Nyheter om Do


Varslet om arbeidere som gikk på do ute – disse forholdene ble avdekket

SKIEN: Arbeidstilsynet dukket opp på kontroll på byggeplassen. Der fant de flere ting å sette fingeren på.
Les mer om:

Nominated to the Noble Peace Prize after financial donation

Kjell Magne Bondevik’s organisation the Oslo Centre received NOK 600 000 from the foundation of a very wealthy Catholic pastor from Nigeria. Six months later, Bondevik’s collaborating partner Aamir J. Sheikh asked a Member of Parliament to nominate the pastor for a Nobel Peace Prize. "This had nothing to do with the Madonna Foundation's support for the Oslo Center," says Sheikh.
Les mer om:

Jarsteins manager fikk sparken for andre gang

Farlig nærme nedrykksstreken er ikke der Hertha Berlin ønsker å være, de har faktisk et brennende ønske og ambisjon om å spille i Champions League. – Resursene er ikke der helt enda så det tar trolig noen år! Landslagskeeper Rune Almenning Jarsteins får ny manager i Hertha Berlin etter at Paul Dardai fikk sparken. Dardais assistenter Andreas Neuendorf og Admir Hamzagic er også ferdige i sine roller. Les: Barcelona overbevist de kan vinne med et dårligere bud enn Borussia Dortmund Inn som trener hentes 47 år gamle Tayfun Korkut. Han får med seg Ilja Aračić som assistent.

Våtservietter skaper store problemer for avløpet i Oslo 

Våtservietter som kastes i do fører til tette rør og pumper i Oslos kloakksystem og kan føre til farlige utslipp i elver, fjord og natur.
Les mer om:

Inviterer til Oslos eneste folkehøgskole i helgen: Konsert på do, på scene – og bruktmarkedet Rønningen retro

På Kjelsås ligger byens eneste folkehøgskole, og denne uken er både elever og lærere opptatte med forberedelser til helgens store festival – vi fikk bli med inn.
Les mer om:

Italiensk media: Arsenal har tapt kampen om ettertraktet keeper

Ajax-keeperen André Onano har hatt en pålagt tenkepause på ni måneder etter dopingdommen, men ser ikke ut til å ha blitt en persona non grata hos storklubber rundt om i Europa. Ifølge Gazzetta dello Sport blir det Serie A på 25-åringen fremfor Premier League. Onana har kontaktsutløp hos Ajax etter denne sesongen, ifølge den italienske avisen offentliggjøres en kontrakt med ny klubb allerede i februar.

Mener at hyttefolk på Hvaler kan gå på do hos en nabo

Statsforvalteren er enig med Hvaler kommune i at utedoen til familien Flodin ved Papperhavn bør rives. Kommunen mener at toalett-problemet kan løses i nabolaget.
Les mer om:

Skulle bare på do - ble bitt i penis

Nå advarer legene om å gjøre samme tabbe som den nederlandske mannen.
Les mer om:

Nesten skogbrann: Tråkket i bæsj

Alt gikk ikke etter planen da Thomas Numme måtte på do under 71 grader nord.
Les mer om:

Solskjær har på rekordtid fått frem en helt ny Ronaldo

Cristiano Ronaldo var uvanlig ydmyk etter Atalanta-kampen. Portugiseren hadde ingen grunn til å være det etter to scoringer, men har tydeligvis hatt godt av å komme tilbake til Old Trafford og ikke minst til lag-lederen Solskjær som ikke blir starstruck. På tirsdag begynte Atalanta som på Old Trafford i første kamp, og var i ledelsen allerede etter tolv minutter. Denne gangen var ikke United interessert i å gå til pause på hæla. Ronaldo avsluttet et velspilt angrep i det 45. + 1 minutt med scoring, og gjorde det samme på overtid i andre omgang.

Henriette (20) satt innesperret på do i stummende mørke i en halv time uten at sjåføren ville åpne: – Jeg fikk helt panikk

Henriette Lia (20) fra Porsgrunn hadde vært i Oslo sammen med moren og tanten i Oslo da hun ble sperret inne på et busstoalett i stummende mørke langs E18. I en halv time nektet bussjåføren å åpne toalettet.
Les mer om:

Henriette (20) satt innesperret på do i stummende mørke i en halv time uten at sjåføren ville åpne: – Jeg fikk helt panikk

Henriette Lia (20) ble sperret inne på et busstoalett i stummende mørke langs E18. I en halv time nektet bussjåføren å åpne toalettet.
Les mer om:

Henriette (20) satt innesperret på do i stummende mørke i en halv time uten at sjåføren ville åpne: – Jeg fikk helt panikk

PORSGRUNN: Henriette Lia (20) fra Porsgrunn hadde vært i Oslo sammen med moren og tanten i Oslo da hun ble sperret inne på et busstoalett i stummende mørke langs E18. I en halv time nektet bussjåføren å åpne toalettet.
Les mer om:

Data Mesh: Beneath the surface

With the rapid advancement of digitalization needs that the world has experienced the past couple of years, data has risen as the ultimate champion, for organizations to become the leaders of their field and achieve their goals. Data driven and AI enabled are just a couple of examples of the buzzwords that are dominating our everyday life.

Inneklimaet gir hodepine og elever kvier seg for å gå på do – nå går det likevel mot oppussing av Bekkelaget skole

Det er ikke universell utforming, inneklimaet er dårlig og elever kvier seg for å gå på do. Forslaget om å utsette rehabiliteringen av Bekkelaget skole møtte derfor motstand, og nå har Utdanningsetaten snudd i saken.
Les mer om:

I «vannkrig» med kommunen: – Brukte over 12 timer på en klesvask

I et boligfelt på Ulefoss har folk store problemer med å dusje, vaske klær og skylle ned i do på grunn av dårlig vanntrykk. Kommunen mener det er beboernes ansvar.
Les mer om:

– Jeg lager mye av det mens jeg sitter på do

Ideen om instagram-kontoen startet som en intern spøk. Nå er han en av de største i Norge i sin sjanger.
Les mer om:

Mann låste seg inne på do på flyplassen: – Han har vært en gjenganger

Har fått forbud mot å oppholde seg på Oslo lufthavn.
Les mer om:

Sjåføren ble stanset etter råkjøring på E6 – forklarte at han måtte på do

En mann i slutten av 30-årene hadde en noe spesiell forklaring på den høye hastigheten da han ble stanset av Utrykningspolitiet.

Vannlekkasje i Kristoffer Robins vei: Hadde ikke tilgang til springvann eller do

Natt til onsdag oppsto det lekkasje i en større vannledning i Kristoffer Robins vei. Det medførte at nærliggende industrier var uten vann hele dagen. – Upraktisk å ikke få gå på do en hel dag.
Les mer om:

Hodepine og tissetrengt! Vi trenger ny Tromsdalen skole - nå!

Elever og ansatte på Tromsdalen skole puster daglig inn for store mengder CO₂ og elevene vegrer seg for å gå på do. Dette er brudd på opplæringsloven og FAU ved skolen krever tiltak NÅ!
Les mer om:

Tesla braste inn i toalettet på Bolleland: – Jeg trodde det tordnet

BOLLELAND, ESPA (TV 2): En bil braste rett inn i lokalene til Bolleland på Espa i Innlandet torsdag ettermiddag. – Bra ingen var på do, sier politiet.
Les mer om:

Endelig løsner det: Arsenal har en plan for Jack Wilshere

Etter en bomtur til Italia hos Serie B-klubben Como (takket være brexit-gjengen til Boris), står Wilshere uten klubb – men med mål og mening. Den tidligere Arsenal-spilleren Jack Wilshere fikk tilbudet fra Mikel Arteta om å delta på treningene for å spille seg i posisjon til å neste oppgave. Dette var i september, nå har Wilshere tatt Arsenal-manageren på ordet. 29-åringen skal i form, men skal også bruke omgivelsene hos Arsenal til å trene skallen. Les: Hadde planen klar for å raide Liverpool -Vi ønsker å hjelpe Jack til å forberede seg til sitt neste skritt fysisk og mentalt.

Hadde planen klar for å raide Liverpool

Forrige sesong var det en del murring fra Mohamed Salah. Liverpools toppscorer smalt riktignok inn 31 mål på 51 kamper, men uttalelser fra egypteren ga ryktet om exit bein å gå på. Salah ble, fant tilbake humøret, og har vært gnistrende god i Premier League.

Politiet trekker bøter på 60.000 til familie som gikk på do i Sverige

En familie som ble bøtelagt med 60.000 kroner etter å ha krysset svenskegrensa til fots og gått på do på en svensk bensinstasjon, slipper å betale.
Les mer om: