Nyheter om England


Zinedine Zidane er kun interessert i to jobber

Frankrikes store helt med skalle av betong Zinedine Zidane er blant dem er trukket frem som mulig arvtager for Ole Gunnar Solskjær på Manchester United. – Etter dagens nyheter i England sitter nordmannen i managerstolen en stund til, men uansett mener agenten til Zidane det er uaktuelt. Mundo Deportive skriver at Zidane som forlot Real Madrid i mai, har det som plommen i egget i sin pause.

Mead hjelpte England til seier

Arsenal-spissen Beth Mead stråla då Englands beste kvinner entra Wembley for første gang på to år. I VM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland var stillinga 0–0 då Mead entra bana etter 63 spelte minutt. Eit kvarter seinare leda England 4–0, og Mead hadde skåra eit hat trick. Beth England skåra det siste målet for England, som no har ein målskilnad på 22–0 i VM-kvalifiseringa, og styrer mot eit nytt meisterskap.
Les mer om:

Høye strømpriser i Europa: – Redd for at det skal gå opp enda mer

– Det har vært helt latterlige strømpriser, sier student Thea (21) om situasjonen i Spania. I England slår Madeleine (21) av varmen om natten for å spare penger.
Les mer om:

Verstappen viste fingeren

På dagens trening mellom VM-rivalene Max Verstappen og Lewis Hamilton økte temperaturen ytterligere mellom de to. De to kjørte side om side gjennom hele langsiden, før Hamilton kjørte på innsiden av Verstappen. Det irriterte nederlenderen så mye at han viste fingeren til rivalen. På radioen freste Verstappen. – Dumme idiot, hørte man på sendingen til Viasat. Rivalene har vært i flere sammenstøt tidligere i sesongen. På Silverstone (England) kjørte Hamilton inn i Verstappen, slik at nederlenderen måtte bryte løpet.

Sky News: Mann pågrepet i forbindelse med Manchester-terroren i 2017

En mann er pågrepet på Manchester flyplass i forbindelse med selvmordsbombingen på Ariana Grandes konsert i Manchester i England i 2017, melder Sky News.
Les mer om:

Norge klatrer

Ståle Solbakkens menn fortsetter å klatre på verdensrangeringen fra Fifa etter gode resultater i VM-kvalifiseringen. Fotballandslaget er nummer 37 på oktober-oversikten, melder NTB. Det er to plasser bedre enn sist. Forrige måned var Norge inne i topp 40 for første gang på snaut seks år. Topp ti på rankingen: 1) Belgia, 2) Brasil, 3) Frankrike, 4) Italia, 5) England, 6) Argentina, 7) Spania, 8) Portugal, 9) Mexico, 10) Danmark.

Sa nei takk til Newcastle: «Venter på telefon fra Manchester United»

Den italienske meget suksessrike manageren Antonio Conte trives egentlig ikke i England, noe han passet på å fortelle i de to årene han ledet Chelsea. – Likevel etter å ha vunnet Serie A med Inter Milan skal lysten til å lede en av de store i England ha våknet hos han. Newcastle som har hentet inn saudi-arabiske penger skal ha vært på telefonen til Antonio Conte, men fått et nei på deres forespørsel om å overta managerstolen etter Steve Bruce.

England straffes for bråket i EM

Englands fotballforbund (FA) får en reprimande for kaoset på Wembley i sommerens EM-finale. Herrelandslaget må spille minst én hjemmekamp bak lukkede dører. Det europeiske fotballforbundet (Uefa) har i tillegg ilagt FA en bot på 100.000 euro. Det tilsvarer 977.000 kroner. Det var mye bråk og til dels stygge scener både på utsiden og innsiden av Englands nasjonalarena før og under EM-finalen 11. juli. Italia slo England etter straffesparkkonkurranse. Tilskuernekten slår inn i Englands neste hjemmekamp som spilles i Uefa-regi.

«Ronaldo fortjener å vinne Ballon d´Or mer enn noen gang tidligere»

På lørdag mot Leicester trengte Manchester United virkelig en Ronaldo som i sluttminuttene avgjorde kampen. CR7 tok aldri denne rollen, og overlot jobben til Jamie Vardy hos de blå, som banket inn 3-2 scoringen minuttet etter at Rashford hadde utlignet for United. Nå vet vi ikke hva agent Jorge Mendes mente om lørdagens kamp, men at klienten hans fortjener sin sjette Ballon d´Or for 2021, det er Mendes ikke i tvil om. Les: «Vi ga ham en mulighet til å vise seg frem på banen.

Polititopp kritiserer PL-klubbene

Bare tre av klubbene i engelske Premier League har akseptert politiets invitasjon til et samarbeid for å bekjempe rasisme i sosiale medier, melder Sky Sports. Mark Roberts, politidirektør med ansvar for fotballfeltet i England, er skuffet over den dårlige responsen. Politiet har i alt fått positivt svar fra 49 av 92 klubber i de fire øverste ligaene. Rasisme mot spillere i sosiale medier er blitt et økende problem de siste årene.

Phil Foden er ikke i tvil om hva gjør

2021 har vært Phil Foden sitt store gjennombruddsår. 21 åringen sammenlignes med store talenter rundt om i verden som Pedri og Joao Felix. Tallenes tale kunne ikke vært tydeligere. Han har 33 mål og 24 assists fra 130 kamper for Manchester City, og med sin sterke 2020/21 sesong, der han scoret 16 mål og ga 10 assist på 50 opptredener under Guardiola, ble han belønnet med en plass på 30-mann shortlist for Ballon D’Or. Phil Foden nåværende avtale med Manchester City løper til 2024, men klubben vil allerede nå forlenge.

Adrien Rabiot savner Paris, spiller for Juventus og jaktes av Newcastle

Den franske midtbanespilleren Adrien Rabiot var i ung alder en del av Manchester City, men dro videre lenge før det var snakk om spill på førstelaget. – Sommeren 2009 ble den nå 26 år gamle Juventus spilleren en del av ungdomssatsningen til Paris Saint-Germain. Rabiot som var en standhaftig og lojal PSG spiller avviste tilbud fra alle, inkludert store klubber i England og Tyskland, men da mamma Rabiot tok opp kampen om mer spilletid og en bedre kontrakt ble det mye rabalder som i juli 2019 førte til en overgang til Juventus.

Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 41

Spillelista: Dette lytter vi mest til - uke 41Drake og Kanye West er erstattet av Tønes og Carina Dahl, mens den absolutt mest populære låta denne uka er signert indierockbandet Glass Animals fra England.Les mer
Les mer om:

«Har ikke hørt noe fra Mike Ashley»

Etter at Premier League minst populære eier Mike Ashley cashet inn nesten fire milliarder i salg av Newcastle til verdens verste diktatur skrev fotballpressen i England at han skulle komme inn som en engel investor i Derby som har seriøse økonomiske utfordringer. Derby nekter for at klubben har hørt fra Mike Ashley Les: Barcelona-stjerne gratis til Premier League Derby har blitt satt under administrasjon på grunn av store økonomiske problemer.

Hvordan ble Premier League verdens mest sette fotballiga?

I en ny dokumentarserie som NRK har kjøpt inn får du et innblikk i den fantastiske historien om Englands øverste divisjon. Premiere i dag! «Premier League – en helt annen liga» tar oss med på reisen fra da engelsk fotball ble sett på som bakgårdsidrett på 80-tallet, til det som i dag er verdens mest lukrative sportskonkurranse. TILBAKE? Frank Lampard tar over verdens rikeste klubb? De viktigste hendelsene blir gjenfortalt av noen av de mest sentrale aktørene i Premier League-historien, blant annet Eric Cantona, Alan Shearer, Peter Schmeichel og David Beckham.

Tribunetrøbbel i Albania

Polen halte i land en viktig borteseier mot Albania tirsdag kveld og er dermed bare tre poeng bak England i gruppa. Men det var utenomsportslig bråk som stjal oppmerksomheten mot slutten av kampen. For da Karol Swiderski scoret Polens ledermål i det 77. minutt, haglet det med gjenstander kastet på banen av sinte og skuffede albanske tilskuere. Kampen måtte avbrytes en god stund før den kunne spilles ferdig.
Les mer om:

Uavgjort for England på Wembley

VM-kvalifiseringskampen mellom England og Ungarn på Wembley endte 1-1. Ungarerne gikk først i ledelsen på straffe etter 24 minutter, før John Stones reduserte et snaut kvarter senere for England. Engelskmennene leder gruppa komfortabelt etter seks seiere og to uavgjort. Starten av kampen var noe preget av uro, da flere ungarske tilskuere lagde bråk på tribunen. Politiet måtte inn for å roe ned situasjonen. Ifølge en uttalelse fra politiet startet bråket da man skulle pågripe en person som hadde utsatt en vakt for grov rasistisk hets.
Les mer om:

Tilskuerbråk og England-miss på Wembley

(England – Ungarn 1–1) Det startet med tilskuerbråk og fortsatte med baklengsmål. Det ble ingen jubelkveld for Raheem Sterling og England på Wembley.
Les mer om:

England snublet hjemme mot Ungarn

England styrer fortsatt mot VM i 2022, men klarte bare uavgjort hjemme mot Ungarn.
Les mer om:

Ungarske tilhengere laget bråk

Ungarske tilskuere lagde dårlig stemning og sloss med politifolk og vakter på Wembley under VM-kvalifiseringskampen i fotball tirsdag. Bråket startet rett etter avspark mellom England og Ungarn. Noen av de om lag 1000 ungarske tilskuerne i et hjørne av tribunen stormet mot vakter, som måtte trekke seg tilbake før politi med køller rykket inn for å gjenopprette orden. Det gikk hardt for seg i flere minutter. Ifølge en uttalelse fra politiet startet bråket da man skulle pågripe en person som hadde utsatt en vakt for grov rasistisk hets.

Sander (27) satser på MMA: – Mamma var skeptisk, men har fått respekt for sporten

Sander Aune fra Harstad er MMA-utøver for Frontline Academy i Oslo. Sist helg vant han i England. – Vi lever litt på kanten, sier 27-åringen. Se kampen hans i denne saken.

Nødsamtale ryster England

En 18 minutter lang nødsamtale ryster England. - Jeg trodde jeg stakk ham i hjertet, men han har ikke et, sa kvinnen som knivstakk og drepte sin ektemann.
Les mer om:

«Reis tilbake til England, behold formen og fortsett slik mot Nederland»

Her er Aftenpostens spillerbørs etter Norge-Montenegro.
Les mer om:

Følte det var flaks at hun ikke drepte noen

Britene mangler ikke bare sjåfører og sesongarbeidere. Det er et skrikende behov for sykepleiere i England.
Les mer om:

Grealish kommer aldri til å glemme karrierens mest ubetydelige scoring

Hos Aston Villa har Jack Grealish vært outstanding. Da det ble klart for overgangen til Manchester City for ville 100 millioner pund, hadde Villa-kapteinen jobbet seg opp et renommé som en av de mest spennende vingene på balløya. Hos City har potensialet hans vist seg med 2 scoringer og 2 assists på de ti første kampene, men på det engelske landslaget har det fortsatt ikke helt løsnet. Vi husker Grealish i EM-sluttspillet da han kom inn i kamper som gamechanger, men scoringer var det heller dårlig med.