Nyheter om Engen


Tre poeng til tittelforsvareren

Barcelona måtte jobbe hardt, men klarte til slutt å dra i land en 2-0-seier over danske Køge i mesterligaen. Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen spilte begge fra start, men det var Fridolina Rolfö som scoret det første målet etter en drøy time. På overtid fikk gjestene straffe, og Jennifer Hermoso sikret 2-0.

Maanum scoret trøstemål

Barcelona var overlegne hjemme mot Arsenal i mesterligaen tirsdag kveld, og vant til slutt 4-1. Frida Maanum scoret gjestenes eneste mål 15 minutter før slutt, som også var hennes første for Arsenal. Caroline Graham Hansen spilte hele kampen mot Barcelona, men fikk ingen målpoeng. Ingrid Syrstad Engen ble sittende på benken.

Vind hindret ferga å gå til land på Brensholmen: – Vi frykter at ferga er for liten og svak for værforholdene her(pluss)

Ferga som går ruten Brensholmen – Botnhamn kansellerte mandag avganger grunnet sterk vind. Men også søndag måtte den avbryte å legge til kai allerede på liten kuling styrke. Passasjer John Einar Engen frykter ferga vil få store problemer når vinteren setter inn.
Les mer om:

Graham Hansen mål i storsiger

Caroline Graham Hansen starta kampen mot Alaves på benken, og måtte sjå sine lagvenninner sleppe inn sesongens første ligamål i det kvarteret var spela. Men så vakna den katalanske klubben, og snudde kampen til 3–1 til pause. Etter pausen blei Graham Hansen bytta inn, og ho brukte berre fem minutt på å finne nettmaskene. I andre omgang haldt serieleiaren leikestove med laget som låg på 5.-plass før denne runden.

Syrstad Engen fikk sin Barça-debut - nå blir det spanskkurs

(Barcelona-Valencia 8–0) På en dag hvor Caroline Graham Hansen (26) åpnet scoringskontoen sin fikk Ingrid Syrstad Engen (23) endelig sin debut for Barcelona.

Graham Hansen scoret i storseier

Barcelona fortsetter å herje med motstanderne i den spanske fotballserien for kvinner. Caroline Graham Hansen scoret i lørdagens 8-0-seier. Ingrid Syrstad Engen kom inn.

Norge gjere tre endringar i laget

Sjögren gjer tre endringar frå torsdagens kamp. Forsvarstrearen er uforandret, medan Eikeland og Syrstad Engen, kjem inn for Haavi og Bøe Risa på midtbana. Utland erstattar Sævik på topp. Her er laget: Cecilie Fiskerstrand – Tuva Hansen, Guro Bergsvand, Maria Thorisdottir – Amalie Eikeland, Ingrid Syrstad Engen, Frida Maanum, Julie Blakstad – Caroline Graham Hansen, Guro Reiten – Lisa-Marie Karlseng Utland

Landslagsspiller klar for Rosenborg

Anna Langås Jøsendal har hatt litt av en tirsdag. Først kom hun med i den norske landslagstroppen for første gang. Så ble hun klar for Rosenborg. Jøsendal fullfører sesongen for Avaldsnes, før hun blir Rosenborg-spiller etter nyttår. Det bekrefter RBKs styreleder Ørjan Engen overfor Adresseavisen. – Jeg valgte Rosenborg fordi det er en klubb med ambisjoner, og som vil opp og frem. Jeg kjenner til mange av spillerne, som har sagt at det er en fin spillergruppe. I tillegg kjenner jeg også til Steinar Lein fra før, sier spilleren selv til avisen

"Eit maktovergrep"

"At Fylkesmannen no varslar å oppheve kommunestyret sitt vedtak der tiltakshavar fekk medhald i å bevare platten og leveggen er ikkje mindre enn eit maktovergrep" skriv Idar Henning Vatne, Cato Engen og Alexander Riise Olsen i dette lesarinnlegget
Les mer om:

Håper nytt forslag kan spare naboer for millioner i veikrav: – Tror dette ville vært den beste løsningen

Bjørn Engen i Nordstrand Vel ønsker å se på muligheten for gang og sykkelvei der stien forbi Andersendammen går i dag. Årsaken? Spare naboer til nye utbygginger for millioner i veikrav.

Syrstad Engen skadet

Landslagsprofil Ingrid Syrstad Engen (23) ble skadd etter bare én Barcelona-trening og går trolig glipp av en turnering i USA i sesongoppkjøringen. Syrstad Engen gikk til Barcelona fra Wolfsburg i sommer, men ble ifølge VG skadd etter bare en trening med laget. – Hun har bare trent én dag med laget før legen oppdaget en skade i den høyre leggen.

Barcelona-debut må vente: Skadet på første trening

Ingrid Syrstad Engen (23) har fått en tøff start etter drømmeovergangen til Barcelona.
Les mer om:

Sportsdirektør Florian Maurice snakker om fremtiden til Eduardo Camavinga

Den sentrale midtbanespilleren Eduardo Camavinga kan best beskrives med et ord: – Fantastisk! 18 åringen som har «vokst» opp i den franske klubben Rennes er en av de mest ettertraktede spillere i verden. Han verdsettes av konservative Transfermarkt til 60 millioner euro, noe som sikkert er en god pris nå, men en dårlig pris i et normalmarked. Det har vært snakk om salg en stund nå og alle, inkludert Paris Saint-Germain har vært frempå. Nå som Lionel Messi reiser til Paris ser det ut til at i hvert fall det verste marerittet til Rennes sportsdirektør Florian Maurice går i oppfyllelse.

Harald (19) vil bli i hjembygda. Men egen bolig må han se langt etter

Harald Engen skal bli fisker, og vil bo hjemme. Men han ser bolighusene bli kjøpt og brukt som hytte.
Les mer om:

Hege (26) fra Sem fikk drømmejobben. Det måtte faren svi for

Da Hege Engen Vetrhus (26) ringte faren for å fortelle om jobbtilbudet, ble han helt paff. Det var ikke uten grunn.
Les mer om:

Hege (26) fikk drømmejobb i Haugesund-bedrift. Det måtte faren svi for

Da Hege Engen Vetrhus (26) ringte faren for å fortelle om jobbtilbudet, ble han helt paff. Det var ikke uten grunn.
Les mer om:

Rolfö slår følgje med Engen

Barcelona held fram med å forsterke laget sit framfor neste sesong. No er det klart at Fridolina Rolfö gjer som Ingrid Syrstad Engen, og forlét Wolfsburg til fordel for Barcelona. Den svenske vingen har signert ein toårs kontrakt med den spanske klubben, skriv Barcelona på sine eigne heimesider. 27-åringen spelte 25 kampar for Wolfsburg, og skåra ni gongar. Ho har også spela for klubbar som Bayern München og Linköping, og står bokført med 49 landskampar for Sverige. Dermed blir ho lagvenninne med dei norske landslagsspelarane Caroline Graham Hansen og nemnde Engen.

Syrstad Engen «Hjæmme» på bana der det heile starta: – Det er litt rart, seier mor

Mora og barndomsvenen er ikkje overraska over at Ingrid Syrstad Engen signerte for verdas beste fotballag.
Les mer om:

Syrstad Engen klar for Barcelona: – Verdens beste klubb

Ingrid Syrstad Engen (23) har signert en toårskontrakt med storklubben.
Les mer om:

Ingrid Syrstad Engen klar for Barcelona: – Veldig stort for meg

Derfor er denne bygårdsleiligheten ekstra attraktiv
Les mer om:

Ingrid Syrstad Engen klar for Barcelona: – Veldig stort for meg

Ingrid Syrstad Engen følger Caroline Graham Hansens vei fra Tyskland til Spania. Nå har 23-åringen signert en toårskontrakt med regjerende trippelmester Barcelona.

Toppklubbene har kriget om Engen: – Da Barca kom på banen ble valget enkelt

Landslagsspiller Ingrid Syrstad Engen (23) har signert en toårskontrakt med mesterligavinneren. Nå gleder midtbaneprofilen seg til å spille tiki-taka-fotball med Caroline Graham Hansen.
Les mer om:

Toppklubbene har kriget om Engen: – Da Barca kom på banen ble valget enkelt

Landslagsspiller Ingrid Syrstad Engen (23) har signert en toårskontrakt med mesterligavinneren. Nå gleder midtbaneprofilen seg til å spille tiki-taka-fotball med Caroline Graham Hansen.
Les mer om:

Toppklubbene kriget om Engen – nå har hun valgt mesterligavinneren

Landslagsspiller Ingrid Syrstad Engen (23) har signert en toårskontrakt med Barcelona. Nå gleder midtbaneprofilen seg til å spille tiki-taka-fotball med Caroline Graham Hansen.