Nyheter om Elsker


Fantastisk! Mauro Icardi og Wanda Nara er sammen igjen: Her er brevet som reddet alt

Etter uker med spenning og våkenetter har endelig Mauri Icardi og Wanda Nara funnet tilbake til hverandre. – En kanonade med oppdateringer i sosiale medier kulminerte det hele i går med at skilsmisse ble tatt ut. Men så etter ha ha blitt «sluppet fri» fant de tilbake til hverandre. Det var et brev som reddet forholdet!. Les: Zinedine Zidane er kun interessert i to jobber Dramaet mellom Mauro Icardi og Wanda Nara ser ut til å være avsluttet for denne gangen.

Bale og Hazard er allerede glemt, har funnet frem en røff angrepstrio

I sommer var tanken til manager Carlo Ancelotti at Gareth Bale og Eden Hazard sammen med Karim Benzema skulle være kjernen i Real Madrid sitt angrep denne sesongen, men skader og manglende form sammen med noen gledelige overraskelser gjør at verden ser helt annerledes ut. Real Madrid har ikke tapt en enste kamp med angrepstrioen Karim Benzema, Vinicius Junior og Rodrygo Goes. President Florentino Pérez får det akkurat slik han ønsker unge talenter som briljerer sammen med veteraner.

Fører fami­liearven videre

Ingunn Vik Launes er vokst opp med både lek og arbeid i møbelfabrikken som bestefaren startet på 1930-tallet. Selv har hun fortsatt i den tradisjonsrike bransjen, men elsker å sette i gang nye prosjekter.
Les mer om:

Prøver seg på China Suarez igjen, minutter etter gold digger Wanda Nara legger ut tårevått skilsmisse bilde

Historien til Paris Saint-Germain stjerne Mauro Icardi og hans kombinerte kone og agent Wanda Nara kan lett danne utgangspunktet for en ekstremt dårlig og usannsynlig romantisk komedie med fotball som bakteppe. De to har de siste par ukene snakket med hverandre gjennom oppdateringer på Instagram i et så hyppig tempo at sladrepressen har hatt vanskeligheter med å følge med.

Einárs mor: «Vi elsker deg så mye»

Forrige uke ble Nils Kurt Erik Einar Grönberg (19), kjent som rapartisten Einár, skutt og drept i Stockholm. Nå åpner moren hans seg opp om dødsfallet for første gang.
Les mer om:

Elsker du 80-tallsmusikk? Da bør du sjekke ut dette(pluss)

Ervik storband inviterer til storslagent show i Nordic Hall lørdag 13. november. Bandet hadde i 2019 stor suksess med showet «This is soul», og lover at stemningen ikke blir noe lavere denne gangen.
Les mer om:

Friluftsliv i skuddet: – Forbrukerne i Tromsø er heldige

– Det er jo en litt artig bransje – sport og friluft. Det er de som elsker naturen som bruker mest.
Les mer om:

Dette så Harald (25) for seg kvelden før: – Jeg elsker sånne kamper

Da Harald Danielsen fikk drømmetreff og snudde kampen for FK Eik Tønsberg, eksploderte hjemmefansen på tribunen. 25-åringen hadde sett det for seg i tankene da han sovnet kvelden før. Se video av scoringen lenger ned i saken!

Ser du hvilken legendarisk sanger hun er datteren til?

21-åringen forteller at hun elsker kunst - ikke ulikt sin berømte far.
Les mer om:

Manager Daniel Farkes holdning tvinger Chelsea til å hente hjem talent

Det er lett å skjønne presset som Norwich manager Daniel Farke har på seg etter bare 2.poeng på 8.kamper og en desidert sisteplass i Premier League.

– Ja, jeg blir 60, og jeg elsker det!

Kvinne stjal engler fra gravsted i Randaberg
Les mer om:

Julian Nagelsmann smekker igjen døra til Premier League

De siste sesongene har en av fotballens mest lovende managere blitt linket til Premier League-klubber på jakt etter den rette lederen. I vinter sto 34-åringen på toppen av ønskelista til Tottenham, men da Nagelsmann fikk muligheten med Hansi Flicks exit til å velge drømmeklubben, ble Premier League ikke lenger et alternativ. For det dreier seg nå kun om Bayern München. Nagelsmann har vist at han kan lede Bayern til toppen av Bundesliga med en vanvittig målforskjell på + 21 etter åtte runder (Dortmund på andre har + 8).

– Vi er sjukt mye på tur

Kent Gøran Lillebo (41) elsker å være på tur sammen med kona Marina.
Les mer om:

– Ja, vi elsker Fauske!

Violet Road dro superfornøyd tilbake til Tromsø etter å ha skamrost arrangørene av Fauske Live.
Les mer om:

Generalmajor Kristin Lund fra Nordstrand:- Jeg elsker at det er stort!

Skal du ha plass til flere kilo med trofeer og medaljer, egen bar og møbler fra hele verden, må du ha et ganske stort hus.
Les mer om:

Truls elsker å pusle i hagen – men så sa kroppen stopp – nå vinner han hagepris

– Det er utrolig stort. Gøy at de nevner ferskentreet mitt også.
Les mer om:

Oilers-treneren før storkampen: – Vi elsker å spille sånne kamper

Ny eier til Laberget 96. Pris er 2.775.000 kroner
Les mer om:

Farsdag 2021: Gavetips til den tekniske pappaen

14. november 2021 er det farsdag. Har du en far som elsker å være oppdatert på de siste tekniske duppedittene? Her finner du 5 tips til farsdagsgave.
Les mer om:

Bournemouth-spiller har fått kreft

Den 24 år gamle Bournemouth- og Wales-spilleren David Brooks har fått diagnostisert en aggressiv form for lymfekreft kalt Hodgkin lymfom. Det opplyser både klubben og Brooks selv på sin Twitter-konto. Krefttypen er svært aggressiv og sprer seg raskt og ukontrollert, men 24-åringen er optimistisk med tanke på en retur til fotballbanen. – Selv om dette kom som et sjokk på meg og min familie, er prognosene gode og jeg er sikker på at jeg vil bli helt frisk igjen, skriver han på Twitter. – Jeg ser fram til å se dere og spille sporten jeg elsker veldig snart.

Weng elsker å være i høyden, men: – Jeg merker liten forskjell

LAVAZÉ (Aftenposten): Heidi Weng drar gjerne på trening høyt oppe, men har et veldig avslappet forhold til det som kalles høydetrening.
Les mer om:

– Dette er Oslos Syden

Adam Ezzari elsker og hater Hauketo. Nå håper han å påvirke unge i området til å holde seg unna kriminalitet.
Les mer om:

Jonas (22) gikk til topps i fransk klassiker

Jonas Iversby Hvideberg (22) elsker knallharde og tøffe ritt. – Det er når andre får det vondt at jeg trives best, gliser syklisten som om kort tid bytter klubb.
Les mer om:

Da Norges beste 16-åring måtte bryte, luktet debutanten Marte plutselig pallplass

Marte Garvik (16) er skiløper, men elsker også å løpe. Søndag tok hun sin første NM-medalje da hun ble nummer tre i Ungdomsmesterskapet i terrengløp lang løype.
Les mer om:

André (20) får betalt for å gjøre det han elsker - rekrutteringen er ei utfordring

- Det er bare helt supert å få betalt for å kunne sitte bak rattet.
Les mer om: