Nyheter om Dombås


Bygd i sorg etter at Filip (21) omkom i flyulykken: – Det var en sjokkartet beskjed

Dovre-ordfører Guri Ruste forteller om en bygd og en kommune preget av sorg etter nyheten om at Filip Müller Frich (21) fra Dombås/Lillehammer, var en av tre som mistet livet i flyulykken i forrige uke.
Les mer om:

Ruud klar for verdenscupåpning

Disse freeskiutøverne er tatt ut til helgas verdenscupåpning i slopestyle i østerrikske Stubai: Menn: Birk Ruud, Bærums Skiklub, Christian Nummedal, Hakadal IL. Ferdinand Dahl, Ingiærkollen Rustad, Sebastian Schjerve, Namsos IL, Ulrik Samnøy, Bærums Skiklub, Tormod Frostad, Bærums Skiklub, Mats Bjørdal, Geilo IL, Vebjørn Gråberg, Freidig SPK Kvinner: Johanne Killi, Dombås IL, Sandra Moestue Eie, Bærums Skiklub.

Dombås åpner løyper i dag

Les mer om:

Dombås åpner løyper i dag

Les mer om:

Nye Veier: – Dette understreker at det er viktig å få gjort noe med strekningen(pluss)

Nye Veier har det formelle ansvaret for E136 fra Dombås til Vestnes, og strekningen har de siste dagene hatt store trafikale problemer.
Les mer om:

Dømt til tvungent psykisk helsevern etter kirkebrann på Dombås

Den 29 år gamle mannen som i fjor tente på Dombås kirke og senere forsøkte å sette fyr på Sel kirke, er dømt til tvungent psykisk helsevern.
Les mer om:

Kirkebrannstifter dømt til tvungent psykisk helsevern

Den 29 år gamle mannen som i fjor som tente på Dombås kirke og senere forsøkte å sette fyr på Sel kirke, er dømt til tvungent psykisk helsevern.
Les mer om:

Lange køer i ferietrafikken søndag

Ferietrafikk, veiarbeid og flere trafikkuhell gir saktegående kø flere steder søndag ettermiddag, blant annet ved Dombås.
Les mer om:

MC-fører alvorlig skadd i kollisjon med bobil

En MC-fører er fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim etter å ha kollidert med en bobil på E6 ved Dombås.

Kvinne i 20-årene varetektsfengsles i to uker for knivstikking på Dombås

Kvinnen i 20-årene som ble pågrepet for knivstikking på Dombås natt til søndag, varetektsfengsles i to uker.
Les mer om:

Syklist fløyet til sykehus etter kollisjon med bil på Dombås

En syklist er fløyet med luftambulanse til Lillehammer sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha kollidert med en bil i en møteulykke på Dombås.

Kvinne siktet for knivstikking på Dombås

En kvinne i 20-årene er mistenkt for å ha knivstukket en mann på en bensinstasjon på Dombås. Mannen er fraktet til sykehus i Trondheim.
Les mer om:

Kvinne pågrepet etter knivstikking på Dombås

En kvinne i 20-årene er pågrepet mistenkt for å ha stukket en mann med kniv inne på en bensinstasjon på Dombås natt til søndag. Politiet ber vitner ta kontakt.
Les mer om:

Knivstukket på bensinstasjon

Politiet ber om tips etter at en mann ble knivstukket inne på en bensinstasjon på Dombås natt til tirsdag. Mannen er fraktet til St. Olavs Hospital og skal være stabil.
Les mer om:

Bråten tar friår frå friski-laget

Øystein Bråten (25) gir seg på friskilandslaget som neste sesong vil vere større enn nokosinne. Det vil òg ha det første elitelaget sitt. – Årets elitelandslag er utruleg sterkt. Vi har ei god blanding av godt etablerte utøvarar, og to nye tilskot gjennom Ulrik Samnøy og Tormod Frostad, seier sportssjef for friski Christoffer Schach i ei pressemelding. Øystein Bråten blir ikkje å sjå på laget.

Ble mangemillionær på kjøttkaker og brun saus

Han startet med en kafe i et veikryss på Dombås. I dag driver Øyvind Frich servering og overnatting på 10 steder, med en omsetning på 120 millioner kroner. Men det er fortsatt kjøttkakene som selger mest.

Snowboardstjernen investerer premiepengene i hjemmebakken

Etter sin fantastiske sesongavslutning internasjonalt, bruker Norges snowboardstjerne og OL-gullhåp Marcus Kleveland (21) en del av premiepengene på å bygge opp hjemmebakken på Dombås.
Les mer om:

– Heilt vekkasta å gi Vegvesenet jobben(pluss)

– Den sikraste måten å få utbetra E136 mellom Vestnes og Dombås er å gi oppdraget til Nye Veier AS, samstundes som Nye Veier får ansvaret å bygge E39 Ålesund-Molde, seier Frank Sve (Frp).
Les mer om:

Kirkebranntiltalt 29-åring dømt til fire år og to måneders fengsel

En 29 år gammel mann som tente på Dombås kirke og prøvde å sette Sel kirke i brann i fjor, er dømt til fire år og to måneders fengsel.
Les mer om:

Dømt til fire års fengsel for kirkebrannen på Dombås

Mannen som tente på Dombås kirke er dømt til fire år og to måneder fengsel.
Les mer om:

Sømt for kirkebrannen på Dombås

En 28 år gammel mann som tente på Dombås kirke og prøvde å sette Sel kirke i brann i fjor, er dømt til fire år og to måneders fengsel.
Les mer om:

Politiet kjem for seint

Kor lang responstid skal politiet ha? Det spørsmålet blir stilt i Gudbrandsdalen etter at politiet nyleg brukte 1 time og 39 minutt på å rykke ut til ein brann. Patruljen som hadde vakt var på Dombås, måtte køyre 110–120 kilometer for å koma seg til Skjåk.

Kleveland tok gull i X Games

Marcus Kleveland og Mons Røisland følte seg bortdømt i slopestyle, men fikk revansje i big air. Kleveland vant nemlig gull i big air-konkurransen i X Games i Aspen i Colorado, mens Mons Røisland sørget for to nordmenn på pallen med tredjeplass. Klevelands to beste «run» sikret ham 96 poeng og en plass øverst på pallen. Dermed sikret 21-åringen fra Dombås seg sitt fjerde X Games-gull. Fra tidligere har han to gull i slopestyle og ett i knuckle huck. – Det føles helt sykt. Jeg har ikke ord engang, jeg. Etter to år ute, komme hit og ta mitt første gull i big air føles helt vilt.