Nyheter om DollarNorsk Musikkråd: Ansatt siktet for å ha underslått 4,6 millioner kroner

En ansatt i Norsk Musikkråd ble i desember i fjor tatt med 20.000 dollar i kontanter på Gardermoen. Nå er han siktet for underslag av 4,6 millioner kroner.
Les mer om:

- Fadese. Ubegripelig dårlig håndtert

EU langer ut mot USA etter atomavtalen som kostet Frankrike ansikt og milliarder av dollar. Norsk USA-ekspert feller knusende dom over Bidens diplomati.
Les mer om:

Argentina har tilbakebetalt en del av sitt enorme IMF-lån

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF).
Les mer om:

Cristiano Ronaldo har erstattet Lionel Messi som den best betalte fotballspilleren i verden

Alle var rimelig sjokkerte da verden fikk vite hvor mye Lionel Messi faktisk tjente i Barcelona, 71 millioner euro i lønn kan senke enhver klubb. – Cristiano Ronaldo har erstattet Lionel Messi som den best betalte fotballspilleren i verden denne sesongen.

Ronaldo passerte Messi

Cristiano Ronaldo topper Forbes' ranking over verdens best betalte fotballspillere. Han jekket stjernerivalen Lionel Messi ned fra førsteplassen. Det amerikanske finansmagasinet Forbes lager hvert år en topp-ti-liste over fotballens mest gasjerte spillere. Ifølge Forbes tjener Ronaldo 125 millioner dollar (1,08 milliarder kroner) i året etter skiftet fra Juventus til Manchester United. Han inntar tetposisjonen selv om han gikk med på et markant lønnskutt før England-comebacket.

Kunne du tenke deg å bo slik? Nå er det tynne, lille huset solgt for 1,25 mill. dollar.

Huset på fire etasjer er kun omtrent 108 kvadratmeter, og ble nylig solgt for en «feit pris».
Les mer om:

Mener lønnstilbud er et PR-stønt

Tilbudet om lik lønn for USAs herre- og kvinnelandslagsspillere i fotball, er et PR-stønt, mener kvinnenes spillerorganisasjon USWNTPA. Uttalelsen kommer etter at USAs fotballforbund (USSF) sa at det i framtiden skal være like lønnsvilkår for begge seniorlandslagene. De kvinnelige landslagsspillerne saksøkte USSF i mars 2019 med påstand om at de ikke fikk rettferdige lønnsbetingelser sammenlignet med landslaget for menn. Men lønnskravet på 66 millioner dollar ble i mai avvist av en føderal dommer.
Les mer om:

Taliban skal ha beslaglagt store verdier fra eks-politikere

Taliban har levert inn verdier til over 12 millioner dollar som er beslaglagt hjemme hos tidligere regjeringsmedlemmer, ifølge Afghanistans sentralbank.
Les mer om:

Taliban skal ha beslaglagt store verdier fra eks-politikere

Taliban har levert inn verdier til over 12 millioner dollar som er beslaglagt hjemme hos tidligere regjeringsmedlemmer, ifølge Afghanistans sentralbank.
Les mer om:

FN: Har samlet inn over en milliard dollar til Afghanistan

FNs generalsekretær António Guterres sier at over 1 milliard dollar er kommet inn under den internasjonale…
Les mer om:

– Jeg betalte 5000 dollar for flybilletten, og med meg i bagasjen hadde jeg en halv flaske whisky og hudkrem

Sigmund Otterlei fra Eidsvoll var en av få norske hjelpearbeidere på bakken i Afghanistan før terrorangrepene mot USA førte til Talibans fall. Han er forsiktig optimist med tanke på framtida nå når Taliban igjen har tatt over makten. 

Romeo Beckham har signert sin første profesjonelle kontrakt

Romeo Beckham, den nest eldste sønnen til Victoria og David Beckham, har signert sin første profesjonelle kontrakt som fotballspiller, og inngikk en avtale med Fort Lauderdale CF, tilknyttet lag for Inter Miami, som pappa faktisk eier. Selv om nivået i USL League One er langt fra det nivået pappa David Beckham nådde med Manchester United og Real Madrid, er det et godt utgangspunkt for det andre av fire barn.

Anthony Elanga sender nok en melding til Solskjær og den svenske landslagssjefen

På fredag var det klart for U21-landslagskamp for Sverige. For Anthony Elanga var dette en gylden mulighet til å vise Janne Andersson og arbeidsgiveren i Manchester hvordan det ligger an med utviklingen. Sverige vant solid 3-1 over Montenegro, Elanga dro til med to av scoringene.

Nabil Fekir: Det var ikke kneet som stanset Liverpool-overgangen

I 2018 gikk det knapt en uke uten at Liverpool-linken til Fekir ble omtalt. Det endte som kjent aldri med overgang, der et trøblete kne fikk skylda for at Liverpool trakk seg. Fekir har fotsatt ikke kommet over skuffelsen, og prater villig om hva som egentlig gikk galt. Kanskje ikke så rart da det i 2019 ble alt annet enn Champions League-trofé på den franske midtbanespilleren. Ikke et vondt ord om Real Betis, men det er rimelig mye Fekir har gått glipp av på Anfield. Les: FC Midtjylland sendte Beckham hjem med sine 6 millioner dollar -Det var en mørk tid.

FC Midtjylland sendte Beckham hjem med sine 6 millioner dollar

Det var duket for kamp mellom David Beckham (pluss Phil Neville) og Steve Bruce. Inter Miami mot Newcastle. Ifølge The Sun var begge klubbene sterkt motivert (som det så vakkert heter) for å sikre seg brasilianeren Evander. Så viste det seg at begge kom til kort. Den siste måneden har det vært mye trafikk hos FC Midtjylland. Den brasilianske playmakeren Evander ble hentet til dansk fotball, først på leie i 2018, så permanent i 2019. To år senere har han vokst seg ut av den danske superligaen.

Hovland heng med i teten

Viktor Hovland er framleis med i teten etter andre dag i Tour Championship i golf. Han gjekk ein utruleg jamn runde med to birdiar og resten par. Med to slag under par fredag, var han på femteplass med ni under par då han var ferdig. Han var seks slag bak Patrick Cantlay, som leia. Men ikkje alle var heilt ferdige med andrerunden i turneringa, som har 15 millionar dollar til vinnaren.

Same bonus som OL-medaljørane

Australia gir same bonusane til medaljevinnarane i Paralympics som dei gjorde til dei som tok medaljar i OL. Det skjer etter at Paralympics-deltakarane klaga på at deiu innkje har vore lova bonusar.

Titanisk playoff avgjorde

Først i det sjette omspelholet greidde Partick Cantlay å riste av seg Bryson DeChambeau og vinne golfturneringa BMW Championship natt til måndag. Sigeren sende Cantlay til topps i FedEx Cup – golfsportens verdscup – før sesongfinalen komande helg. DeChambeau missa fire puttar som kvar enkelt hadde gitt han sigeren.

Aksjeløft etter Ronaldo-kjøp

Manchester United-aksjen steg med nesten seks prosent etter at Cristiano Ronaldo (36) ble klar for klubben. På NYSE i New York endte aksjen fredag på 18,29 dollar. Markedet reagerte positivt umiddelbart på den noe overraskende overgangen. Ronaldo kommer fra Juventus, og han er tilbake i klubben der han skaffet seg et stort navn i fotballverden. Han skal spille VM-kvalkamper for Portugal dagene som kommer. Ronaldos redebut i United-drakten kan komme mot Newcastle på Old Trafford 11. september. Det er en seriekamp, og den ligger ikke an til å bli TV-sendt i Storbritannia. (NTB)

Slo UFC-profil etter 13 sekunder

Den norske MMA-profilen Marthin Hamlet møtte i utgangspunktet tøff motstand i Cezar Ferreira, som har blant annet 15 UFC-kamper på CV-en. Dette var i semifinalen i turneringen PFL, som har en pengepremie på én million dollar. Men da det hadde gått få sekunder, fikk Ferreira trøbbel med hamstringen etter et høyt spark. Da måtte Hamlet bare gripe muligheten og gi slag etter slag til dommeren avbrøt kampen. – Det er så mye forberedelser og så mye som står på spill før disse kampene. Det er deilig å få betalt for jobben, men det var ikke en slik avslutning jeg så for meg, sier Hamlet til NRK.
Les mer om:

Hamlet vant etter 13 sekunder – klar for «million dollar»-finale!

Marthin Hamlet (29) brukte bare 13 sekunder på å vinne mot brasilianske Cezar Ferreira (36) på teknisk knockout. Nå er han én seier unna førstepremien på én million dollar.
Les mer om:

Hamlet gir blaffen i millionene før skjebnekampen

I natt er det «vinn, eller forsvinn» for Marthin Hamlet (29). Han må slå MMA-veteranen Cezar Ferreira (36) for å komme til PFL-finalen der én million dollar ligger i potten.
Les mer om:

Apple-sjefen får milliardbonus

Apple-sjef Tim Cook har fått utbetalt en bonus på hele 750 millioner dollar, eller over 6,5 milliarder kroner.
Les mer om:

Apple-sjefen får svimlende bonus

Apple-sjef Tim Cook har fått utbetalt en bonus på hele 750 millioner dollar, eller over 6,5 milliarder kroner.
Les mer om: