Nyheter om Drive


Tottenham har slettes ikke tenkt å la byrival kapre spissmål

Tottenham var «først» ute i å gjøre Besiktas-spissen Cyle Larin til sitt mål i sommer, de er fullstendig klar over at det er en god sjanse Harry Kane forlater klubben i sommer, spesielt etter sist ukes tap mot Leeds, noe som i praksis betyr at Champions League er utenfor rekkevidde. En annen god grunn for Tottenham å holde trykket oppe for spisserstattere er det faktum at de ikke har klart å avklare fremtiden til lånespiss Carlos Vinicius. – Det at Benfica fortsatt teller på knappene er et dårlig tegn.

Neda (31) tryller frem søte fristelser fra kjøkkenbenken på Kastellet: – Det er dette jeg vil drive med

Da Neda fra Nordstrand ble sendt hjem fra barnehagejobben under lockdown i fjor, åpnet det seg nye muligheter. Nå fører hun familietradisjonen videre.
Les mer om:

Marit (44) og Frank (44) fra Viken tar over Vikabråten

Nå er det klart hvem som skal ta over Vikabråten i Vestre Slidre. Marit Eckhoff og Frank Vigart Thune Eriksen skal kjøpe småbruket, og paret har allerede besøkt garden flere ganger. I løpet av året vil de få nødvendig opplæring for å kunne drive videre i Yvonne og Ole-Jacob sin ånd.

Filmanmeldelse «The Woman In The Window»: Klisje-pudding

Er hun gal? Prøver noen å drive henne til vanvidd? Bryr vi oss?
Les mer om:

Filmanmeldelse «The Woman In The Window»: Klisje-pudding

Er hun gal? Prøver noen å drive henne til vanvidd? Bryr vi oss?
Les mer om:

Filmanmeldelse «The Woman In The Window»: Klisje-pudding

Er hun gal? Prøver noen å drive henne til vanvidd? Bryr vi oss?
Les mer om:

Her blir det drive in-kino og Glimt-kamp

Endelig kan bodøværingene få oppleve det vi før bare har sett på gamle amerikanske filmer - nemlig “drive in”.
Les mer om:

Nå skal Lothepus driva bubilcamp

Leif Einar Lothe skal drive bubilcampen på Almerket i Odda i sommar.
Les mer om:

Her ville Freberg-familien drive lakseoppdrett, men staten sier tvert nei: – Nå er vi litt usikre på hva vi gjør

Styret i Færder nasjonalpark sier tvert nei til landbasert lakseoppdrett i Bolærne-hallene. Det samme gjør Miljøverndirektoratet.
Les mer om:

Avviser politisk spill: – Det handler om folks helse

Venstre ønsker strakstiltak for å gjøre noe med den dårlige luftkvaliteten i Lørenskog. Varaordfører Ernst-Modest Herdieckerhoff (MDG) er ikke med på Venstres premisser: – Jeg vil drive med politikk, ikke være med i et politisk spill, sier han.
Les mer om:

Sjekk hvem som skal starte vinbar på Vervet: – Veldig glad for at vi tør å gjøre det

Svein-Morten Johansen kommer til å gi seg på Alfheim om ett år. Da skal han nemlig drive vinbar på Vervet.
Les mer om:

Vår fremtid i deres hender

Om noen år står vi nemlig foran et nytt generasjonsskifte. Etter det er det nemlig ikke lengre dere, men vi som skal styre og drive landet og verden videre. Men hva velger dere å etterlate oss?
Les mer om:

Frp mener Bondelaget driver valgkamp for Sp

Fremskrittspartiet beskylder Norges Bondelag for å drive valgkamp for Senterpartiet i jordbruksoppgjøret. Torsdag ble det brudd.

Fylkestinget vil drive alle skolekantinene selv. Det taper elevene på, mener Karoline (H) og Bjørn-Kristian (Frp)

Det blir elevene som får svi hvis venstresiden kjører igjennom at fylkeskommunen selv skal drive kantinene på de videregående skolene, mener Karoline Aarvold fra Høyre og Bjørn-Kristian Svendsrud fra Fremskrittspartiet.

Innstiller 6,5 milliarder kroner til Bypakke, flertall vil benytte ny teknologi i stedet for bompengestasjoner: – En skikkelig milepæl

Høsten 2022 blir det bompengeavgift i Tromsø. Aps Tone Marie Myklevoll håper det blir uten bompengestasjoner, men med ny  teknologi for å drive inn avgiftene. 
Les mer om:

Ida (39) med en bønn etter ellevill budkrig på Sandøya: — Helårssamfunnet er ekstremt sårbart og må vernes om

Etter heftige budrunder på flere Sandøya-eiendommer i det siste, kommer Ida Hanna Ørnhøi (39) et lite hjertesukk: — Vi vil ha folk i 17.mai komitéen, på dugnader, til lørdagskaféer, til å drive speider, sjakklubb, idrettslag og yoga, skriver hun i et Facebook-innlegg.
Les mer om:

– Jentene får ikke trent. Derfor går det dårligere på skolen.

TRØGSTAD (VG) Disse jentene får ikke lov til å drive med det de elsker aller mest: Gjøre halsbrekkende krumspring på motorsykkel. Nå slår mødrene deres alarm.
Les mer om:

Drømmer om Broadway-retur

Da Broadway måtte stenge dørene ble Susan Sampliner arbeidsledig. Så fikk hun tilbud om å drive et vaksinesenter som kan gi henne drømmejobben tilbake.
Les mer om:

Bill og Melina Gates skilles

Bill og Melinda Gates skilles, opplyser paret selv på Twitter. De vil fortsatt drive stiftelsen de har opprettet sammen.
Les mer om:

Endelig – i dag kan idretten for barn og unge åpne for fullt: – Det er ingen grunn til å avlyse

Fra i dag mandag kan alle under 20 år drive med innendørs fritidsaktiviteter som normalt i Fredrikstad. Oppfordringen om å fortsette ute når det er mulig, har gjort lag og foreninger usikre på hva som er lurt.
Les mer om:

Haalands agent sender advarsel til Real Madrid og Barcelona

Mino Raiola har det som plommen i egget om dagen. Han forvalter fremtiden til fotballverdenens hotteste angrepsspiller, og kan drive på med favorittbeskjeftigelsen med å tyne mest mulig ut av de største klubbene. Så da duoen Raiola/Alfi dro ut på den mye omtalte signeringsferden til de rikeste klubbene i verden, forventet nok agenten at den røde løperen ikke skulle bli dratt tilbake. Men når du legger frem noen vanvittige krav i den største krisen siden andre verdenskrig, da kan det slå begge veier.

Alt klart for sommerjobb som fisker for ungdommer

Også i 2021 viderefører regjeringen ungdomsfiskeordningen. Den gir ungdom mellom 12 og 25 år mulighet til å drive fiske i sommerferien.

Fabian Stang bekymret for makten til Obos

Obos har fått så stor makt i boligmarkedet at de kan drive prisene opp, og ikke ned, mener tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang (H). Obos er ikke enig.

Frisørsalongen utvider tilbudet sitt: ─ Det er artig å drive med mer enn bare hår(pluss)

Frisørsalongen Saksa på Storslett går igjennom en rekke kurs for å kunne utvide tilbudet sitt.
Les mer om:

Kunstner vil drive kunstsenteret

Svalbard-kunstner Elisabeth Bourne har drevet bedrift tidligere. Hun gjør det gjerne igjen, i Nybyen.
Les mer om: