Nyheter om Dollar


Forsvunnet kryptosvindler «Cryptoqueen» satt på FBIs «ti mest ettersøkte»-liste

Kryptosvindleren «Cryptoqueen» er anklaget for å ha svindlet ofrene sine for over fire milliarder dollar. Nå har FBI satt henne på sin «ti mest ettersøkte»-liste.
Les mer om:

Blir tidenes best betalte NBA-spiller

2,11 meter høye serbiske Denver Nuggets-spilleren Nikola Jokic har skrevet under på en avtale som gjør ham til historiens best betalte NBA-spiller. Den nye avtalen skal være verdt 264 millioner dollar fordelt på fem år, som tilsvarer om lag 2,6 milliarder norske kroner. Jokic har blitt kåret til den mest verdifulle spilleren i den amerikanske basketballserien de siste to sesongene.

Tennisstjerne bøtelagt for å ha spyttet mot tilskuer

Dagen før Nick Kyrgios møter Stefanos Tsitsipas i tredje runde i Wimbledon har australieren fått en saftig bot på 10.000 dollar for usportslig oppførsel.
Les mer om:

USA: G7-landene lover 5 milliarder dollar for å styrke matsikkerheten

G7-landenes ledere er ifølge en amerikansk tjenestemann enige om å bruke nærmere 50 milliarder kroner på å styrke den globale matsikkerheten.
Les mer om:

Cricket vil på OL-programmet

Det internasjonale cricketforbundet (ICC) søkjer om å få plass i sommar-OL i Los Angeles i 2028. Men det er mest for å posisjonere seg til OL i Brisbane i 2032, skriv gamesbids.com. – Vi har over ein milliard cricket-fans rundtom i verda, og talet er veksande seier cricketpresident Greg Barclay. Han innser at det kan bli vanskeleg å kome med i Los Angeles, der baseball og softball nesten heilt sikkert er tilbake, og at det derfor blir svært vanskeleg å få endå ein lagidrett på programmet. Men Barclay meiner det er nødvendig å søkje for å markere interessa. Det eigentlege målet er OL i 2032.

G7-landene med initiativ for å motvirke kinesisk innflytelse

G7-landene vil samle inn 600 milliarder dollar til å bygge og utvikle infrastruktur over hele verden i et forsøk på å motvirke Kinas økende innflytelse.
Les mer om:

Amber Heard anker dommen

Filmstjernen Amber Heard anker dommen der hun ble funnet skyldig i å ha ærekrenket eksmannen Johnny Depp og dømt til å betale ham 10 millioner dollar.
Les mer om:

Nesten en million stjålet i innbrudd hos NBA-stjerne

Nesten 100.000 dollar ble stjålet i et innbrudd hos den tidligere basketballstjerna Vince Carter (45) i Atlanta i helga. Carters kone og barn var hjemme.
Les mer om:

Twitter-styret anbefaler Musk-salg på 44 milliarder dollar

Styret i Twitter anbefaler aksjonærene å selge selskapet til Tesla-sjef Elon Musk for 44 milliarder dollar, ifølge en børsmelding tirsdag.

Håver inn penger på «gratis» Diablo Immortal

«Gratis»-spillet Diablo Immortal innkasserte over 240 millioner kroner (24,3 millioner dollar) i løpet av de to første…
Les mer om:

Prisen på Bitcoin er igjen på over 20.000 dollar

Prisen på én bitcoin har igjen steget til over 20.000 dollar, etter at den lørdag for første gang siden 2020 havnet under dette nivået.
Les mer om:

Du kan bare glemme å se sport i fremtiden, med mindre du har Apple TV

Apple som har en strategi at de skal eie absolutt alt og Major League Soccer (MLS) har avtalt at Apple TV-appen vil tilby streaming av hver eneste MLS-kamp de neste 10 årene. Apple hevder at seere «over hele verden» kan «se alle MLS, Leagues Cup og velge MLS NEXT Pro og MLS NEXT-kamper på ett sted – uten noen form for reklameavbrudd i lokale sendinger eller behov for en tradisjonell pakke med betal-TV». Allerede er en rekke sporter, spesielt i USA kjøpt, noe som betyr at alle andre kanaler stenges ute.

Stort hopp for styringsrenten i USA

USAs sentralbank hever styringsrenten med 0,75 prosentpoeng, det største rentehoppet på 28 år. Det skjer som følge av høy inflasjon, børsfall og styrket dollar.
Les mer om:

Stort hopp for styringsrenten i USA

USAs sentralbank hever styringsrenten med 0,75 prosentpoeng, det største rentehoppet på 28 år. Det skjer som følge av høy inflasjon, børsfall og styrket dollar.
Les mer om:

USAs sentralbank hever renta

USAs sentralbank hever styringsrenten med 0,75 prosent, det største rentehoppet på 28 år. Det skjer som følge av høy inflasjon, børsfall og en styrket dollar.
Les mer om:

USA forbereder seg på rentehopp

USAs sentralbank ventes onsdag å heve styringsrenta som følge av høy inflasjon, børsfall og styrket dollar, kanskje med hele 0,75 prosent, tror økonomer.
Les mer om:

200.000 nordmenn er dollarmillionærer

Stadig flere nordmenn har verdier for mer enn én million dollar. I Norge er det nå 200.
Les mer om:

Trump-tilhengere reagerer etter avsløring: - Forferdet

Kjæresten til Donald Trump junior, Kimberly Guilfoyle, skal ha fått 60.000 dollar for å bruke 2,5 minutter på å introdusere den daværende presidentsønnen under arrangementet i Washington D.C. 6. januar før stormingen av Kongressen.

Hovland vraker saudiarabisk golfliga

Spekulasjonen har stormet rundt Viktor Hovland og om han ville bytte til den saudiarabiske golfligaen. I en uttalelse fra Norges golfforbundet forteller de at han blir i PGA-touren. – Viktor bekrefter at han blir på PGA. Han bekrefter at han ikke har noen planer om å delta i Liv-serien. Det skriver Tom Rosenvinge, kommunikasjonssjef i Norges Golfforbund, i en melding til NRK. Søndag skrev NRK om den saudiarabiske golfligaen, kjent som Liv Invitational Golf Series, som satser milliarder på å få med de beste golfspillerne i en ny tour.

Hun satte fart i dialogen. Equinor ett steg nærmere avtale om milliard-investering

30-40 milliarder dollar. Det er verdien på investeringen som nå planlegges gjennomført i Lichi-regionen i Tanzania, ifølge landets egne anslag. Equinor er en av to internasjonale olje- og gasselskaper som har underskrevet på at de vil bidra til gigantavtalen.
Les mer om:

Real Madrid fikk 100-millionersbudet avslått, Chelsea albuer seg frem og sikrer signaturen

Utenom sesongen er de største klubbene i fortsatt kamp med hverandre. Det vanker spisse albuer, skitne trips og mye penger når Real Madrid, Chelsea, City, AC Milan, PSG og resten skal rigge seg for neste Champions League-sesong. I London går det mot en signeringsseier over Real Madrid. Det er den hyperaktive overgangsjournalisten Romano som hevder Real Madrid fikk budet på 18-åringen Gabriel Sionina avslått. MLS-klubben Chicago Fire vet godt de sitter på en juvel i keepertalentet.

Bitcoin-kursen når laveste nivå på halvannet år

Kursen på bitcoin falt 10 prosent mandag til under 25.000 dollar, det laveste nivået siden desember 2020.
Les mer om:

Bunnotering for yen og rupier mot styrket dollar

Forventninger om renteøkning i USA styrket dollaren og sendte indiske rupi og japanske yen til nye bunnoteringer mandag.
Les mer om: