Nyheter om Elite


Brentford går nye veier – henter inn olympisk mester

Det svinger rundt Brentford. Thomas Frank og gjengen har virkelig fått det til, og de er ikke redd for å tenke nytt. Nå opprettes en helt ny stilling som skal sikre profesjonalitet i alle ledd. Tidligere i juni kom bekreftelsen på at Justin Cochrane var overbevist til å ta jobben som Head of Coaching. Med bakgrunn fra Tottenham, det engelske landslaget og senest Manchester United, var dette en skikkelig presisjesignering for lille Brentford.

Topp mot bunn da Grei KE besøkte HSIL: Klasseforskjell i lokaloppgjøret

Høybråten og Stovners fotballdamer fikk det som ventet tøft da lokalrivalene fra Grei Kvinner Elite kom på besøk. De suverene serielederne viste ingen nåde med tabelljumboen og lekte seg til en overlegen seier.
Les mer om:

Disse kan erstatte Mané i Liverpool

Det er ventet at Liverpool-spissen Sadio Mane vil forlate de Anfield denne sommeren. Transfer-guru Fabrizio Romano bekreftet at Liverpool skal ut å handle en erstatter, med flere alternativer i Europas beste ligaer. Mane har vært en sentral del av Klopps-suksessen i Liverpool, og har blomstret i sin nye rolle som en midtspiss siden Luis Diaz kom i januar. Hans avgang gjør at Klopp må hente inn nytt blod på Anfield.

Elite Dance med storeslem under NM: – Dette var helt rått!

– En helt prefekt helg – den beste i klubbens historie. Det var mye glede, tårer og latter under premieutdelingen vi sent vil glemme, sier sportslig leder Yvonne Desiree Olafsen (32) i Elite Dance oppstemt
Les mer om:

Disse gjorde suksess under NM

Elite Dance stilte med 23 utøvere under NM i Freestyle, Slowdance og Grand Prix-kategoriene i dans under sist helgs NM i Fjellhammarhallen. Her er poserer noen av deltagerne etter fantastiske prestasjoner.
Les mer om:

Grei Kvinner Elite fant fram kuleramma: Lekestue på Greibanen

11 scoringer, ni målscorere og full fest da Grei Kvinner Elites fotballdamer viste forskjellen mellom topp og bunn i 2. divisjon mot Bærums Verk Hauger.
Les mer om:

Dansedronningen Yvonne (32) om den tøffe tiden: – Mange har imponert meg

Yvonne Desiree Olafsen (32) er stolt av hvordan hennes utøvere i Elite Dance har kommet seg gjennom koronatiden med utallige nedstengninger, nye regler og usikre tider. Til helgen er ventetiden over – endelig skal danserne delta i NM igjen.
Les mer om:

Til Øyvind Jonassen (H): Når maktens elite blir rasende, er spikeren truffet

Paul Grøtvedt og jeg skaper støy. Vi er liksom rampen i baksetet, bråkmakerne i klassen, de som sendes til rektor.
Les mer om:

Svarstad blir ny langrennstrener

Sjur Ole Svarstad (40) blir langrennskvinnenes nye landslagstrener. Det bekrefter Skiforbundet torsdag. Svarstad har tidligere vært assistenttrener i Kvinner Elite.
Les mer om:

Se Vipers - Molde her!

I kveld spiller Molde Elite den første semifinalen mot Vipers.
Les mer om:

Robert Hedin ferdig som trener i Nøtterøy Håndball

Robert Hedin (56) er ferdig som trener i Nøtterøy Håndball Elite. Håndballklubben ønsker ikke å si hvor mye det koster å kjøpe svensken ut av de siste tre kontraktsårene.
Les mer om:

Kenneth Larsen tar over «Ulva»

Furuset Ishockey inngår avtale med Kenneth Larsen som ny hovedtrener for Furuset Ishockey Elite A-lag. Avtalen strekker seg fram til og med sesongen 2023/2024 med opsjon på ytterligere forlengelse.
Les mer om:

Torbjørn fikk en uventet beskjed: – Dette sikrer ungdomssatsingen vår

Sparebankstiftelsen sørget denne uka for et etterlengtet lyspunkt i det som har vært tunge tider i Nøtterøy Håndball Elite.
Les mer om:

Steen Olsen fikk landslagsplass

Den lovende alpinisten Alexander Steen Olsen (20) er tatt ut på landslaget. Totalt 34 utøvere er klar for neste sesong. Det opplyser Norges Skiforbund i en pressemelding. Paralandslaget øker med én utøver. 12 kvinner er tatt ut, mens det er 19 menn som er tatt ut. – Det er en klar målsetting å levere på den internasjonale arenaen.

Tidligere styreleder i Nøtterøy slår tilbake etter anklager om økonomisk utroskap: – Et temmelig skittent spill

Nøtterøy Håndball Elite har politianmeldt tidligere styreleder Anne Yun Rygh og tidligere daglig leder Roger Meyer for grovt økonomisk utroskap. Anne Yun Rygh sier hun har tillit til politiet og at en eventuell etterforskning i tilfelle vil renvaske henne.

Tidligere Nøtterøy-ledere anklages for økonomisk utroskap

Nøtterøy Håndball Elite har politianmeldt tidligere styreleder Anne Yun Rygh og tidligere daglig leder Roger Meyer for det som hevdes å være grovt økonomisk utroskap. Anmeldelsen avvises som «tull og tøys» av Meyer.
Les mer om:

Seriestart til helgen: – Vi skal rett opp i 1. divisjon igjen

Fjorårets fotballsesong ble en gedigen nedtur for Grei Kvinner Elite som til slutt måtte ta den tunge turen ned til 2. divisjon. Før seriestarten i helgen er hovedtrener Jan Aksel Opsahl Odden klar på at årets sesong i 2. divisjon, avd. 2 kun blir et mellomstopp.
Les mer om:

Konkursfaren henger fortsatt over Nøtterøy Håndball: – Total oversikt i løpet av en måneds tid

Årsmøtet i Nøtterøy Håndball Elite fikk tirsdag presentert et underskudd på 1.583.066 kroner.
Les mer om:

Nøtterøy Håndball Elite: Har ikke fått noe milliontilbud

En presisering angående tilbud om kjøp av klubben:
Les mer om:

Hvem bestemmer i Nøtterøy Håndball Elite?

Det nærmer seg årsmøte i Nøtterøy Håndball, som er klubben min, hvor jeg er medlem. Og jeg er litt forundret over det som skrives i Tønsbergs Blad om kjøp av - eller investeringer i - Nøtterøy Håndball, som om det var et firma eller en omsettelig vare.
Les mer om:

Russefeiring og Polen-turer

Det er vår. Det er på denne tiden at vår fremtidige akademiske elite, russen, er i full gang med å forberede frigjøringen fra 13 års skolegang. Når man ser hvordan denne frigjøringen feires, skulle man tro at skolen har vært reinspikka tortur.
Les mer om:

Nøtterøy er ikke klare for et eliteserielag i håndball

«Det går en grense for hvor mye som er akseptabelt» var overskriften til et debattinnlegg publisert av Tønsbergs Blad 10. februar 2022, skrevet av representanter for en redningsaksjon for Tønsberg Nøtterøy Elite.
Les mer om:

Gjenforent etter fire år - hvor var Sonja?

Verdens kongelige elite kunne samles for første gang på flere år. Dessverre var det alt annet enn hygge som bragte dem sammen.
Les mer om: