Nyheter om Elsker


Sancho snakker om fremtiden etter han scoret to meget viktige mål

Julian Naglesmann hos RB Leizpig er ikke lenger noen trussel mot sin kommende arbeidsgiver. På lørdag sørget Jadon Sancho for at Bayern München ble Bundesliga-mestere, og at Borussia Dortmund klatret opp på fjerdeplass i Bundesliga. Jadon Sancho er sterkt ønsket tilbake i England, alle de store klubbene har vist interesse og selv Manchester United som er fullstendig utslitt etter et år med forhandlinger med Borussia Dortmund ønsker å få til en overgang.

Utrolig, men bekreftet: Neymar har signert!

Vi skvatt til i stolen da vi så på PSGs hjemmeside at Neymar og PSG endelig hadde blitt ferdige med å danse rundt hverandre. PSG ble sendt ut av Champions League av City, men brasilianeren har skjønt fordelen med å bli i Paris etter at Mauricio Pochettino kom til byen. Selv om mange elsker å fotballhate spilleren Neymar, forteller 85 scoringer og 51 assists på 112-kamper hos PSG om at superstjerna kan spille.

Per bygget branntårnet alle elsker – nå sitter han igjen med en gigantregning etter kontrollene, men folk tar grep: – Det kostet 130.000 kroner

Per Ulv Haukeland sitter med regninger på til sammen 130.000 kroner etter alle kontrollene som måtte til for å fastslå om branntårnet på Grønliåsen er sikret godt nok. – At folk engasjerer seg og gir pengestøtte, viser at veldig mange er glad i tårnet, sier han.
Les mer om:

Her bor Andreas, Zuzana og Storm (snart 2) på tre kvadratmeter (pluss)

Hva hadde du valgt? Stort, fint hus og ditto lån, eller bo i en folkevogn med frihet til å gjøre det du elsker så mye som mulig? For Andreas Dahl og Zuzana Riegerova er det ikke et valg engang, det er en selvfølgelighet at «vanlife is the good life»!
Les mer om:

Portrettet: Bjørn elsker positiv kultur

Bjørn Skoglund er stolt over den positiviteten det lokale kulturlivet har vist gjennom en vanskelig periode.
Les mer om:

«Dra ut i Marka på postjakt, folkens!»

MENINGER: Mange nye og gamle turorienterere snakker om at de har blitt kronisk smittet av turorienteringsvirus og dras over dørstokken for å jakte opplevelser og fysisk aktivitet. Mange barnefamilier opplever at barna elsker å dra på «skattejakt» i skogen.
Les mer om:

– Jeg elsker Viking!

Egersundnissen ble vaksinert og fikk hilsen fra høyeste hold etterpå
Les mer om:

- Elsker deg for alltid

Gratulasjonene strømmer inn fra nære og kjære.
Les mer om:

Sør-Korea: – Ja, vi elsker brunost

De bruker brunosten i vaffeljernet og på pizzaen. Tine har i år allerede solgt mer enn de planla for hele 2021.
Les mer om:

- Elsker deg så mye!

Kjendissønnen og kjæresten feirer to år som kjærester.
Les mer om:

Carragher skjønner ikke hva Manchester United skal med Jack Grealish

Den engelske landslagsspilleren har lenge vært linket til Manchester United. Roy Keane gikk så langt som å insistere på at klubben hans sørget for at Grealish blir del av United-troppen. På andre siden av Sky Sports-mikrofonen er Jamie Carragher mer kjøling til koblingen mellom Villa-stjernen og gjengen til Solskjær. Så hva er problemet, Carragher? Les: Steven Gerrard prater som en Liverpool-manager -Jeg mener han ikke passer inn på Old Trafford på grunn av spillerne de har, ikke på grunn av talentet hans.

– Jentene får ikke trent. Derfor går det dårligere på skolen.

TRØGSTAD (VG) Disse jentene får ikke lov til å drive med det de elsker aller mest: Gjøre halsbrekkende krumspring på motorsykkel. Nå slår mødrene deres alarm.
Les mer om:

Camilla Läckberg tar pause fra vennene

Forfatteren Camilla Läckberg melder at hun må si nei til alle en periode – også dem hun elsker.
Les mer om:

Camilla Läckberg tar pause fra vennene

Forfatteren Camilla Läckberg melder at hun må si nei til alle en periode – også dem hun elsker.
Les mer om:

Camilla Läckberg tar pause fra vennene

Forfatteren Camilla Läckberg melder at hun må si nei til alle en periode – også dem hun elsker.
Les mer om:

Ellen Mari (25) og Janne (28) klinket til med Salten på tvers: – For Guds skyld, ikke spør om det går bra

Ellen Mari og Janne elsker friluftslivet. Norge på tvers Nordland ble ekstremt – på flere plan.
Les mer om:

Chelsea-managerne møttes før semifinalene: – Han elsker laget

Haaland trolig spilleklar mot Leipzig
Les mer om:

Chelsea-managerne møttes før semifinalene: – Han elsker laget

I løpet av fire dager kan Chelsea ta seg til to Champions League-finaler. Emma Hayes (44) og Thomas Tuchel (47) har benyttet muligheten til å lære av hverandre.
Les mer om:

Forlatt av moren som 13-åring

Rømte til elsker i Argentina, drept i dramatisk ulykke. Kan Fergie noen gang tilgi morens svik?
Les mer om:

Tottenham-vikaren gir supporterne håp

Nå vet vi ikke om det er ønsketenkning fra Tottenham-vikarens side, men Ryan Mason hevder hvertfall at han kan forutsi hva Harry Kane gjør etter sommeren. Da går han til jobb på Tottenhams treningsfelt, som han har gjort de siste syv, åtte årene. Les: Barcelona kliner til med ny utkjøpsklausul på 1 milliard Ryan Mason fikk spørsmålet om Kane gjør seg klar for å forlate klubben etter alt rot og manglende sportslig suksess. -Nei, det tror jeg ikke. Harry Kane elsker denne klubben, og det har han bevist de siste syv, åtte årene.

Kristian navigerer mot suksess for tredje gang: – At jeg elsker båtlivet tror jeg helt klart er en fordel med tanke på det vi nå har utviklet

Allerede da Kristian Fallrø gikk på Nøtterøy videregående skole fikk han smaken på entreprenørskap. Nå er han godt i gang med sitt tredje teknologiselskap – og det kommer båtfolket til nytte.
Les mer om:

Ser du Isabel og førerhunden Rufus på tur, må du vite dette

Førerhunden Rufus elsker folk! Han vil aller helst løpe rundt uten sele, slik at han kan få hilse på deg og spise ting han ikke skal. Men det er viktig å huske på at han faktisk er på jobb når den hvite selen er på.
Les mer om:

Liverpool eierne sjokkerer: Vil bruke store penger på Klopp-erstatter i sommer

Det er store nyheter som kommer fra Fijaches i kveld, de skriver at Liverpool manager Jürgen Klopp forlater Anfield i sommer og at eierne FSG allerede har allerede besluttet å bruke store penger for å hente inn en erstatter. – Denne sesongen har vært mer normal! – Litt som vi husker fra gamle Liverpool, men fans, presse og klubb har blitt vant med evigvarende suksess, alle som elsker fotball vet at det er umulig. Liverpool eierne skal ha kontaktet Julen Lopetegui allerede, men først bare for å høre om det var aktuelt etter utløp av Jürgen Klopp sin kontraktsperiode (sommeren 2024).

Lilla ny iPhone-farge

iPhone 12 og 12 mini kan du nå få i en helt ny farge: Lilla. Elsker, eller hater?
Les mer om:

– Elsker grønnsaker framfor godterier

SKIEN: Med kort vei til Århus andelsgård har Sandra og Annar lært seg å elske grønnsaker.
Les mer om: