Nyheter om Euro


Vil naturlig nok ikke selge Lewandowski når ønsket erstatter koster minst en milliard

Det er lett å forstå den tyske storklubben Bayern München. – Barcelona har budt 40 millioner euro for Robert Lewandowski som har scoret mellom 40 og 50 mål hver eneste sesong i en årrekke. Summen har beveget seg litt oppover, men bud nummer 1, 2 og 3 er avvist. Bayern München som alltid tenker metodisk og langsiktig har i følge Corriere dello Sport Napoli-spiss Victor Osimhen skal øverst på sin ønskeliste til dersom Robert Lewandowski skulle forlate Tyskland i sommer.

Kan velge om de skal gå for Haaland i 2024 eller 2025

Det spanske mediet Marca følger Real Madrid tett. I et intervju med Real-president Florentino Perez for noen uker siden kom spørsmålet om han kjente til en utkjøpsklausul i City-kontrakten til Haaland. Svaret var: «Vi har hørt om det, men har det ikke bekreftet». Nå mener Marca de har funnet frem til detaljene i avtalen. Haaland signerte kontrakt til 2027, men med avdøde Mino Raiola som arkitekt for kontraktene, er det ikke overaskende at Manchester City måtte godta en kontrakt de normalt skyr som pesten.

Offisielt: Mauricio Pochettino har fått sparken i Paris Saint-Germain

Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma og Georginio Wijnaldum ble hentet inn før sesongen med et formål. Sammen med Kylian Mbappe og Neymar skulle endelig Paris Saint-Germain bli Champions League mestre. Slik gikk det som kjent ikke!. Denne gangen er det den argentinske manageren Mauricio Pochettino som får skylden og etter knallharde forhandlinger om sluttpakke fikk sparken tidligere i dag. Mauricio Pochettino etterfulgte Thomas Tuchel som nå leder Chelsea 1.januar 2021.

Marca: Erling Haaland har ikke bare én, men TO ukjøpsklausuler

Det spanske mediet følger Real Madrid tett. I et intervju med Real-president Florentino Perez for noen uker siden kom spørsmålet om han kjente til en utkjøpsklausul i City-kontrakten til Haaland. Svaret var: «Vi har hørt om det, men har det ikke bekreftet». Nå mener Marca de har funnet frem til detaljene i avtalen. Haaland signerte kontrakt til 2027, men med avdøde Mino Raiola som arkitekt for kontraktene, er det ikke overaskende at Manchester City måtte godta en kontrakt de normalt skyr som pesten.

Havnet midt i flykaoset: – Da jeg trakk kortet for den ekstra hotellovernattingen, kom regningen på 3.000 euro

Etter et vel gjennomført europamesterskap, ble halve laget sittende fast i Hellas som følge av flystreiken.
Les mer om:

Éder Militao går opp i lønn og får en vanvittig utkjøpsklausul på 10 milliarder

Det er tydelig at Real Madrid tenker at ingen skal komme og knabbe deres beste spillere. – Kongens klubb følger opp og forsterker en trend med å sette vanvittige utkjøpsklausuler på avtaler de forlenger. Den brasilianske midtforsvareren har forpliktet til laget akkurat som hans landsmenn Vini Jr og Rodrygo. Les: Bekreftet! Ikke noe problem å kjøpe «den totale midtbanespiller», du må bare ut med 5 milliarder Kontraktsfornyelsene fortsetter i Real Madrid. Først var det Modric, så Vinicius, senere Rodrygo og nå den siste som kom på kontraktsforlengelsestoget er Éder Militao.

Barcelona har på plass Andreas Christensen og smører på med en gigantisk utkjøpsklausul

Etter at PSG lirket til seg Neymar i 2017 etter å ha trykket på utkjøpsklausulsknappen Barcelona var overbevist om ingen kunne gjøre, har La Liga-giganten vært småparanoid. Ikke så lite heller. Pedri fikk klistret på en utkjøpsklausul på rundt ti milliarder, nyankomne Franck Kessie og Christensen skal heller ikke kunne røres. Etter at Barca solgt 10 prosent av TV-rettighetene sine og fikk inn rundt 2 milliarder, har signeringen av free agents Kessie og Christensen endelig kommet på plass.

Nottingham Forest kliner til med 150 millioner og kjøper Bundesliga-kaptein

Moussa Nikhaté ble hentet til Mainz 05 i 2018 fra Metz. 128 Bundesliga-kamper senere er franskmannen klar for verdens tøffeste Liga. Forrige sesong ledet kaptein Nikhaté Mainz til 8. plass i Bundesliga, fire poeng unna Conference League-billetten. Ifølge den alltid så påståelige overgangsjournalisten Romano er overgangen på plass. Mainz får rundt 15 millioner euro for midtstopperen, Nottingham Forest får en tidligere fransk ungdomslandslagsspiller med solid erfaring fra Bundesliiga og kamper mot noen av verdens beste angrepsspillere. LES: Bekreftet!
Les mer om:

Leeds klar med erstatter for Raphinha

Blekket er såvidt blitt tørt i den blå delen av Manchester. Leeds-«gutten» Kalvin Phillips har gjort sitt på Elland Road, nå skal 26-åringen fylle opp klubbkassa til Leeds. Raphinha har også gjort det samme, selv om bekreftelsen fortsatt lar vente på seg. Dette betyr samlet enorme inntekter for Leeds, men samtidig to gedigne utfordringer.

Spansk media: En av Premier Leagues beste offensive midtbanespillere ber om overgang til Barcelona

Bayern München-boss Oliver Kahn kan ikke skjønne at en klubb med milliarder i gjeld og press på å kutte kostnadene kan legge inn bud på Robert Lewandowski. Denne uken kom tikkende inn over 2,6 milliarder på kontoen til La Liga-klubben som skal redde overgangsmarkedet. Da lever også «Prosjekt Premier League» for Xavi. Barcelona har slitt med å kunne registrere free agents Andreas Christensen og Franck Kessie før de har fått til de nødvendige kuttene i lønnsbudsjettet som gir plass til de to spillerne.

Slik blir turist-avgiften

Dersom du har tenkt deg en dagstur til Venezia neste år, kan det hende du må betale et gebyr før turen. Billettprisen blir på opptil 10 euro og må betales på forhånd.
Les mer om:

Liverpool ber om noen få millioner ekstra

Det er helt tydelig at nyopprykkede Nottingham Forrest har tenkt å bli værende i Premier League. – De har sikret seg en av Englands beste keepere med en låneavtale for Dean Henderson. – «Skogvokterne» har satt klubbrekord da de i helgen betalte 20 millioner euro for Taiwo Awoniyi som forlot Liverpool i fjor sommer i en overgang fra Union Berlin. Nottingham Forrest manager Steve Cooper ønsker seg det walisiske stortalentet Neco Williams, de har allerede lagt inn et bud, et bud Liverpool har sagt nei til.

Barcelona får 2 milliarder! – Er som en dråpe i havet

Det hjelper selvsagt å få inn to friske milliarder, men det rekker ikke hele veien for Barcelona som i mange år har brukt gullkortet helt uten å tenke på at en dag, som ikke er så vakker, må det hele betales tilbake. I forbindelse med salg av tv rettigheter mottar Barcelona 207 millioner euro, som de har tenkt til å bruke på spillerkjøp. Med andre ord, ikke betjene gjelden på godt over 10 milliarder.

Solgt for 400 millioner! – Fant gnisten hjemme i Porto etter å ha floppet i Premier League

Et låneopphold i Wolverhampton sesongen 2020/21 var det som skulle løfte Vitinha som i en årrekke ble sett på et av Portugals største talenter, mulighets det største siden Ronaldo. Omtalen av ungguttens smarthet var overveldende: «Vitinha spiller sjakk, mens andre spiller kinasjakk» Hans prestasjoner på midtbanen har brakt 22 åringen inn som en fast del av det portugisiske landslaget, til Premier League og nå til Paris Saint-Germain. Midtbanespilleren har signert en kontrakt som strekker seg til 2027.

Prisene i eurosonen har aldri steget mer enn i juni

Prisveksten i landene som bruker euro stiger mer enn fryktet til 8,6 prosent i juni.
Les mer om:

PSG bekrefter kjøpet av ny midtbanespiller

Paris Saint-Germain har blitt enige om en avtale om å signere den portugisiske midtbanespilleren Vitinha, ifølge Fabrizio Romano. Porto-stjernen flytter til Paris på en femårsavtale. PSG har aktivert en utkjøpsklausul i kontrakten på 40 millioner euro! FORLATER PSG: Mauricio Pochettino får gigantisk sluttpakke Official and here we go confirmed. Vitinha joins Paris Saint-Germain as first signing of Luís Campos, deal completed for €40m fee to Porto. Contract until June 2027.

Mauricio Pochettino presset igjennom en gigantisk sluttpakke

Den argentinske manageren var fullstendig uenig i betraktningene til den nyansatte sportsdirektøren i Paris Saint-Germain Luis Campos at den franske klubben trenger en ny manager for å vinne Champions League. – Når han i tillegg peker på kompis og tidligere kollega i Lille Christophe Galtier og ikke Zinedine Zidane blir det fullstendig uforståelig. Det er et år igjen av Mauricio Pochettino sin avtale med Paris Saint-Germain. – Den argentinske manageren ble tilbudt 60 millioner kroner for 14 dager i det som av de fleste må sies å være en fet sluttpakke.

Da er Barcelona klare for Lewandowski!

Barcelona gir ikke fra seg rettigheter til fremtidige inntekter frivillig, men er nå så hardt presset opp mot veggen at all aktivitet på overgangsmarkedet er satt på vent. På torsdag kom bekreftelsen på at ferskes euro sprøytes inn i klubben. Sixth Steet overtar ti prosent av Barcelonas TV-rettigheter for de neste 25 sesongene. Dermed sprøytes 267 millioner euro direkte inn i klubbkassa (vi er spente på hvor mye kreditorene får fingrene i).

Dortmund klare for å selge Bellingham

Jude Bellingham er kanskje verdens mest ettertraktede tenåring. Borussia Dortmund-talentet kommer ikke til å forlate klubben i løpet av sommerens overgangsvindu. Den unge engelske landslagsspilleren, som har sett lagkameraten Erling Haaland flytte til Man City, bekreftet nylig at han vil spille foran den «gule veggen» også i 2022-23-sesongen. LES: Manchester City henter tilbake Maresca «Jeg ser virkelig frem til neste sesong,» sa Bellingham til Ruhr Nachrichten. «Jeg gleder meg til det endelig begynner.

Tommelen opp!

Absolutt alt lå til rette for suksess da Chelsea hentet den belgiske spissen Romelu Lukaku fra de regjerende seriemestre Inter Milan sist sommer. – Det gikk trått og den siste tiden har Lukaku jobbet aktivt for å få til en retur til Inter Milan. Nå er det endelig tommelen opp. Både Inter og Chelsea bekrefter at Romelu Lukaku går på lån til den italienske storklubben neste sesong. – Lånebeløpet sies å være 8 millioner euro.

ESPN: Planen lagt for Griezmann

Da Antoine Griezmann ble lurt over til Camp Nou fra rival Atletico, var den franske forwarden en av de vasseste i La Liga foran motstandernes mål. Vi vet ikke om det var «fotballkarma», men overgangen på 120 millioner euro Barcelona definitivt ikke hadde råd til å gjennomføre i 2019, har ikke gitt den katalanske klubben noen sportslig glede. Fra å hamre inn scoringer i Atletico-drakt, ble akklimatiseringen til Barca-fotball overraskende kronglete. Hele første sesong lurte Griezmann på hva rollen hans skulle være i forhold til spillet som ble lagt opp rundt Lionel Messi.

Enig med Skriniar, Sanches og Scamacca

Get French Football News forteller om noen svært aktive dager etter at Campos overtok som sportsdirektør i Paris Saint-Germain. Ikke bare bytter han manager og forsøker å pushe Neymar på Chelsea. – Han har også noe svært spennende kjøp på gang. Nå skal den franske storklubben landet tre personlige avtaler: Renato Sanches tok fotballverden med storm da han herjet for Portugal da de vant fotball-EM i 2016. – Han var med på alt som skjedde på banen, samtidig som han kontrollerte midtbanen.

Lettet Dortmund bare krever 1,2 milliarder

Manchester United jobber intenst for å få til en forhåndsavtale for det som må være Englands største talent 19 år gamle Jude Bellingham. Ideen er å lande en avtale for neste sommer slik at verken Real Madrid eller Liverpool han komme dem i forkjøpet slik de har flere ganger den siste tiden. Selv om Jude Bellingham bare er 19 år gammel, har han allerede spilt 134 kamper på elitenivå. Dortmund-midtbanespilleren har også 15 landskamper med England på merittlisten. Det er dermed ikke vanskelig å forstå den store interessen som er rundt 19-åringen. – Med det skjer ikke i sommer!.

Prins Charles under etterforskning – har mottatt flere millioner euro fra sjeik

The Sunday Times har avslørt at Prins Charles har mottatt totalt tre millioner euro i kontanter, over tre betalinger, fra en tidligere qatarsk statsminister. Nå etterforskes betalingene.
Les mer om: