Nyheter om Eriksen


Manchester United tilbyr en halv million mer i uka enn Tottenham

Den danske midtbanespilleren Christian Eriksen er pr definisjon klubbløs etter et halvt år for den ferske Premier League klubben Brentford. – Eriksen viste alle han ikke var hemmet av hjertestarteren og at han var i sitt livs form. Brentford manager Thomas Frank har ikke gitt opp og har tatt kontakt med den meget kalkulatordyktige eieren Matthew Benham til å komme opp med et fristende nytt tilbud til Eriksen. Manchester United var frempå med et bud, men fikk det avslått. – Begrunnelse Christian Eriksen ønsker å bo i London!.

Fotballryktene: – Ronaldo har gitt beskjed om at han vil bort

Cristiano Ronaldo skal være lysten på å forlate Manchester United, mens Christian Eriksen avventer milliontilbud. Her er lørdagens fotballrykter.

Mistet barnet sitt: Andrea og Øystein valgte åpenhet

I november i fjor døde lille Nils i mammas mage. For Andrea Eriksen Vestøl (26) og Øystein Haugenes (46) har åpenhet om krisen de har stått i vært viktig, og varmen de har fått tilbake fra alle rundt har hjulpet dem gjennom tøffe dager.
Les mer om:

Cecilie er glad for at Rådhusgaten blir ny: – Gaten er nesten som E18 om sommeren

Til tross for at det er mye gravearbeid i Rådhusgaten er de to næringsdrivende i gaten, Cecilie Eriksen og Ivar Husby fornøyde.
Les mer om:

Malin spurtet inn til overraskende NM-gull: – En helt syk følelse

Malin Eriksen spurtet søndag inn til NM-gull i landeveisrittet i Skogn. Feiringen ble en biltur på syv timer, en god middag og en is.
Les mer om:

United har avvist bud på Harry Maguire

Vil beholde den utskjelte midtstopperen på Old Trafford Manchester United har avvist Barcelonas forsøk på å lande Harry Maguire som en del av avtalen som skal bringe Frenkie de Jong til Old Trafford, skriver The Sun. Den spanske klubben var interessert i å få den engelske midtstopperen til Nou Camp i sommer. LES: Så mye penger får Ten Hag bruke i sommer Men United var ikke villige til å skille seg fra forsvareren sin som de betalte 80 millioner pund for.

Så mye penger får Ten Hag bruke i sommer

Manchester United tror de nå nærmer seg en avtale på 67 millioner pund med Barcelona for midtbanespilleren som spilte 18 måneder under Ten Hag i Ajax. Men mens administrerende direktør Richard Arnold fortalte fansen på et nylig pubmøte at penger «ikke har noen betydning» i sommerens overgangsmarked, vil han fortsatt ikke gi Ten Hag et blankt sjekkhefte, skriver The Sun. United trodde de kunne hente Ajax-vingen Antony for rundt 40 millioner pund.

Slo proffene og tok NM-gull

Malin Eriksen tok NM-gull på kvinnenes landeveisritt i Skogn. Vibeke Lystad tok sølvet, mens Mari Hole Mohr ble nummer tre.
Les mer om:

Malin Eriksen norsk mester i sykling – klubbduo utklasset proffene

Malin Eriksen (CK Victoria) ble norsk mester i landeveisritt i Skogn søndag. Hun var fullstendig overlegen i spurten mot Vibeke Lystad (Ringerike), som tok sølvmedaljen. Ingen av de to sykler til vanlig for profflag. Beste proffrytter ble Coops Mari Hole Mohr som vant spurten i hovedfeltet. De krysset målstreken over to minutt etter Eriksen.

- Kampen fortsetter

Isabelle Eriksen befant seg i Oslo sentrum under masseskytingen.
Les mer om:

- Kan skape problemer

Ekspertene er uenige om hvor kontraktsløse Christian Eriksen (30) kommer til å spille neste sesong.
Les mer om:

Planlegger bud på Son!

Storklubb har satt Son Heung-min på toppen av sommerens handleliste! Real Madrid skal ha skiftet fokus til Tottenhams superstjerne, og planlegger et solid bud på sørkoreaneren i løpet av sommeren. 29-åringen har hatt en strålende sesong for Spurs da klubben sikret seg Champions League, og han vant sin første Gloden Boot da han ble toppscorer sammen med Mo Salah i Premier League med 23 mål. Christian Eriksen: Det står mellom to klubber Sons gode form i Nord-London har blitt notert i Spania, noe som har ført til Reals interesse. Journalisten Rudy Galetti hevder Son er på Ancelot

- En personlig seier

For snart to år siden ble Edvin Eriksen (24) brutalt overfalt på gata fordi han bar et regnbueflagg. Nå går han i bresjen for å arrangere historiens første Pride-festival i hjembygda Trysil.
Les mer om:

Thor Gjermund Eriksen ny styreleder i Sporveien

Nylig avgått NRK-sjef, Thor Gjermund Eriksen, er valgt inn som styreleder i Sporveien.
Les mer om:

Fotballryktene: – Eriksen har avslått Manchester United

Raphinha nærmer seg Arsenal, mens Liverpool forsøker seg på Inter-stjerne. Her er tirsdagens overgangsrykter!

Flyet ble forsinket, og familien ble nektet å sjekke inn – måtte ut med 10.000 for ny reise

– Vi fikk ingen forklaring på hvorfor vi ikke fikk sjekke inn, sier Jan Hugo Eriksen. Se hva du har krav på ved flyforsinkelse.
Les mer om:

– Jeg tok smertestillende daglig

Over halvparten av alle kvinner bruker nå smertestillende tabletter hver måned eller oftere. Eirin Eriksen Horvei (29) brukte så mye smertestillende at hun fikk mer hovedverk.
Les mer om:

Veronica og Lars er Baker Eriksens nye eiere

Nye eiere har overtatt Baker Eriksen på Selbak og lansert sin egen «Selbak-lunsj». Den varme bagetten med smoothie ved siden av er det mange som vil smake på.
Les mer om:

Erik ten Hag krever Manchester United gjør «alt» for å hente to spillere

Ajax sin suksessmanager Erik ten Hag har funnet ut på den harde måten at Manchester United ikke er like sexy som tidligere. – Spillere som før hadde gitt opp alt for å komme til Old Trafford er nå i beste fall usikre. En rekke spillere forlater denne sommeren, men Manchester United har til gode å hente forsterkninger siden Erik ten Hag ble ansatt. Engelske eksperter er rimelig samstemte i at Manchester United neste sesong ikke er i posisjon for å kvalifisere seg til Champions League eller ta noen pokaler. – Flere og flere navn på Erik ten Hag sin ønskeliste faller fra.

Fire Manchester United-spillere som «med glede forlater» Old Trafford denne sommeren

Manchester United kan fortsette sin utrenskning av spillere under Erik ten Hag denne sommeren. Det er fire spillere som med glede forlater klubben. Det sier Chris Wheeler i Daily Mail, som har rapportert at Dean Henderson, Eric Bailly, Phil Jones og Anthony Martial alle er glade for å forlate Old Trafford. Alle fire har de siste årene hatt en perifer plass i United og salg åpner opp for å stryke troppen etter den nye managerens ønsker. Henderson har allerede et bein utenfor gjerdet, men det ser ut til at den kun vil være på et sesonglån i stedet for et permanent trekk.

Manchester United er danket ut av Brentford

Tidligere i uken kom signalene fra Brentford at de hadde innsett at deres kontraktstilbud til Christian Eriksen blir puslete når både Tottenham og Manchester United har gjort det samme. Ifølge The Athletic er det United – og ikke Brentford – som er ute av kampen om signaturen. Det oppegående engelske sportsmediet skriver det har kommet tilbud fra Manchester United, men at signalene fra Eriksen-siden er at dansken (og familien) ønsker å bli boende i London, noe United naturlig nok vil slite med å tilby.

Christian Eriksen har bestemt seg for å bo i London

Christian Eriksen har hørt på sin familie og sine venner som det er mange av fra tiden han spilte for Tottenham og bestemt seg for å bli boende i London, nesten helt uansett hva Manchester United eller noen andre utenfor den engelske hovedstaden skille komme opp med av tilbud. Brentford som fortsatt har dansken på kontrakt i noen dager til har ikke helt gitt opp. – Det at Manchester United som har gitt et konkret og meget hyggelig lønnstilbud til Christian Eriksen har fått avslag skal i følge eksperter ikke økt sjansene for at han forlenger sin kontrakt.

ESPN: Har skjønt de har tapt kampen om Eriksen-signaturen

Thomas Frank og Brentford ga Christian Eriksen en mulighet til comeback på kamparenaen og i Premier League, noe 30-åringen tok ekstremt godt vare på. Ingen tenker på pacemaker og hjerterytme lenger når den danske playmakeren viser han holder nivå nok til å være med å prege Premier League-kamper eller kamper på landslagsarenaen. Som free agent er tre klubber overivrige etter å overbevise Eriksen om å velge deres kontraktsdokumenter.

- Var et sjokk

… men det har blitt en solskinnshistorie, sier Åge Hareide (68) om Christian Eriksen (30). Ett år etter hjertestansen kobles dansken til Manchester United.

Julian Ekeland Eriksen sikret tre poeng for Jarl 2

Viking vant dramatisk toppkamp
Les mer om: