Nyheter om Dubai


En snarlig svensk skirevolusjon

Han vil fjerne super-G og arrangere verdenscuprenn i alpint i Dubai og Libanon. Men mest av alt vil Johan Eliasch bare ha total kontroll - og har allerede blitt sammenlignet med såvel Gianni Infantino som Donald Trump.

Økokrim ønsker utlever­ings­avtale med Dubai: – Kunne løst saker vi jobber med

Støre talte på fri­gjørings­dagen: – Tanken på okku­pasjon virker fjern
Les mer om:

Vil ha utleveringsavtale

Kriminelle og etterlyste nordmenn er registrert som eiere av 48 eiendommer i Dubai. Nå ønsker Økokrim ha utleveringsavtale med emiratet, melder NTB.
Les mer om:

Vil stille strengere krav etter at linjeforening brukte opptil 200.000 på Dubai-tur

Styret i en linjeforening ved Universitetet i Stavanger satte av 200.000 kroner og dro til Dubai. Nå vil UiS rydde opp.
Les mer om:

Beklager etter Dubai-tur for studentstyre

Som leder av styret i en av linjeforeningene ved Universitetet i Stavanger satte Genette Våge av 200.000 kroner til blåtur til Dubai. Nå legger hun seg flat og beklager.
Les mer om:

Studentstyre brukte nær 200.000 på Dubai-tur

Flere studenter skal ha reagert etter at styret i en av linjeforeningene ved Universitetet i Stavanger satte av 200.000 kroner til blåtur til Dubai.
Les mer om:

Camping Dubai style

Ørkenmetropolen Dubai er først og fremst kjent for sine mange luksusresorter, strender, restauranter og shoppingmuligheter - men byen har mye mer å by på.
Les mer om:

Djokovic tapte finale på hjemmebane

Verdensener Novak Djokovic må fortsatt vente på sin første tittel i år. Han tapte finalen i Beograd Open i tre sett mot russiske Andrej Rubljov. Djokovic spilte sin tredje turnering i et år hvor han som uvaksinert mot koronaviruset er nektet adgang til mange land og turneringer. Hjemme i Beograd ble han båret til finale på massiv tribunestøtte, men i finalen nådde han ikke opp.
Les mer om:

Ruud får dansk motstand i Monte Carlo – Djokovic ydmyket

Casper Ruud møter dansken Holger Rune i andre runde av ATP Masters 1000-turneringen i Monte Carlo. Tennisduellen spilles onsdag. Det ble klart etter at Rune slo høyere rangerte Aslan Karatsev fra Russland med settsifrene 7-6 (7-1), 4-6, 6-3 tirsdag. Verdensener Novak Djokovic fikk et fælt comeback på tennisbanen og røk for useedede Alejandro Davidovich Fokina i prestisjeturneringen Monte-Carlo Masters. Serberen tapte med settsifrene 3-6, 7-6 (7-5), 1-6. Det skjedde i hans første opptreden siden han spilte tre kamper i Dubai i februar.
Les mer om:

RB-sportens tabelltips: «LSK har en bedre tropp, men det gir ingen garanti for klatring»

I fjor kom LSK tilbake til Eliteserien med en uerfaren tropp. Nå er de ett år eldre og har større bredde i troppen. Men toppscorer i 2021 har flyttet til Dubai.
Les mer om:

Et møterom på Tasta har gjort duoen til VM-deltakere

De trener i et møterom i Tastahallen. Det er ikke til hinder for de lokale fektetalentene Emilis Krasikovas (17) og Didrik Nordtveit (17) som denne uken drar til VM i Dubai.
Les mer om:

Hovland ned på verdensrankingen – Scheffler ny verdensener

Viktor Hovland greide ikke å ta seg videre fra gruppespillet i helgens WGC matchplay-turnering i Texas og falt med det ut av topp tre på verdensrankingen i golf. Han er nå rangert som nummer fire i verden. Hovland rykket for første gang opp på tredjeplassen etter seieren i Dubai Desert Classic i slutten av mai.
Les mer om:

Assad på besøk hos Emiratenes mektigste

President Bashar al-Assad har besøkt Dubai og Abu Dhabi. Det er Assads første besøk til et arabisk land siden konflikten i Syria brøt ut i 2011.

United-eier kritiseres

Denne uka dukket det opp bilder av Manchester United-eier Avram Glazer i Dubai, i møte med Sheikh Mansoor bin Mohammed, som er del av den emiratiske kongefamilien.
Les mer om:

Morten hjelper folk å flykte: – Det er totalt kaos og folk er apatiske

Morten Klæbo fra Mo i Rana satt og koste seg i Dubai da Putin bestemte seg for å invadere Ukraina. Da avbrøt Klæbo ferien umiddelbart.
Les mer om:

Medvedev ny verdensener i tennis

Mandag morgen ble Daniil Medvedev offisielt ny verdensener i tennis. Han dytter Novak Djokovic ned fra tittelen han har besittet i 361 uker. Etter at Djokovic røk ut av ATP 500-turneringen i Dubai sist uke, ble det klart at Medvedev ville overta statusen som verdensener når rankingen ble oppdatert mandag. Som følge av at Djokovic mistet sine poeng fra fjorårets seier i Grand Slam-turneringen Australian Open, kunne Medvedev rykke forbi. Casper Ruud har måttet stå over to turneringer på rad den siste tiden grunnet problemer med en strekk i magen.
Les mer om:

Stadig fjerdeplass for Hovland

Viktor Hovland er mandag inne i sin tredje strake uke rangert som verdens fjerde beste golfspiller. Oslogutten rykket opp til tredjeplass på verdensrankingen i golf etter seieren i europatourturneringen Dubai Desert Classic i slutten av januar, men falt til fjerdeplass to uker senere. Hovland spilte ingen turnering sist uke, men er tilbake i PGA-turneringen Arnold Palmer Invitational i Orlando, Florida denne uken. Spanske John Rahm er stadig rangert som verdens beste golfspiller, mens amerikanerne Collin Morikawa og Patrick Cantlay holder andre- og tredjeplassen.

Tennisstjerna markerte mot eget land

Den russiske tennisstjerna Andrey Rublev valgte å markere mot den pågående militære konflikten mellom Russland og Ukraina fredag. Etter semifinaleseieren i en turnering i Dubai, sendte Rublev nemlig en melding rettet mot eget hjemland. På kameralinsen etter seieren skrev han «No war please», som ble mottatt med jubel fra publikum. – Jeg tror vi kan stille oss bak den meldingen, sa kommentatoren. Det russiske tennisesset Daniil Medvedev kommenterte også sitt hjemlands invasjon av Ukraina fredag, etter at han tok seg til finalen i turneringen i Acapulco. – Ved å være tennisspiller vil jeg fremme
Les mer om:

Djokovic utslått i Dubai – Medvedev ny verdensener

Novak Djokovic tapte for Jiri Vesely i kvartfinalen i ATP500-turneringen i Dubai. Det betyr at Daniil Medvedev avløser ham på toppen av verdensrankingen.
Les mer om:

Djokovic utslått i Dubai – Medvedev ny verdensener

Novak Djokovic tapte for Jiri Vesely i kvartfinalen i ATP500-turneringen i Dubai. Det betyr at Daniil Medvedev avløser ham på toppen av verdensrankingen. Djokovic spilte sin første turnering siden begynnelsen av desember. Han mistet Grand Slam-turneringen Australian Open, som han har vunnet ni ganger, fordi han som uvaksinert ikke slapp inn i Australia. Han måtte vinne turneringen i Dubai for å ha noen sjanse til å forsvare førsteplassen på ATP-rankingen. Vesely, som måtte spille kvalifisering for å komme inn i turneringen, knuste det håpet med seier 6-4, 7-6 (7-4). (NTB)

Djokovic til kvartfinale i Dubai

Den omstridte tennisstjernen Novak Djokovic er klar for kvartfinale i ATP500-turneringen i Dubai. Han slo russeren Karen Khatsjanov i strake sett. Verdenseneren vant det første settet klart, men måtte ha tiebreak i det andre for å vinne 6-3, 7-6 (7-2). Han ble hyllet av publikum i en fullsatt arena. Der var også familien hans. – Stemningen var fantastisk, og jeg takker for det. Det er dette vi ønsker å oppleve, atmosfære og lidenskap, sa han i intervju med arrangøren rett etter kampen. – Det er klart jeg har savnet det. Dette har vært livet mitt i 20 år.
Les mer om:

Djokovic til kvartfinale i Dubai: – Jeg har savnet dette

Den omstridte tennisstjernen Novak Djokovic er klar for kvartfinale i ATP500-turneringen i Dubai. Han slo russeren Karen Khatsjanov i strake sett. Verdenseneren vant det første settet klart, men måtte ha tiebreak i det andre for å vinne 6-3, 7-6 (7-2). Han ble hyllet av publikum i en fullsatt arena. Der var også familien hans. – Det er klart jeg har savnet det. Dette har vært livet mitt i 20 år. Jeg liker å reise, og jeg liker å spille. Jeg håper jeg også kan gi positive minner og emosjoner til dem som kommer for å se meg, sa han i intervju med arrangøren rett etter kampen.
Les mer om:

Djokovic tilbake på tennisbanen med enkel seier

Tennisstjernen Novak Djokovic vant greit da han mandag spilte sin første kamp på ATP-touren etter innreise-nekten til Australia foran Australian Open. Verdenseneren deltar i en ATP 500-turnering i Dubai, der det ikke er krav om vaksine for spillerne som deltar. I åpningsrunden møtte han italienske Lorenzo Musetti. Kampen var serberens første siden 3. desember.

FN-topp møtte Dubai-prinsesse Latifa: Hun har det bra

FNs menneskerettighetssjef Michelle Bachelet møtte prinsesse Sheikha Latifa av Dubai i november i Frankrike og ble forsikret om at hun har det bra.
Les mer om:

Åsen blir LSK-kaptein

Gjermund Åsen blir kaptein for Lillestrøm Sportsklubb, opplyser LSK til NRK. Trønderen kom til klubben før forrige sesong og var sentral da LSK ble nummer fire i Eliteserien i fjor. Han tar over kapteinsbindet fra Thomas Lehne Olsen som ble solgt til Dubai og klubben Shabab Al-Ahli Club.

Mest lest siste uke