Nyheter om Emil


Ny bronsemedalje til Fosser

Kasper Fosser løp inn til bronsemedalje på sprinten under orienterings-EM i Sveits søndag. I kvinneklassen vart Andrine Benjaminsen nummer seks. Fosser delte til slutt bronsemedaljen med svenske Gustav Bergman. De var begge slått med 22 sekund av den suverene svenske vinnaren Emil Svensk. Belgiske Yannick Michiels tok sølvet. Han var slått med 13 sekund av europameister Svensk.

Petter Thoresen har tatt ut landslaget til VM

Tre keepere, ni backer og 16 løperspillere er tatt ut for å representere Norge med skøyter på beina. Ishockey VM arrangeres i Riga hovedstaden i Latvia mellom 21.mai og 6.juni. Norge er i gruppe B sammen med USA, Canada, Tyskland, Italia, Kasakhstan, Finland og vertsnasjon Latvia.

Pedersen kan gå rett inn på Start-laget i seriepremieren

Start-spiller Emil Grønn Pedersen (23) har aldri spilt høyere enn 3.divisjon. Nå er sjansen stor for at han starter seriepremieren mot Sandnes Ulf lørdag.
Les mer om:

Norge slo Danmark etter forlengning

Drøyt to minutter inn i forlengingen sørget en pasning av Mats Rosseli Olsen og scoring av Emil Lilleberg for norsk 4-3-seier over Danmark. Rosseli og Lilleberg kom to mot én i forlengingen og sørget for at Norge fikk seg ekstra selvtillit inn mot VM i Riga senere denne måneden. Norge stilte med et forsterket lag sammenlignet med laget som tapte 0–4 for Danmark for seks dager siden. Lagene møtes til ny dyst torsdag.

RB Leipzig digger sine skandinaver: Forsberg forlenger

Da Alexander Sørloth ble hentet inn til Leipzig i 2020 var det allerede en nordisk koloni. Dansken Yussuf Poulsen og svensken Emil Forsberg var godt etablert i Bundesliga-klubben. På onsdag ble det klart at tyskerne vil ha mer. Emil Forsberg har passert 200 kamper for RB Leizpig denne sesongen. 9 scoringer, 8 assists og solid spill som har bidratt til andreplass i Bundesliga har overbevist klubben.

Flere klubber vil ha LSK-keeperen – snart klar for utlån

Emil Ødegaard (22) lånes etter det RB-sporten erfarer ut fra LSK til en klubb i Obos-ligaen.
Les mer om:

Uenige om høydeplan

Både Johannes Høsflot Klæbo (24) og Emil Iversen (29) kommer til å sette høyderekord i år, men de har lagt helt ulike planer.
Les mer om:

Ut mot «kommers» russetid: Gutta laget eget russealbum med massevis av ironi

– Det er en boikott av profesjonelle aktører innen russemarkedet, som tar store summer for alt fra russelogo og russesang, til utleie av busser i millionklassen, sier Emil – på vegne av russeprosjektet Børs og Katedral 2021.
Les mer om:

Derfor er Emil (30) fra Munkerud skole unik i norsk håndball: – Jeg angrer ikke et sekund på at jeg takket nei til profflivet

Bækkelagets Emil Midtbø Sundal har skrevet seg inn i historiebøkene i norsk håndball. 30-åringen er den første spilleren som har blitt toppscorer i eliteserien fire år på rad. I tillegg ble han kåret til årets spiller.

Emil vil vise verden at en gutt fra Finnsnes og Haiti kan nå så langt han vil

Bjørkestien 15 har fått ny eier. Dette kostet boligen
Les mer om:

Fellesskap, smak og politisk korrekthet

INNLEGG: Hva er det som er så provoserende med at Jon Øivind Ness tilkjennegir sin smak? Smaken er begrenset, men smaksytringen hinter også om et felleskap, skriver musikkritiker Emil Bernhardt i dette innlegget i den pågående debatten om kunstneriske profiler, politisk korrekthet og mangfold. Innlegget Fellesskap, smak og politisk korrekthet dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Nyheten får Emil til å smile

Sandnes Ulf og Molde er enige om Grødems overgang
Les mer om:

Gardeier, TV-kjendis, kjæreste og baby – og i august skal ordføreren vie Line (30) og Tor-Evert (39)

Tor-Evert Grøndal Johansen (39) angrer ikke ett sekund på at han kjøpte Øvre Brekkebakkadn for 50.000 kroner i 2017. To år etter dro han nemlig til Sverige, ble smittet av korona, forelsket seg i ei dansk jente og for en drøy måned siden ble han pappa til lille Emil.

Rosenborg tapte for Ranheim

Et tidlig mål av Emil Konradsen Ceide holdt ikke til Rosenborg-seier i treningskampen mot Ranheim søndag. Svein Maalens menn utlignet etter et selvmål av Even Hovland, før Marcus Mehnert snudde for Ranheim.

Linda (26) mistet lille Emil: – Jeg la spesielt merke til at han hadde nesa mi

Linda Marie Jacobsen (26) fikk sjokkbeskjeden på sykehuset. – Foreldre bør ikke trenge å begrave barna sine.
Les mer om:

- Vi felte noen tårer

Et bilde tatt kvelden etter femmilsdramaet i VM fikk oppmerksomhet. Dette skjedde mellom Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo.
Les mer om:

Her går det galt for RBK-profilen. Måtte hjelpes av banen

Like etter at det var spilt 30 minutter på Lerkendal gikk det galt for Emil Konradsen Ceïde.
Les mer om:

«Familiekokkene»-vinnerens beste BBQ-tips

Kokketalentet Emil Nordin (17) viser deg hvordan du kan lage skikkelig amerikansk grillmat i sommer.
Les mer om:

Grovt hetset i Russland

Emil Iversen (29) fikk gjennomgå i nabolandet etter VM-femmila.
Les mer om:

RESULTATER EMIL IVERSEN

Slik gikk det gjennom sesongen 2020-2021:
Les mer om:

Her blir «Fresa» (11) gjenforent med «storebror» Emil - hadde gravd en snøhule for å søke ly

Et­ter en kald natt i den stup­brat­te fjell­si­den, ble «Fre­sa» omsider gjen­for­ent med sin eier søn­dag for­mid­dag.
Les mer om:

Russlands OL-uniformer vekker reaksjoner

Flere mener russernes OL-antrekk ser ut som et gigantisk russisk flagg. Emil Iversen (29) mener russerne bommer.
Les mer om:

Spiss har signert for Start

Emil Pedersen har signert for Start.
Les mer om: