Nyheter om Everton


Skal nekte Tottenham Mikkel Damsgaard – med Tottenhams penger

Interessen for Mikkel Damsgaard har eksploderet etter at 21-åringen viste at han ikke sto tilbake for de beste avslutterne i EM. Ifølge Calciomercato satte Liverpool og Everton i gang et race etter Damsgaard, AC Milan skal ha kommet med et bud på rundt 20 millioner euro pluss Andrea Conti. Les: Fighter Wayne Rooney nekter å gi seg Forrige uke kom La Republicca med påstanden om at Sampdoria hadde mottatt et bud fra Tottenham på 25 millioner euro.

Steven Gerrard ble sjokkert: Garantert en klubb han ALDRI, ALDRI, ALDRI kommer til å trene

Da Carlo Ancelotti avbrøt det halvferdige prosjektet i den blå delen av Liverpool, fikk ryktene fart om hvem som var kandidater til jobben. En periode ble navnet til Steven Gerrard linket til Goodison Park. Det endte med at tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez tok frem den pragmatiske siden, og signerte for sin tidligere byrival. Benitez måtte tråkle seg gjennom hatmeldinger og dødstrusler på vei mot signering, et tydelig tegn på en tidligere Liverpool-manager i sjefstolen på Goodison Park mildt sagt ikke var uproblematisk.

Skal United kjøpe Kalidou Koulibaly, må de kalkulere med at Luciano Spalletti er del av flyttelasset

Han betegnes som en av verdens beste midtstoppere. Det siste året har Koulibaly stort sett blitt linket til en overgang til diverse toppklubber i de største ligaene.

Stjerne-duo serieåpner med derby

«Norske» Chelsea begynner forsøket på å forsvare forrige sesongs ligatittel borte mot naborival Arsenal i første runde. De regjerende mesterne får en tøff start på den kommende sesongen i den engelske toppdivisjonen for kvinner. Serieåpningen helgen 4. og 5. september mot Arsenal følges opp av en hjemmekamp mot Everton, før de blåkledde fra London tar turen til Manchester og møter United. Der blir det et gjensyn med tidligere lagvenninne Maria Thorisdottir, som byttet ut London med Manchester forrige sesong. Slik spilles første og siste serierunde: Søndag 5.

Budrunden i gang: Mikkel Damsgaard skal hentes til Premier League

Sampdoria visste allerede før EM de satt på et av de mest lovende talentene i Serie A, etter EM vet de at de også sitter på en stor og voksende gullkalv. Nå har budene begynt å komme. Allerede før EM var flere klubber på ballen. Ifølge Calciomercato har Liverpool og Everton begge og samtidig satt i gang et race etter Damsgaard, AC Milan skal ha kommet med et bud på rundt 20 millioner euro pluss Andrea Conti, Tottenham var ivrige, men ønsket å ha på plass manager først.

Demerai Gray stakk til Bundesliga etter nyttår – er nå tilbake i Premier League

Da vingen forlot Leicester for et halvt år siden var forventningene hos Bayer Leverkusen høye. 163 kamper for en av Premier Leagues beste klubber og spill for U-landslagene til England er solide refeanse. 12 kamper senere er Bundesliga-oppholdet over for 26-åringen. Gray kom innpå i 437 minutter i Bundesliga, der han produserte 1 scoring og 2 assists. Selv om scoringen kom i debuten, er det ikke akkurat mye å skrive hjem om. Les: Bayer Leverkusen har banket på hos Liverpool Rafael Benitez og Everton har bestemt seg for å løse floken til spiller og klubb.

Liverpool Echo: James Rodriguez har fått beskjeden

Carlo Ancelotti var mannen som hentet James Rodriguez til San Bernabeu – og Goodison Park. Rafael Benitez tok over for Ancelotti hos Real og gjør det samme hos Everton. For kolombianeren betyr dette bare én ting. Da vi så på Evertons Twitter-konto der Rodriguez er poster boy for den nye hjemmedrakta til klubben, var vi overbevist om at 30-åringen skulle få arbeidsro til å jobbe seg videre tilbake til formen vi vet han har inne. Les: Juventus har stengt kapellet for Giorgio Chiellini Ifølge Liverpool Echo er situasjonen en helt annen.

Rafael Benitez sin andre Everton signering ble Bournemouth-keeper Asmir Begovic

Den bosniske keeperen Asmir Begovic har signert en kontrakt med Everton på ett år. 34 åringen kom til Bournemouth i 2017 fra Chelsea (før det Stoke). – Det har blitt utlån til Qarabag og AC Milan. Etter et solid sesonglån i Everton, har den svenske landslagskeeperen Robin Olsen (31) returnert til moderklubben Roma etter at avtalen hans gikk ut i slutten av juni. – Dette åpnet opp Asmir Begovic. Everton manager Rafael Benitez første signering siden han tok ledelsen på Goodison Park forrige måned ble Andros Townsend bare noe timer senere Asmir Begovic på plass.

Andros Townsend gjør et byks opp fra Crystal Palace

Palace-entusiaster vil hardnakket hevde at det er en nedtur å spille for Everton etter fem sesonger på Selhurst Park, men for Townsend som sto uten kontrakt oppleves dette garantert som et solid klyv. Eller som Townsend selv beskrev det til Liverpool Echo: Everton er en gigantklubb og har store ambisjoner for sesongen. Som klisjeen lyder, dette var en no-brainer. Les: Tull og Jorge Mendes-fanteri om Braithwaite Som Rafa Benitez sin første signering, blir Townsend også et minisymbol på veien videre. Han er spilleren som har samlet erfaring fra flere engelske klubber enn de andre.

Everton henter PL-veteran

Andros Townsend har skrevet under en toårsavtale med Everton. Den 30-årige kantspilleren sto klubbløs etter at kontrakten med Crystal Palace løp ut tidligere i sommer. Han står også med 13 A-lagskamper for England.
Les mer om:

Tidligere Tottenham-veteran Aaron Lennon dumpes

Forrige sesong ble det solide 36 kamper på høyrevingen hos Kayserispor. Med kontrakt løpende til neste sommer, var planen etter sommerferien klar for Lennon. Det vil si, frem til mandag. Da kom bekreftelsen på at kontrakten med den tyrkiske klubben er revet over. Nå skal vi ikke spekulere i hva som har skjedd (de skal såkalt ha blitt enige om bruddet), resultatet blir det samme. Nå må den tidligere Tottenham -og Everton-spilleren ut og jakte klubb.

Det er hvertfall ikke Everton-supporterne som trenger å frykte Rafael Benitez

«Vi vet hvor du bor – ikke signer». Grunnlaget for truslene mot Rafael Benitez burde egentlig fått oss til å skratt-le, men trusler er trusler. Selv tar spanjolen det hele med stor ro. Noe sier oss at han har vært borti mye i løpet av karrieren som inkluderer trenerjobb hos Valencia, Inter, Chelsea, Napoli, Real Madrid, Newcastle – og Liverpool. -Det hører sammen med konteksten. Det er lenge siden at jeg kjempet for min klubb (Liverpool).

Nå som Zidane er ute legges det en plan for Marvin Park

Marvin Park var en av overraskelsene i Real Madrids sist sesong. Unggutten debuterte i La Liga på utlån hos Real Sociedad, før han dukket opp igjen på Santiago Bernabéu mot slutten av sesongen da manager Zinedine Zidane trengte ham. Med Los Blancos som forrige sesong bestemte seg for at akademiproduktene deres skulle vises i førstelaget, var Marvin en av få som viste at de fortjente sin plass i klubben i managerens øyne. Les: UEFA skal hjelpe Norge til EM Da skader «tvang» Zidanes, gjorde Marvin jobben sin, oppfylte han til gangs forventningene og viste nødvendig karakter.

Mikkel Damsgaard i et ekte Merseyside-derby

Sampdoria viste allerede før EM de satt på et av de mest lovende talentene i Serie A, etter EM vet de at de også sitter på en stor og voksende gullkalv.! Liverpool og Everton har kastet seg inn i kampen om Mikkel Damsgaard som etter en vellykket sesong i serie a ble dansk EM helt. Sampdoria insisterer fortsatt på at de vil følge planen deres er å beholde 21 åringen i et år til, en plan ingen tror på lenger.

Joshua King slipper å dra hjem til Vålerenga

Det så mørkt ut etter Everton valgte å ikke forlenge med den norske angrepsspilleren Joshua King, i vinter ga de han muligheten til å «bli med på noe stort», men det ble med benken og et halvt års ørkenvandring. I slike tilfeller er det ofte en dynamikk for ingenting går og det var en reel fare for at 29 åringen som så mange andre denne sommeren måtte bite i det sure eplet og ta turen hjem. – Nå har det løst seg for Oslogutten som har skrevet under på en langsiktig avtale med Watford.

King til Watford

Watford har signert den norske landslagsspissen Joshua King på en toårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år. King tilbragte vårsesongen i Everton hvor han fikk 11 kamper.
Les mer om:

King klar for ny klubb

Joshua King fortsetter karrieren sin i Watford. Det melder klubben selv på sin Twitter-konto. Nordmannen har signert en toårskontrakt med klubben som rykket opp til Premier League denne sesongen. King var på utlån til Everton forrige sesong, der han slet med å få spilletid. Før det spilte han seks sesonger for Bournemouth, der han var en av lagets viktigste spillere i deres år i Premier League. Han har vært en viktig brikke på det norske landslaget i flere år. I sommer lanserte han også sin egen gratis fotballskole i Norge.

Carlo Ancelotti så keen på Richarlison at han vil bryte egen regel

Da Real Madrid manager Carlo Ancelotti for noen uker siden i all hast forlot Everton, var han, ifølge seg selv godt i gang med gjenreisningen av Merseysideklubben. – En viktig brikke i gjenreisingen var den brasilianske spissen Richarlison. ESPN melder at Carlo Ancelotti nå vil bryte sin egen regel om å ikke fiske spillere ut av klubber han har ledet før det har gått et overgangsvindu. – Han har snakket med president Florentino Pérez at han ønsker seg Richarlison, noe som kan bli vanskelig, sjefen har ikke akkurat på seg spanderbuksene om dagen.

Må være den beste analysen på hvorfor Englands EM-tropp er en gedigen suksess for balløya

Vi har ikke tall å støtte oss til, men har inntrykket av at nordmenn gjennom tidene plasserer England høyt oppe på lista over nasjoner vi ønsker skal vinne de største mesterskapene. For oss ble det en tankevekker da vi under forrige EM befant oss i en engelskdrevet pub i Marbella, og satt inneklemt mellom engelske supportere for å se De Tre Løvene spille seg videre i sluttspillet. For aldri før har vi hørt noen rakke så mye ned på sine egne spillere og krangle om det var United-spilleren, Liverpool-spilleren eller de fra Chelsea som sucked the most.

Slettes ikke sikkert Philip Zinckernagel spiller i Premier League til høsten

I vinter kom en av Eliteseriens aller beste Philip Zinckernagel til den engelske klubben Watford fra Bodø/Glimt til Watford med seriegull i baklomma. Manager Xisco Muñoz var hentet inn for å bringe Watford tilbake til Premier League, han ønsket å bruke den meget målfarlige dansken og Bodø/Glimt måtte la han gå. Målet er nådd, Watford er tilbake! Philip Zinckernagel som spilte 21 kamper for Watford mistet noe av gløden han hadde i Bodø/Glimt og scoret bare et enkelt mål, det holder trolig ikke på et lag som vil oppgradere betydelig denne sommeren.

Declan Rice skyver nok et tilbud tilbake over bordet

Det hersker ingen tvil om at Declan Rice er West Hams største ressurs. 22-åringen er fullstendig klar over det samme. Så når midtbanespilleren fortsetter å vise seg frem med løvelogoen på brøstet, stiger selvtilliten, markedsprisen – og Rice sine forventninger til de kommende sesongene. Les: Vi skjønner United har gjort en god deal når Dortmund-direktøren surmuler 22-åringen har fortsatt tre år igjen av kontakten, men med bud i området 100 millioner pund «tvinges» West Ham å slippe Rice. Spesielt hvis spilleren selv setter press på en exit.

Tottenham og Everton barker sammen i budkrig

Litt i overkant dramatisk overskrift, men for «ferskingene» Nuno Santo og Rafael Benitez kan rundene i ringen om en midtstopper ha betydning for sesongen. Conor Coady. Wolverhampton-supporterne vil ikke miste forsvarsgeneralen sin, men med både Tottenham og Everton på offensiven skal det holde hardt å få beholde 28-åringen. Les: Vi skjønner United har gjort en god deal når Dortmund-direktøren surmuler Det er Football-Insiders kilde hos Tottenham som hevder Coady har vært et prioritert mål allerede underveis i forhandlingene mellom London-klubben og Nuno Santo.

Evertons managerflopp er tilbake på fotballøya

Hvis Everton fans måtte velge mellom Rafael Benitez som de faktisk har fått i fanget som manager (til tross for at de hater alt han har gjort mot klubben som sjef i Liverpool) og Marco Silva som fikk sparken i 2019, tror vi de etter litt betekningstid faller ned på Rafael. Denne sommeren er det virkelig stollek blant managere, vi skal ikke summere opp enda, for det kommer mer, mye mer. Fulham som rykket ned til Championship med glans er uten manager etter at Scott Parker for noen dager siden overtok roret i Bournemouth.

Tre klubber jager Olsen

Det som så ut til å bli en trist sommer for den svenske landslagskeeperen Robin Olsen blir trolig ikke så ille. Hans storspill i sommerens EM er en viktig grunn til at Sverige kom såpass langt. – Røk ut i åttendedelsfinalen mot Ukraina. Robin Olsen er Roma spiller som frem til nå har vært på utlån hos Everton. – Det utlånet er over og en retur til Serie A ble plutselig vanskelig etter Jose Mourinho overtok som manager.

Rafael Benitez skal fullføre prosjektet til Carlo Ancelotti

Et tydelig tegn på at ikke alt er som det skal være i Merseyside er det faktum at de nå får sin femte manager på bare fem år. – Prosjektet som Carlo Ancelotti satte i gang før han ble hentet til Real Madrid var lovende og håpet nå er at en tilsvarende meritert manager skal klare å ta stafettpinnen videre på en god måte. Den tidligere Liverpool sjefen Rafael Benitez er til høylytte protester fra Everton fans ansatte på en treårskontrakt som manager for Everton. Les: Fotballnomaden Steven Caulker klar for ny medisinsk test «Jeg er henrykt over å kunne slutte meg til Everton.