Nyheter om Do


Dette koster titusener – og du betaler

Vi er gode på kildesortering på kjøkkenet. Nå undersøkes hva som havner i do for at vi skal bli like flinke på badet.
Les mer om:

Ny teknologi gjør doene på Jekta ekstra rene

Først i Nord-Norge med sensorteknologi på do.
Les mer om:

Ansatt fikk ikke med seg dobesøk – slo ransalarm

18-åringen skulle bare en tur på do. Da han kom ut i butikken igjen, var han stengt inne.
Les mer om:

Klopp har sett et joggende lysglimt for Liverpool

Liverpool gjør alt for å redde stumpene denne sesongen og jobber for å gjøre de riktige grepene før neste sesong. En småjoggende spiller har skapt optimisme hos Jürgen Klopp. For Virgil van Dijk må det ha vært et sant forballhelvete siden oktober.

Sindre (8) sier det lukter råttent på skolen: – Går ikke på do(pluss)

Sindre Hofsø Hjellnes (8) og pappa Jørn Hofsø Hjellnes håper politikerne snarest utbedrer Rødskolen.
Les mer om:

Dette er SVs nye politikk: Abort, vindkraft og gratis do

HAMAR (VG) SVs landsmøte gikk inn for døgnåpne og gratis offentlige doer i alle byer. Men partileder Audun Lysbakken avslører at dette ikke blir et ultimatum i eventuelle regjeringsforhandlinger.

Ren luksus på scootertur: – Må ha en plass å gå på do

Arctic Lavvo har nå startet markedsføringen av sitt nye hotellromkonsept, som du kan frakte med deg på fjellet med snøscooteren.
Les mer om:

Enstemmig ja til å vurdere mer reklame for å få enda en do i Fredrikstad sentrum

Det var absolutt ingen innvendinger blant politikerne i teknisk utvalg mot å se på muligheten for å få på plass et toalett til i sentrum – mot å kanskje å måtte tåle noen flere lystavler med reklame.
Les mer om:

Vant over staten etter dramatisk fødsel

Ann-Siril Nordstrand skal ha erstatning fra staten etter en tvillingfødsel i 2013. Der fødte hun den ene tvillingen alene på do.
Les mer om:

Ann-Siril (31) fødte på do – fikk medhold i retten

Som tjuetreåring fødte Ann-Siril Nordstrand sitt første barn alene på doen på Rikshospitalet. Aust-Agder tingrett har nå fastslått at hun ikke fikk helsehjelpen hun trengte.
Les mer om:

Signerer nye «Neymar»

Det er stor glede å spore i Manchester City etter de har signert et 17 år gammelt supertalent. – Det dreier seg om Kayky da Silva Chagas som akkurat som den han sammenlignes med Neymar, bare benytter et navn Kayky. Fluminense er klar over at de sitter på en spiller med høy verdi og har sikret seg 20 % av videresalg og bonuser, men først skal han spille hjemme i Rio de Janeiro frem til sommeren 2022.

Ny sponsor starter samarbeidet med å latterliggjøre Tottenham

Noen oppegående PR-mennesker hos Tottenham burde ha klart å forutse utfallet da de «slapp løs» den nyeste sponsoren. På torsdag kunne Tottenham stolt kunngjøre at malingsleverandøren Duluc har inngått et partnership med London-klubben. Den nye sponsoren skulle selvfølgelig melke nyheten for det den var verdt, og smekket sammen et bilde av firmaets maskot – en Old English Sheepdog – løpende fritt i gangene hos Tottenham. Les: Guardiola takknemlig for at Manchester United tapte en historisk signering Helt uskyldig, sier du?

Skal vi tro en tidligere Juve-spiller, kan Ronaldo være ødeleggende for Manchester United

Nå er det ingen som fremhever lagspiller-genet hos Ronaldo som det viktigste. Juventus betaler Ronaldo for å ha blikket og kroppen vendt mot motstandernes mål. Du scorer heller ikke 97 scoringer på 126 kamper for Juventus ved å vende blikket først mot medspillerne når du har ballen. Juventus visste hva de fikk da de hentet Ronaldo til Torino i 2018, men forventet også at de fikk noen titler med på kjøpet. Hos Real Madrid var Ronaldo synonymt med Champions League-suksess.

Tuchel nekter å følge tempoet til «skilpadden» Solskjær

Da Solskjær tok over United-tøylene på permanent basis, var beskjeden om at det ville ta 2-3 år før han hadde bygd opp laget og kulturen til stabilt å konkurrere om de største trofeene. I London har ikke Tuchel tenkt å kaste bort noe tid. Premier League-titlen er kjørt denne sesongen for Chelsea, men på tirsdag spilles returkampen i Champions League-kvartfinalen mot Porto.

Kaster du våtservietter i do?

Det bør du helst slutte med! I alle fall hvis du er opptatt av å ta vare på natur og miljø, eller synes det er utrivelig å svømme rundt i søppel på din lokale badestrand.
Les mer om:

Kaster du våtservietter i do?

Les mer om:

– Kaster du våtservietter i do?

Korona ga milliard­gevinst i Rogaland – nå tjener Helgø Meny «endelig» penger
Les mer om:

Full strid om Ghislaine Maxwells soningsforhold

Ghislaine Maxwells advokater hevder soningsforholdene er så dårlige at selv maten hennes er muggen. Påtalemyndigheten avfeier anklagene, og anklager Maxwell for å bevisst la være å spyle ned i do.
Les mer om:

Bydrift bønnfaller oss om å bruke hodet: – Denne enorme klumpen med servietter stoppet kloakkpumpa

– Kast engangsservietter i avfallet, og ikke i do!
Les mer om:

Kaster du våtservietter i do?

Les mer om:

Mann fikk ikke låne do i frisørsalong – gjorde fra seg på dørmatten

En mann spurte om lån av toalettet i en frisørsalong på Hadeland, men fikk nei av smittevernhensyn. Da satte han seg på huk og gjorde fra seg i gangen.
Les mer om:

Mann fikk ikke låne do i frisørsalong – gjorde fra seg på dørmatten

En mann spurte om lån av toalettet i en frisørsalong på Hadeland, men fikk nei av smittevernhensyn. Da satte han seg på huk og gjorde fra seg i gangen.
Les mer om:

Data ethics: One size fits some

By Johann Johannson and Geoffrey van Ijzendoorn-Joshi This is the third and final installment in DAMA Norway’s series on data ethics. All topics touched upon throughout these three articles are derived from DAMA’s DMBoK2, and its chapter on data handling ethics. The aim of this endeavour has been to illuminate some key universal truths regarding how data ethics should be approached. Article number one uncovered the importance of data governance maturity while the second article took a look at dedicated roles for data ethics.

Arturo Vidal vil spille for samme klubb som Mauricio Isla

Hvis Inter Milan ønsker at den chilenske superstjernen Arturo Vidal skal fortsette også etter hans avtale går ut på dato neste år bør de hente Chile-kompis Mauricio Isla tilbake til Europa. Den tidligere Juventus og Fenerbache backen spiller for serieleder Clube de Regatas do Flamengo i Rio de Janeiro. Arturo Vidal som lenge var en av Europas beste midtbanespillere ble godt kjent med Mauricio Isla mens de begge spilte for Juventus. – De to jevngamle kompisene (33 og 32) vil gjerne spille på samme lag igjen.