Nyheter om Donald Trump


Avslører Sverige-trussel

USAs tidligere president Donald Trump skal ha truet med handelsrestriksjoner dersom Sverige ikke løslot A$AP Rocky i 2019.

Vitne: Trump ville reise til kongressen sammen med demonstrantene

En rasende Donald Trump skal ha forsøkt å ta over rattet fra en Secret Service-agent og ropt at han ville til kongressen for å gå sammen med demonstrantene som angrep den.
Les mer om:

Bosnisk-serbisk leder setter sin lit til Trump

Lederen for de bosniske serberne sier han håper Donald Trump kommer tilbake til makten, og at serberne i Bosnia da kan håpe på å få rive seg løs.
Les mer om:

Trump etter historisk abortdom: – Gud tok avgjerda

Donald Trump er ikkje lenger president, men gjennom Høgsterett kan han forandre USA i mange år framover.

Trump glad for abortkjennelsen: – Gud tok avgjørelsen

Tidligere president Donald Trump sier at det var rett av høyesterett å fjerne den føderale abortretten for USAs kvinner.

Biden om abort-dommen: – En trist dag for landet

WASHINGTON D.C. / OSLO USAs president Joe Biden raser etter at Høyesterett opphever dommen som har sikret kvinner rett til selvbestemt abort. Tidligere president Donald Trump jubler.

Kongresshøring: Trump presset justisdepartementet

Tidligere ansatte i justisdepartementet fortalte torsdag hvordan ekspresident Donald Trump prøvde å presse dem til å følge opp hans påstander om valgfusk.

- Trump presset justisdepartementet

Tidligere ansatte i justisdepartementet fortalte torsdag hvordan ekspresident Donald Trump prøvde å presse dem til å følge opp hans påstander om valgfusk.

Beskyldt av Trump for valgjuks: – Føler meg ikke trygg noen steder

Flere republikanske politikere fortalte om hvordan Donald Trump og teamet hans skal ha presset dem til å omstøte valgresultatet under tirsdagens kongresshøring.
Les mer om:

Wandrea får drapstrusler og frykter for livet etter Trumps falske anklager

Valgmedarbeider Wandrea ArShaye Moss får drapstrusler etter at Donald Trump anklaget henne for å telle falske stemmesedler. Tirsdag ble hennes vitnesbyrd trolig sett av millioner.

Trump vurderer å benåde flere Kongress-stormere om han velges igjen

Donald Trump sier han vil vurdere å benåde flere som er dømt for å ha stormet Kongressen hvis han blir president igjen.

YouTube fjerner video fra komiteen som gransker kongresstormingen

YouTube har fjernet en video fra komiteen som gransker kongresstormingen og begrunner det med at videoen inneholder falske påstander fra Donald Trump.
Les mer om:

YouTube fjerner video fra komiteen som gransker kongresstormingen

YouTube har fjernet en video fra komiteen som gransker kongresstormingen og begrunner det med at videoen inneholder falske påstander fra Donald Trump.
Les mer om:

Ivanka Trump deler detaljer rundt stormingen av Kongressen

Rett før stormingen av kongressen i fjor gikk det en kule varmt for Donald Trump. Under 6. januar-høringen åpner datteren Ivanka seg om opplevelsen.
Les mer om:

Fikk beskjed om at det var ulovlig – gjorde det likevel

President Donald Trump visste ifølge vitner at Mike Pence ikke hadde lov til å gjøre det Trump ba ham om.

USA-ekspert: – Donald Trump lurte velgerne og loppet dem for penger

Den avslørende høringen om Kongress-stormingen svekker Trumps posisjon både i eget parti og i den amerikanske opinionen, mener USA-ekspert.
Les mer om:

Kongresskomité: Trump satte Pence i fare fordi han ikke ville omgjøre valget

President Donald Trump forsøkte å presse visepresident Mike Pence til å omgjøre presidentvalget og oppildnet deretter mobben som ville skade ham da han nektet.

- Opphetet samtale

Sterkt press fra Donald Trump mot Mike Pence, forklarer vitner. Presidentens datter bekrefter anstrengt telefonsamtale på dagen for Kongress-stormingen.
Les mer om:

Dette vet vi om visepresidentens dramatiske døgn: – Heng Mike Pence

Torsdag setter Kongressen fokus på Mike Pence og hvordan daværende president Donald Trump forsøkte å presse ham til å endre valgresultatet.

Anthony Fauci har fått covid-19

USAs smittevernsjef Anthony Fauci, som har vært ansikt utad for Det hvite hus' pandemihåndtering under både Donald Trump og Joe Biden, har blitt coronasmittet.

Republikansk Trump-motstander tapte nominasjonsvalg

Kongressrepresentant Tom Rice tapte et republikansk nominasjonsvalg i South Carolina. Han er en av de ti republikanerne som stemte for å avsette Donald Trump.
Les mer om:

Trump-tilhengere reagerer etter avsløring: - Forferdet

Kjæresten til Donald Trump junior, Kimberly Guilfoyle, skal ha fått 60.000 dollar for å bruke 2,5 minutter på å introdusere den daværende presidentsønnen under arrangementet i Washington D.C. 6. januar før stormingen av Kongressen.

Gratulerer med dagen, Donald

I dag fyller Donald Trump 76 år, og er tilsynelatende fortsatt klar for en ny periode i Det hvite hus – og for å bli sittende der til han er 82 år. Vinner Joe Biden igjen vil han sitte til han er 86. Hvor er de unge som skal bite dem i halen?

Trump langer ut mot høringen i Kongressen

Ekspresident Donald Trump langer ut mot høringen om angrepet på Kongressen i fjor og kaller den en hån mot rettsstaten.
Les mer om:

Flere av Trumps nærmeste rådgivere sier han ikke ville lytte til dem

Både tidligere valgkamprådgivere, tjenestepersoner og familiemedlemmer sier de forsøkte å få Donald Trump til å innse at anklagene om valgfusk ikke var sanne.
Les mer om: