Nyheter om Ekstrøm


Trond (Frp) vil at utbygger skal handle lokalt: – Når de kommer og sier at dette skal være et miljøbygg, så bør de også følge opp hundre prosent

– Bruk lokalt treverk, sier utvalgsmedlem Trond Ekstrøm (Frp) til utbyggerne av Kristinakvarteret.
Les mer om:

– En gård fylt av hygge, men også fryktelig mye arbeid

May-Lis Ekstrøm Hoel driver Loftet Gardsbutikk på Eidsvoll og har pusset opp fristedet et par kilometer unna. Nå står gårdshuset for tur.

Sander (14) bønnfaller regjeringen: – Steng skolene nå!

Sander Mathias Ekstrøm Eliasson (14) føler ikke at regjeringen tar barn og unges sikkerhet på alvor. – Jeg er lei av å bli behandlet som ingenting, tordner han.

Trakk tilbake ferdigattestene i St. Stefankvartalet: - Jeg blir rett og slett provosert av det som foregår

Politikerne i plan og bygg i Tønsberg kommune var samstemte: På grunn av farlige branntekniske mangler, må ferdigattestene for boligene i St. Stefankvartalet trekkes tilbake. Særlig Trond Ekstrøm (Frp) var mektig irritert.
Les mer om:

Arbeiderpartiet med viktig tilleggspunkt om kvalifisert helsepersonell

I debattheftet 2019 kom det i kommunestyremøtet i Etnedal sist torsdag et forslag om følgende tillegg til spørsmål 2, fremmet av Arbeiderpartiets Sara Beate Ekstrøm Bråten.

Glad for nye krefter i Ap-gruppa

Det blir veldig bra med nye krefter i arbeiderpartigruppa. Det er to nye, Bjørn Nermoen og Sara Ekstrøm Bråten, som er veldig engasjerte, begge to. Jeg ser fram til å jobbe videre sammen med dem, sier nyvalgt varaordfører, Toril Grønbrekk.

Eiendomsbransjen på konkurstoppen

Eiendomsbransjen har hatt en kraftig økning i konkurser og tvangsavviklinger siden nyttår. Monica Ekstrøm ble tvunget til å kaste kortene kun ett år etter oppstart av eget eiendomsmeglerfirma.
Les mer om:

Åpner gammeldags gårdsbutikk

For snart sju år siden startet hun interiørbutikken «Loftet» hjemme på gården. Det gikk så bra at May-Lis Ekstrøm Hoel tok sjansen på å utvide.
Les mer om:

Rykket ut på Facebook for å få hjelp til å arrangere bursdag for sønnen (10): – Jeg er supertakknemlig, jeg kan ikke få takket dere nok

Linn Ekstrøm Robertsen ba om hjelp for å kunne feire bursdagen til sin 10 år gamle sønn. Ikke mange timer etter var kommentarfeltet på Facebook smekkfullt av bidrag.

Tilbake til egne gårdsoppdrag

Eidsvoll: May-Lis Ekstrøm Hoel hadde ansvar for Farmen-deltakernes ukeoppdrag. Nå er hun tilbake til oppgavene på sin egen gård.
Les mer om: