Nyheter om Erna Solberg


Solberg om Stang-innlegg: – Jeg er ikke enig

Erna Solberg sier hun ikke er enig med Fabian Stangs Facebook-innlegg, som torsdag kveld ble slettet etter reaksjoner. Stang sier at han «angrer på at jeg turte å si det jeg mente».
Les mer om:

Reagerer på statsministerens gaming-uttalelse

Stian Blipp reagerer på at Erna Solberg nevner gaming i samme setning som ekstreme miljøer i en kommentar om 22. juli. – Jeg trekker ikke direkte paralleller mellom det å game og ekstreme miljøer, svarer Solberg på Twitter.

- Lov å kjenne på raseriet

Erna Solberg sier i sin åpningstale at det fortsatt er lov å kjenne på både savnet og raseriet etter 22. juli.
Les mer om:

Solberg: – 22. juli var et angrep på demokratiet

22. juli var et angrep på demokratiet og politisk motivert terror rettet mot Arbeiderpartiet og AUF, sa Erna Solberg på markeringen i regjeringskvartalet.

Solberg: – Vi har ikke gjort nok

Statsminister Erna Solberg sier at terroren 22. juli var et angrep rettet mot Arbeiderpartiet, AUF og deres ideer. Hun ber alle ta ansvar for å si fra om ekstreme holdninger.

Markering i regjeringskvartalet: – Ti år etter må vi snakke sant

10-årsmarkeringen av 22. juli begynte i regjeringskvartalet, med blant annet kronprinsparet til stede. – Vi må ikke la hatet stå uimotsagt, sa statsminister Erna Solberg.

Eivind overlevde Utøya – ber Erna Solberg holde seg unna 22. juli-markering

Utøya-overlevende Eivind Rindal (33) beskylder Erna Solberg for å ha gjort lite for å stanse høyreekstremisme og konspirasjonsteorier. Han sier det er ubehagelig at statsministeren deltar på minnemarkeringen på Utøya torsdag.

Vaksinejubel fra Solberg: Positive tegn til videre gjenåpning

Onsdag settes trolig vaksinedose nummer fem millioner i Norge. Statsminister Erna Solberg (H) sier det er gode nyheter for videre gjenåpning av samfunnet.

Solberg med vaksinejubel: Positive tegn for videre gjenåpning

Onsdag settes trolig vaksinedose nummer fem millioner i Norge. Statsminister Erna Solberg (H) sier at det lover godt for videre gjenåpning.

– En påminnelse om at flere deler Breiviks tankegods

Statsminister Erna Solberg sier at hærverket mot Benjamin Hermanens minnesmerke bekrefter at høyreekstreme holdninger blir stadig mer utbredt, og erkjenner at hun som statsminister kan gjøre mer for å motvirke holdningene.

Statsministeren i tårer etter hærverket: – Det er ekstremt vondt.

Minnesmerket for Benjamin Hermansen på Åsbråten ble tirsdag tagget med rasistisk budskap. Statsminister Erna Solberg gråt da hun møtte presse og naboer på stedet.

Solberg og Støre fordømmer skjendig av minnesmerket til Benjamin Hermansen

I løpet av formiddagen onsdag har noen skrevet «Breivik fikk rett,» på minnesmerket. Både statsminister Erna Solberg (H) og AP-leder Jonas Gahr Støre fordømmer handlingen.

Minnesmerket til Benjamin Hermansen er blitt tagget ned

«Breivik fikk rett,» står det nå på minnesmerket. Både statsminister Erna Solberg (H) og Ap-leder Jonas Gahr Støre fordømmer handlingen.

Politiet etterforsker rasistisk hærverk

«Breivik fikk rett,» står det nå på minnesmerket. Både statsminister Erna Solberg (H) og Ap-leder Jonas Gahr Støre fordømmer handlingen.

Erna Solberg kommer til Sildajazz

Statsministeren kommer til Haugesund i august for å ta Sildajazz nærmere i øyesyn.

Dyrisk valgkamp

I åtte år har Erna Solberg og gjengen hennes sørget for ei voldsom sentralisering av folk og fe og mat og drikke. Sier kona. Absolutt alt skal flyttes til byene. Sier Slagsmål Vedum. Nå i sommer har det handlet om sentraliserte måser, ville katter, gale haner- skit og lort og skrik og skrål.

Støres eldregaranti: Skal få tilbud om aktivitet hver uke

KONGSBERG (VG) Etter åtte år med Erna Solberg som statsminister er Jonas Gahr Støres dom klar: De eldre har ikke blitt prioritert. Nå lover han at alle eldre skal få tilbud om aktivitet én gang i uken.

Færre tror på Erna Solberg

Høyre-leder Erna Solberg blir stadig mindre populær, og fortsetter å falle på TV 2s statsministermåling. Nå vil flertallet ha Ap-leder Jonas Gahr Støre som statsminister.

Erna Solberg om norske kvinners redsel: – Det er urovekkende

Statsministeren liker dårlig at norske kvinner føler seg utrygge når de skal gå hjem om kveldene.
Les mer om:

7000 kan se Vålerenga - Lillestrøm

Norske idrettsarenaer kan fylle på med enda flere publikummere. Med testing og bruk av koronasertifikat blir taket hevet til 7000 på utendørsarenaer. Det kom fram da statsminister Erna Solberg orienterte om videre gjenåpning av Norge mandag. Fjerde og siste trinn i prosessen er satt på vent, men regjeringen justerer lettelsene som allerede er innført. Normal kapasitet skal ikke overstige 50 prosent, og det skal være maks 500 personer i hver kohort. Vålerengas daglig leder Eirik Espeseth gleder seg over endringen.

Utsetter trinn fire

- Vi vil se an smittesituasjonen før vi eventuelt går videre, sier statminister Erna Solberg mandag.
Les mer om:

Pressekonferanse om neste steg i gjenåpningen av Norge

Statsminister Erna Solberg og helse- og omsorgsminister Bent Høie holder pressekonferanse om neste steg i gjenåpningen av samfunnet mandag klokken 12.30.

Solberg: – Må ha flere vaksinerte før vi kan gå til full gjenåpning

Enda flere må være vaksinert før samfunnet kan gjenåpnes helt, og utfordringer med deltavarianten kan også spille inn, sier statsminister Erna Solberg (H).

Erna Solberg: – Vi må ha enda flere vaksinerte før vi kan gå til full gjenåpning

Statsminister Erna Solberg (H) forklarer til TV 2 at utfordringer knyttet til delta-varianten kan påvirke videre gjenåpning.

Pressekonferanse om neste steg i gjenåpningen av Norge

Statsminister Erna Solberg og helse- og omsorgs-minister Bent Høie holder pressekonferanse om neste steg i gjenåpningen av samfunnet mandag klokken 12.30. Helsedirektør Bjørn Guldvog og FHI-direktør Camilla Stoltenberg vil også være til stede på pressekonferansen om koronasituasjonen.