Nyheter om Eikeland


- Dette kunne gått fryktelig galt. Bidraget fra taubåten reddet trolig menneskeliv

BREVIK: Losoldermann Geir Henning Eikeland sender nok en innstendig oppfordring til folk som ferdes i fritidsbåter om å passe seg for skipstrafikken. Han fikk telefon fra losen ombord, umiddelbart etter den dramatiske situasjonen i Breviksstrømmen onsdag kveld.
Les mer om:

Hun ble vraket, han trakk seg - nå vil fylkeslaget erstatte dem

Før påske trakk styremedlemmene i Tvedestrand FrP seg. Årsaken var at fylkeslaget hadde suspendert lokallagsleder Silje Flaten Haugli. Nå vil styreleder Christian Eikeland i Agder FrP gjenreise lokallaget.

August (7) fikk kjempenapp - og denne ørreten kom opp av sjøen

En flott sjøørret bet på kroken da August Kallevig kastet ut snøret få meter fra brygga på Eikeland ved Tvedestrand.

Norges tropp mot Belgia og Tyskland

2. påskedag reiser kvinnelandslaget på sin første samling siden oktober i fjor. Der venter to tøffe kamper. Først mot Belgia 8. april og deretter Tyskland fem dager senere. Nå er troppen tatt ut. – Det er en tropp med mange kjente. Eneste nye er Emilie Bragstad.

Får skryt av sjefen tross tapet

Manchester United-trener Casey Stoney peker på Maria Thorisdottir som et av lyspunktene i det forsmedelige 0-2-tapet for Reading i engelsk fotball søndag. Thorisdottir fikk sin debut for United etter overgangen fra Chelsea i det som ble en tung hjemmekamp. Natasha Harding og Danielle Carter scoret målene for gjestene, og Amalie Eikeland kunne juble for tre poeng sammen med sine lagvenninner i Reading. – Jeg synes hun gjorde det veldig bra.
Les mer om:

Kirby-show da Chelseas herjet

Fran Kirby scoret fire ganger da Chelseas kvinnelag i fotball tok seg opp i ryggen på serieleder Manchester United med 5-0-seier over Reading. Det var den eneste kampen i helgens serierunde i kvinnenes superliga som kunne avvikles, Guro Reiten noterte assist på en av Kirbys fire scoringer. Reiten var eneste norske spiller i Chelsea-laget etter at Maren Mjelde måtte kaste inn håndkleet rett før avspark. Hun vant den norske duellen med Reading-spillerne Kristine Leine og Amalie Eikeland.

Tar i mot batterifabrikk med åpne armer: - Det er bare en drøm

Høye Høyesen fra Eikeland i Flosta tiltrådte som NHO-direktør i Agder tidligere i høst. Han kunne ikke bedt om en bedre start på sin nye jobb.
Les mer om:

Vil hindre full stans i nye prosjekter

Anleggsbransjen melder om stor kapasitet, og frykter få oppdrag fremover. Christian Eikeland i Frp sier at mer penger til samferdsel er en hovedprioritet i budsjettforhandlingene som starter onsdag.
Les mer om:

Super-supporterens dødsdrama

Rune Eikeland (50) var idrettstalentet som holdt på å dø. Da han våknet, bestemte han seg for å vie livet sitt til å heie på norske idrettshelter.
Les mer om:

Norge klar for fotball-EM

Norge slet igjen med å bryte ned defensive Wales, men Frida Maanum tok ansvar og scoret kampens eneste scoring da kvinnelandslaget sikret plass i EM-sluttspillet i 2022.Wales prøvde knapt å angripe den første timen, men tettet igjen og slapp ikke Norge til mange sjanser. I det 61. minutt vant Maanum ballen fra spissen Kayleigh Green, som var på vei ut av eget forsvar. Hun førte den i høyt tempo og klemte til fra 20 meter. Ballen føk inn i hjørnet.

Eikeland på scoringslisten mot Manchester City

Amalie Eikeland scoret Readings mål mot Manchester City i den engelske superligaen i fotball søndag. Kampen endte 1-1.

Eikeland på scoringslisten mot Manchester City

Amalie Eikeland scoret Readings mål mot Manchester City i den engelske superligaen i fotball søndag. Kampen endte 1-1.

Sjögren tar ut stjernespilleren i troppen til Wales og Hviterussland

Norge kan sikre EM-plassen i kampene mot Hviterussland og Wales. Se troppen til kampene her.Onsdag 21. oktober tar Norge imot Hviterussland hjemme på Ullevaal, før turen går til Wales og kamp 27. oktober. Med seier i en av kampene er Norge klare for EM. Mandag ble troppen tatt ut, en tropp som inneholdt blant annet to debutanter i Thea Bjelde og Olaug Tvedten. LES: Liverpool ønsker å danne verdensbeste stopperpar– Vi synes det er riktig å slippe til noen nye.

Laila (32) ble truet på livet: – Jeg ble slått, sparket, spyttet på og lugget

NOTODDEN: Politikerne skal til uka si ja eller nei til opprettelse av et mobbeteam i Notodden kommune. – Mobbere og mobbeoffer er verdensmestere til å skjule det som skjer, forteller Laila Eikeland Knutsen (32).
Les mer om:

– Dette var eit tragisk syn(pluss)

Torbjørg Elisabeth Liavåg Eikeland har teke kontakt med lokalavisa, etter at ho var heime på Hareid sist veke.
Les mer om:

Norge-børsen: Graham Hansen Norges beste, da Norge tok et langt steg mot Fotball-EM

ULLEVAAL (Sporten) (Norge – Wales (0-1) De norsk fotballandslaget for kvinner var endelig tilbake. Hvor Norge ikke var på sitt beste i oppgjøret mot Wales på Ullevaal Stadion. Målsjanser: 3-3. Pause: 1-0, Tilskuere: 0 på Ullevaal Stadion. Mål: 0–1 (29) Guro Reitan ( Caroline Graham Hnasen) Gult kort: Kristine Minde (71), Ingrid Moe Wold (64), Kayleigh Green (81), Angharad James (75). Dommer: Gitte Holm, Danmark,– 3 poeng.Norge dominerte store deler av kampen, men var fryktelig slurvete og ga bort mange muligheter til Wales.

Sjøgren sender sine beste kvinner ut på Ullevaal-gresset til EM-kval mot Wales

Endelig er det tid for det norske damelandslaget sin tur til å spille fotballlandskamp. Kvinnefotballen på internasjonalt nivå er endelig tilbake igjen. Alt av kvinnefotball ble stoppet da covid-19 gjorde sitt inntog, men nå er vi omsider i gang igjen. Sist Norges kvinnelandslag var samlet var under Algarve Cup i Portugal i begynnelsen av mars. Da røyk de ut mot Tyskland i semifinalen. Wales spilte sist kamp 06. mars. Da vant de 2-0 i en vennskapskamp mot Estland.Lagene er halvveis i gruppespilletDe fleste lagene i gruppen er halvveis spilt, og Norge topper gruppen med fire poeng.

Klar for kamp, ønsker å ta steget til EM-sluttspillet

Ullevaal (Sporten) Landslagskapteinen Maren Mjelde og resten av landslaget er klar for for alvoret i morgendagens EM-kvalifiseringskamp mot Wales, vil de norske fotballjentene som godt som være klar for Europamesterskapet i fotball 2022. – Det er et tent, gjeng som synes det er alt for lenge siden sist, vi spilte en landskamp, og veldig moro at vi får spille på Ullevaal, sier Maren Mejelde til pressen. Morgendagens kamp går dessverre for de norske publikumet for tomme tribuner, men ambisjonen ligger i kortene. Samtlige er enig om at forspranget skal økes til gruppetoeren i gruppen.

«Skremt» av rasismedebatt: – Frykter at politiet ikke vil gripe inn

Fylkesleder i Frp, Christian Eikeland, sier han er skremt av debatten om potensiell systemisk rasisme i politiet. – Snur opp ned på problemet, svarer MDG.
Les mer om:

En lærer, en skuespiller og en dykker har realisert småbrukdrømmen i Vang

Det er mange fordeler ved å være tre når småbrukdrømmen skal realiseres, mener Victoria Ose (28), Sindre Eikeland (31) og Raymond Olsen (30). I helgen hadde de dugnad og innflytningsfest på det nye bruket sitt i Vang.
Les mer om:

Huset til Marius må vike plass for ny E 18: – Føles litt som tvangsflytting

Marius Eikeland er blant de første berørte som venter på tilbud om innløsning av eiendommen sin til den nye E18-traseen gjennom Kragerø. – Jeg venter et tilbud i løpet av et par uker, sier Eikeland.
Les mer om:

Storkamp i sesongopninga

Chelsea, med Maren Mjelde, Maria Thorisdottir og Guro Reiten i stallen, sesongopnar med bortekamp mot Manchester United komande sesong. Trioen var med på å vinne serien førre sesong, og oppgåva med å forsvare tittelen startar etter planen 6. september. Denne runda får vi også ein norsk duell når Tottenham og Aurora Mikalsen møter London-rival West Ham og Cecilie Redisch Kvamme. For Amalie Eikeland og Kristine Leine i Reading ventar det ein heimekamp mot Arsenal i sesongens første kamp, medan Cecilie Fiskerstrand og hennar Brighton møter Birmingham.

De ti pytonslangene til Leif (40) holdt på å brenne inne: – Tusen takk til brannvesenet

Nærliggende hus ble evakuert etter at det tok til å brenne kraftig i en bolig på Husnes i Kvinnherad. Inne i huset lå de ti pytonslangene til Leif Eikeland (40).

Påstår nettsiden Mittanbud bidrar til svart arbeid

Fylkesleder i Agder Frp, Christian Eikeland, påstår Mittanbud.no bidrar til svart arbeid. Han blir kraftig imøtegått av nettsiden som formidler håndverkstjenester.
Les mer om:

Fylkes­leder vil felle regje­ringen

Fylkesleder i Agder Frp, Christian Eikeland, mener partiet hans ikke er tjent med å støtte en regjering der KrF og Venstre er med.
Les mer om: