Nyheter om Drive


Ingunn og Eivind kjøpte hotellet i Telemark: – Jeg er jo egentlig en bygutt

Det var den vakre utsikten som gjorde at Eivind falt for hotellet da han besøkte første gang – da uten noen erfaring med å drive et hotell.
Les mer om:

Pilotsjef sa han var villig til å drive SAS konkurs for å forsvare pilotenes rettigheter. Nå får han svar.

Pressesjef Tonje Bjerve Sund i SAS Norge er kritisk til fagforeningsleder Roger Klokset er villig til å drive SAS…
Les mer om:

Oda (22) og Mathea (16) vil tatovere Telegrafbukta: – Selg huden din til oss!

Den splitter nye sykkelkampanjen skal drive forebyggende arbeid i Telegrafbukta over sommeren.
Les mer om:

- Har nok satt ned foten

Vesten har de siste årene bygget kraftig opp kapasiteten sin til å drive cyberkrigføring, sier oberstløytant Geir Hågen Karlsen.
Les mer om:

- Jeg tror jeg er drevet av hjemlengsel

- Jeg lengter etter å bare drive med maleri. Og teater, sier Jon Løvøen (47), som bor og arbeider i Oslo. Nå er han klar for utstilling på hjemlige trakter, på Størdal gård, som innvier nytt galleri lørdag.
Les mer om:

Kjørte bil rundt Valdres for mental helse: – Det er ikke alle ungdommer som driver med fotball og ski

Lørdag arrangerte Valdres Gatebil, sammen med Mental Helse Ungdom og Circle K, drive out og påfølgende arrangement på Circle K Bagn. Det kokte og sydet av folk i sommervarmen. Samtlige av de avisa Valdres pratet med, hadde aldri vært på et biltreff som hadde mental helse som bakteppe, noe de etterlyste mer av. Se hvem som var der.

Trond driver med noe litt spesielt på tomten sin: – Alt smaker litt bedre når man lager det selv

Trond Sørensen (53) vil ikke drive gårdsdrift, men fikk heller andre planer for hva han burde bruke jordet sitt til.
Les mer om:

Atle (57) selger båter som produseres i Ukraina:– Flere ansatte er i krig

Den ukrainske båtprodusenten til Hankø Marina har de siste månedene kjempet harde kamper mot russiske styrker. – Store deler av infrastrukturen er ødelagt, og det er ikke lett å drive med produksjon og eksport, forteller Atle M. Staff.
Les mer om:

På innsiden av Halden fengsel: Her får både mennesker og turtøy en ny sjanse

Nåløyet. Det er navnet på prosjektet som gir de innsatte ved Halden fengsel mulighet til å drive meningsfylt arbeid i soningstida. – Det motsatte av stoffmisbruk, som tidligere justisminister Knut Storberget uttrykte det.

Flere ber om pengehjelp til å drive idrett

Aldri før har det vært så mange som søker om økonomisk støtte for å drive med idrett og fritidsaktiviteter i Bærum. Idrettslag opplever at det er vanskeligere å få inn treningsavgifter.
Les mer om:

– Jeg har aldri før opplevd noe så dramatisk på sjøen

Stian (41) reddet to personer fra eksplosiv båtbrann, før han forhindret den brennende båten fra å drive rett inn i en marina full av drivstoff. – Han er dagens helt.
Les mer om:

Wayne Rooney har gitt absolutt alt, men nå er batteriet tomt

De som har hatt må ta den av i annerkjennelse av den enorme jobben som Wayne Rooney har gjort for Derby. Han har klart å oppretteholder moral og kvalitet på banen til tross for ubrukelige eiere. Mel Morris trodde det var like lett å drive en fotballklubb som å spille (lage) Candy Crush. Det er en legende som nå takker av som manager for Derby, Wayne Rooney har med ryggen mot veggen kjempet for å holde liv i en klubb som egentlig var død for lenge siden. – frem til å går var Chris Kirchner på vei inn som nye eier i klubben, men pengene kom aldri og klubben må nå jage nye eier.

Starter nytt firma i Saltdal

Nytt firma skal drive med blant annet sveising og liftutleie.
Les mer om:

Ingen vil drive kiosken på Katten: – Vi søker etter folk som kan selge is og kioskvarer

Is, drikke og en liten matbit er et «must» for mange når de drar på stranda. På populære Katten på Ljan har de kiosken, men problemet er at ingen vil drive den.
Les mer om:

Eierne av Mostranda får dispensasjon til å drive campingplassen i sommer – klager likevel på vedtaket

Mostranda-eierne kan bruke de omstridte bygningene, men de liker ikke at det er satt betingelser for tillatelsen.
Les mer om:

Togstans i hele sommer

Det blir buss for tog på store deler av Østlandet i sommer. Fra 25. juni stenger Bane Nor ned deler av Østfoldbanen og flere andre strekninger for å drive vedlikehold

Lewandowski, Raphinha, Bernardo – Barcelonas overgangsvindu rakner

Barcelona har noen svært dyre og ambisiøse planer for sommeren, men det ser ut til at også denne sommeren blir en skikkelig berg og dalbane. – Økonomien er fortsatt skrall, et tydelig tegn på det er at klubbens nesten helt i boks avtaler med slike som Robert Lewandowski, Bernardo Silva og Raphinha drøyer. Samtidig som opptil 300 millioner euro skal brukes i sommer jobber Barcelona fortsatt rimelig desperat med å restrukturere økonomien. – Det har kommet mange positive meldinger, men fortsatt er klubben under strenge regler fra La Liga.

Heksa fikk folk til å smile i fire dager, men nå sitter hun på hjørnet - Dette er grunnen

"Don´t drink and drive", sto det på et skilt under heksa, og mange viste tommel opp. Men ikke alle..
Les mer om:

Ønsket seg dette i 35 år – nå er drømmen realisert: – I helgen var det smekkfullt

I 35 år har ekteparet Hege Stenberg Ytterstad og Magne Egil Ytterstad gått med et ønske om å drive et bed and breakfast. Nå har de solgt huset i Asker, flyttet til Fyresdal og realisert drømmen.

Dette krangler de om

Altibox og TV 2 går igjen i strupen på hverandre. TV 2 anklager Altibox for å drive monopol som tv-distributør. Altibox slår kraftig tilbake.
Les mer om:

Ida skal drive den nybygde Slettefjellkiosken

Slettefjellkiosken opnar snart for sesongen og endeleg er det klart for opning av den nye kafédelen. Med fleire nye tilbod i vente er det duka for ein flott sommar over Slettefjellet.
Les mer om:

Lene (50) er alene om å drive med dette på Selbak – og det går så det suser

2021 føyer seg i rekken av suksessår for Sellebakk synssenter, som fortsatt er den eneste optikerbedriften på østsiden av Nedre Glomma.
Les mer om:

Først bestemte to seg for å bytte skole. Til slutt var det ingen elever igjen

Grunnskoletilbudet ved Oksfjord skole i Nordreisa blir lagt ned fra høsten. Vi kan ikke drive skole uten elever, slår rektor fast
Les mer om:

Andrea i ny jobb: – Jeg måtte klype meg i armen over å ha greid å karre til meg en sånn jobb

OSLO / SKIEN: Treningsinfluencer Andrea Hegna hadde en plan om å drive med trening og være selvstendig næringsdrivende. Så dukket drømmejobben opp. – Spot on for meg, sier treningsprofilen.
Les mer om:

Tysk energimyndighet: Russland kutter gassforsyning for å drive opp prisene

Russland strammer inn på gassforsyningen til Tyskland som et strategisk grep for å drive opp prisene, mener Tysklands energitilsynsorgan Bundesnetzagentur.
Les mer om: