Nyheter om Eriksen


Huseier om «fargegate»: – Dette kan være spennende

Er drømmen om ei fargegate i Skåregata mulig? Vi har pratet med naboer – og byantikvar Trygve Eriksen jr.
Les mer om:

Perfekt vær for en dukkert: Se hvem som koste seg på stranda

Ingenting er vel deiligere enn et bad når sola står på som verst. Vi sendte fotograf Per-Åge Eriksen til Solvika camping for å sjekke ut badelivet.
Les mer om:

Arendal med knepen NM-seier over MK

Mål fra Kristian Eriksen og Sune Kiilerich sørget for 2-1-seier til Arendal Fotball over MK.
Les mer om:

LSK-spissen spiste lite, løp langt og fikk et vektproblem: – Hvis det går litt på tverke, er det ikke et bedre sted å være enn i LSK

Måneden før Kent Håvard Eriksen (30) kom til LSK gikk han ned mange kilo. Vektnedgangen ga ham en trøblete start på LSK-karrieren. Lørdag starter spissen sin første kamp – mot klubben han spilte for sist Fu/Vo og LSK møttes i cupen.
Les mer om:

Ung, norsk og sulten keeper på vei til Leeds

Det begynner å bli lenge siden glansdagene til (Frode Grodås) og Erik Thorstvedt (1989 – 1995) i Premier League. Nå har vi en ung, norsk og sulten keeper med det fulle navn Kristoffer-August Sundquist Klaesson på vei til Premier League. Vålerenga har akseptert Leeds bud Leeds har et uforholdsmessig stort antall fans fra Norge sett i forhold til folketall. – Nå får de hvis The Athletic har rett enda en grunn.

Wijnaldum forklarer hvorfor det endte med Paris

Georginio Wijnaldum er historie hos Liverpool og svetter seg nå i form sammen med Sergio Ramos (fortsatt litt uvirkelig) og resten av PSG-gjengen. Vi lurer fortsatt på hvorfor nederlenderen ikke endte hos Koeman og Barcelona, nå får vi svaret. -Det var et tøft valg. Jeg har holdt med Barca siden jeg var ung. Jeg er fan av klubben.

Budrunden i gang: Mikkel Damsgaard skal hentes til Premier League

Sampdoria visste allerede før EM de satt på et av de mest lovende talentene i Serie A, etter EM vet de at de også sitter på en stor og voksende gullkalv. Nå har budene begynt å komme. Allerede før EM var flere klubber på ballen. Ifølge Calciomercato har Liverpool og Everton begge og samtidig satt i gang et race etter Damsgaard, AC Milan skal ha kommet med et bud på rundt 20 millioner euro pluss Andrea Conti, Tottenham var ivrige, men ønsket å ha på plass manager først.

Serie A gjør inget unntak for Christian Eriksen

Vi husker alle kollapsen, redningen, det danske samholdet, en samlet fotballverden og Eriksens tommel opp fra sykehussengen. Selv om det som betyr noe var at Eriksen overlevde og kan få et fullverdig liv, har dansken tross alt viet livet sitt til å spille fotball på øverste nivå. Spørsmålet som stilles er derfor om comeback er mulig – og hvor.
Les mer om:

Eriksen får ikke spille i Italia med hjertestarter

Christian Eriksen kan ikke spille i Serie A så lenge han har en innoperert hjertestarter, sier et medlem i den medisinske komiteen i Italias fotballforbund.
Les mer om:

Får ikke spille med hjertestarter

Christian Eriksen kan ikke spille i Serie A så lenge han har en innoperert hjerterstarter, sier et medlem i den medisinske komiteen i Italias fotballforbund. Francesco Braconaro bekrefter i et intervju med Radio Kiss Kiss at italienske regler nekter Eriksen å spille toppfotball med hjertestarter. – Christian Eriksen kan ikke få tillatelse til å spille i Italia, sier komitémedlemmet. Dagbladet var først ute med å omtale saken i Norge.
Les mer om:

Christian Eriksen får ikke spille med hjertestarter i Italia

Etter hjertestansen i EM fikk Christian Eriksen operert inn en hjertestarter (ICD). Den får han ikke spille fotball med i Italia.
Les mer om:

Christian Eriksen får ikke spille med hjertestarter i Italia

Etter hjertestansen i EM fikk Christian Eriksen operert inn en hjertestarter (ICD). Den får han ikke spille fotball med i Italia.
Les mer om:

Redningshelikopter landet på Color Line

Det fikk Rita Sundseth Eriksen til å reagere, og lure på hva som har skjedd.
Les mer om:

Det var Kenneth Eriksen som ble funnet død i Ruggevika: – Ikke mistanke om noe kriminelt

Kenneth Eriksen omtalte seg selv på Facebook som en som «jobber for Livets Harde Skole.» Nå er han gått bort.
Les mer om:

Kinas ambassadør inn på teppet for dataangrep mot Stortinget

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) kaller Kinas ambassadør inn på teppet etter datainnbruddet i Stortingets e-postsystemer i mars.

Datainnbruddet på Stortinget: Norge peker på Kina

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) fastslår at innbruddet i Stortingets epostsystemer i mars ble gjennomført fra Kina.

Regjeringen: Datainnbruddet i Stortingets epostsystem ble gjennomført fra Kina

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) kaller inn Kinas ambassadør på teppet etter datainnbruddet i Stortingets epostsystemer som fant sted i mars.

Datainnbrudd ble gjort fra Kina

En grundig gjennomgang viser at datainnbruddet på Stortinget i mars ble gjennomført fra Kina. Ine Eriksen Søreide kaller nå Kinas ambassadør inn på teppet.

Jobber frivillig dag og natt under Oase-stevnet

Sten André Eriksen (20) fra Gressvik er en av de mange som står på som frivillig under det store Oase-stevnet i Kongstenhallen. – Jeg begynte klokken ni til i dag morges og går av vakt klokken fem i morgen tidlig, forteller han.
Les mer om:

Marius var ute med båten da flammene plutselig sto til værs ved marinaen: – Det kunne ha gått riktig ille

Torsdag ettermiddag var Marius Eriksen fra Nøtterøy på vei inn til Ollebukta i Tønsberg for å fylle bensin på båten. Det var da de lå i kø at det begynte å brenne i båten foran dem.

Søreide med ny krass kritikk av Hviterussland

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) kommer med ny, skarp kritikk av Hviterussland.

Ikke bare beliggenhet som gjelder: – Dette vil de unge hyttekjøperne ha

SKIEN: Det er ikke bare beliggenhet som gjelder når den yngre generasjon skal kjøpe hytte. – Det er spesielt én ting de er opptatt av, forteller eiendomsmegler Tom Didrik Eriksen.
Les mer om:

kastet opp før Belgia-kampen

Danmarks landslagssjef Kasper Hjulmand letter på sløret om den meget tøffe oppladningen til EM-kampen mot Belgia etter Christian Eriksens hjertestans. Overfor Danmarks Radio forteller Hjulmand åpenhjertig om hvor preget både han og spillerne var da de skulle møte Belgia fem dager etter at Eriksen falt om med hjertestans på banen i EM-åpningen mot Finland. Eriksen overlevde den dramatiske episoden, men den satt godt i lagkameratene hans inn mot Belgia-møtet.
Les mer om:

Anne-Kathrine var i kjedekollisjon. Få timer senere ble hun vitne til en prikk lik kollisjon på samme sted.

Nakken til Anne-Kathrine Eriksen fikk seg et godt sleng da en bil kjørte inn i baken på hennes Opel. Sjokket var stort da hun timer senere var vitne til en skummelt lik kollisjon: – Det var et sjokk. Jeg husker jeg sa: Nei, nå igjen! 
Les mer om:

Norge innfører ytterligere tiltak mot Hviterussland

Norge blir med på EUs nye sektorsanksjoner mot Hviterussland. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide krever at regimet løslater sine politiske fanger.