Nyheter om Dombås


MC-fører alvorlig skadd i kollisjon med bobil

En MC-fører er fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim etter å ha kollidert med en bobil på E6 ved Dombås.

Kvinne i 20-årene varetektsfengsles i to uker for knivstikking på Dombås

Kvinnen i 20-årene som ble pågrepet for knivstikking på Dombås natt til søndag, varetektsfengsles i to uker.
Les mer om:

Syklist fløyet til sykehus etter kollisjon med bil på Dombås

En syklist er fløyet med luftambulanse til Lillehammer sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha kollidert med en bil i en møteulykke på Dombås.

Kvinne siktet for knivstikking på Dombås

En kvinne i 20-årene er mistenkt for å ha knivstukket en mann på en bensinstasjon på Dombås. Mannen er fraktet til sykehus i Trondheim.
Les mer om:

Kvinne pågrepet etter knivstikking på Dombås

En kvinne i 20-årene er pågrepet mistenkt for å ha stukket en mann med kniv inne på en bensinstasjon på Dombås natt til søndag. Politiet ber vitner ta kontakt.
Les mer om:

Knivstukket på bensinstasjon

Politiet ber om tips etter at en mann ble knivstukket inne på en bensinstasjon på Dombås natt til tirsdag. Mannen er fraktet til St. Olavs Hospital og skal være stabil.
Les mer om:

Bråten tar friår frå friski-laget

Øystein Bråten (25) gir seg på friskilandslaget som neste sesong vil vere større enn nokosinne. Det vil òg ha det første elitelaget sitt. – Årets elitelandslag er utruleg sterkt. Vi har ei god blanding av godt etablerte utøvarar, og to nye tilskot gjennom Ulrik Samnøy og Tormod Frostad, seier sportssjef for friski Christoffer Schach i ei pressemelding. Øystein Bråten blir ikkje å sjå på laget.

Ble mangemillionær på kjøttkaker og brun saus

Han startet med en kafe i et veikryss på Dombås. I dag driver Øyvind Frich servering og overnatting på 10 steder, med en omsetning på 120 millioner kroner. Men det er fortsatt kjøttkakene som selger mest.

Snowboardstjernen investerer premiepengene i hjemmebakken

Etter sin fantastiske sesongavslutning internasjonalt, bruker Norges snowboardstjerne og OL-gullhåp Marcus Kleveland (21) en del av premiepengene på å bygge opp hjemmebakken på Dombås.
Les mer om:

– Heilt vekkasta å gi Vegvesenet jobben(pluss)

– Den sikraste måten å få utbetra E136 mellom Vestnes og Dombås er å gi oppdraget til Nye Veier AS, samstundes som Nye Veier får ansvaret å bygge E39 Ålesund-Molde, seier Frank Sve (Frp).
Les mer om:

Kirkebranntiltalt 29-åring dømt til fire år og to måneders fengsel

En 29 år gammel mann som tente på Dombås kirke og prøvde å sette Sel kirke i brann i fjor, er dømt til fire år og to måneders fengsel.
Les mer om:

Dømt til fire års fengsel for kirkebrannen på Dombås

Mannen som tente på Dombås kirke er dømt til fire år og to måneder fengsel.
Les mer om:

Sømt for kirkebrannen på Dombås

En 28 år gammel mann som tente på Dombås kirke og prøvde å sette Sel kirke i brann i fjor, er dømt til fire år og to måneders fengsel.
Les mer om:

Politiet kjem for seint

Kor lang responstid skal politiet ha? Det spørsmålet blir stilt i Gudbrandsdalen etter at politiet nyleg brukte 1 time og 39 minutt på å rykke ut til ein brann. Patruljen som hadde vakt var på Dombås, måtte køyre 110–120 kilometer for å koma seg til Skjåk.

Kleveland tok gull i X Games

Marcus Kleveland og Mons Røisland følte seg bortdømt i slopestyle, men fikk revansje i big air. Kleveland vant nemlig gull i big air-konkurransen i X Games i Aspen i Colorado, mens Mons Røisland sørget for to nordmenn på pallen med tredjeplass. Klevelands to beste «run» sikret ham 96 poeng og en plass øverst på pallen. Dermed sikret 21-åringen fra Dombås seg sitt fjerde X Games-gull. Fra tidligere har han to gull i slopestyle og ett i knuckle huck. – Det føles helt sykt. Jeg har ikke ord engang, jeg. Etter to år ute, komme hit og ta mitt første gull i big air føles helt vilt.

Vogntog kjørte på feil side av vegen i en kilometer på E6

Føreren av et utenlandsregistrert vogntog frontkolliderte nesten med et kjøretøy da han kjørte en kilometer i feil retning på E6 Dombås.
Les mer om:

Intensiverer arbeidet for utbedringer på E136(pluss)

Eksportvegen AS skal drive lobbyarbeid for vegen mellom Ålesund og Dombås.
Les mer om:

To timer kortere kjøretid til Oslo(pluss)

Kjøretiden mellom Ålesund og Oslo er redusert med to timer fra 2009 og fram til i dag. Samtidig har bompengene skutt i været. Fra i dag koster det 479 kroner i bompenger å ta bilen fra Sunnmøre til Oslo via Dombås.

Tre positive coronatester på Dombås hotell – trolig sammenheng med turistbussen fra Sør-Rogaland

Tre ansatte som ble satt i karantene etter at reisefølget fra Sør-Rogaland var innom Dombås hotell forrige uke, har testet positivt for Covid-19.
Les mer om:

Buss med 33 korona-smittede på tur i Innlandet

Det er nå satt i gang smittesporing på overnattingsstedene i Lillehammer og på Dombås der 33 korona-smittede busspassasjerer overnattet.
Les mer om:

Tiltalt for krypskyting frikjennes – skal ha vannet planter med vannpistol

Mannen sto tiltalt for å ha tjuvjaktet elg i Dombås i fjor sommer. Nå er han frikjent. Han fortalte retten at hadde vannet planter med vannpistol.
Les mer om:

Nattestenger E136 mellom Dombås og Lesja – ingen omkjøring

Det melder Statens vegvesen tirsdag.

Kirkebrannrettssak utsettes på grunn av tiltaltes helsetilstand

Rettssaken mot den 28 år gamle mannen som er tiltalt for å ha tent på Dombås kirke og Sel kirke i februar og mars i år er utsatt inntil videre.
Les mer om:

Tente på kirker i sinne over at ingen ble straffet for koranbrenning

En 28 år gammel mann erkjente straffskyld og sa han hadde tent på Dombås kirke og Sel kirke i sinne over at ingen var blitt straffeforfulgt for koranbrenning.
Les mer om:

Tente på kirker i sinne over at ingen ble straffet for koranbrenning

En 28 år gammel mann erkjente straffskyld og sa han hadde tent på Dombås kirke og Sel kirke i sinne over at ingen var blitt straffeforfulgt for koranbrenning.
Les mer om: