Nyheter om Ek


- To av tre gleder seg

Martine Ek Hagen skal bli mor.
Les mer om:

Zucca-scoring i seier

Mats Zuccarello scoret ett av målene for Minnesota Wild da Vancouver Canucks ble slått 3-2 på bortebane i NHL tirsdag. Nordmannen scoret sitt tredje mål for sesongen da han ble spilt lekkert fram av svenske Joel Eriksson Ek etter snaue åtte minutter ut i kampen. Alene med målvakten satte Zuccarello sette pucken mellom beina på ham til 1-0. Wild red stormen av mot slutten av kampen og sikret sin femte seier for sesongen av seks mulige. Bare St. Louis er bedre i centraldivisjon i vest.
Les mer om:

Etter et halvår på Fontenehuset: Heidi sang for første gang

– Jeg laget sangen etter Kongsberg-drapene for en uke siden, forteller Heidi Ek. Torsdag sang hun foran et femtitalls tilhørere under den offisielle åpningen av Fontenehuset i gamle Britannia hotell. Og rørte trolig samtlige.
Les mer om:

To mål – to målgjevande

Mats Zuccarello storspela og sette sitt store preg på Minnesotas siger på 6-5 over Winnipeg i ein svært hendelsesrik kamp i natt, og scora sine første mål for sesongen. Nordmannen har dermed scora i 12 NHL-sesongar på rad, sidan han kom til New York Rangers i 2010. Zuccarello utlikna til både 1-1 og 3-3 for heimelaget, og hadde assist på måla som gav 2-2 og 5-5. Laget hans låg under 3-5 mot slutten av kampen.
Les mer om:

Gang- og sykkelveien Tomb-Karlshus satt opp etter 2025: Råde-politikerne trenger forpliktelse fra Viken i år

Innbyggerne i Råde har ventet i flere tiår på gang- og sykkelveien mellom Tomb og Karlshus. Den gjeldende reguleringsplanen gjelder ut året. Varaordfører Erling Ek Iversen håper på hjelp fra Viken-politikerne.
Les mer om:

– Det er på høy tid at denne strekningen får et tilbud for gående og syklende

Høyres Eivind Leister håper Viken-politikerne nå vil prioritere et gang- og sykkelveitilbud fra Skåra til Fjærå. Han vil ha gang- og sykkelvei langs dagens fylkesvei 116, og ikke en lengre rute fra Onsøy kirke via Ek til Huseby.
Les mer om:

Weng mistet høydetrening for bryllup: – Hadde angret resten av livet

LAVAZÈ (VG) Heidi Weng (30) var forlover for tidligere langrennsløper Martine Ek Hagen (30) og mistet derfor trening i høyden.
Les mer om:

Arbeiderpartiet ble størst i årets skolevalg – MDG gikk tilbake

Thea Seehus Berg (18), Marthe Ek Visdal (18) og Karen Eline Grøstad (18) har alle deltatt i årets skolevalg. Tirsdag ble resultatet offentliggjort.

Martine Ek Hagens (30) drøm har alltid vært å gifte seg på Furøya: - Det ble en fantastisk dag!

Den profilerte skiløperen Martine Ek Hagen fikk sin Aleksander i Tvedestrand kirke forrige helg. Så gikk turen til drømmeplassen hennes.
Les mer om:

Martine Ek Hagen har giftet seg

Det meddeler skiløperen på Instagram.
Les mer om:

Gladnyhet: - En drømmedag

Martine Ek Hagen har giftet seg.
Les mer om:

Lørdag giftet hun seg i Tvedestrand

Martine Ek Hagen (30) er kjent for det norske folk som en dyktig langrennsløper. Denne helgen feiret hun bryllup sammen med sin utkårede Aleksander Ek. Vielsen og festen ble i Tvedestrand.
Les mer om:

NVE med kvikklere-støtte til Hans Ek

Mens planutvalget sa ja til at det kan bygges brygge utenfor Roald Amundsens fødested på Torp, er Norges Vassdrags- og Energidirektorat (NVE) enige med Hans Ek (Sp): Grunnundersøkelser må dokumentere at det er trygt nok.

Skal likevel sjekke ut kvikklere-faren: – Nå blir jeg veldig glad, sier Hans Ek (Sp)

Hans Ek (Sp) var så bekymret etter klarsignalet for å bygge brygge utenfor Roald Amundsens fødested, at han varslet NVE. Nå har Borg Havn likevel bestilt en undersøkelse med tanke på kvikklere.
Les mer om:

Manchester United har lagt inn bud på Kamaldeen Sulemana

Uniteds danske speider Tommy Møller Nielsen kunne for en uke siden ikke si noe om klubben var inne i kampen for å signere Kamaldeen Sulemana, men om potensialet til 19-åringen villle speideren gjerne prate om. -Vi har fulgt ham i lang tid, og vi anser ham som det største talentet i Skandinavia, begynner Nielsen til B.T. Les: David Beckham har klart å friste enda en superstjerne Det største talentet i Skandinavisk fotball. Ikke overraskende har talentfabrikken Ajax vært på FC Nordsjælland-spilleren, men har ifølge Football-Insider mistet pole position til Manchester United.

Guardiola må ta en alvorsprat med utvalgte City-spillere

Luksusproblemet til Pep Guardiola er at han gjerne skulle satt inn fler enn 11 spilleren på banen av gangen. City-troppen har vist seg som ekstrem sterk og robust for kamp om 3-4 titler. For enkelte spillere er managerens luksusproblem alt annet enn å levbart. -Det er spillere som aksepterer en typisk situasjon på laget, og det er andre som ikke aksepterer det. Når de ikke aksepterer at de av og til ikke får spille, kan man opprettholde det i en sesong, en kort periode, men ikke lenge.

Zucca og Wild vant på overtid

(Vegas Golden Knights-Minnesota Wild 0–1 etter spilleforlengelse) Mats Zuccarello (33) spilte frem den ene lagkameraten etter den andre til store målsjanser - og kunne endelig juble da Joel Eriksson Ek ble matchvinner for Minnesota Wild etter drøyt tre minutter av spilleforlengelsen.
Les mer om:

Premier League klubb overrasker stort, vil signere utestengt keeper

Ajax-keeper André Onana drømmer om spille i Premier League, nå kan en avtale komme på plass selv om han trolig må vente et år på å få stå i mål Goal skriver at Arsenal har is i magen og gjerne signerer Onana nå i sommer selv om de må vente. Kameruneren er nemlig utestengt for doping fram til februar neste år, men han har anket dommen og kommet med en forklaring som virker fornuftig. Les: Real Madrid kan hente tilbake gammel mester Han testet positivt på det vanndrivende stoffet Furosemid i februar.

Tottenham har slettes ikke tenkt å la byrival kapre spissmål

Tottenham var «først» ute i å gjøre Besiktas-spissen Cyle Larin til sitt mål i sommer, de er fullstendig klar over at det er en god sjanse Harry Kane forlater klubben i sommer, spesielt etter sist ukes tap mot Leeds, noe som i praksis betyr at Champions League er utenfor rekkevidde. En annen god grunn for Tottenham å holde trykket oppe for spisserstattere er det faktum at de ikke har klart å avklare fremtiden til lånespiss Carlos Vinicius. – Det at Benfica fortsatt teller på knappene er et dårlig tegn.

Helt vilt: Dani Alves kalles tilbake til tjeneste!

Det meste har vært vilt med villmannen Alves, men når du som 38-åring blir kalt inn til tjeneste for et av klodens kuleste landslag, da topper dette mye. Zlatan bestemte seg for å takke ja til spill for Sverige som 39-åring, men de nordiske blågule er ikke akkurat som de sambadansende blågule. Les: Sverige mister løven Zlatan For å komme til saken: Denne helgen ble den tidligere Barcelona -og PSG spilleren kalt inn til Brasils landslagstropp.

Arsenal sier nei takk til 20 milliarder kroner

Arsenal har avvist et konkret tilbud fra Spotify-grunnlegger Daniel Ek, som ønsket å kjøpe klubben og gi fans innflytelse i ledelsen. Spotify-grunnlegger Daniel Ek har tidligere sagt at han gjerne vil kjøpe Arsenal, og det har han tilsynelatende tatt ganske seriøst. Den svenske milliardæren fikk med seg klubblegendene Thierry Henry, Patrick Vieira og Dennis Bergkamp og hentet inn støtte fra managerlegende Arsene Wenger.

Daniel Ek fortsatt interessert i Arsenal-kjøp

Spotify-gründer Daniel Ek insisterte lørdag på at han har lagt inn formelt bud på å kjøpe Arsenal, men at det ble avvist. Han er fortsatt interessert.
Les mer om:

Arsenal-bud fra Spotify-gründer

Den svenske Spotify-gründeren Daniel Ek (38) opplyser at han har kommet med et tilbud om å kjøpe Arsenal, men han har fått nei av Kroenke-familien som eier storklubben fra London.
Les mer om:

Thierry Henry forteller fansen to ting som milliardær Daniel Ek ønsker å bringe tilbake til Arsenal

Thierry Henry har forklart Arsenal-fansen de to viktigste tingene den svenske milliardæren Daniel Ek vil bringe tilbake til klubben. Ek twitret nylig sin interesse for å lansere et bud på å kjøpe Arsenal den natten fansen protesterte utenfor Emirates Stadium mot nåværende eier Stan Kroenke.

Neste uke kommer redningen for Arsenal-supporterne

Et supporteropprør mot de amerikanske eierne av Arsenal har pågått lenge, men fikk fart da Super League-stuntet kom for noen uker siden. Planene ble torpedert og Kroenke-familien kom med en slags unnskyldning, men fungerte som startskuddet på et større opprør. Spotify-gründer Daniel Ek så sin mulighet.