Nyheter om Eden


«Feiret» med motstanderen: – Opprører Real Madrid-supporterne

(Chelsea-Real Madrid 2–0, totalt 3–1) Real Madrids Eden Hazard (30) smilte og lo sammen med sine overmenn i Chelsea etter Champions League-tapet.
Les mer om:

Hazard-bildene vekker sterke reaksjoner: – Han må selges

Eden Hazard (30) kritiseres etter Champions League-semifinalen mot gamleklubben.
Les mer om:

Raiola slenger ut forslag om en helt vanvittig Pogba-byttehandel

Paul Pogba smiler, danser, skaper – og scorer i United-drakten. Likevel virker det som agent Raiola misliker situasjonen. Nå tjener ikke agenter på at klienten trives og lykkes i en klubb, det er i bruddene og overgangene pengene ligger for Raiola.

Tilbake etter skademareritt - kan han straffe gamleklubben?

Eden Hazard har ikke spilt en eneste full kamp for Real Madrid i sesongen 2020/2021. Nå kan han likevel bli sentral – mot gamleklubben – i Real Madrids jakt på Champions League-finalen.
Les mer om:

Chelsea har noe å grue seg til

Mye går Real Madrids vei de siste ukene. På lørdag fikk 15 minutters fotball Zidane til å strekke smilet enda bredere. 0-0 resultatet mot Real Betis var det ingenting å juble for i Madrid, men Eden Hazard er endelig tilbake fra sin siste skade, og var ute på banen i femten minutter. Les: Harry Maguire til lagkamerat: «Jævla idiot» Dette var nok til at Zidane ser at belgieren er klar for å spille en rolle mot gamleklubben i Champions Leagues semifinalekamper. -Jeg likte hva Hazard gjorde. Han har gitt meg en god følelse.

Real Madrid stjerne snakker ut om Premier League rykter

Da Real Madrid hentet superstjerne Eden Hazard fra Chelsea var tanken at han skulle regjere på venstre ving plass mens Lucas Vázquez skulle ta seg av høyre. – Det ikke ikke som planlagt, men det er definitivt ikke Lucas Vázquez som er svært ettertraktet. Vi har kunne lese i spansk presse at Lucas Vázquez, mens klubber som Manchester United, Chelsea, Arsenal og Tottenham banker på døra ikke ønsker å forlenge sin avtale. – Nå har vi imidlertid fått et svar. Til Goal forteller han følgende: «Det jeg konsentrerer meg om er nåtiden.

Mikel om Hazard: – Han er den verste spilleren jeg har vært med på treningsfeltet

Eden Hazards opphold i Real Madrid har vært et mareritt. John Obi Mikel forteller at han ble sjokkert over belgierens holdninger da de begge var i Chelsea.
Les mer om:

Gareth Bale sier en ting og Real Madrid noe helt annet!

Da Gareth Bale ble lånt ut til Tottenham før sesongen fra Real Madrid var manager Zinedine Zidane overlykkelig han slapp problemet med en spiller som ikke gadd å lære seg spansk engang og som dessuten var skadet hele tiden. Tidligere denne uken skapte Gareth Bale nesten like store bølger som da han veivet med banneret med påskriften «Wales, Golf Madrid in that order» da han fortalte verden at han planlegger å retur til Real Madrid når låneoppholdet i Tottenham er over.

Harry Kane holder kortene tett til brystet

27 år gamle Harry Kane har vært hele sin voksne karriere i Tottenham, foruten noen utlån for å få spilletid i begynnelsen. Han er en sikker målscorer som år etter år befinner seg på topp fem på målscorerlisten for de store ligaene i Europa. Etter Jose Mourinho overtok som manager har det blitt litt mindre gøy å spille fotball for den målhungrige engelskmannen. – Andre klubber har begynt å se fristende ut, blant andre Real Madrid har vært aktuelle en stund og enda mer nå som de har bestemt seg for å selge Eden Hazard på billigsalg i sommer.

Telegraph: Har Lukaku som toppmål hvis Haaland glipper

Vi lukker øynene for landskampen mot Tyrkia (som vi allerede har fortrengt), Erling Haaland har alt City, United, Real Madrid – og Chelsea trenger og ønsker på topp. Tidligere i år kom ryktet om at Roman Abramovich hadde gitt grønt lys for å hente Haaland til Stamford Bridge. Likevel har Marina Granovskoia og gjengen innsett at United og City både har motivasjonen og evnen til å utkonkurrere dem. Les: Real Madrid dumper Eden Hazard! Ifølge Telegraph har Chelsea skrevet navnet til en tidligere spiller på lista rett under Haaland-navnet: Romelu Lukaku.

Haaland må slutte å spille for Norge – får spansk storavis til å miste trua

Spansk media har vært helt i fistel over Haaland denne sesongen. Nå viser Marca at fallhøyden har blitt rimelig stor for 20-åringen. Det var etter 3-0 tapet mot Tyrkia – og for Haaland noe så sjeldent som to kamper uten scoring – at den spanske sportsavisen dro frem overskriften: Haaland fails to turn up for Norway: Far from a 180m euro striker Les: Bodø/Glimt kliner til og henter Brasiliansk spiss Så drar Marca frem den sørgelige statistikken til Norge om at vi ikke har spilt VM siden 1998, og at håpet har vært at Haaland skulle score Norge tilbake til det beste selskapet.

Real Madrid dumper Eden Hazard!

Real Madrid tok frem det store sjekkheftet og sikret seg Mr Chelsea Eden Hazard for 115 millioner euro, en pris som av eksperter sommeren 2019 ble sett på som billig. – Konservative Transfermarkt hadde en verdivurdering på 150 millioner euro på det tidspunktet. Eden Hazard sin drømmeovergang ble til et fullstendig mareritt, det har vært en rekke skader, dårlig kommunikasjon med ledelsen i Real Madrid og medspillere og generelt elendig form. – Selv om leveransen på banen er dårlig er lønna fortsatt imponerende, den belgiske stjernen drar inn 13 millioner euro i året.

Skademareritt: - Trist

Tirsdag kveld tok Real Madrid seg komfortabelt videre til kvartfinalen av Champions League da Atalanta sto på motsatt banehalvdel, men oppgjøret ble igjen spilt uten Eden Hazard.

Hazard med ny skade i comeback

Skademarerittet fortsetter for Real Madrid-stjernen Eden Hazard, som trolig står foran nye uker på sidelinjen med en muskelskade i bekkenet. Hazard kom inn som innbytter i ligamøtet med Elche lørdag. Det var belgierens første opptreden for Real Madrid siden i januar. Comebacket endte med en ny skade. Hvorfor Hazard til stadighet rammes av skader, har ikke Real Madrid-trener Zinedine Zidane noen gode svar på. – Det er ting jeg ikke kan forklare. Jeg forsøker som alltid å være positiv, og jeg håpet at det bare ville være en liten ting. Men noe har skjedd.

Zidane gidder ikke å skjule at en Ronaldo-retur til Real Madrid kan skje

Jorge Mendes, agenten til Ronaldo, skal ifølge rykter ha tatt en prat med gjengen hos Real Madrid om en mulig retur til sommeren. Nå har Zidane fått direkte spørsmål om portugiseren, der svaret var overraskende klart. Vanligvis blir Real-manageren stum eller irritert når han blir forhørt om potensielle overganger. Denne gangen kom det faktisk et svar fra Zinedine Zidane. Les: Bild: Bayern München mot et kaotisk skifte av manager -Kanskje. Vi kjenner Cristiano, hvilken person han er og hva han gjorde her. Men han er Juventus-spiller.

Gjett hva som skjedde da Eden Hazard gjorde comeback på lørdag

Etter helgens Real Madrids 2-1 seier over Elche var det tre ting som festet seg oss: Karim Benzema vendte tap til seier, Sergio Ramos endelig tilbake etter skade – og Eden Hazards innhopp. Belgieren hadde comeback etter sitt n´te skadefravær siden han satt sine ben på San Bernabeu.

Med Kong Ramos tilbake ble det selvfølgelig seier for Real Madrid

Forrige sesong var det ingen som forventet noe annet enn seier for Real når en klubb som Elcho skulle møte Zidanes verdensstjerner. På lørdag var det en helt annen stemning. Real og Zidane har vært på hæla gjennom hele sesongen, men har sakte klort seg fast i topp tre-sjiktet i La Liga og karret seg videre i Champions League. På lørdag var Sergio Ramos endelig tilbake fra start for første gang på flere måneder. Med kapteinen tilbake, ble det en arbeidsseier og vill jubel over å ha tatt tre poeng mot Elche.

Skjulte forholdet i over tre år

Country-stjernen Brooke Eden er lei av å holde munn.
Les mer om:

Christian Pulisic i faresonen

Thomas Tuchel har stanset svalestupet til Chelsea nedover Premier League-tabellen. Siden 26. januar har London-klubben fortsatt tilgode å tape. Én spiller stikker seg ut ved å ikke ha vært del av oppturen på Stamford Bridge. Christian Pulisic. Spilleren som skulle gjøre savnet etter Eden Hazard mindre. Amerikaneren har riktignok slitt med skade i stor del av sesongen, men 192 minutter med spilletid under Tuchel, her kan det være noe annet på gang.

Eden (39) ble spurt om å lage en kake. Da gikk jungeltelegrafen: –Det var aldri meningen å skape en bedrift

Når Eden Gutierrez Arredondo skal lage kaker til kundene sine, jobber hun noen ganger om natta. Og en figur kan ta opptil tre timer å lage. – Jeg liker hva jeg gjør.
Les mer om:

Tottenham skal ha, penger er ikke noe tema

Et av de store ankepunktene til tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino var at til tross for suksess og Champions League finale fulgte det ikke tilstrekkelig med penger for å konkurrere med andre klubber med ekstreme budsjetter. Nå er London klubben i en sportslig krise som igjen vil føre til enorme inntektstap. Tap i fire av de fem siste kampene i Premier League og 9.plass, stadig lenger unna spill i Europa og pengesekken som følger av det.

Dortmund dro på seg en helt spesiell bot etter Schalke-seieren

For Dortmund var 4-0 seieren over Schalke og Haalands to scoringer gull verdt. Likevel løp det på seg en kostnad etter kampen. For etter lørdagens kamp deltok Haaland, Emre Can og noen andre spillere i en (i disse koronatider) utagerende feiring utenfor treningsfeltet hjemme i Dortmund.

Ikke rart Eden Hazard tryner hos Real Madrid

Filipe Luis tilbringer for tiden arbeidshverdagene i Brasil, men hadde et kort opphold hos Chelsea i 2014/15 sesongen. Selv om det bare ble én sesong på Stamford Bridge, fikk brasilianeren med seg Premier League-tittel og innblikk i fenomenet Eden Hazard. -Han trente ikke ordentlig og fem minutter før kamp kunne han finne på å spile Mario Kart i garderoben. Han varmet opp uten å knyte skoene, begynner Luis til Daily Mail. Les: Hvis Todo Fichajes har rett, er David de Gea ferdig hos United Høres ikke helt lovende ut, eller? -Men likevel kunne ingen ta fra ham ballen.

Chelsea-spillerne så seg snøblinde med Lampard ved roret

Frank Lampard pekte på Timo Werner forrige sommer og fikk viljen sin. For den tyske goalgetteren har debutsesongen i verdens tøffeste liga vært alt annet enn lett. Men etter at Thomas Tuchel kom inn har det blitt lettere. Skal vi tro Werner. Chelsea startet sesongen sterkt, men møtte jula med håndbrekket på.

Utstøtt i sommer, fosset forbi Ronaldo i februar

Barcelona har innsett at de gjorde en gedigen tabbe forrige sommer da de dyttet Luis Suarez ut i kulda, men gjort er gjort. Å glemme det, blir en annen sak. Suarez sørger nemlig hver eneste uke for å pirke i såret til Barcelona meg scoringer, og har nå gjort seg historisk i første sesong som utstøtt Barcelona-gamling. 16 scoringer på 17 La Liga-kamper er rett og slett rått.