Nyheter om Eikeland


Fikk avslag på felles brygge

På Eikeland ønsker ni personer å bygge en badebrygge på sin eiendom med badetrapper og stupebrett. Det blir det foreløpig ikke noe av.
Les mer om:

Anders (32) har blitt de ansattes ansikt i kampen mot SAS: – Bransjen er mye tøffere enn jeg hadde sett for meg(pluss)

Anders Eckermann Eikeland (32) har vokst opp i Molde, og bestemte seg tidlig for å bli pilot. Nå står han i frontlinja i kampen for at de SAS-ansatte skal få jobbene sine tilbake.
Les mer om:

Oppsagt SAS-pilot Anders Eikeland raser mot SAS: – Umoralsk

Dersom Eikeland og flere oppsagte SAS-piloter skal få jobbe i flyselskapet, må de ut med en halv million kroner.
Les mer om:

Frp-fylkesleder vil gjøre Vedum til statsminister

Leder i Agder Frp, Christian Eikeland, mener at de borgerlige partiene på Stortinget må støtte Trygve Slagsvold Vedum som statsminister.

Femteklassinger på sauesanking

5. klasse ved Eikeland oppvekstsenter hadde nylig en skoledag helt utenom det vanlige.
Les mer om:

Selskapet til Svein har økt omsetningen med nesten 500 prosent: – Vi er veldig fornøyd med utviklingen

Innredningspartner Senab Eikeland BTV AS vokser i rekordfart.
Les mer om:

Norge gjere tre endringar i laget

Sjögren gjer tre endringar frå torsdagens kamp. Forsvarstrearen er uforandret, medan Eikeland og Syrstad Engen, kjem inn for Haavi og Bøe Risa på midtbana. Utland erstattar Sævik på topp. Her er laget: Cecilie Fiskerstrand – Tuva Hansen, Guro Bergsvand, Maria Thorisdottir – Amalie Eikeland, Ingrid Syrstad Engen, Frida Maanum, Julie Blakstad – Caroline Graham Hansen, Guro Reiten – Lisa-Marie Karlseng Utland

Brannråka huseigar rysta over krav om grunnundersøking nær fem månader etter brannen

Stordabuane Rune Eikeland og Henny Myhre fekk feriehuset sitt totalskadd i ein dramatisk brann 25. april i år. No kjenner dei seg motarbeidde av kommunen i gjenoppbyggingsprosessen.
Les mer om:

Fylkes­leder vil ha mindre «lakk og lær» og mer klær i Pride-paraden

Fylkesleder i Agder Frp, Christian Eikeland, har sendt en anmodning til Fri Agder om at man kler seg mer «anstendig» i helgens Pride-parade i Kristiansand.

Ruth Kjerstin (30) fikk solgt dagen etter visning: – Det er mange som ikke klarer å se for seg hvordan boligen kan bli uten en fin boligstyling

Da tomannsboligen på Vormedal skulle selges, tok Ruth Kjerstin Strand Eikeland selv jobben med å style boligen. Det skulle vise seg å lønne seg.
Les mer om:

Magnar (65) har samlet i mange år, nå låner han ut samlingen sin:– Vil hedre Eikeland

Magnar Frøyland (65) fra Skjold har samlet malerier fra en spesiell kunstner, i mange år.
Les mer om:

Fikk nok av ballene bak kirka – vil avvikle Cultiva og gi pengene til folket

Frps fylkesleder Christian Eikeland er så fortørnet over ballene bak Domkirka, at han vil avvikle Cultiva og ta tilbake pengene.
Les mer om:

Mener at denne sykkelbommen skaper livsfarlige situasjoner

Statens vegvesen (SVV) har satt opp en bom i sykkelveien ved brua for Ole Brumms vei på Haugenstua. Det får Øvre Haugen-beboer Andreas Eikeland til å reagere og kalle bommen trafikkfarlig. Bom på sykkelveiene prøver man å unngå, da de hindrer fremkommelighet for sykkeltrafikken og medfører fare for påkjørsel, erkjenner SVV, som måtte gjøre et unntak på Haugenstua.

- Dette kunne gått fryktelig galt. Bidraget fra taubåten reddet trolig menneskeliv

BREVIK: Losoldermann Geir Henning Eikeland sender nok en innstendig oppfordring til folk som ferdes i fritidsbåter om å passe seg for skipstrafikken. Han fikk telefon fra losen ombord, umiddelbart etter den dramatiske situasjonen i Breviksstrømmen onsdag kveld.
Les mer om:

Hun ble vraket, han trakk seg - nå vil fylkeslaget erstatte dem

Før påske trakk styremedlemmene i Tvedestrand FrP seg. Årsaken var at fylkeslaget hadde suspendert lokallagsleder Silje Flaten Haugli. Nå vil styreleder Christian Eikeland i Agder FrP gjenreise lokallaget.

August (7) fikk kjempenapp - og denne ørreten kom opp av sjøen

En flott sjøørret bet på kroken da August Kallevig kastet ut snøret få meter fra brygga på Eikeland ved Tvedestrand.

Norges tropp mot Belgia og Tyskland

2. påskedag reiser kvinnelandslaget på sin første samling siden oktober i fjor. Der venter to tøffe kamper. Først mot Belgia 8. april og deretter Tyskland fem dager senere. Nå er troppen tatt ut. – Det er en tropp med mange kjente. Eneste nye er Emilie Bragstad.

Får skryt av sjefen tross tapet

Manchester United-trener Casey Stoney peker på Maria Thorisdottir som et av lyspunktene i det forsmedelige 0-2-tapet for Reading i engelsk fotball søndag. Thorisdottir fikk sin debut for United etter overgangen fra Chelsea i det som ble en tung hjemmekamp. Natasha Harding og Danielle Carter scoret målene for gjestene, og Amalie Eikeland kunne juble for tre poeng sammen med sine lagvenninner i Reading. – Jeg synes hun gjorde det veldig bra.
Les mer om:

Kirby-show da Chelseas herjet

Fran Kirby scoret fire ganger da Chelseas kvinnelag i fotball tok seg opp i ryggen på serieleder Manchester United med 5-0-seier over Reading. Det var den eneste kampen i helgens serierunde i kvinnenes superliga som kunne avvikles, Guro Reiten noterte assist på en av Kirbys fire scoringer. Reiten var eneste norske spiller i Chelsea-laget etter at Maren Mjelde måtte kaste inn håndkleet rett før avspark. Hun vant den norske duellen med Reading-spillerne Kristine Leine og Amalie Eikeland.

Tar i mot batterifabrikk med åpne armer: - Det er bare en drøm

Høye Høyesen fra Eikeland i Flosta tiltrådte som NHO-direktør i Agder tidligere i høst. Han kunne ikke bedt om en bedre start på sin nye jobb.
Les mer om:

Vil hindre full stans i nye prosjekter

Anleggsbransjen melder om stor kapasitet, og frykter få oppdrag fremover. Christian Eikeland i Frp sier at mer penger til samferdsel er en hovedprioritet i budsjettforhandlingene som starter onsdag.
Les mer om:

Super-supporterens dødsdrama

Rune Eikeland (50) var idrettstalentet som holdt på å dø. Da han våknet, bestemte han seg for å vie livet sitt til å heie på norske idrettshelter.
Les mer om:

Norge klar for fotball-EM

Norge slet igjen med å bryte ned defensive Wales, men Frida Maanum tok ansvar og scoret kampens eneste scoring da kvinnelandslaget sikret plass i EM-sluttspillet i 2022.Wales prøvde knapt å angripe den første timen, men tettet igjen og slapp ikke Norge til mange sjanser. I det 61. minutt vant Maanum ballen fra spissen Kayleigh Green, som var på vei ut av eget forsvar. Hun førte den i høyt tempo og klemte til fra 20 meter. Ballen føk inn i hjørnet.

Eikeland på scoringslisten mot Manchester City

Amalie Eikeland scoret Readings mål mot Manchester City i den engelske superligaen i fotball søndag. Kampen endte 1-1.

Eikeland på scoringslisten mot Manchester City

Amalie Eikeland scoret Readings mål mot Manchester City i den engelske superligaen i fotball søndag. Kampen endte 1-1.