Nyheter om Everton


Én dårlig og én god nyhet for Everton-supporterne

Når Everton har spilt Premier League-kamper, da har også Abdoulaye Doucouré vært nitti minutter på banen. Sesongen for den sentrale midtbanespilleren har startet bra med 2 scoringer og 4 assists på 8 ligakamper. Mot West Ham gikk det dessverre ikke like bra. Søndag fikk David Moyes og gjengen fikk med seg full poengpott på Goodison Park etter en sen scoring.

West ham plastret såret etter Brentford-tapet

Everton kom fra 2-0 seier over Norwich og en tilfredsstillende poengdeling med United. David Moyes og West Ham hadde et bittert 1-2 tap på hjemmebane mot jyplingen Brentford som skulle revansjeres. Kampen mellom Toffees og Hammers startet i et forrykende høyt tempo som endte med én fattig scoring. Ikke spesiell uttelling, men spenningen, trøkket og intensiteten når to av Englands beste klubber møtes, kompenserer for manglende scoringer.

Everton blir for sterke hjemme på Goodison Park

Everton tar i mot West Ham på søndag i viktig kamp om plass i Europa
Les mer om:

Everton blir for sterke hjemme på Goodison Park

Everton tar i mot West Ham på søndag i viktig kamp om plass i Europa
Les mer om:

Everton blir for sterke hjemme på Goodison Park

Everton tar i mot West Ham på søndag i viktig kamp om plass i Europa
Les mer om:

Nå har ikke Solskjær noe annet valg enn å slippe løs Ronaldo

Luxembourg skal ikke by Portugal på noen problemer, noe som heller ikke skjedde på tirsdag. Likevel skal ingen ta fra portugiserne den overbevisende 5-0 seieren – heller ikke scoringene til Ronaldo. For de var det mange av. Hattrick på United-spilleren, og en tale på Instagram etter kampen som viser at 36-åringen er like tent på titler som for ti år siden. -Jeg lovet at jeg alltid vil kjempe etter mer, mer og mer. Det er i DNA´et mitt og lagets. Vi er aldri tilfredse, vi gir aldri gi opp.

Hvordan ble Premier League verdens mest sette fotballiga?

I en ny dokumentarserie som NRK har kjøpt inn får du et innblikk i den fantastiske historien om Englands øverste divisjon. Premiere i dag! «Premier League – en helt annen liga» tar oss med på reisen fra da engelsk fotball ble sett på som bakgårdsidrett på 80-tallet, til det som i dag er verdens mest lukrative sportskonkurranse. TILBAKE? Frank Lampard tar over verdens rikeste klubb? De viktigste hendelsene blir gjenfortalt av noen av de mest sentrale aktørene i Premier League-historien, blant annet Eric Cantona, Alan Shearer, Peter Schmeichel og David Beckham.

Bekreftet: Sergio Romero blir lagkompis med norsk landslagsspiller

I 2020 var Sergio Romero på vei til Everton. Manchester United satte ned foten for utleie/overgang, og kjærsten til Romero raste på sosiale medier over den manglende respekt for mannen hennes. Gjennom 2020/21-sesongen ble argentineren holdt helt utenfor kamparenaen, og i juni bar det ut på markedet som free transfer. Siden har det vært stille rundt Romero. Frem til nå.

Maanum med praktscoring

Frida Maanum leverte en scoring av det lekre slaget da Arsenal slo Everton 3-0 søndag. Laget står med full pott etter fem kamper i den engelske superligaen. Tre minutter før full tid var det duket for Maanum-show. Den norske landslagsspilleren førte ballen elegant forbi en Everton-spiller, før hun feide ballen inn ved stolpen fra rundt 19 meter og fastsatte resultatet til 3-0. Seieren gjør at Arsenal troner helt øverst på tabellen, tre poeng foran Guro Reiten og Maren Mjeldes Chelsea.

Football-Insider: Koulibaly blir den nye forsvarssjefen i Premier League

Kalidou Koulibaly er spilleren som konstinuerlig har vært på vei ut fra Napoli de siste to sesongene. Klubbeier og sirkusdirektør Aurelio Laurentiis har selv sørget for å hause opp stemingen på overgangsmarkedet – og for at salget aldri ble realisert. Manchester United, City, Liverpool, Everton, med flere er linket til spilleren som rangeres som en av verdens beste midtstoppere. Nå har United skaffet seg Varane, City har Ruben Diaz, Liverpool har van Dijk tilbake. Everton ble, ifølge Football-Insider, stanset i fjor av Financial Fair Play reglene.

Solskjær trekker overraskende i håndbrekket for Donny van de Beek

Everton manager Rafael Benítez har sett over til nabobyen Manchester og fått med seg hvordan Ajax stjerne Donny van de Beek har blitt forvandlet til benkefyll etter overgangen til Old Trafford. Den spanske trenerlegenden frister med spilletid og jobber for en overgang i januar, helst kjøp, men en låneavtale er også aktuelt. – 24 år gamle Donny van de Beek har bare fått seks minutter til å spille for Manchester United i Premier League denne sesongen.

Ekte kjærlighet! Khabib Nurmagomedov og Cristiano Ronaldo

UFC stjernen Khabib Nurmagomedov hadde en rekke gjøremål i England denne uten og benyttet tiden til å besøke som gode venn Cristiano Ronaldo på Manchester United sitt treningsfelt i tillegg til å se på 1 – 1 kampen mot Everton på Old Trafford. Cristiando Ronaldo startet kampen noe som Khabib syntes var litt skuffende, men det hindret han ikke til å legge ut et bilde av seg selv og sin gode venn på Instagram.

90min: United planlegger å gi Wan-Bissaka tøffere konkurranse i vinter

Som hos alle andre storklubber slappes det heller aldri av hos Manchester United. En spiller som funger på banen nå, betyr ikke at den hvileløse jakten på spillere som bidrar inn i tittel-kampene avtar. I sommer hanglet det med rykter fra engelsk og spansk side om at Kieran Trippier skulle inn og pushe Wan-Bissaka på høyrekanten. Atletico satte hindringer i veien og tvang United til å stå over forsterkningen. Uniteds overgangsbudsjettet (pluss 150-200 millioner kroner til Ronaldo) ble brukt for å få Jadon Sancho og Raphael Varane i hus.

Everton bekrefter interessen for Donny van de Beek

Evertons sportsdirektør Marcel Brands har bekreftet at klubben er interessert i å kjøpe Manchester United -midtbanespiller Donny van de Beek. Den nederlandske landslagsspilleren har etter overgangen til Old Trafford fra Ajax i 2020, ikke klart å etablere seg på førstelaget. Han var synlig frustrert da han forble en ubrukt innbytter i Uniteds 2-1-seier over Villarreal i Champions League forrige uke. Les: I det 89.

Sir Alex Ferguson uenig med Solskjær

Settingen var litt spesiell, men kommentaren fra Ferguson var ikke til å misforstå. For skotten er det eneste rette å sette de beste spillerne på banen fra start. Punktum. Det var i 1-1 kampen mot Everton at Ronaldo startet denne søndagen på benken. Solskjær forklarte det hele med at laget trengte refreshing etter den fysisk og emosjonelt krevende seieren over Villareal tre dager i forveien. Les: Brentford har fått blod på tann – gjør klart bud på rundt 150 millioner CR7 kom innpå i andre omgang de United lå foran med 1-0, men kunne ikke hjelpe laget til seier.

Mundo Deportivo: Cavani åpner for La Liga i januar

Vi digget da United og Cavani ble enige om forlengelse etter forrige sesong. 10 scoringer på 26 Premier League-kamper og 6 mål i Europaligaen skulle bare være begynnelsen. Så kom en lengre pause, «tap» av draktnummer 7 og en unødvendig skade i treningskamp mot Stoke i september. Selv om det var Cavani som selv høytidelig skal ha overlevert draktnummeret til CR7, betyr ikke det at han er villig til å gi fra seg all spilletid også. Mot Everton denne helgen var det første kamp fra start.

Endelig en Rooney som firemålsscorer mot Liverpool

Når du er en elleve år gammel fotballspiller skal du egentlig slippe å bli omtalt i pressen, men når etternavnet ditt er Rooney og du banker inn fire scoringer mot Liverpool, da gjelder ikke samme regler. For engelsk presse (og vi) tok gladelig imot historien der Kai Rooney følger fotsporene til pappa Wayne. På søndag ble det fire scoringer på 11 åringen da Uniteds U12-lag tapte mot Liverpool med 5-4. Les: Arild Sundgot sparket etter sju strake tap Rooney jr. sto for scoringene, og har siden desember i fjor vist at United-akademiet gjorde et godt valg.

Presset øker på Solskjær

Manchester United klarte ikke å avgjøre kampen til sin fordel mot Everton. Oppgjøret på Old Trafford endte 1-1. Nå øker presset på Ole Gunnar Solskjær.

United slapp igjen inn mål på Old Trafford – 1-1 mot Everton

I 9. strake ligakamp på hjemmebane greide Manchester United ikke å holde nullen i 1-1-kampen mot Everton. Det har ikke skjedd United på øverste nivå på 50 år.

Stilnet Old Trafford og feiret som Ronaldo: – Verdensklasse!

Ronaldo kom inn fra benken, men måtte se at Manchester United kun fikk med seg ett poeng mot Everton på Old Trafford.

Enda eit poengtap på heimebane for United: – Forventar ikkje akkurat skryt

Cristiano Ronaldo spelte sin 200. kamp i Premier League, men det var Andros Townsend som kunne feire mest då Everton haldt Manchester United til uavgjort.

Everton med mål annullert

Dirdal slo Gjesdal på hjemmebane

Følger etter James Rodriguez

Den 32 år gamle midtbanespilleren Steve Nzonzi forlater etter tre år AS Roma til fordel for Al Rayyan, som nylig også hentet James Rodriguez. 32-åringen forlater den italienske hovedstaden på en gratis etter å ha kostet Roma 27 millioner euro sommeren 2018, da han kom fra Sevilla. Les: Det er bare en klubb som er syk nok til å betale en halv milliard i året til Haaland Han samlet bare 39 totalt kamper for Roma, som alle kom i sesongen 2018/2019, før han gikk ut på lån med Galatasaray og deretter Rennes. Al Rayyan som har godt med penger har gjort solide investeringer gjennom hele

Det geniale valget som sendte Jude Bellingham forbi Kylian Mbappé

Da Manchester City møtte Dortmund i Champions League forrige sesong, uttalte Pep Guardiola at han ikke kunne forstå at Bellngham bare var 17 år sånn han spilte. Mot Sporting Lisboa ble engelskmannen historisk som 18-åring. I Erling Haalands fravær var det Donyell Malen som tok jobben som matchvinner i 1-0 seieren over Sporting. For Bellingham var dette den tiende Champions League-kampen i startelleveren. Les: Everton ikke ferdig med å hente Real Madrid-spillere Tough win.Clean sheet.Assist for the Don.100 club games. Happy days!

Pep Guardiola fikk rett

Det var duket for det som beskrives som verdens dyreste kamp. Da de 22 spillerne løp ut på Parc des Princes på tirsdag kveld var dette milliarder av kroner som løp rundt i arbeid. Oljefondet i Paris vant. La Liga-bossen Javier Tebas er illsint over hvor urettferdig det er hvordan klubber som Manchester City og PSG kan hamstre og lønne de største stjernene. På tirsdag var det to likestilte klubber som begge har sugerøret opp i et oljefond. Les: «Heimebane» har blitt en realitet! Vel, ikke helt likestilt.