt beste. 2020/21-sesongen var Big Harry på topp med assists og scoringer. Forrige sesong ga overgangs-kaoset forrige sommer måltørke de første månedene, 27 scoringer (17 i Premier League) viser likevel at 28-åringen fortsatt har magiske evner foran motstandernes mål. Spurs-direktørene vet likevel at det nærmer seg en slutt på arbeidsforholdet. Sadio Mané trengte nye utfordringer etter seks år hos Liverpool og gir seg på topp. Robert Lewandowski trygler om å slippe unna Bayern etter å ha levert 344 scoringer for klubben.

BBC: Everton klar for å utnytte nok en mulighet i London

Harry Winks. Det tidligere Tottenham-talentet som har måttet se den ene forsterkningen etter den andre hentes inn til sin posisjon. Forrige sesong ble det 30 kamper på 26-åringen (stort sett innhopp), men fra mars da innspurten til Conte startet mot Champions League-billetten, har det blitt fattige 65 minutter på Premier League-arenaen for Winks. I den blå delen av Liverpool gjøres det klart for å utnytte muligheten. I januar hentet Spurs Rodrigo Bentancur, denne sommeren er også Yves Bissouma hentet inn som forsterkning på midtbanen.

Lampard vil lokke Tottenham-spiller til Goodison

Den engelske midtbanespilleren har slitt med å spille seg til fast plass på Tottenham siden Mauricio Pochettino fikk sparken i 2019. Everton er interessert i å hente Tottenhams Harry Winks i sommer. Siste: Vil hente Gareth Bale hjem! Winks spilte 30 kamper i alle konkurranser forrige sesong, men startet bare ni Premier League-kamper, hvorav den siste kom i februar. Harry Winks 26 åringen som var en Tottenham-fan som gutt, vil gjerne få fart på karrieren igjen og vet at han neppe kommer til å spille det antallet kamper han ønsker under Conte denne sesongen.

Romelu Lukaku har bestilt flyttebil

Det er under et år siden den belgiske spissen Romelu Lukaku forlot Inter Milan med seriegull i lomma, nå skal en avtale om en retur være på plass. Chelsea har ikke hatt samme glede av sitt kjøp på 115 millioner euro som Inter hadde med sitt 74 millioner euro kjøp fra Manchester United. Slik det ser ut har Romelu Lukaku suksess i annenhver klubb han spiller for. – Første runde i Chelsea gitt dårlig, så ble han toppscorer i Premier League mens han spilte for Everton, i Manchester United skuffet han stort og i Inter Milan var han sprudlende god.

Manchester City har Kieran Tierney som plan b

Vi vet fra før at Manchester City manager Pep Guardiola er svært opptatt av å hente Marc Cucurella fra Brighton. Men det kan vise seg å være vanskelig, sterke krefter i feriebyen ønsker venstrebacken skal bli. The Scotsman skriver at Manchester City ønsker rekruttere Kieran Tierney fra Arsenal som plan b dersom det ikke skulle bli noe med Marc Cucurella. – Med stor sannsynlighet forlater Oleksandr Zintjenko Manchester City denne sommeren, både Everton og Newcastle har satt igjen jobben med å signere han.

Haaland skal til London i sin første Premier League-kamp!

I dag ble Premier League-terminlisten sluppet. Haaland og City møter West Ham i London i første serierunde. Manchester City starter sitt forsvar av Premier League-tittel 7. august. Og får ganske grei motstand de første kampene: Citys fem første: West Ham (b), Bournemouth (h), Newcastle (b), Crystal Palace (h), Nottingham Forest (h) Men Premier League er tilbake i aksjon to dager tidligere fredag ​​5. august, når Crystal Palace møter Arsenal. Tidenes?

Haaland ligadebuterer mot West Ham

Erling Braut Haalands nye klubb, tittelforsvarar Manchester City, opnar ligasesongen med bortekamp mot West Ham 7. august. Det viser ligaprogrammet som blei offentleg i dag. Liverpool sesongopnar borte mot nyopprykka Fulham. Chelsea opnar borte mot Everton, og Manchester United heime mot Brighton. Men det er Martin Ødegaard og Arsenal som får æra av å vere aller først ut. Dei møter Crystal Palace fredag 5. august. Liverpool - Manchester City gårt 15. oktober, returkampen i Manchester 1. april. Men først skal dei to møtest i Community Shield 31.

BBC: Tidligere Manchester United-boss leder kjøp av Everton

Newcastle ble til slutt solgt, Chelsea det samme. Som en av de desidert råeste eksportvarene i sportsverden, er investorer fra de fleste kontinentene på jakt etter å eie en Premier League-klubb. I den blåe delen av Liverpool har Everton-eieren signalisert at han har gått lei av av å dra lasset alene. Fahrad Moshiri gikk tidligere i måneden ut og beklaget overfor Everton-supporterne for feilvurderingene på overgangsmarkdedet de siste sesongene, det er ingen hemmelighet at han er åpen for nye investorer i klubben som kan bidra med kapital – eller like godt overta aksjemajoriteten.

Burnley tappes for talent

For tre uker siden ble det på sesongens siste dag klart at, Leeds reddet plassen i Premier League og Burnley måtte ta turen ned til Championship. Mens managerjobben fortsatt er ledig har de som er igjen på Turf Moor sendt listen over spillere som blir og spillere som drar. Og listen med de som må dra er lang!. Det kan bli tøft å komme raskt tilbake.

Everton benytter seg av opsjon, men får også et tilbud skjøvet tilbake over bordet

Frank Lampard har snart fått tilbake hvilepulsen etter noen måneder i konstant fight-modus. Dette ga resultater, og sesongen starter i Premier League. Etter at Everton har tatt noen mindre heldig grep på overgangsmarkedet de siste årene, følger vi spente med på hvilke trekk som gjøres med Lampard på vakt. Uka avsluttes med én spiller med videre, én ut. 34-åringen Begovic har vandret hvileløst mellom engelske klubber siden 2005 på overganger og utleie. Forrige sesong hos Everton på utleie fra Bournemouth sørget han for at det ikke blir pakking på nytt.

Nord-Irlands trenerhelt Billy Bingham er død

Fotballtreneren Billy Bingham, som ledet Nord-Irland til VM i 1982 og 1986, døde torsdag, 90 år gammel. Det melder BBC. Bingham var kjent som en taktikkens mester og var trener to av VM-sluttspillene Nord-Irland har spilt i. Han spilte selv i det første, i Sverige i 1958, da nordirene gikk til kvartfinalen. – Billy har en unik plass i Nord-Irlands fotballhjerter gjennom at han både spilte og trente i VM-sluttspill. Det er med stor sorg vi har mottatt beskjeden om hans bortgang, uttaler Nord-Irlands fotballforbund. Bingham var nordirsk landslagssjef fra 1967 til 1971 og fra 1980 til 1993.

Nå får Everton-supporterne endelig det de har ventet på

De siste årene (altfor mange) har Everton-supporterne vært med på en berg-og-dalbane tur som stort seg har i nede i Premier League-dalen. Nå kommer beklagelsen fra klubbeieren. Carlo Ancelotti bragte orden og håp inn på Goodison Park da han første del av sesongen viste Everton-supporterne at klubben faktisk har en plass i øvre del av Premier League, og endte sesongen åtte fattige poeng bak Chelsea på 4. plass.

Frank Lampard har ny midtstopper på plass

Everton-manager Frank Lampard er i gang med å styrke stallen som holde klubben unna nedrykksstriden nesten sesong. Midtstopper James Tarkowski er på medisinsk test i forkant av en overgang til Everton. 29-åringen er uten kontrakt denne sommeren og ser ut til å forlate Turf Moor etter at Burnley rykket ned fra Premier League.