Nyheter om Eikrem


Nå starter vaksineringen med tredje dose i Karmøy

– Vi prøver å gjøre dette enklest mulig for folk, sier smittevernlege Martin Eikrem i Karmøy kommune. Det er to grupper som anbefales tredje dose.
Les mer om:

– Det har vært et politisk spill(pluss)

Tidligere sorenskriver i Romsdal tingrett, Svein Eikrem, sier det er spesielt at Høyre sto fram og feiret husleiekontrakten tingretten strevde flere år med å få i havn.
Les mer om:

Sju nye tilfeller i Karmøy: Tester 19 barn etter smitte i barnehage

– Det er nå høyt fokus på å sikre en så normal hverdag for barna som mulig, sier smittevernlege Martin Eikrem i Karmøy kommune.
Les mer om:

Vanvittig målfest i Molde

Målene kom tett som hagl i åpningen av kampen mellom Molde og Haugesund. Med «bare» tre mål etter pause kunne Molde til slutt juble for 5-4-seier. Det ble en målfest av de sjeldne da kampen eksploderte etter snaut elleve minutter. Ohi Omoijuanfo ga Molde oppskriftsmessig ledelsen, men så stoppet målene aldri å komme de neste snaue 20 minuttene. Niklas Sandberg utlignet ett minutt og 51 sekunder etter åpningsmålet, før Ohi scoret igjen ett minutt og 29 sekunder etter Sandbergs utligning.

Øyvind Eikrem utpekt til ny leder for Demokratene i Trondheim(pluss)

Før sommeren ble det kjent at ledeIsen ved NTNU ville gi førsteamanuesis Øyvind Eikrem sparken etter rasisme-sak. Nå blir han leder for det innvandringsskeptiske partiet.
Les mer om:

NTNU-styret behandler omstridt oppsigelse i oktober

Styret ved NTNU i Trondheim behandler mest trolig avskjedssaken mot førsteamanuensis Øyvind Eikrem 21. oktober, melder Adresseavisen.

Molde banket sveitsisk motstand

Molde fikk sveitsiske Servette til å se ut som et norsk førstedivisjonslag da de feide dem av eget kunstgress på torsdag. Kampen var den første av to oppgjør i den andre av fire kvalifiserende runder som kan gi spill i UEFAs nye turnering, Serieligaen. Kun syv minutter tok det før Ola Brynhildsen stanget inn første skåring. Drøyt 20 minutter senere gjorde Ohi Omoijuanfo det samme. Et kvarter inn i andreomgang banket Magnus Wolff Eikrem inn kampens siste skåring på lekkert vis.
Les mer om:

Skaden satte en demper på Moldes festkveld

MOLDE/OSLO (VG) (Molde – Servette 3–0) Magnus Wolff Eikrem og resten av Molde-laget lekte seg mot Servette. Men kapteinens «kjenning» av en gammel skade var et skår i gleden.

Grødems nydelige brassespark toppet Moldes festkveld: – Rett og slett en drømmekveld

(Molde - Odd 5–0) Magnus Wolff Eikrem (30) spredde rundt seg med lekre pasninger, Ohi Omoijuanfo (27) scoret to nye mål, og Magnus Grødem (22) brassesparket inn kveldens vakreste da Odd ble sendt hjem som slakt.

Molde vant tross utrolig selvmål

Kristoffer Haugen satte ballen i nettet tre ganger da Molde vant 3-1 over Sandefjord. To ganger i Sandefjord-målet, og én gang i Molde-målet. Og hans selvmål var smått utrolig. Planen hans var nok å sende et ufarlig tilbakespill til keeper Oliver Petersen, men han var feilplassert, og rakk ikke ballen som i stedet trillet i nettet. Men Molde hadde god kontroll, og ved to scoringer av nevnte Haugen og én scoring av Ohi, ble det grei seier. Dermed henger moldenserne med i teten, og de ligger på tredjeplass i Eliteserien. En liten nedtur fikk dagens vinner likevel.

– Du må kanskje ta en ekstra kjøretur hjem fra hytta

Smittevernlegen ber befolkningen være fleksibel når det gjelder vaksinen i sommer. – Men vi håper vi kan invitere folk med noen ukers forvarsel, slik at man kan planlegge litt, sier Martin Eikrem i Karmøy kommune.
Les mer om:

NTNU gir førsteamanuensis sparken

Universitetsledelsen mener Øyvind Eikrem har vært illojal og kommet med hatefulle ytringer via anonyme facebookprofiler.
Les mer om:

Året det løsnet for Babycare

Doblet omsetning og tredoblet resultat i 2020. Harald Eikrem Andersen har fått sving på Babycare.
Les mer om:

Dramatisk for Molde: Snytt for mål?

Mjøndalen og Molde spilte 0-0 i Eliteserien på Consto Arena søndag. Etter et godt første kvarter fikk hjemmelaget kampens største mulighet, og det var smått utrolig at ikke hjemmelaget gikk opp til 1-0 tidlig. Et langt kast fra Fredrik Brustad havnet på hodet til Sondre Solholm Johansen, som headet ballen inn i boksen. På bakerste stolpe headet Benjamin Stokke til Ole Amund Sveen, som kunne treffe hvilken som helst kroppsdel med ballen fra én meter slik at den skulle gå i mål. Dét klarte han ikke.

Moe forundret over Rosenborg-kritikken: - Fullstendig utidig(pluss)

Erling Moe er sikker på at Magnus Eikrem får frimerke på Lerkendal. Men Molde-treneren vil aldri kritisere Rosenborg hvis MFK taper kampen.
Les mer om:

Brann i kjempetrøbbel etter 0–4

Magnus Wolff Eikrem sesongdebuterte fra start med stil, mens Ohi Omoijuanfo ble hattrickhelt for Molde. Etter 0–4-tap ser det bekmørkt ut for Brann. Brann slapp inn tre i begge de første kampene, og det ble enda verre borte mot Molde. Blåtrøyene viste gulltendenser og reiste seg etter 3–3 mot Tromsø. For Molde ble et forrykende kvarter i første omgang avgjørende. Vertene hadde ballen i nettet fire ganger, men bare tre av scoringene ble godkjent. – Vi klarer ikke å forsvare oss, tordnet Brann-trener Kåre Ingebrigtsen i pausen. Han har litt av hvert å jobbe med etter tre strake tap.

Molde lekte seg med Brann

Molde slo Brann hele 4-0 på hjemmebane søndag. Magnus Wolff Eikrem sesongdebuterte fra start med stil, mens Ohi Omoijuanfo ble hat trick-helt for Molde.
Les mer om:

Stjernen vil kjøpe fri Eikrem Haugen: – Darren er en luring

Stjernen frykter at backen Magnus Eikrem Haugen (25) forsvinner til utlandet – nå ønsker klubben å sørge for at det ikke skjer. – Vi får se hva Darren tryller opp av hatten, sier 25-åringen selv.
Les mer om:

– Vi vet at utbruddet er i en helt annen fase

De ansatte i skolen er livredde etter beslutningen om å åpne skolene, blir det hevdet. Smittevernlege Martin Eikrem i Karmøy begrunner beslutningen. Han viser blant annet til skadelig effekt av fullstendig stengt skole.
Les mer om:

Vil tilby Eikrem jobben som domstolleder tilbake(pluss)

– Så fort vi kommer i regjering, vil vi sammen med Arbeiderpartiet gjøre om på domstolreformen, sier Jenny Klinge (Sp) til Romsdals Budstikke.

Tre nye smittetilfeller: – For så vidt god oversikt

Smitten øker i regionen. Tirsdag kveld meldes det om tre nye tilfeller i Karmøy. Smittevernlege Eikrem mener de har god oversikt, enn så lenge.
Les mer om:

Kun én opplevelse overgår denne triumfen for Eikrem

Veien på Tjensvoll er åpnet igjen
Les mer om:

Molde-treneren overrasket over at ingen har hentet Eikrem

Erling Moe (50) er glad Magnus Wolff Eikrem (30) er på laget hans. Men Molde-treneren synes faktisk det er litt merkelig.
Les mer om:

– At begge jobber med korona kan påføre mye stress. Men jeg kjenner at vi tåler det, at vi har et godt forhold

Fembarnsforeldrene Christine (40) og Martin Eikrem (41) står sammen i frontlinjen mot koronaviruset. Nå ser de fram til å kunne reise utenlands igjen.
Les mer om:

– «Music is the best passport»

Jazztrompetisten Kristoffer Eikrem er aktuell med et tidsriktig norsk-koreansk samarbeid. Innlegget – «Music is the best passport» dukket først opp på ballade.no.
Les mer om: