Nyheter om Elden


Cupfest på NRK – sjå målene fra første runde

Torsdag var det duka for cupfest her på NRK. Bodø/Glimt, Rosenborg og Vålerenga var blant laga som skal i elden. Alle måla frå kampane med eliteserielaga kan du sjå her:

Ishavsbyen – Tromsø: TIL vant 8-0

Torsdag var det duka for cupfest her på NRK. Bodø/Glimt, Rosenborg og Vålerenga var blant laga som skal i elden. Alle måla frå kampane med eliteserielaga kan du sjå her:

John Christian Elden anker Disiplinærutvalgets beslutning i kjendismanager-sak

Advokatforeningens disiplinærutvalg ga artist Kim Wigaard medhold i at John Christian Elden hadde opptrådt i strid med regler for god advokatskikk på ett punkt. Nå klager Elden.

Spesialenheten vil ikke etterforske lagring av politiske ytringer

Spesialenheten ønsker ikke å etterforske at politiet lagret Hege Grostads politiske ytringer. Nå klager advokat Elden henleggelsen til Riksadvokaten, og justispolitiker vil se på Spesialenhetens henleggelser.
Les mer om:

Forvandlet leketøy til en fungerende spillkontroller

På tide for poden å spille Elden Ring.
Les mer om:

Ber om 30 dagers ubetinget fengsel for tidligere kjendismanager

Torsdag morgen holder partene sine prosedyrer i rettssaken mot tidligere kjendismanager Erland Bakke. Aktor mener Bakke forfalsket en e-post og lurte advokat John Christian Elden trill rundt.

Thomas brenner for uskyldig dømte: – Det er amatørene som oppklarer justismord

Når Thomas Bye snakker om den dramatiske vendingen i Birgitte-saken sitter familien til Birgitte Tengs fetter i salen, sammen med bistandsadvokaten for Birgitte Tengs sine foreldre, John Christian Elden. Fetterens forsvarer i lagmannsretten, Sigurd Klomsæt, kommer også. – Det føles veldig meningsfylt at de er til stede.

Faren til Birgitte Tengs fetter mener Elden har hatt dobbeltrolle

Faren til fetteren til Birgitte Tengs mener advokat John Christian Elden har brutt god advokatskikk, men Elden avviser dette.

Birgitte-saken: Far til fetteren klager inn Elden: – Han har en fot i hver leir

Overraskende valg i en utfordrende tid
Les mer om:

Klager inn Elden: – Han har en fot i hver leir

Faren til Birgitte Tengs' fetter klager inn John Christian Elden fordi han mener at han har brutt god advokatskikk. Elden avviser anklagene.

Slik svarar Pøbel på Disneyland-kommentar

Birgitte-saken: Far til fetteren klager inn Elden: – Han har en fot i hver leir
Les mer om:

Kvia-Egeskog-dobbel for Viking 2

Birgitte-saken: Far til fetteren klager inn Elden: – Han har en fot i hver leir
Les mer om:

Ap vil hedre oljå med plass på prestisje­liste

Birgitte-saken: Far til fetteren klager inn Elden: – Han har en fot i hver leir
Les mer om:

Stjerneadvokat om videoen som skal vise angrepet: - Kan beslaglegges

John Christian Elden sier at videoen, som skal vise det angivelige angrepet på Glimt-trener Kjetil Knutsen, kan begjæres utlevert.

Fjerner straff for små brukerdoser

Fredag kom Høyesterett frem til at tunge rusavhengige ikke skal straffes for mindre doser narkotika til eget bruk under fem gram. I praksis en avkriminalisering for rusavhengige, mener forsvarer Jon Christian Elden.

Poli­tiker har hyret kjendis­advokat

Kari Nomeland-Strømsøe (Sp) har hyret den profilerte advokaten John Christian Elden i sin pågående konflikt med ledelsen i Bykle kommune.

Russland utestengt fra FIFA-kongressen i Qatar

Russiske ledere og maktpersoner i fotball bør også utestenges, mener Norges Fotballforbund. Både svenskene og danskene er tause. Advokat John Christian Elden betegner utestengelsen av Russland for «kompleks og uprøvd».

John Christian Elden får kritikk fra Advokatforeningen i kjendismanager-sak

Advokatforeningens disiplinærutvalg mener at John Christian Elden opptrådte i strid med god advokatskikk da han sa ja til å representere manager Erland Bakke.

John Christian Elden får kritikk i disiplinærutvalget etter kjendismanager-sak

Advokatforeningens disiplinærutvalg gir artist Kim Wigaard medhold i at John Christian Elden har opptrådt i strid med regler for god advokatskikk på ett punkt. – Advokater må tåle kritikk, sier Elden.

– Det er tragisk, men det er helt uforsvarlig kjøreadferd(pluss)

Aktor Åsta Elise Elden la torsdag ned påstand om samfunnsstraff for 17-åringen som er tiltalt for uaktsomt bildrap etter den tragiske ulykken i Melhus kommune i mai i fjor.
Les mer om:

Eva Kristin Hansen (Ap) ferdig skattesjekket: – Alt var i orden

Advokat John Christian Elden opplyser nå at Skatteetaten har fullført sin gjennomgang av den tidligere stortingspresidentens pendlerboligsak.

Fant våpen og eksplosiver hos eldre våpenentusiast

SKIEN: En mann i 70-åra er tiltalt for ulovlig befatning med store mengder eksplosiver, våpen og ammunisjon. – Han mener at dette er fullt legitime våpen for han å ha, og han skjønner ikke hvorfor politiet har brukt så lang tid på saken, sier mannens forsvarer, advokat John Christian Elden.

Elden: – Ikke noe i veien for å samtykke til å bli voldtatt

HELGELAND TINGRETT (TV 2): I sin prosedyre i saken mot den overgrepstiltalte politimannen i Nordland, tar advokat John Christian Elden et kraftig oppgjør med Spesialenheten for politisaker. Han mener saken er basert på løgner og konspirasjoner.

Elden Ring samler toppscore fra et hav av anmeldere

Begeistrer så det holder.
Les mer om:

Megaspel kjem som perler på ei snor framover: – Eg har gledd meg til i årevis

Dei neste vekene kjem fleire episk spel ut og gamerar gler seg. På lista står gigantar som Elden Ring og Horizon Forbidden West samt ein haug indie-spel.
Les mer om:

Mest lest siste uke